revben, yummi

Såå, nu har jag och mamma sutti här och ätit middag. Rätt så tomt! Pappa är ute och jobbar och kommer hem nu i veckan och Alida och Johannes är på Tjörn. Men vi hade jätte mysigt. Ätit revben med ris och jordgubbar och glass till efterrätt. Pratat gamla minnen från när vi va små :)
Sen hade jag genom gång med mamma hur facebook och bilddagboken funkar. Haha, gamla tider då inte sånt fanns ;)
Ikväll blir det ju bio, troligtvist 6 bio, Sex and the city.

take care

Stan&Soulit

Vi drog in till stan med 19.50 bussen. Där blev vi ett gott gäng, träfffade några på bussen och även i stan. Satte oss på Sense och åt lite mat. Blev en god räkmacka för mig. Där satt vi i några timmar tills jag, Filippa och Matilda tog bussen hem runt 11 tiden. Matilda skulle hem ochjag och Filippa gick vidare till Pingstkyrkan där soulit skulle spela. Träffade alla kompisarna dör också. soulit va jätte bra! Sen åkte vi hem med Johanens och Camilla. Så det var min kväll :)
Ikväll blir det nog bio med kusinerna från Tjörn och syrran, myys :) !

take care

(bilder kommer senare när pappa är hemma och kan fixa internet som sagt :/)

Lyckad kräftskiva!

Fyy, jag hatar att internetet ska vara paj. Då blir det att man aldrig bloggar nästan!

Igår va jag i alla fall i skolan, slutade 11.30 så de va härligt :) Sedan tog vi bussen hem. Jag gick hem till farmor och satte mig där ett tag och pratade med henne. Sedan åkte vi ner till hamnen och hämtade mina kräftor som min kusin hade lagt undan till mig, tack! Sen gick vi hem till farmor så kokade vi dom där på hennes altan. Mamma och Alida kom förbi med sallad som dom hade köpt på torget. Sen drack vi lite kaffe och så kom fabror Sture en sväng.
Efter det var de full fart hem och skynda sig, duscha, byta kläder och sminka sig. Skulle vara i hamnen ruint 6 taget och det hann jag. Väl framme tog vi framors båt ut till Lillöa. Jag, Matilda, Filippa, Sandra, Victoria, Sofie, Elina, Ebba och Madeleine. Hade en jätte mysig kväll där ute med kräfotr och kladdkaka. Runt 11 taget drog vi oss där ifrån för att åka in till stan. Gick runt där lite, men sedan hamnade vi på Condeco på avenyn. Mysigt!
Runt 1 taget kom Camilla in och hämtade oss. Snäll tös ;)! Och sen va det dax för sängen! Jag och Camilla la oss i Johannes säng och somnade inte förän 3 taget.
Idag väckte Camilla mig, tqck så mycket!!! haha. Gick upp och åt lite frukost, städade huset och va allmänt slapp. Camilla åkte och hämtade Johannes på flygplatsen, han kom hem från England idag. Efter maten åkte jag ut till Lillöa igen för att hämta alla grejer som jag hade lämnat där under kvällen. Stack hem till farmor sen och lämnade det. Blev sittandes i någon timma med henne och pratade.
Ikväll ska vi alla tjejer på restaurang troligtvis, mysigt. Nu sitter jag här  i alla fall och lyssnar på när Camilla och Johannes när dom sjunger. Dom ska nämligen sjunga på ett dop imon. Låter jätte fint :)

Jaja, får göra mig iordning nu. Jag lägger in bilder från kräftskivan och allting någon annan dag. Orkar inte bröta med pappas dator och grejer :)

take care


dagarna :)

Tudelo =)

Måste börja med att säga att vårat internet är konstigt. Funkar på alla datorer men inte min där uppe, så bilder får läggas in senare på alla grejer :/

Igår när jag slutade runt 13.10 gick jag in till stan där mamma, Magdalena och moster Vivika väntade inne på Ginatricot. Gick runt och tittade lite innan vi tog ett stopp på Jensens böfhus, mysigt! Sedan tittade vi vidare. Det var värsta regnvädret igår så fick inhandlat paraply så man kunde vara torr! Hittade ett par rea byxor på Topshop för 59 kr, haha fatta att det var ett kap! Dom skulle kosta 500, men så blev det 59 :D. Köpte också en kavaj och ett par skinnhandskar på Lindex. Så blev lite glad att jag hittade kavajen faktiskt!
Runt halv 6 tiden, tror jag, drog vi oss hemåt. Senare kom Magdalena och Vivika tillbaka hem till oss för dom hade åkt i förväg till Frölunda torg. Så vi fikade lite och pratade allmänt, jätte mysigt!! Sen kom också kära farmor på besök. Så runt 8 tiden gick allihopa. Tycker det är en massa roligt och mysigt med sådana där dagar på stan :)

Idag var det skolan för hela slanten. Sedan gick jag hem och lagade lite tacos, mums! Ringde Mathias och grattade honom också GRATTIS!!! Sen kom Alidas kompisar och Rebecka så fikade lite med dom. Efter det tog jag en tur ner till Önnereds hamnen och åkte ut till Lillöa. Skulle titta hur det såg ut för jag och några kompiar ska ha kräftskiva där ute imorgon, mysigt :) ! Sen gick jag till våran nimbus och la oss där ett tag och bara slappade. Tycker det är en massa gött. Så nu sitter jag här. Får seom jag får lagt mig tidigt ikväll som jag hoppas på. Imon blir det skolan. Företagsekonomi 8-9, sedan håltimma och matte 10.30 -11.40 sen slutar jag, det är soft!

take care

 
haha, sofie och victoria i skolan igår

internet konstigt!

Hej hej, skriver bara snabbt innan skolan!

Anleningen till att det inte blev något igår är att vårat internet här hemma är jätte konstigt!! Det funkar på alla datorer men inte min som är "huvuddatorn" eller va man säger. Får se om jag får fixat det idag :)

take care

time for school

Skolan nu, min buss går om 12 minuter :) Efter skolan som sltar 13.10 kanske jag och mamma ska till stan, jippi :D!! Annras vet jag inte vad som händer.

take care

promenad :)

Det blev ingen wettegrens iadg, kom på det alldelles för sent när mamam kom hem. Alida hade i alla fall bakat en kladdkaka så vi fiakde lite tillsammans, mysigt :) Sedan har det för det mesta blivit att slappa. Sprang runt lite i huset på grund utav brist på annat, spelade piano och då ringde Johan (pianoläraren) och berättade ltie om min framtid haha, eller framtid och framtid :P Får inte ta lektioner längre för min tid är ute, men det skulle hanfixa sa han, fixarJohan!
Sedan ringde jag Rebecka och vi gick ut på en promenad. Tog rätt så långt tid för vi går rätt så segt och stannar på olika lpatser. Så idag blev våran promenad ner till hamnen, vidare till Stora badet och satt där i 30 minuter eller något och sedan hem, mysigt! Snackade sista biten med Tejder i telefonen också. Så nu sitter jag här. Måste verkligen sova! Ska ta bussen 07.20 imon, segt!
Just det ja, GRATTIS till Karin och Johan som fick en dotter idag :D !!!! Jag fick ett kusinbarn :D !!!

take care




jag vet, vi är öde på våra promenader ;)

längre än vad jag trodde

Skoldagen blev längre än vad jag trodde! Efter rättskunskapen hade jag en lektion i matte B som jag hade glömt av. på Kitas kan man nämligen välja att läsa matte B, C och D och jag har valt alla kurserna. Så då har jag 3,5 timmar matte i veckan istället för 2 timmar. Nya lärare i både idrott, rättskunskap och matte. Verkar bra allihopa så detta blir säkert bra!
Tog i alla fall hem bussen 14.53 och har precis käkat lite mat. Alida hade lagat till skinka och broccoli grej i ugnen med pasta till, gott :) Får se vad som händer senare. Måste fixa grejer till skolan så får se om jag och mamma hinner till Wettegrens lager i sisjön.

take care

taggad!

Dags för skolan igen då! Alltså jag är taggad nu! Typ längtar tills man får lite läxor och sånt haha. Hoppas bara att detta håller i sig hela terminen, då blir skolan bra!! Idag blir det idrott på morgonen, men vi ska inte ha någon utan bara prata igenom termingen. Sedan blir det filosofi och sedan rättskunskap. Endast 3 lektioner, men slutar rätt så sent idag. Schemat ligger på 13.20, men man överlever!

take care


shan "the man" atci



Haha, sååå klockren kille!!
Har suttit och tittat på filmen Shan "the man" Atci - blattefierad. Bästa stand-up komikern!

gossip girl forever in my heart!

Dålig uppdatering, I know.

Tog i alla fall bussen till skolan. Va sjukt lång kö till rektorn så dumpade det. Hade engelska i 1 timma med en ny lärare. Verkar vara en jätte bra lärare bara att han är från Scotland och har den oerhört fula accenten, usch! Hatar britisk accent :P! Sen skulle vi ha Naturkunskap men det hade vi inte, så det blev inget. Så gick och ställde mig i den långa kön i alla fall som blev kort rätt så snabbt. Så fick reda på att jag i alla fall ska läsa retorik, studieteknik och kanske medicinsk grundkurs. Jag har inte bestämt mig än. För den lektionen ligger på fredag eftermiddag. Så antingen slutar jag 11.40 på fredag och får vänta till 13.40 på den kursen, frågan är om man orkar det?
Sedan gick jag, Matilda och Filippa till Lydias i nordstan för att käka tacobuffé, gott! Sen tog jag spårvagnen till Wieselgrensplatsen, dags för att vaxa sig! Idag blev det låren, bikinilinjen, "raggarsträngen" och läppen. Fyy för den smärtan haha! Blev en 400 g ipren innan som gör de mindre ondare.
Väl hemma blev det mest slappt. Färgade min syrras hår, blev alldelles för ljust. Så hon åkte och köpte ny färg så fick färga det igen, blev alldelles för mörkt. men nu har hon i något så vi får väl se opm det bli ljusare.
Sen har det blivit Gossip girl tittande, hela säsong 1 klar nu. Alltså de är helt sjukt hur bra det är!!!! jag är helt lost på det!!
Så detta har i princip varit hela min dag :)

take care


jag i skolan, haha


hårfärgning på syrran

skolan

Vaknade för ett tag sedan :) ! Ska snart ta bussen till skolan om 30 minuter, rätt så skönt att börja så här sent! 11.10 står det på schemat, men måste först till rekotn. Titta till mina kurser och lite sånt.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska kanske vaxa mig 14.30 på ett ställe borta vid hisingen. Men det beror på hur det blir me skolan. Skriver om allt senare!

take care

söndag

I lördags kväll blev det itne så mycket. Jag, Filippa, Linda och Evelina hamnade hos Filippa och käkade thaimat, mcyket gott haha!! Sedan kom Matilda och då gick jag, Matilda och Filippa hem till en som hette Arvid som bor i Fiskebäck. lite halvt segt där så vi cyklade vidare till Påvelund efter en halvtimma och träffade Joel. Där Stod vi och pratade med honom ett bra tag, mysigt :) !
Runt 11 visste vi inte va vi skulle göra så då bestämde vi oss för att gå till pingst kyrkan och titta på Soulit som skulle spela, men det gjorde dom inte utan det är nästa helg. Så det blev ett annat band. Lite halvt bra, men åkte hem istället så va hemma runt halv 1 denna lördag kväll.
Idag vaknade jag upp av att telefonen ringde 24/7. Sen kom mamma och pappa hem och vi åkte ut till sjöholma, jätte fint väder idag! Men för mig blev det kläderna på. Mådde lite halvt kass, jätte förkyld och hostade enormt mycket. Så jag och pappa mös i kojen och löste korsord :) Runt 4 tiden åkte jag hem med Rebecka och dom och sen stannade jag hemma. Somnade i soffan och när jag vaknade upp var jag alldelels vitblek i ansiktet! runt halv 8 tiden körde vi ner pappa och Jocke (pappas arbetskompis) till hamnen, dags för fiske igen! vinkade av dom och sedan kötpte vi en pizza. Åkte hem och käkade den, jag, Alida och mamma. Mysigt! Sedan har jag bara slappat framför tv:n och datorn typ. Försökt att göra så lite som möjligt så jag blir frisk! Tejder ringde för ett tag sedan så pratade med honom i över en timma haha, trevligt!
Nee, time for nana!

take care

mysig kväll

Igår hade vi ångest om vad vi skulle hitta på! Camilla kom hit runt 8 taget, jag sov som ens tock i soffan när hon kom haha. Att vara "mamma" tar kol på en ;) ! Senare kom Filippa och jag hade både beslut ångest med kläder och vad som skulle hända under kvällen. Halv 10 satt vi fortfarande här och hade ingen blekaste om vad som skulle hända. Men vi hamnade i kyrkan till slut. Är någon konferans där så.
Efteråt fikade vi och hade det jätte mysigt. Sedan blev det bilarna ner till hamnplan där de flesta folket stod. Pratade och hade allmänt trevligt! Runt 1 drog vi hem för att byta bil, ingen bensin längre men vi drog tillbaka igen. Pratade om att åka ner till stan för att fika på Tintin.Men det var ingen som va så haj på det. Så istället drog jag, Camilla, Emma och Emelie hem till Emelie och hade en egen liten fika där :) jätte mysigt var det och runt 3 tiden började vi att dra oss hemåt.
Väl hemma när jag kom in i dörren var där en ENORM (!!!!!) spindel, asså jag höll på att dö och varken jag eller Camilla vågade att döda den! Ringde mamma som fick kommer ner till våran räddning. Asså fy, jag har nog inte sett en större, och den sprang jätte fort! Hade rysningar hela natten igenom. Men jag, Camilla och Alida somnade gott i Johannes säng efter en fullspäckad dag och vaknade upp idag runt 12 tiden. Camilla åkte hem för ungefär 30 minuter sedan och jag ska börja städa lite smått. Får se vad som händer ikväll!

take care

Universeum och spring!

Oj oj oj vilken dag haha!! Jag är helt slut nu. Förstår hur ni som har egna barn känner er haha, dödströtta? Började i alla fall med att jag gick och hämtade Alfons runt 10 tiden. Han va på strålande humör och jätte glad då. Sedan tog vi bussen runt halv 11 tiden till torget. Där gick vi runt och tittade lite medans vi väntade på Matilda, William och Filippa som skulle komma. Så då tog vi bussen 11.15 in till stan. Smågrabbarna var helt överlyckliga av att åka buss. Väl framme gick vi till Mc Donalds för att äta lite middag. Gick jätte bra och det var inget söl. Sedan blev det lite tittt på zoo och H&M och runt 1 tiden åkte vi äntligen in till Universeum. Svin dyrt, 165 kr, men Alfons och William kom in gratis så de va härligt!
Vi började våran färd i Vattnets väg. Där var det fullt med fiskar och grodor ifrån vårat vatten här ifrån. Sedan kom vi in till det stora tropiska tankarna. Där blev det en massa titt på hajar, Nemo fiskar, rockor och allt möjligt. Grabbarna va i helt extas och man såg att dom hade de roligt. Det första Alfons ropade när han såg en blå fisk va "petronella, titta Doris!!!!!" och så pekade han haha.
Sedan gick vi vidare in till ormarna, fy va äckligt det va. Inte små va dom kan man säga. Sen blev klockan 2 och då va de dags för hajmatning. Men Alfons va inte så intresserad utan vi skulle titta på Nemo fisken istället! Sen kom vi vidare in i regnskogen, oj va varmt det var där inne!! Men barnen tyckte det var roligt. Apor, fåglar och alla djuren som fanns där.
Efter den lilla djurturen gick vi vidare till "lekdelen". Där kunde man pröva massa olika grejer och dom lekte för fullt! man kunde få provsitta en motorcykel, bil, lastbil och polisbil så det gjorde dom. mest fastnade grabbarna inne i ett rum där det va ungefär datagjorda fiskar på golvet som man kunde "fånga". Och vattnet "rörde" sig på golvet när man själv rörde sig, så det såg lite verkligt ut. Men under tiden när dom lekte där hittade William en annan sak med en boll. Vet inte vad som hände men han ramlade till och fick en stor fläskläpp. Stackas liten! Så då bestämde vi oss för att fika lite. Klockan va ju ändå så runt 4 också. Så det gjorde vi och efter det tog vi bussen hemåt. Precis innan tunneln somnade Alfons till i min famn och sedan fick man verkligen inte liv i honom! Jag försökte fast utan resultat, helt livlös haha. Så fick bära runt på han på torget medans vi väntade på Helene som skulle hämta oss. Ett tag innan hon kom när vi gick på torget fick jag ställt honom ner på golvet så att han skulle vakna till. Men han va fortfarande lika trött.
Väl hemma hos familjen Claeson igen blev de lite fart i honom. Satt där ett tag och pratade och jag fick se Vilgot. Stor pojke nu som skrattar en massa :) Sedan körde Philip hem mig och nu sitter jag här. Är jätte trött, haha! Men får se vad som händer ikväll. Något ska man allt hitta på.

take care

william, matilda, jag och alfons


william och alfons


alfons och william, haha


alfons vid korallerna och nemo :)


alfons vid den mattan med fiskarna på golvet haha


alfons vid motorcykeln!

Alfonsdag!

Nu har jag vaknat ochh alltihop är klart. Väskan packad med våtservetter och allt som behövs när mans ka ut med en uge på snart 3 år :) Ska bli mysigt! Åker och hämtar Alfons om 20 minuter och sedan tar vi bussen till Universeum. Så bilder och allt kommer ikväll :)

take care

första dagen

Då va första dagen gjord i skolan. Började klockan 9 idag, fyy va skoj de va att träffa alla kompisarna!! Blev ett litet upprop och utdelning av scheman. Som det ser ut nu så va de ett jätte bra schema som jag fick!Sena sovmorgonar på måndag och tisdag. Slutar runt 1 tiden dom flesta dagarna förutom på fredag, 11.40 då ;) ! Om jag inte hoppar på en kurs som heter medicinsk grundkurs. Men får se.
Så idags lutade vi 9.45 så då gick vi runt lite i stan. Runt 11 tiden gick vi och lunchade på Jensens böfhus, jätte gott! Sedan blev det hemfärd. Jag och Matilda gottade oss lite på hennes altan med lite tidningsläsning och sedan gick vi hem till mig. Här va Matilda så trött så hon somnade i min säng medans jag satt vi datorn haha. Sedan blev de att äta mat runt halv 5 som pappa hade lagat, hemmagjorda köttbullar och potatis, yummi! Sedan gick vi vidare hem till Rebecka där Linda och Rebecka va. Hände inte så mycket så vi skulle iväg på en promenad men kom inte längre än hem till mig haha. Så nu gick dom precis och jag sitter här.
Imorgon ska jag iväg med Alfons på utflykt, blir Universeum så det ska bli skoj :D !

take care


alex busskompis ;) matilda, malin och sandra på bussen sandra och gustav på jensen

skolan!!!

Helt sjukt, men jag är taggad!! Bussen går om 20 minuter så ska bara slänga i mig lite frukost, sen är jag redo och klar för ännu ett år på Kitas gymnasium!

here I come, take care

El corazon och bananasplit

Ikväll hade vi det jätte mysigt. Vi åkte till El Corazon som ligger på avenyn. Där åt vi lite förrätt som blev tapas och sedan huvudrätt. jag tog någon oxfile med stekt potatis och sås, jätte gott va de :) Sedan tänkte vi att vi skulle ta våran efterrätt på Sannabacken men det var ju stängt. Så vi drog vidare till ICA och köpte egen glass och sånt, sedan åkte vi hem där vi lagade ihop egen bananasplit och drack kaffe. Jätte mysigt va det och vi firade den 20 åriga bröllopsdagen med partyhattarna på också haha. Runt 9 taget ungefär stack jag till farmor och farfar och satt där, alltid lika mysigt! och nu ska jag nana. Upp runt halv 8 imorgon då bussen går 8.20 till skolan, segt! men roligt att träffa alla igen!

good night, take care


mamma och pappa    jag och alida     pappa och alida, haha    bananaspliten :D


dom jag älskar, grattis än en gång :)

klara färdiga gå!

Jaa, äntligen klar med bokrecensionen!! Har tagit mig typ halva dagen, riktigt segt! Blev en redovisning av Gossip girl - det finns bara en av mig. Sjukt bra bok, älskar gossip girl!! Så nu kanske vi ska iväg på resturang och fira mina kära mor och far! Vi får väl se om pappa får tagit sig hem ifrån sin andra älskling först (hammnen) haha.

take care

Grattis!!

Grattis mamma och pappa på den 20 åriga bröllops dagen!!!

Idag har mamma och pappa 20 årig bröllops dag. 20 år är rätt så länge om man tänker efter; mysigt :) Just nu sitter jag och gör en bokrecension. Den har legat över mig hela sommaren men jag har inte börjat förens nu. Den ska vara inne imon, så nu får jag ligga i. Får se vad som händer mer idag. Kanske skulle ut på restaurang senare med familjen :)
Igår blev det bara en massa mys hemma. Tittade på TV med pappaoch Alida, drack Hazelnutcoffe från Wawa och åt fruktsallad!

Skriver senare, take care


mina föräldrar, unga och snygga! 20 augusti 1988

måndag och tisdag

Igår vaknade jag upp. Började med att tvätta 2 av 3 bilar. Både ute och inne i dem. Kände mig stolt när jag såg resultatet ;) Under tiden kom Mathias och Magdalena. Så dom satt och pratade med mig under tiden som jag städade bilarna. Sedan blev det dax för middag. Båda två fick ätit här och det blev spaghetti och köttfärssås. Runt 3 tiden gick Mathias hem till Hanna och jag, Magdalena och Alida tog en tur till Frölunda torg. Tittade runt lite innan vi avslutade det med glass nere vid Sannabacken, mycket gott!! Efter det körde Magda hem oss och sedan åkte hon själv hem.
Väl hemma städade jag mitt rum som såg ut som en svinstia!!! Låg kläder och grejer exakt överallt!! Hade inte hunnit packa upp sedan USA eller Danmark. Efter det blev det en dusch och sedan gick jag hem till Matilda. Där va Rebecka, Linda, Frida J, Jenny, Martina, Amanda och Matilda. Satt och pratade ett tag, mycket trevligt :)!!
Runt halv 11 gick alla hem eftersom att det var skola för dom. Jag och Matilda tog oss en promenad till OKQ8 för att köpa en tidning och sen gick vi sakta men säkert hem. Väl hemma blev det VÄNNER tittande innan jag somnade.
Idag kom Alida och väckte mig och jag gick upp och åt lite frukost. Fortsatte sedan med att städa min bil ;)! Mina lilla kära golf haha! Sedan har det blivit rätt så slappt. Pappa kom hem och lagade lite mat och sedan gick vi och handlade mat. Jag övningskörde och det gick perfect :) Så nu har pappa precis kokat kaffe, hazelnut kaffe från Wawa!! Såååå gott!!!! Flashbacks till usa! Så ska vi äta lite fruktsallad till som jag har lagat :)
Imon får vi se vad som händer, måste verkligen göra ett arbete som ska va inlämnat innan jag börjar skolan, fyy! Skulle egentligen gått ut med Alfons också men han va fortfarande sjuk, stackarn!

Men men, kaffet kalnar!

take care

bilder från dagarna innan på tjörn..


Mathias och Camilla på Lars-Göran i Skärhamn


film hemma hos Mathias


david och camilla hemms hos david


jag gör fina tatueringar ;)


Haha, snor Tejders bil ;)
Camilla i baksätet: Aah, skynda dig!! Han kommer, kör kör kör!!! Petronella!!!!!!
Kändes som om man va med i någon skräckfilm där mördaren kommer och tar en. För jag fick aldrig i bilnyckeln i låset och så hade man Millan där bak som skrek som jag vet inte vad ;) haha

5 dagar med Camilla, haha ;)

Nu ska jag försöka att sammanfatta. Föråt för de inte har blivit någon bloggning!!

Jag och Camilla kom i alla fall hem runt 4 tiden på fredagen ungefär. Så tog lite och åt innan vi gjorde iordning oss. Runt 6 tiden träffade vi alla 90:orna utanför kyrkan, Jennifer hade fått körkort idag. Grattis :D !!! Så vi tog bilarna in till stan där vi parkerade vid poseidon och satte oss på de franska cafet nere vid kungsgatan. Riktigt mysigt va de :)


alla tjejerna   Camilla, jag och Olivia   Emelie och Jennifer   Camilla, Emma och Ellen

Efter det blev det en mysig fondue afton med en massa frukt hemma hos mig. Så vi begav oss till ICA Maxi i Sisjön och köpte på oss allt vi behövde. Blev en massa mysigt! Runt 12 tiden började folket att dra sig hemåt och jag och Camilla tog bilen för att åka ut och cruisa lite, haha. Träffade lite allt möjligt folk. Sedan på kvällen kom Alida hem ifrån kompisar så vi alla sov i hennes 1,40 säng. Trångt men det funkade!


     frukt!!            Ellen, Camilla, Olivia och jag          alla tjejerna!

Sen på lördagen vaknade vi upp. Gjorde smått iordning oss och runt halv 1 åkte vi in till stan. Blev lite affär tittande. Hittade en vit klänning och en höst kappa. Sen runt 4 tiden var vi hemma igen. Va inte så sugna på stan kom vi på, haha. Vi lagade lite mat, blev snabbmakaroner och köttbullar. Sedan ringde Tejder och frågade om vi skulle me in på bio, och vi hade ju inget speciellt planerat så det gjorde vi. Men innan det åkte vi hem till Alfons för att lämna en liten present, var en badring med Hitta Nemo motiv som vi hade hittat. Han blev helt överlycklig!! Så stannade där i någon halv timma. Såå söt va han!
Alfons: Petronella, har du åkt någon kopiti (helikopter) idag?
Haha, alltid när han ser något flygplan eller en helikopter pekar han på det och säger Petronella. Lite roligt. Mig förknippar han med flygplan och mopeder. Så jag har en alldeles egen gul leksaksmoped som va min hemma hos honom, de ni ;)!
Runt halv 8 begav vi oss i alla fall in till stan. Där på parkeringen väntade Tejder, David, Oscar och 2 nya tjejer som jag inte träffat, Julia och Josse. Så jag, Camilla, Alida och Tejder gick på Mamma Mia medans de andra gick på den Batman filmen eller va de nu va. Träffade även Mathias och Hanna där. Mamma Mia va så sjuuukt bra film! Älskar den! Efter det gick vi till Franks på Kungsportsplatsen för lite fika. Dom andra kom en timma senare efter att deras film var slut. Så där satt vi till halv 1 ungefär. Kom hem strax efter 1 tiden. Satte på Top Gun på Alidas rum, men somnade snabbt innan halv vägs in i filmen!
Vaknade upp klockan halv 2 (!!) mitt på dagen. Så slappade mest. Gick hem till Rebecka en stund och pratade med henne och käkade middag. Men sedan runt 18.30 ringde Camilla och sa att jag skulle me tillbaka till Tjörn. Va rätt så tveksam, men efter en lång övertalelse så åkte jag med. Kom fram strax efter 8 tiden. Så träffade på Tejder, Albin och Joakim. Så vi va hemma hos Camilla och tittade på Åke från Åstol. Sedan blev det lite spelande av sällskaps spel. Men runt 12 tiden drog dom sig hemåt. Så vi tittade på 21 i Camillas säng där vi alla skulle sova. Somnade snabbt och hade klockan på 05.15 på rigning. Mobror Larry kom och hämtade mig och Alida runt 05.45 så åkte vi med honom hem till Göteborg. Så nu sitter jag här! Skulle egentligen gått med Alfons på Universeum idag, men han hade feber så får bli en annan dag. Istället ska jag städa rummet och bilarna. Tycker det är roligt att städa bilarna faktsikt :D ! De här 5 dagarna som jag har avrit med Camilla har det inte blivit mycket sömn kan jag säga!! Haha, men rolgit har det varit! <3

Ha det bra, take care


Alida och Tejder    jag och Camilla     Mathias och Hanna    Julia, David, Josse och Oscar

Snart hemma

Helloo =)

Nu har jag och Camilla precis vaknat och käkat lite frulle. Igår blev de en kväll hemma hos David med David, Albin, Anton, Oscar, Tejder och Davids storebror och hans kompisar. Han hade nämligen fått en ny HD tv och PS3 haha. Sen tog jag och Camilla en tur med bilen och hälsade på Andreas. Länge sedan man träffade honom så de va mysigt. Så satt ungefär i någon timma i bilen och snakade. Så runt halv 2 tiden va vi hemma igår och då blev det sängen :)
Idag runt 1 går bussen hem igen, så Cmilla åker med också då. Så blir det nog stan ikväll med Jennifer och allihopa!

Skriver mer senare, take care

Stenungsund

God morgon, god morgon!

Va sent det blev igår! Vi låg och pratade ända fram till 4 tiden!! Vaknade runt 10. Så nu har vi precis ätit lite rostade mackor med oboy, gott haha. Så nu är Millan i duschen och jag sitter här. Vi ska åka med Patrik in till Stenungsund snart så ska vi titta i lite affärer. Sedan får vi se vad som händer ikväll. Jag stannar i alla fall till imorgon. Så åker Camilla med hem till Fiskebäck.

take care


   Alfons och Camilla dagen då jag kom hem :)

hemma hos millan..

Tjingeling!

Nu sitter jag här hemma hos Camilla. Idag runt kvart i 4 kom Larry och hämtade mig så åkte vi hit upp. Gick hem till mormor och morfar, käkade lite. Sen runt halv 6 kom Camilla och hämtade mig. Vi åkte hem till David där vi träffade honom och Albin. Men gick lika fort. Åkte iväg och hämtade Hanna och Mathias. Roligt att träffa honom som man inte har sätt sedan USA. Sen åkte vi in till stenungsund. Där gick vi runt lite i affärer, Camilla bytte en tröja på MQ och sedan gick vi till Cubus. Träffade Magdalena som jag inte har sett på många månader. Åhh va de va roligt!!! Sedan kom oskar så då skulle vi gå och bowla. Men alla banor va upptagna. Så då blev de bio. Men ingen bio gick. Så då gick vi och fikade på Lars-Görans cafe. Sen gick vi till ICA och köpte naturgodis och sedan blev det film hemma hos Mathias med Hanna, Camilla och jag. Så nu gick vi precis hem till Millan, jag ska sova här ikväll. Väntar på att de andra gräbbsen ska komma hem från Göteborg.

take care

Rönnäng

Nu har jag och Alida precis tittat på united 93. Bra film de där. Ska snart laga lite frukost. Runt halv 4 - 4 tiden kommer mobror Larry och hämtar mig så åker jag med han upp till Rönnäng (Tjörn). Stannar där tills på fredag då jag och Mattias tar bussen tillsammans till Göteborg. Så vet inte riktigt vad som händer ikväll, dom pratade om bowling men vi får se. Jag skulle helst vilja träffa min kusin Magdalena som jag inte har sett sedan jag åkte till USA. Så får se om hon är ledig :) !

Ha det bra,  take care

Danmark och Liseberg!

Heeej igen!

5 dagar till ett kort inlägg då, hur ska detta gå haha.
Började på fredag med att åka till Danmark då, där borta va Kurt, Kinna, Philip, Lotta-Lena, Alfons, Vilgot, Johannes och Camilla. Vi packade upp lite smått och gick sedan och la oss när vi kom fram. Dagen efter blev det en heldag i stan med allihopa förutom Johannes och Camilla som åkte hem. Jätte trevligt och kan säga att med en 3 årig Alfons i stan blir det mycket spring!! Haha, så söt va han! Han sprang runt och jagade mig,så hör jag några skratta bakom mig. Då tittar jag bak och ser Alfons med byxorna nere vid bena, han hade tappat dom, och allt man ser är hans blåa piké och en vit blöja, haha!! Huittade i alla fall ett par trousers jeans.
Så på kvällen tog vi det lugnt. Jag och Alfons tittade på Elias filmen och han somnade i mitt knä. Sen gick vi och köpte lite skaldjur och satt och åt, mysigt det med. Nästa morgon på söndagen tog vi det lugnt på morgonen. Alfons väckte mig runt 8 tiden så vi gick upp och lekte. Runt 1 tiden åkte vi alla till Dott keramik och tittade lite. Lotta-Lena och Philip med barn åkte hem och vi åkte iväg med bilen och fikade lite överallt. På kvällen åt vi på restaurang, jätte gott va de!
På måndag morgon åkte jag, Alida och mamma till stan. Det enda jag hittade va 3 par Dolce & Gabbana trosor, REA så passade på! Sen gick vi hem och städade iordning båten och allt, vi bodde nämligen i Ginneton som låg i Skagen. Runt 4 taget åkte vi iväg. Blev min familj + faster Kinna och fabror Kurt. Runt 8 var vi hemma. Så gick till farmor för att hälsa på henne, satt där och pratade ett tag. Sen kom Rebecka, Matilda och Filippa så vi skulle ner till Bohuslän (en båt). Men träffade på Carl innan, roligt att se honom för att det var mer än 3 månader sedan! Sen cyklade vi vidare ner. Väl där nere var det en massa Fiskebäckare och Tjörnbor. Jätte roligt att träffa Tjörnborna igen eftersom att det också var mega länge sedan!! Så där spenderade vi kvällen och jag va inte hemma förän halv 3 tiden.

Så idag har vi varit ett gott gäng på Liseberg! Vi var ungefär 25 personer, om inte mer. Så det var jätte skoj! Åkte dit me 11.20 bussen så kom mamma och hämtade mig, Rebecka, Linda och Frida runt halv 11. Så vi hade en massa roligt med mycket vatten och lek! Perfekt dag för att gå dit, inte mycket folk och lite halv bra väder.

Så nu sitter jag här, ska snart nana. Funderar på att dra upp till Rönnäng imorgon. Har itne varit där sedan 2 maj, så de är på tiden nu. Så då stannar jag nog där tills på fredag om jag åker upp. Vi får väl se! Ha det bra

take care!


Alida, pappa och jag


alfons jag och alida faster Kinna och jag brist på annan plats i bilen ;)

hemma igen, men drar lika fort

okej, snabbt inlägg här nu!!
Kom precis hem ifrån Gullbranna efter att ha åkt upp dit till alla kompisarna. Jag övningskörde med mamma och pappa, gick perfect!! Hade jätte trevlitg där borta och träffade massa nya härliga personer och även gamla om man har saknat!! Blev en lång natt ända fram till 5 tiden på morgonen då vi bestämde oss för att somna! Lättare de än att gå upp, haha.
Vaknade och gick upp för att äta frukost, packade ihop och sen va de möte innan vi åkte hem. Sen sa man hej då till alla, alltid lika tråkigt att säga hej då!
Blev rätt så kortfattat nu men kom precis hem och måste hinna packa och duscha. Åker till Danmark med mamma, pappa och Alida om 1 timma. Färjan går klockan 6 så har lite bråttom nu. Kanske blir någon bloggning där nere om man hinner med, vi ska nämligen sova i Ginneton. Annars så syns vi på tisdag då jag lovar att alla bilder kommer upp!!

take care

east, west home is best!

Ja vet, jatte dalig uppdatering!! Men har inte hunnit nagot att vara inne pa datorn. Men hemresan gick jatte bra! Fast kunde inte sova nagot, sov max i 2 timmar till Frankfurt fran Newark. Hade en jatte stor tant bredvid mig som tog en del av mitt satte och hade over sina fotter sa man fick inte sa mycket plats :/! Sen nar jag va i Frankfurt hade jag 30 minuter (!!) pa mig at springa genom passkontrollen och tullen for att jag skulle hinna, hade lite smat panik om man sager sa! Sen nar jag kommer pa flygbussen sitter Lars-Ake Kjellberg, Birger Ahlstrom och Sture dar, blev lite chockad. Sen tittar jag bakom mig och dar star Johannes gammla larare Eva Bengtsson, hahaha!! Men aven den resan gick bra, men hamnade bredvid en jobbig kvinna som ville prata 24/7, men det ville inte jag haha!
Pa flygplatsen kom 2 vaskor av 3. Sa fick stalla mig i nagon kassa grej och anmala det. Sen kom jag antligen ut!!! Dar pa flygplatsen stod mamma, pappa, Johannes, Camilla och Alfons!! Blev jatte glad av att se dom igen! Och Alfons va sa sot! Hade en liten hellikopter i handen sa pekade han hela tiden pa fonstret och sa "Petronella sitta dar, Petronella sitta dar" haha. Sen packade vi in vaskorna och akte ivag. Nar vi kom hem var farmor och farfar har, ahh va jag hade saknat dom! Sa vi alla at lite frukost. Blev mackor och massa god frukt.
Just det ja! Kommer nu på efter halva inlägget att jag har ju Å, Ä och Ö haha. Har varit så van att skiva utan dom, men du far jag börja igen!
I alla fall, sen gick farmor och farfar hem för dom skulle på begravning och jag började smått at packa upp mina grejer och delade ut mina presenter till familjen som blev glad :) Sen slappade jag lite anmält, Sen va jag bara tvungen att köra bil!! Så jag och pappa åkte ut och tog en sväng. Ringde Sandy samtidigt, skills har jag. Både prata i telefon och köra bil ;)! Hon sa att hunden saknade mig, haha. Även Hans kompisar hade frågat efter mig, lite roligt att höra :)
Sen åkte vi hem och där väntade mormor och morfar, Vivika, Emma, Fredrik och Moa! Senare kom även Larry. Roligt att traffa alla igen, och Moa hade växt så! Hade nöämligen ett litet kalas för att mamma fyllde 39 år dagen innan (grattis!!) och sen ville jag träffa alla igen! Fick en liten välkommen hem present, tack så mycket :)! Jätte sött resesätt var det! Och sen lite blommor av allt annat folk. Sen kom även Ebba och Madeleine. Och sen innan vi skulle äta kom Helene och Matilda. Har saknat dom alla! Så vi åt lite pastasallad med kyckling och någon glasstårta till efterrätt, så det var gott!!
Runt 8 tiden åkte dom hem och då kom saktidigt Filippa. Stannade en stund och vi pratade. Men sen skickade jag faktiskt hem henne, haha. Va så sjuuuukt trött då jag hade sovit 2 av 38 timmar. Så somnade riktigt härligt i sängen när klockan var runt 12.
Sen idag kom pappa och väckte mig runt 10, måste komma in i svensk tid. Men det tyckte inte lilla jag så när pappa hade gått så drog jag täcket över huvudet igen och somnade om till halv 12 då mamma kom och väckte mig. Fyy att jag aldrig får sova så länge som jag vill!! Så gick upp och åt lite frukost, spelade piano, tittade på Åke från Åstol (rolig film!!) och åt frukost. Sen kom Camilla och Sofia en sväng förbi för att säga hej! Så pratade med dom i ungefär 1 timma. Sen blev det middag, köttbullar med potatis som jag hade önskat och efter det gick jag upp och packade in mina grejer i garderoben och hoppade in i duschen.
Runt halv 7 när pappa kom hem ville jag ut och köra bil igen!! Så vi tog bilen till Sannabacken där vi köpte god glass och tog med oss hem och drack kaffe! Sen ringde Matilda och frågade om jag ville komma till Adam F, men mådde inte så bra på grund av förkylningen och va så trött av tidsomvandlingen så hoppade faktiskt över det. SAtt en stund och pratade med mamma och pappa och hade bara en anmällt myskväll med dom :)
Så nu har dom lagt sig och jag sitter här, ska snart sätta på en film så jag blir lite trött! Klockan är ju 18.15 för mig egentligen nu, inte en vanlig tid för mig att sova haha.
Men ha det jätte bra!!

take care!
(bilder kommer imorgon)

newark

Hii!! Sitter har pa flygplatsen nu.ar inne pa ipodwn. Sa har 6 minuter kvar ;). Jag och Sandy kpm i alla fall hit och checkade in. Va en mega lang ko men jag checkade in online igar sa jag hade en egen ko med endast en person i haha!! Vaskorna gick de perfekt med, behovde endast betala $105 sa de va inte farligt. Gubben i telefonen igar sa $150 haha. Sen gick jag och Sandy och kakade pa en reasturang. Gott att fa i sig mat. Och sen sa vi hej da! Fyy hatar det. Bada borjade att grata haha. Saknar allt dar nere redan!!! Men nu ska jag shoppa tax free, syns snart... in Sweden haha!! take care

allra allra sista dagen..

Nu sitter jag har. Har packat ihop allting och allt star i koket redo att packas in i bilen. Fyy allt kanns sa tomt nu. Borjade faktiskt att rinna lite tarar nar jag barde ut vaskorna ifran rummet..
Hade klockan pa halv 8 i morse, men gick upp runt 8. Duschade och gjorde lite smatt iordning mig. Nasnan rinner som bara den idag och halsen gor ont, fyy!! Sen ringde jag mammsi, grattis pa henne idag. 39 ar, det ar inte daligt ;) ! Sa nu ar allting klart. Det enda som ska goras ar att aka till en drugstore och kopa nas spray som jag kan ha pa planet.
Tank egentligen va 8 veckor har gatt fort! Dom bara rann ivag. Kanns som om det var i forr gar jag satt har och skrev forsta blogg inlagget, men det var 8 veckor sedan. Sjukt egentligen! Jag har i alla fall haft 2 helt underbara manader och jag kommer att sakna alla har sa mycket!! Men snart tillbaka igen, vi far val se hur lange det drojer :)
Nee, nu ska jag ga och krama Daisy hej da. Kommer att sakna den hunden. Nu kommer man aldrig ha nagon hemma som sitter bredvid en 24/7 for att fa angot att ata, eller nagon som kommer till en i soffan for att hon vill bli kliad haha.

take care

sommaren 08 i Cape May - oforglomlig <3 !

sista strand dagen :(

Hii hii!!

Idag var det sista dagen pa bayen, sista gangen jag kakade en hoagie, sista gangen jag tog cykeln pa en lang cykeltur. jag kommer att sakna livet har sa mycket.
Vaknade och gick upp runt 10.15 idag med en hals som varkte som in i #$*%#. Hade ont varenda gang jag svallde! Men men, det skadade inte mig. Tankte att jag maste ta vara pa den sista dagen! Satt i soffan och pratade lite med Dan och Sandy. Efter ett tag gick dom ut och grejade i tradgarden och jag at lite frukost. Sen gick jag in och packade de sista och bestamde mig va jag ska ha pa mig pa planet. Nu ar det bara allt mitt smink och harprodukter kvar som ska i vaskan. Vagde dom lite och jag har en som vager 19 kg, 16 kg och 27 kg. Sa har en overvikt pa 16 kg.
Sen runt 1 taget bestamde jag mig for att cykla ner till bayen. Va jatte harligt vader idag, upp emot 30 grader och det blaste harligt. Cyklade forbi Wawa for att kopa min sista hoagie och mina sista annansbitar :(. Lag nere pa stranden till 4 taget. Sen bestamde jag mig for att cykla hem till Harry och Elsa for att saga hej da. Blev sittandes dar i 1,5 timmar for att prata och dricka kaffe. Sen skulle dom pa mote och jag skulle hem och ata middag.
Nar jag kom hem slangde jag mig i duschen och skyndade mig for maten var redan klar. Blev bakad potatis med kyckling, yummi! Sa idag var hela "familjen" hemma + Dennis.
Sen satt vi dar och pratade och lite sant. Gick in pa datorn for att checka min flight och se om allt stamde, och det gjorde de! Fyyyy!!!! Maste beratta en sak! Nar jag satt framfor datorn i fatoljen ensam i rummet kommer Dan och Sandy in. Och jag reagerar inte men sa marker jag att Dan kommer fram till mig sa han ba "Petronella, look!" Och tro de eller ej men da haller han en dod orm mitt framfor mig och jag far panik!!!! Hade datorn i knat sa stallde den snabbt pa golvet och sprang ivag in pa mitt rum med Dan efter mig och skriker "stooooooooop!!!!" haha! Men sa ropade han ut mig sa jag fick tittat pa den, fy! Dennis hade hittat den till mig och ville ge mig den som en "hej da present" haha! So, thank you very much!!
I alla fall sen gjorde jag en liten kladdkaka till dom alla har hemma innan Dan och Dennis skulle ut och fiska. Jag fick till och med sattit Dan i arbete ;)! Sen blev de lite "slagsmal" mellan mig och Dan, haha. Jag jagade han med en blot handduk for att smalla han med och han hade en blot handduk + en stick pinne. Men jag slutade fred mellan oss:0! Kakan blev i alla fall perfekt och god! Sa runt 9 tiden skulle dom aka sa kramade dom hej da och sant. Hade faktiskt graten i halsen, fy hatar att saga hej da :/!
Sa nu har dom akt och Sandy har gatt och lagt sig och jag sitter har med varldens forkylning! Nasan bara rinner pa mig och jag knarkar te! Sista dagen ska man just bli sjuk! Imon ska jag upp runt 8 taget. Vi aker hem ifran runt 10 tiden for att kopa nas spray och saga hej da till Sandys foraldrar. Sen ska vi hamta Lindy sa kor dom tva mig till flygplatsen :)
Men nu ska jag fortsatta knarka te och titta pa vanner. Alska dom, haha!! Far se om jag hinner blogga imon. Annars far de bli nar jag ar hemma :/.

take care

   
packning i full gang     hoagie :D !!     stranden idag     my tan line ;)

   
 ormen!!!!      Dan i arbete, haha       Dan och Sandy        basta hunden ever, Daisy!


sista shoppingen!

Som jag sa i ett tidigare inlagg. Lufthansa har gatt ut i strejk sa mitt flyg var canceled. Men pappa ringde upp flygbolaget sa fick ett nytt. Samma dag bara en senare tid och annan mellan landning. Mellanlandar i Frankfurt istallet for Dusseldorf. Sa jag ar hemma pa tisdag runt 10 tiden istallet for 08.45 :) Men tur att man upptackte detta sa jag inte kommer till Newark och inte har nagon flight.

Runt tva tiden akte i alla fall jag och Sandy ivag till hennes foraldrar for att hamta hennes mamma. Aah va dom tva ar underbara, Bob och Betty!! Bob varsta "Petronella, I'm going to miss your smile. And I hope your studys is going well. And say hello to your wonderful family. And finally, I'm going to miss you so much and I love you!" Sa sott :) !
Sen akte vi i alla fall ivag till Cape May court house, dar borta vid TjMaxx och allt. Vi skiljdes at sa gick runt sjalv. Sa Sandy sa att hon kunde hamta mig 3 timmar senare, runt 6 taget. Sa da kom hon. Idag hittade jag en jacka till mig, lite smink och tidningar och en vaska att packa i och sedan presenter till mamma, Camilla och Johannes. Nar vi kom hem var bara jag, Hans och Sandy hemma sa vi bestallde hem lite thaimat. Gott gott :) Sen gick jag till mitt rum for att fa lite packat. Mina tva vaskor som jag kom hit med ar redan proppfulla!! Sa jag har min nya vaska kvar med grejer som ska fa plats. Skor och bikinisar och lite klader och sant :)

Sa nu sitter jag har och tittar pa American pie, naked mile. Haha, alska dom filmerna! Dan kom ocksa hem for ungefar 30 minuter sedan men gick och la sig, sa nu ar det bara jag uppe.

take care

:( :( :(

3 dagar kvar.. Fyy vad tiden har gatt fort! Fick en kansla i magen nu som sager att jag vill hem, nu! Men sen fick jag tillbaka den kanslan som sager stanna kvar!! Jag vill bade och, men jag vill aven stanna! Varfor ska allt vara sa svart? Varfor ska varldens mysigaste sommarstalle ligga 12 timmar och 6000 kr ifran mig? Sometimes life is hard..

Vaknade for ett tag sedan i alla fall. Eller blev vackt redan halv 8 i morse av varldens (!!!) thunderstorm. Jag overdriver inte nar jag sager att min sang skakade. Storsta askvadret jag har varit med om. Varade i ungefar 45 minuter. Ska jag vara helt arlig sa var jag lite halv radd sa satte pa ipoden pa hogsta volym ;) !
Snart ska jag, Sandy och Betty aka till Cape May court house och shoppa de sista.

take care

New York city bilder


New York city fran bussen


jag i tunnelbanan


jag utanfor Central park


jag vid Rockefeller center


en flagga med alla namnen som dog den 11 september :/

  
times square


jag och sandy pa reastaurangen

    
glasogonen, kappan, bikinin, t-shirten, trojan och linnet

 
skjortan, tunikan och planboks saken

mer bilder kan ni hitta pa http://petti91.bilddagboken.se sa klickar ni pa 31 juli :)

New York city

Hii!!!

Nu antligen har jag fatt suttit mig ner for att skriva. Varning for ett langt blogginlagg, haha!

Dagen borjade i alla fall med att jag hade klockan pa 03.55, kande att jag maste snooza. Som vanligt, haha! Gick upp runt 04.30. Gjorde mig smatt iordning och at lite frukost. Ringde pappa och pratade med honom lite. Runt 05.45 kom Lindy och Debbi sa da akte vi ivag. Stannade en snabbis pa Wawa sa vi fick kopt oss kaffe och nagot att knapra pa. For mig blev de annanas, ovanligt?! Haha! Sen akte vi ivag. Stannade i Atlantic city for att ta bussen dar ifran. Den gick 07.49 sa det blev ungefar 1 timmas vantning dar.
Efter ungefar 2.5 timmar i buss var vi antligen framme!! Borjade med att ta tunnelbanan sa vi kunde komma nagon vart. Sa vi tog den ifran 7th avenu till 5th avenu. Da kom vi precis fram utanfor Centralpark. Sa vi borjade med att ga nedat pa 5th avenu. Stannade en stund pa apple store. Stooor affar!! Kopte ett par horlurar till brorsan min. Sen fortsatte vi varan vandrign nerat. Gick forbi alla dom affarerna Prada, LV, Gucci m.m. Stannade utanfor Abercrombie and Fitch. Det var ungefar 5 minuters kotid for att komma in. 4 vaningar var affaren pa sa den var enorm!! Hittade inget som jag skulle kopa sa det var lite surt. Sen gick vi vidare sa vi kom ner till Rockefeller center. Tittade lite dar innan vi tog tunnelbanan till Grand zero. Dar lunchade vi pa ett jatte gott stalle. Jag tog en sallad som man fick valja sjalv, sjukt gott!!
Sen gick vi in till Centuary 21. Dar sklijdes vi at och sa att vi skulle traffas utanfor 2 timmar senare. Men man skulle behovt mer an 2 timmar dar inne!! Jag han bara med 2 av 4 vaningar. Sa hittade en Rare troja, ett Rare linne, en Juice Coutury planbok sak som man kan ha kontokort och saker i, en Polo Ralph Lauren skjorta och en kappa. Sen tog vi tunnelbanan vidare till Chinatown och gick dar lite. Hittade ett par roda brillor for endast 30 kr!
Sen tog vi tunnelbanan (kan saga att det var sjukt varmt dar nere, ingen AC sa!!!) vidare till Times square. Lika coolt som man ser pa alla bilder och allting. Gick in i en Quiksilver affar dar jag hittade en Roxy troja, bikini och glasogon! Bikinin va som 2 in1. Man kan ha den pa bada sidorna sa det var perfekt!! Sen gick vi vidare till Hard Rock cafe for att kaka. Men det var over 45 minuters vantetid for att fa maten sa vi gick vidare till en annan restaurang. Jag bestallede in amerikanska revben, gott haha!
Sen gick vi tillbaka till buss stationen som lag alldelles bredvid Times square. Dar vantade vi i ungefar 30 minuter innan bussen kom som skulle ta oss tillbaka till Atlantic city. Tog ungefar 3 timmar denna gangen for den stannade pa ett annat stalle. Somnade riktigt gott dar i bussen efter en hel dag i staden. Nar vi kom fram tog vi bilen tillbaka hem och va hemma exakt 12.35! Gick raka vagen till sangen dar jag somnade riktigt gott!

Sa idag vaknade jag 12.20 harligt att sova ut, haha! Gick upp och gjorde lite frukost och slappade allmant. Ringde Audrey men hon hade akt ivag till Grassy sounds men hon sa att jag kunde komma om jag ville, men ingen va hemma som kunde kora mig sa det var lite surt. Sa runt 3 tiden cyklade jag ner till bayen och la mig dar ett tag. Idag var det ju 33 grader i skuggan sa fatta hur varmt det var i solen,. haha! Invigde min nya bikini och mina glasogon idag ocksa :D ! Sen kom jag hem och da hade aven Dan och Dennis kommit hem fran fisket. Sa vi at lite middag och satt dar och pratade. Sen skulle jag och Dennis ta en promenad och kopa kaffe men vi skulle inte hunnit for dom skulle ivag och fiska 30 minuter senare. Sa satte mig har for att blogga lite. Hans kompis Tom kom precis sa pratade lite med honom.

Haha, maste bara beratta en grej! I forrgar innan jag skulle lagga mig runt halv 11 taget kom Hans kompisar, Tom och Taylor. Sa sitter jag i soffan och Hans pa hans rum. Sa har jag en san stor mystroja pa mig och luvan over huvudet och sitter halvsunkit ner i soffan. Sa kommer han Taylor bakifran och lagger sin hand pa min axel och sager Hii! What's up man? Sa vander jag mig om och han ser att det ar jag han ba Ohh, sorry.. Ehhm I'm Taylor, Hi! Haha, lite roligt!

Men men, detta blev ett langt inlagg som jag sa haha. Lagger in bilder i nasta! Men New York var helt amazing!! De gar inte att beskriva, maste upplevas!

take care


sooool!!

Sager bara, New York va amazing!!!

Skriver mer om allt senare ikvall. Tankte ta vara pa dagen och dra ner till bayen. Det ar sjukt soligt och 33 grader i skuggan!!

take care

RSS 2.0