trettioförsta december tvåtusenåtta.

Sista dagen i december. Nyårsafton idag!
Den ska börja med att jag snart ska till torget för att köpa mig strumpbyxor (som jag glömde igår). Sen ska vi köpa mat inför ikväll. Tacos som vanligt, haha,
Kvällen börjar med att vi lagar maten här och sedan drar vi iväg till en kompis där vi ska äta och ha skoj! Sen när klockan börjat att ticka ska vi iväg till en annan kompis och träffa alla där. Så det blir säkert bra!
Tänkte göra en resumé på det gågna året idag eller imorgon om jag hinner. Skulle nog varit roligt :)

Gott Nytt År!
Happy New Yer!
Prospero AñoNuevo
Bon Anné


stan och bio.

Städade mitt rum imorse, men kom inte så långt haha. Magdalena och Christoffer kom på lite besök, sedan fick jag göra i ordning mig snabbt och gå till bussen som skulle ta oss in till stan.
Där gick jag, Alida och Camilla runt lite, tittade i affärer och käkade. Runt 19.30 åkte vi till Bergakungen för att hämta ut biljetterna till Twilight.
Den va faktiskt bra!! Men inte så som alla fjortistjejer håller på "Åhh den va så bra, jag döööööör. Jag är helt käääär!!! Jag kan se den om och om igen!! AAAAAHHHHHHH!!!!!!!" Haha, utan den va bara, bra :)
Så nu ska jag nana, näst sista natten av 2008!



hej mitt vinteland.

Jag har aldrig vaknat till ett finare väder! En massa, massa snö, jippi!!! Jag vill ut och åka pulka.
Igår jobbade jag nästan hela dagen och slutade 20.00. Hemma blev det kinamat (som inte alls var gott, haha). Efter ett tag kom Filippa och Matilda. Så vi satt bara på mitt rum och snackade. Mysigt ändå, var länge sedan de var vi tre.
Tog även en promenad till Filippa och satt där. När vi skulle hem vräkte snön ner! Kramsnö var det också! Så idag vill jag åka pulka!! Men får se vad som händer.
Eftersom att jag är ledig ifrån jobbet i nästan 2 veckor nu så måste jag i alla fall städa mitt rum som ser ut som en svinstia. Sen runt 16.00 taget ska jag, Camilla, Alida och kanske Magdalena till stan och titta och sen blir det bio,Twilight. Får se om den är så bra som alla säger.


snön igår!


Matilda :)


Jag :)

jag fryyyyyyser.

Jobb idag igen, yeay! Lite mer folk idag, men gick hem en halv timma tidigare. Fick oväntat besök idag, mamma, pappa, Christoffer och Magdalena! Alltid trevligt!
Efter jobbet träffadejag Madde. Vi bestämde oss för att gå på en liten promenad. Hämtade upp Carl på vägen och den lilla promenaden visade sig att den skulle bli i 3 timmar. Härligt, men kallt!!
När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen och jag kan berätta att jag aldrig har duschat i så varmt vatten! När duschstrålen landade på huvudet var det varmt, men när det landade på fötterna så var vattnet is kallt igen. Vattnet har alltså kylts av för att jag var så kall, haha. Så det var superduper härligt att få på sig mysbyxor, tjocktröja och mina "uggstofflor".
Så nu är klockan mycket, ska lägga mig och sova. Ny dag imorgon och sista dagen för veckan att jobba, 13.00 - 20.00 jätte härlig tid! Sovmorgon!!
natti

tre dagar kvar på året.

Jag hinner inte blogga nu när det är jobb, jobb, jobb haha!
På annandag jul jobbade jag i alla fall på morgonen fram till 16.00. Inte alls mycket folk så det var härligt att det var lugnt för en gångs skull. Direkt efter åt bar det iväg till Rönnäng. Firade lite jul med släkten där genom att äta god mat och bara umgicks :)
Dagen efter var det jobb igen. Började 10.00 - 18.00. Jätte segt idag, inte alls mycket folk. Barnen har väl redan fått sina leksaker, haha. Väl hemma åkte jag, mamma och pappa iväg till Johannes och hans lägenhet. Den var helt klar och det var jätte fint!! Sovrummet var ätte mysigt, lite new England stil!
Efteråt åkte vi hem och lämnade Johannes kvar som skulle sova sin första natt där! Vi här hemma sate på Albert & Herberts julkalender och jag har nästan aldrig skrattat så mycket! Dom är så roliga!
Så nu efter det ska jag nana, jobb imon igen!
natti.

skönast.


skönaste julkalender som varit, någonsin!

julklapparna.


CK väskan, IJ stävlarna och någon parfym grej av farmor och farfar


smyckeskrin och armband som alfons pärlat till mig


id sminket


o&r boken, GG boken, ljuslyktan av camilla och halsband av johannes


OM t-shirt och knästrumpor, BB trosor och långkalsoner, tofflorna och Nike mysbyxorna

jul, jul, strålande jul.

Vilken mysig jul det har varit!
Vaknade på morgonen med mamma, pappa, syster, bror och "svägerska". Delade ut lite julklappar, läste julevangeliet och åt god julfrukost.
På dagen blev det mest lugnt. Kalle Anka tittande och gjorde iordning oss samtidigt. Sedan begav vi oss hem till faster Ann och farbror Sture. Där var vi ungefär 22 stycken som skulle fira denna trevliga afton. Julmat, julklappsutdelning och en massa lek. När klockan var 23.00 gick vi alla till kyrkan där det var midnattsgudstjänst. Therese och Johan sjöng jätte fint!
Efter det var det hem till Ann och Sture igen. Då blev det den ökända paketleken där hela tjocka släkten blir helt galna! Alla tävlar och slåss för att få just det paket som man vill ha. Jag var så nära på att vinna ett ordning och reda fack men det snoddes i sista sekund och då tjöt klockan.
Var hemma 3 på kvällen och då somnade jag härligt i min säng!
Julklapparna som jag fick av familjen var: Ilse Jacobsen stövlar, Celvine Klein dataväska, smyckeskrin, id smink kit, ordning&reda dagbok, gossip girl bok, björn borg lånkalsonger och trosor, Odd Molly t-shirt och knästrumpor, Nike mysbyxor och sist tofflor. Fick även en Odd Molly blus men den var lite för kort. Av syskon och "svärgerska" blev det halsband, ljuslykta som såg ut som kronor och en Avi&Lena ring.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Gick till kyrkan 15.00 då vi skulle öva med kören för vi skulle sjunga upp 17.00. Så nu sitter vi här hela familjen i soffan och tittar på Sing.a.long. Roligt program, haha!

Vi hörs, adios :)


alida, jag, camilla och johannes på morgonen


kvinnorna i köket


hunden dacke får julklapp av alfons


alfons framför alla julklappar!


I (L) Santa, haha


jultomten


alfons, eller dacke som han kallade sig med sin hunddräkt som han fick av mig


den ökända paketleken

god jul, feliz navidad, merry x-mas

GOD JUL!!

Nu är det julafton! 24 december, dagen som alla väntat på. Julklappshandeln är klar, maten är lagad och julgranen klädd. Till och med gröten är utsäld till tomten. Nu väntar man bara på den härliga kvällen som ska spenderas med dom man tycker om. Min kväll kommer att spenderas hemma hos min faster och farbror med hela tjocka släkten på ungefär 25 personer. Kommer bli hel roligt.
Mat, julklappar, midnatts gudstjänt med följd av julklappsleken.

Igår och idag var det i alla fall jobb som stod på schemat. Mycket folk igår men idag var det för mesta dels lungt. Efter jobbet blev det mys med familjen och nu ska jag sova.
Imon blir det mys på morgonen med lite utdelning av klappar och smått julmat, följd av Kalle Anka och sedan åker vi och träffar släkten.

Jag önskar er alla en riktigt God Jul!


jugranen med lite julklappar

julkonsert i fiskebäck

tänkte lägga in lite videoklipp ifrån julkonserten


inledningen, gå inte förbi



himlen i min famn (min mamamsjunger solo, haha)


Hark the Harold, avslutande låten

en bloggfri helg!

Sorry, har inte hunnit blogga!

Det var jätte mysigtMarstrand! Riktig julstämmning!
Började med att vi åkte buss allihopa och sedan tog vi färjan över. Där bjöds det på glögg och pepparkakor på utsidan och sedan gick vi in för att äta. Gott var det (Men Tjolöholms slott har varit goare, haha).
Var hemma runt 1 tiden den kvällen och då va jag så trött så det blev god natt, god natt för mig.

På lördagen morgon vaknade jag och va tvungen att gå direkt till jobbet. Började 10.00 och va riktigt trött! Fullt med folk och mycket att göra hela tiden! Så väl hemma tänkte jag vila men istället åkte vi raka vägen till kyrkan där det var julkonsert. Mamma var med och sjöng. Snacka om julkänsla!! Efteråt blev det lite fika.

Söndag morgon började med sjukt ont i magen. Men det hjälpte inte, tvungen för jobb var det. Gick dit och mådde inte bra. Gick över till magont och illa mående så bestämde mig för att avsluta jobbet runt 3 taget. Gick hem och vilade och firade "julafton" med familjen och mormor och morfar. Fick Victoria Secret trosor, en ring från Avi&Lena, pyjamas och fina julkulor av mormor & morfar. Så det var mysigt!
Efteråt gick vi på julkonserten igen. Kände mig lite halv dålig så efteråt gick jag raka vägen hem och hara bara legat i soffan sedan dess.

Snart blir det natti natti. Jobb imon igen, haha!

bilder från julbordet


jag och alida


karin, therese och matilda


karen, carl-johan, johan och karin


godismonstret, haha!!


therese och tuva-lisa


jag under kvällen

jullov.

Finally jullov!!
Igår vad det julavslutning i skolan. Va i Hagakyrkan där vi sjöng, dom delade ut lite stipendie och bara träffade alla en sista gång innan jullovet.
Efteråt gick vi tjejer lite i stan och sedan  blev det lunch på Jensens böfhus. Riktigt gott var det. Sedan var det raka vägen till jobbet. Skulle börja 14.00 och slutade 20.00. Så min första starrt på jullovet spenderades på jobbet,
Idag blir det ännu mera jobb. Slutar 16.30 och då är det raka vägen hem för att göra iordning sig. Sedan bär det iväg till Marstrand med pappas företag och släkten. Så det blir säkert mysgt!


johanna, melanie, rebecka och charlotte


sandra och victoria, haha


Lucia tåg av Kitas skolkör


årets julbock och julsugga, haha!


All personal på Kitas sjunger "we wish you a merry christmas"


schemat :)

sista dagen i skolan.

Förlåt mig, har varit så trött och haft mycket att göra. Vilket resulterar till dålig bloggning!
Men trippen på Gekås Ullared va jätte mysig! Var i skolan på dagen sedan åkte vi dit strax efter 3 taget. Va nästan inet folk när vi kom fram så det var h'rligt att gå runt där!
Träffade min faster, farbror och farmor där, haha. Så efteråt bestämde vi oss för att åka in till Varberg på restaurang. Jätte mysigt var det och god mat! Sedan var det raka vägen hem och sova!
Hittade lite julklappar inne på Gekås. Även smått ochh gott til mig själv.
Dagen idag började som vanligt med skolan. Runt 9 tiden skulle jag och några kompisar på rättegång i Hovrätten. Jaa, vad har jag nu gjort för brott?!
Absolut ingenting, skulle göra ett skolarbete och förklara hur ett domslut går till. Det var faktiskt jätte intressant och jag skulle lätt kunna tänka mig att jobba som dom när jag är äldre! Killen som skulle dömas va dömd för grov kvinnofridskränkning och narkotiabrott typ.
Sedan var det även sista dagen i skolan idag vilket resulterade i julmys. Uppdukat i långbord med klassen, julmat och julklappsutdelning med våran lärare som tomte.
Sedan har jag mest tagit det lugnt. Varit med pappa i Johannes lägenhet. Var också långövning med kören idag. Vi ska ju sjunga upp på juldagen. Kom gärna :)
Nee, nu måste jag sova!! Är sjukt trött och vill vara pigg imorgon! Bilder kommer senare någon dag :) natti natti.. zzzz

ny vecka, nya dagar.

God morgon!!
Ligger just nu här i sängen med halv öppna ögon. Är något trött och har absolut ingen lust för skolan!! Sängen ropar och den hade varit härligare!
Igår var det skolan som gällde. Efteråt gick jag lite i stan med Rebecka och Filippa. Hittade en julklapp till mamma och jätte mysiga julstrumpor som jag köpte! Sedan var det bara chill hemma. Städade rummet och såg några avsnit av 90210.
Idag blir det en familjeutflykt till Ullared! Det kommer säkert bli mysigt :)

this week to do.

måndag: skolan, stan med Rebecka
tisdag: skolan, Ullared med familjen
onsdag: skola till 13.00 sedan fika med klassen, långövning med kören
torsdag: skolavslutning i kyrkan mellan 9-10, fika hos Melanie, jobba
fredag: jobba till 16.30, julbord på Marstrand med pappas företag
lördag: jobba
söndag: jobba

tredje advent.

Vaknade idag av att mobilen ringde. Dags att gå upp!
Gjorde småt iordning mig, åt frukost och begav mig iväg till jobbet. Mycket folk idag så tiden gick snabbt!!
När klockan va 16.00 va mamma och hämtade mig och vi åkte till kyrkan. Där var det möte med barnkören som sjöng och Munken och Kulan. Riktigt mysigt!
Efteråt var det fika med lussetåg och sedan begav vi oss hemåt. Denna kväll följde Alfons med hem då vi hade passat han hela dagen och skulle även göra det ikväll. Blev lite djungelboktittande blandat med plugg och bus.
Så nu ligger jag  sängen, redo för att sova och ny dag imon
natti!


jag och mitt piano.




Musiken är ju ett stor grej i mitt liv, även pianospelandet.
tänkte att jag lägger upp ett klipp här så ni får höra :)
ledtråd:
ett soundtrack från en film som handlar om andra världskriget. Danny och Rafe är med, haha ;)

replay.



jeansen som jag köpte :)


en halv helg

Dålig uppdatering, sorry!

torsdag: Gick till Frölunda Torg som jag sa. Där hittade jag ett par Replay jeans, ett skärp och en Gossip Girl bok! Det var jätte mysigt där. Stämmning och Magnus Carlsson var där och sjöng jullåtar :)

fredag:
Va i skolan, gjorde mateprov och sedan var det direkt till jobbet. Jobbade fram till 19.45 sen fick jag gå. Gjorde panik iordning mig och åkte direkt hem till Matilda där hon och Filippa hade tjejmiddag. Jätte mycigt var det! Fick god mat och trevligt folk! Va hemma runt halv 2 taget någon gång.

lördag: Idag har jag bara vaknat och pluggat, pluggat, pluggat! Läst och skrivit klart min engelska bok, Peter Pan. Så nu sitter jag här och tittar på otecknade Peter Pan. Jeremy Sumpter, snygg skådespelare, haha!!


bilder från tjejmiddagen








en stjärna från malta.

JAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kevin Borg vann :D !!!!
Åhh va glad jag blev när resultatet kom. En liten tår letade sig till och med fram :)
Men Alice va också bra.





Kitas gymnasium.

Nu sitter jag här i skolan. Tänkte att jag skulle skriva klart min bokredovisning i engelskan. Men ne ne, glömmer man då inte boken hemma!Så störande. Men då får jag mer tid till att plugga religon istället. Eller så blir det greja med annat. Men ska försöka så gott det går.
Ikväll blir det lite kvällsshopping på Frölunda Torg. De flesta affärerna har öppet med 20% tror jag. Blir säkert mysigt :)

en torsdag i mitt liv.

Natten är här, vilket betyder sova för Petronella. Idag var det i alla fall möte med jobbet innan skolan, och sedan var det 2 lektioner innan jag slutade för dagen.
Efteråt gick jag och Filippa in till stan. Tittade på lite julklappar och jag hittade även en julklapp som vi ska ha i paketleken på julafton!
Idag kom även pappa hem från jobbet så det blev god mat hemma. Han hade även köpt ett bra surround system som vi kopplade in. Sedan somnade vi båda gott i soffan. Vaknade strax efter 6 tiden och kom på att kören hade börjat så det var bara att palla sig dit!
Efteråt blev jag hembjuden på fika hemma hos Jennifer. Blev sittandes där framåt halv 10 tiden och pratade om livets stora frågor och sedan blev det en promenad. Jätte mysigt var det!! Så det gör gärnas om :)
Men men, sova nu var det ja! Torsdag imon, snart helg. Jippi!
Natti, sweet dreams


Jennifer hemma hos sig.
Du är en go tjej och jag tycker om dig en massa ska du veta :) <3


skoltrött.

Idag var det skolan. Fyy va dåligt det gick på rättskunskapen som jag fick tillbaka och matteprovet som vi gjorde idag. På rättskunskapen var 33- max, 30 - MVG, 25 - VG. Sjuka siffror tycker jag. Eller det var för lite han hade med. Vi skulle plugga på 3 kapitel (70 sidor) och till det hade han 15 ja och nej frågor och 8 stycken småfrågor. Det var allt! Lite för lite tycker jag allt!
Matteprovet var hal enkelt idag, sista frågan som gav 0 G-poäng, 3 VG-poäng och 1 MVG-poäng va sjukt svår! Får se hur det går på fredag på nästa prov.
Sedan var det jobb som gällde, Magdalena och Christoffer kom och hälsade på idag. Trevligt! Slutade 20.00 sen har det bara blivit slapp här hemma. Satt och tittade på ett intressant program på TV9. Handlade om ett fängelse i Kalifornia där de mest farligaste fångarna satt. En skulle sitta inne i 521 år + 11 livstider. Snacka om segt!
Nee sova nu, upp tidigt imorgon! Ska vara på jobbet 8.00 för ett möte och sedan blir det direkt till skolan!
natti!

saknad kan vara stor.

Det finns vissa grejer här i livet som man saknar mer än annat. Det kan vara allt ifrån en person till olika saker. Det känner jag ibland när min pappa är ute till sjöss. Då kan man få en sån saknad och ringa ut till honom bara för att snacka lite och höra om allt är bra.
En stor saknad som jag har nu är hockeyn. Åhh fyy det går inte att beskriva med ord den härliga känslan då man tar de första skären på isen. Känslan när man har fått in en bra passning eller ett skott. Känslan av att känna lukten i omklädningsrummet efter ett pass och hoppa in i duschen för att bli fräsch igen.
Va och tittade på när laget tränade idag och jag ville bara springa ut på isen, ta en klubba och dra ett skott. Men skridskorna låg hemma. Så jag har lovat mig själv. Så fort jag får ledig tid från skolan/jobbet/vänner så är de time for hockey!!!


träningen idag som jag va på



mitt andra år i laget

Lexington I like.

Åhh vad jag älskar Lexingtons alla grejer. Kläder, inredning, allt! Titta bara på dessa två bilderna så blir det bara julstämmning automatiskt! Men kan säga och lova en grej. Det finns nog ingen annan släkt som är så galna och älskar Lexington så mycket som släkten på min pappas sida. Bråk vid julklappsleken på julafton?




kan man få en mysigare julkänsla? detta kommer bli en stor inredning i mitt nya rum efter julen.



kan man somna på en buss?

Idag var det skolan. Jag va sååå trött!!!! Både jag och Matilda somnade på bussen och åkte 2 hållplatser förbi våran egna. Matilda vaknade på Kungsportsplatsen och vi fick skynda oss iväg till skolan.
Bra dag där i alla fall. Så nu är jag hemma. Har ätit lite middag och ska snart sätta mig och plugga lite matte. Har ett prov imorgon och sedan på fredag.
Skriver senare :)

fredag lördag söndag.

Oj oj, sorry knorry! En helg med jobb!!

fredag: Va i skolan halva dagen, sedan bar det av till jobbet. Halv mycket att göra.
Väl hemma va hela släkten där. Dom hade korvat, en tradition som vi gör varje jul. Jag kom lagom till fikat. Blev lite lek med Alfons och Vilgot och prat med resten utav släkten. Framåt kvällen satt faster Ann och kusin Therese kvar och vi hade mysigt och pratade.

lördag:
Gick upp runt nio för att vara på jobbet 10.00. Jobbade fram till 18.00 och sedan var det direkt hem. Gjorde smått iordning mig och sedan var det SPÄCK i kyrkan. Markus Olsson pratade idag och det var sjukt bra! Såå mysigt och efteråt var det julpyssel.
Senare runt 12 tiden tog jag, Camilla, Johannes och Madde en tur till Johannes lägenhet och tittade lite. Har blivit jätte fint. Efteråt hade jag och MAdde ett trevligt prat framåt 2 tiden och sedan var det hem och sova!

söndag: Upp igen för att joba, va sjukt trött!! Hemma runt 6 tiden och åt lite middag. Kom nästan precis hem från en promenad med Linda och Rebecka. Jätte mysigt men kallt, haha.

Så nu sitter jag här med tv:n på, ska snart nana.

fjärde december.

Ännu en torsdag som gått mot sitt slut. Skolan idag. Mådde rätt så dåligt på morgonen så stannade hemma de 2 första lektionerna. Gick på svenskan och religonen. Sedan var det direkt till jobbet.
Jobbade mellan 14.00 - 20.00 idag. Efteråt var det direkt till kyrkan där vi hade tjejgrupp.
Vi är 9 st tjejer och 2 ledare. Jätte mysigt är det verkligen. Har det lite då och då på torsdagar. Så full fart har det varit idag!
Sovmorgon imorgon till 09.50, yeay! Så superdupermega härligt.
Men nu är det sängdags, klockan är för mycket för lilla mig :)

sad but true.


ibland förstår jag över huvud taget inte vad folk tänker med.
om man inte har något vettigt att säga, stäng käften.
tiden var väl bättre förr.

lite tankar som finns i huvudet en kväll som denna innan man somnar in :). god natt

julbak.

mysigt! Idag när jag kom hem från jobbet var det julbak i högsta hugg. Det luktade redan lussekatter när man hoppade ut ur bilen.Mycket yummi!
Efteråt fortsatte vi med pepparkaksbak. När allting var klart blev det hembakat fiskebäcksbröd,pepparkakor, lussebullar, julmust och glögg. Det var så mysigt allting. Julmusiken på i bakgrunden.
Snart är det jul. 21 dagar kvar, yeay!
Men nu ska jag sova, ligger i sängen och bloggar. sweet dreams!


jag bakar


peparkaksdegen, som inte alls var lika god som den brukade haha


min glada pepparkaka. som nu mera är död

stressad.

Ska precis slänga i mig maten, jobb om 30 minuter. Så nu är det snabba puckar!
Skolan idag avr som vanligt, gjorde klart ett arbete så börjar runt halv 11 på fredag, såå härligt :)
Ne, köttbullar och hemmahjort potatismos nu. Yummi!

dagen lider mot sitt slut.

Natti natti, sov så gott, god natt!
Ligger i sängen och bloggar nu. Hade rättskuskapsprov i skolan idag, tycker att det gick hyffsat bra. Men ska inte säga för mycket innan man får resultatet. Efteråt gick vi alla tjejer in till stan, Jensens böfhus för att fira Matildas 17 år, GRATTIIIIS DARLING <3!!
Efteråt blev det bussen hem, stannade en sväng förbi farmor och farfar. Alltid lika mysigt hemma hos dem. Dom hade julpyntat riktigt mysigt också.
Resten av dagen har spenderats här hemma med matteplugg, Gossip girl och The secret life of the american teenager.
Och nu är det sängen, så sweet dreams!


farmors mysiga julpynt på utsidan :)

snilleblixt.

Mitt i allt pluggande av rättskunskap så fick jag en snilleblixt!! Jag kom på en fin julklapp till mammi och pappi. Hoppas att dom blir glada.
Eftermiddagen har bestått av middag med Alida coh Karen och en massa plugg. Eller okej, försök tillplugg haha. Ska försöka att fortsätta lite nu också..

1 december.

Första december idag! Yeay, 17 dagar kvar till jullov, 23 dagar kvar till julafton. Mysigt, jag längtar!
Igår va det jobb som gällde haha. Trodde att jag började 11.00 men ne ne så va de inte! Började 10.00 så gjorde iordning mig 09.55 och va på jobbet 10.16 stämplade jag in, rekord!!
Idag är det plugg, plugg, plugg. Är hemma från skolan idag, kände mig inte riktigt 100. Började redan på jobbet igår.
Skriver seare, bye bye!

RSS 2.0