myspys.

Vi kom iväg igår runt halv 8 taget på kvällen. Jag, Emelie och Emma. När vi kom fram hade Camilla fixat glögg med mandlar och russin. Julstämmningen var i högsta högg!!
Efteråt åt vi lite mackor och tjötade lite om allt mellan himmel och jord. Blev samtidigt tittandes på Stjärnor på is. Bra att Markus kom vidare, haha. Sedan blev det någon god julkaka som hon hade bakat, det var så mysigt!
Efteråt satte vi på Dagboken, fyy va jag grät! Den är så hemsk, bra, gullig, romantisk. Man kan beskriva filmen med flera ord samtidigt!
Efter det började kvällen dra mot sitt slut och vi begav oss hemåt. Hade tyvärr ingen kamera igår så det blev inga bilder, Camilla kanske har.
Idag blir det jobb, är strax på väg dit. Slutar 17.00 idag, härligt! Vi hörs, ciao!

Men Camilla, tack för en underbart mysig kväll igår! ♥ 

jobb för hela slanten.

Tjenare tjenare!
Har inte hunnit med så mycket bloggning, har jobbat hela fredagen efter skolan igår och idag mellan 08.00 - 17.15. Lång dag! Jobbar ävern imorgon, men itne lika länge så det blir säkert härligt :)
Ikväll bär det av mot Tjörn, ska hem till Camilla och fika. Kommer bli mysigt!
Vy sins, adios!!

today i wear this.



väst: zara barnavdelning, scarf: gammal, "jacka": innejacka köpt i usa, linne: zara, jeans: rare, knästrumpor: friis & company, skor: vagabond

shopping i arkaden.

Åhh va det var mysigt!! Riktig julstämning!
Man kom dit så fick vi stod i kö i cirka fem minuter, va tvungen att pricka av sig för det var anmälning till denna kväll. När vi kom in bjöds de på champange och det satt en gubbe vid pianot och sjöng ljuvligt fina julsånger. Pepparkakor och julmust fanns det överallt och det var dunkel belysning.
Så som julshopping ska vara! Hittade ett par skor, en jacka och julklapp till mig (får se om jag kan hålla mig fram till jul, haha) Så blev nöjd med det jag hittade! Fick även en goodiebag med en julskiva, lite reklam och en amaryllis.
Så nu är jag hemma, ska nana, natti!


jackan som jag köpte på mango


skorna, köpt på nilssons


goodiebagen och min julklapp från raglady, haha!

skolan fortfarande.

Sitter fortfarande här i skolan. Har precis ätit en sallad med Matilda och Filippa. Rektorn kom och lunchade med oss ockås, trevligt haha!
Hade tänkt att plugga lite rättskunskap nu. Får se hur det går, men jag måste. Åker hem senare då jag har piano i eftermiddag. Ne plugg nu, adios!

skolan.

Sitter i skolan nu, yeay! Alla andra jobbar men jag är som sagt klar med naturen! Efter skolan ska jag hem och plugga, plugga, plugga. Och sedan ikväll blir det shopping i Arkaden. 20 % nästan överallt :)

ciao

sov så gott.

Yeay, finally done!!! Jag är lycklig, naturkunskapen är äntligen klar!! Dagen har tillbringats framför datorn där jag gjort en power point om människans utveckling. Blev rätt så nöjd med presentationen, men det är läraren som betygsätter.
JAg och papap tog även en sväng med bilen, köpte en dator till mig!!äntligen har jag en egen dator som är min! Hade ju en power book innan men sålde den till en person eftersom att jag inte trivdes med det systemet.
Nu ska jag snart sova, efter att jag har installerat mina grejer som jag behöver.

natti natti :)


from ape to human.



vad som pågår här hos Petronella nu...

petronella claeson.



jacka: innejacka köpt i usa, t-shirt: Cubus, halsband: gjort själv, shorts: Levis, knästrumpor: syrrans, haha

yeay, ledig.

hejsan!
Blev ingen bloggning igår, men idag blir det! Igår var det skolan, sedan ara det direkt till jobbet! Jobbade mellan 16.00-20.00 sen kom farfar och hämtade mig.Vi åkte en sväng förbi brorsarn lägenhet, pappa har kommit långt med den!!



bilder på lägenheten :)


Idag var det skolan igen. Gick lite i stan på rasten. Inget jobb idag så ska plugga plugga plugga. Kören är ikväll också, får se om jag hinnet att gå. Skolan gör före :)

måndag.

Idag var jag jätte pigg, blev skolan 8.00 som började med läxförhör i tyska. Hoppas att det gick bra!
Slutade 12 idag, tidigare än vanligt. Men härligt! Så gick hem och softade en stund innan det var dax för jobb.
Inte s¨mycket folk idag, men fortfarande mycket att göra nu innan julen! Men det är lika roligt som vanligt att jobba :)
Idag avr det snö ute också, yeay!
Och nu ska jag fixa en grej på datorn, a secret I never tell ;)! Det får ni reda på i januari :D

this week to do.

måndag: skolan, jobba 15.00 - 20.00

tisdag: skolan, jobba 15.00 - 20.00

onsdag; skolan, plugga och körövning med Ichtus

torsdag: skolan, plugga, piano och en kväll på arkaden

fredag: skolan, jobba 13.00 - 20.15, kanke hemmakväll hos Charlotte

lördag:
jobba 8.00 - 17.15

söndag: jobba 10.00 - 17.00

helgen är slut.

Hellu everybody!!
Idag var det jobb för 100% som gällde. Inte min dag idag, haha! Slutade 17.15, härligt att komma hem. Blev lite smått plugg och sedan Gossip Girl & Ensam mamma söker. Dom valde exakt de killar jag har hejat på, yeay!!
Så nu blir det mer plugg och sedan nana, natti :)

shoppingen.



Friis & Company väska och örhängen


L'oreal smink och Lancôme läppglans med någon gratis parfym


fransklänning på Vero Moda

väska på Gina Tricot


och lite julklappar... ;)

my weekend.

Tudelo!
Dålig bloggning = fullt upp dessa dagar, sorry!

I torsdags kväll efter begravningen blev det tjejkväll med cirka 8 tjejer. Vi ska ha det så här framöver, jätte mysigt! Sedan gick jag hem och la mig så fort jag kunde!!

I fredags ringde klockan på 5.00!! Jag va så trött när jag skulle upp att det inte gick att beskriva med ord, haha! Väl uppe fick man slänga i sig frukost och gick ut till bussen som vi skulle åka med. Runt halv 7 taget va bussen full av alla tjejer som kulle iväg och vi begav oss ifrån Fiskebäck mot Copenhagen! Va framme runt 11 taget och då vart det shopping på schemat som gällde.
Tog en paus runt 2 taget då vi åt lite middag och sedan var det shopping igen. Runt 20.00 stängde affärerna och då begav vi oss framåt. Ankomsten vid Fiskebäck var runt 1 taget och då var det raka vägen till sängen.

I morse ringe klockan på 9 då det var jobb som gällde. Började 10.00 så hade en timma på mig. Va mycket folk idag på jobbet och mycket att göra. Hann knappt att ta ut min rast, den kom så sent som 16.00, 1 timma innan vi stängde haha.

Så nu är jag hemma, blir nog en hemmakväll ikväll då det är jobb som gäller imon med. Stjärnor på is är på tv nu, bra program det där :) !


släkten i Köpenhamn


kusinerna Therese och Karin

 
julstämmning   jag med shoppingen ;)

a day of tears.

Hemkommen nu för ett tag sedan. Begravningen va jätte vacker. Det var min morfars bror som skulle begravas. Den hölls i Elim på Åstol. Så det blev färja ut till ön. Väl där sjöng vi lite och sedan var det avsked i kyrkan. Hemskt men fint. Alla höll så fina avskedstal om honom, härliga minnen. Nee, jätte fin begravning va det!
Efter åt åkte vi till kyrkogården där det var jordsäkning eller vad det heter och sen var det fika för dom nära familjerna.

Rung halv 4 tiden drog vi där ifrån och jag hann precis hem till pianot, yeay! Så nu sitter jag här. Väntar på att mamma och papap ska komma hem med thaimat, yummi! Sedan ska jag till kyrkan på tjejsnack med massa underbara tjejkompisar!

Vill även säga ett stort GRATTIS till min morfar som också fyller år idag!!


R.I.P

sweet dreams.

Det blev en promenad som sagt. Jag och Rebecka vandrade runt i över 1 timma innan jag avslutade min promenad med att hälsa på mina kära farföräldrar. Alltid lika roligt att prata med dom och man får mycket visdomsord!
Nu ska jag gå till sängen och sussa. Imon är det begravning, sad but true. Sen blir det tjejkväll på kvällen. så bloggning vet jag itne om det blir imon, men ska föröka så gott det går :)
Natti natti alla kära läsare.

Ty Pennington.

Finally!!! Mitt retoriktal är klart! Man skulle hylla en person, så jag hyllar Ty Pennington i Extreme Home Makeover. Generös person som hjälper folk :)
Nee, nu blir det troligtvist promeni´x med Becks!


already weekend.

Yeay, då har min helg börjat! Ingen skola förän på måndag igen, härligt härligt!! Men idag heter denna dagen plugg plugg plugg!! Måste få gjort lite grejer som behövs göra.
Idag i skolan hade vi svenska på morgonen, va gjorde vi. Bläddrade i Glamour tidningen?! Efter var det 1,5 timmars rast = Espresso house haha. Sen var det matte, roligt med det nu faktiskt! Företagsekonomi och hemåt.
Träffade Alexander på bussen (gammal klasskamrat) så jag, han och matilda bestämde oss för att häla på i Önneredsskolan! Inga lärare som vi hade under tiden där va kvar, alal hade slutat för dagen. Så får gå dit någon anna dag.
Men men, back to study!

pokerkväll at madds place.

Nu ska jag snart nana :) !
Ikväll har jag, madde, filippa och matilda haft pokerkväll hemma hos Madde. Jätte mysigt var dej, nybakade bullar också. Och jag är riktigt skillad på poker, haha! Imon är det time för skolan igen, slutar 13.10 så härligt. Sen på fredag blir det KÖPENHAMN :D !!!!

natti natti alla läsare :)


pokerkväll :)

utmanad.

Jag är utmanad av kusinen min att berätta 7 saker om mig själv som ni inte visste..

1. Min allra högsta dröm är att åka till Hawaii och surfa!!!

2.
När jag va liten hade jag rör i öronen för jag hörde dåligt.

3. Jag har haft tandställning (räls både uppe och nere) i exakt 1 år och 5 dagar.

4. Jag har spelat hockey med Järnbrotts tjejer i 2 år, men slutade och vill nu börja igen.

5. Jag skulle egentligen åkt på high school year detta året då jag va på intervju och blev antagen. Men backade ur och åkte dit i 2 månader istället.

6. Jag älskar att åka snowboard och är jätte stolt över min nya bräda, haha!!

7. Jag älskar musik. Spelar piano och har gjort det i 5 år och sjunger i kör.

Jag utmanar Emelie&Emma (http://bennybanjonjorn.blogg.se) och Anna-Sara (http://annasaramaledal.blogg.se)


today is tuesday.

Hemma efter en dag i skolan. Hade matte på slutet så satt kvar lite extra innan bussen gick. Det är faktiskt sjukt kul med matte när man kan det, eller när man fattar haha!
Pappa kom hem idag så maten stod färdig på bordet, pasta med kyckling. yummi! Snart ska jag till Sara Borns hudvård och fixa en grej. Man måste avslusta det man påbörjat :)

en måndag i vecka fyrtiosju.

tjingeling!
Skolan idag som vanligt. Va så sjukt trött imorse, så jag funderar på att lägga mig redan nu!
Slutade 15.00 idag och åkte direkt till jobbet där jag jobbade mellan 16.00 - 19.00, kort dag som va härlig. Väl hemma åt jag lite middag, sen har det inte hänt så mycket mer. Ikväll kommer min  älskade pappa hem ifrån jobbet efter 1,5 veckor.

Men men, natti (:

to do this week.

måndag: skolan och jobba

tisdag: skolan, behandling på Sara Borns hudklinik, fika hos madde

onsdag: skola

torsdag: begravning på Åstol, piano, tjejkväll med några

fredag: heldag i Köpenhamn med alla tjejer på pappas sida!!

lördag: jobba

söndag: jobba

dagens idag.



piké: barnens hus, byxor: barnens hus, armband: diesel

Vad tycks om min otroligt snygga jobbklädsel, dagens för idag, haha!

en helg i november.

dålig bloggning I know, sorry sorry!! Har inte haft tid eller lust att blogga, haha!

fredag: Gick till skolan. Slutade 12.30 och gick direkt till jobbet. Hade stängning så jobbade till 20.15. Mamma kom och hämtade mig och det blev en hemmakväll med idol och god mat. Skulle börja jobbet 10.00 dagen efter så kände att jag behövde min sömn.

lördag: Gick upp klockan 9 och va på jobbet runt 10-tiden. Mycket folk och mycket att göra. Camilla kom och hämtade mig och vi åkte hem. Va och tittade på brorsans lägenhet och sedan hälsade vi på min kusin. Senare på kvällen så gick vi till Smyrna ett gäng tjejer. Efteråt stack vi till Tintin där ungefär halva Fiskebäck va där haha. Senare blev det filmtittande hemma hos Petter. På vägen hem när jag, johannes och camilla skulle hem och klockan va runt halv 2 hälsade vi på farmor och farfar som inte hade gått och lagt sig ännu!! Stannade där till 2 taget sen va jag tvungen att gå hem och sova.

söndag: Vaknade upp och va jätte trött!! Men det var inget att göra åt. Time to work! Skulle egentligen inte jobba idag men eftersom att en på jobbet va sjuk igår och idag fick jag hoppa in extra idag. Gör mig inget, det blir bara mer cash in! Mycket att göra idag också. Jag fattar inte varför det är så mycket folk på en söndag! Hur orkar mar?
Kom i alla fall hem nu för någon timma sedan. Tittar lite på Tv och känner mig allmänt slö. Skulle egentligen varit på Rönnäng idag då vi skulle fira en försenad fars dag och tidig födelsedag för morfar. Men det sket sig. Får se vad som händer senare ikväll också!

  
jennifer     jag, haha snyggt!    johanna, ellen, olivia och anna

 
snyggt jennifer haha   skelande ungar försöker att tyda en 3D-bild

 
jennifer SKULLE masera men ville något annat ;)

shopping på rbl.

Nu i eftermiddag va jag och spelade piano. Alltid lika roligt att sätta sig och klinka på dom tagenterna, och det är ju inte sämre heller att jag har typ världens bästa lärare. Music is my life!
Efteråt cyklade jag runt lite, hem till farmor och farfar som inte va hemma. Så det blev hem hit istället. Tittade på ett avsnitt av The secret life of the american teenager. Bra serie de där!
Runt 7 tiden åkte vi iväg till torget, VIP kväll idag på RBL. Hittade inte så mycket. Blev ett Diesel läderarmband.
Nu sitter jag här hemma igen, Nytt läge går på tv. Va pinsamt, dom är helt knäpptysta nu när dom går runt i huset. Ingen reaktion, haha! Speciellt rum denna gången, gillar inte väggfärgen överhuvud taget. Allt blev så brötigt!
Snart är det dags för the bed, yeay! Skola imon, sen blir det jobb mellan 13.00 - 20.15, har stägning imon.
Tror inte jag hinner blogga innan imonkväll, så bye bye!


läderarmbandet :)

I miss it.



jag saknar hockeyn sjukt mycket!!
jag saknar känslan efter ett hårt träningspass.
jag saknar stämningen i omklädningsrummet.
jag saknar laget.

strålande sol ute.



halsduk: Indiska, jacka: jeansjacka från JC, tunika: Rare, byxor: Zara,

trettonde november tvåtusenåtta.

Hellu!!
Ligger här i soffan nu och tittar på tv. Har precis lagat lite middag till mig, gotti gotti!
Snart ska jag iväg och spela piano, lika roligt som vanligt att spela. Sedan kanske det blir en liten promenad. Får se!
Idag på provet kändes det faktiskt bra, för en gångs skull. Men jag ska inte säga för mycket innan jag får tillbaka testet.
Vad händer senare idag då? Har ingen blekaste aning, det får vi se.

då var det dags igem.

Dags för skolan nu, seeegt! Önska mig lycka till på naturprovet, lär behövas haha.
Hörs när jag kommer hem senare:)
Auf wiedersehen!

me today.



jacka: innejacka köpt i USA, halv t-shirt: från Cubus, hel t-shirt: GinaTricot, jeans: Zara, skor: Replay

För ovanlighetens skull har jag plattat håret, yeay!

plugga är bara förnamnet.

Plugga, plugga, plugga, plugga, plugga, plugga... De är det enda jag har gjort i eftermiddag. Naturkunskap i högsta hugg! Visste ni att genetik är som att klippa och klistra? Det vet jag nu, haha!
Skolan idag var som vanligt, efteråt gick jag till jobbet och hämtade mitt schema, blir jobb på fredag och lördag.
Väl hemma blev det mat och sedan plugg. Har suttit uppe på kontoret i lugn och ro med böcker och en kopp kaffe.
Så nu har jag atgit en paus och hoppas på att jag kan det. Ojj, Efterlyst på tv:n nu, Ciao

julstämning till 1000.

Åhh, va jag vill ha jul! Snö, julmusik, lussekatt och pepparkakor, julmust, levande ljus och brasa. Hälften av detta hade jag idag när jag pluggade.
Började med att sätta på 5 st olika julskivor, tände brasan, åt familjen Ström's bulle. Det är julstämning.
Har pluggat från och till i 4 timmar nu och vad ahr jag lärt mig? Nästan ingenting kan jag säga. Vi har 46 kromosomer i kroppen? Den bruna ögonfärgen är dominant? Fy va Naturkunskap är tråkigt! Men det är bara att bita i sura äpplet och plugga.
Hade tänkt att titta på favoritprogrammet nu, gossip girl. Sen får vi se om det blir mer plugg, matte behövs det göras.


brasan sprakar :)

 
tråkiga anteckningar blir roligare med färg :D

time to studie.

Maten är uppäten och dags för att plugga. Kom hem från skolan för ett tag sedan, lika bra idag som alla andra dagar va det. Väl hemma lagade jag lite mat, det fick bli potatisgratäng, kyckling och bearnasiesås. Oj va duktig jag är på att laga mat, haha.
Nu ska jag plugga naturkunskap eftersom att jag har ett MegaDunderStort NK prov på torsdag. Usch, bara att sätta igång!

forever21 och AC&F



denna paljettklänningen hittade jag på forever21.com sjukt snygg!


Abercrombie & Fitch har sjukt snygga jeans!

promenix.

Det blev som sagt en promenad. Rebecka och Mathias va här på besök så vi fikade lite. Efter det gick vi ut. Inte ens halv-vägs började det att ösregna!! Men det stoppade oss inte! Lämnade av Mathias hemma hos Hanna så fortsatte vi på egen hand. Jag och rebecka tog en promenad till hamnen och fortsatte hemåt. Väl hemma va man pisseblöt och skorna va som en egen vattenpöl!
Så nu sitter jag i soffan med mamma och Alida och vi tittar på toppfrom, snart bedtime.


Mathias och Rebecka :)


jag och rebecka ute i regnet!

Beauty and the Beast.

Har precis tittat på den otroligt "braiga" filmen, Skönheten och odjuret. Tycker den är lika bra som den va när jag va liten! Jag älskar sånna barnfilmer :)
Fyy, mitt uppe i filmen ser jag en ENORM och jag menare verkligen en stor spindel!!! Jag höll på att , ordagrant nästan. Jag flög upp i hörnet på soffan och började skrika och gråta (jag vet att jag är barnslig mn spindlar är det värsta jag vet). Så min syster fick döda den med en sko medans jag satt där i hörnet som en gråtande bebis! Usch, känns som att jag måste gå i någon terapi för min spindelfobi för det kan inte fortsätta så här. De va likadant i USA när jag såg spindlar, om dom var i vägen för mig så väntade jag tills den va borta eller hittade en anann väg.
Nee, nu ska jag inte skriva mer om spindlar. Nu ska jag hitta på något! Promenad i höstmörkret?


081011

Hellu!
Iår efter maten bled det att vi åkte iväg hem tim min faster & farbror där det skulle vara förlovningsfika för min kusin och hans flickvän. Va jätte trevligt, rätt så mycket folk också!
Efteråt bar det hemåt, tittade på ensam mamma söker och en rolig film på tv4, hemma bäst. Sen var det läggdaxs!
Igår hände också något tråkigt, min gamle farbror gick bort... Men det känns bra att  veta att han mår mycket bättre nu, ingen sjukdom längre.
Idag hade jag bara en lektion i skolan, tyska mellan 08.00 - 09.00 så jag gjorde en fuling, tog sovmorgon. Så nu sitter jag här, ska snart plugga lite.

Auf Wiedersehen


jonathan och fabiola öppnar förlovningspresenterna med hjälp av kusinbarnet alfon

farsdag.

Idag är det farsdag grattis till alla pappor :) !! Själv kan jag inte gratta min pappa eftersom att han är ute på jobbet.
Idag gick jag upp 08.00 gjorde mig smått irodning. Sen va jag i kyrkan runt 9 tiden. Övade ett tag innnan det var dax för mötet, 11.00. Dert gick jätte bra! Va en massa folk som kom fram efteråt och sa det, tackade och tyckte att vi va bra! Så det var roligt.
Så nu sitter jag här, tittar på stjärnor på is. Mamma fixar maten.
hörs senare!

trevlig kväll med annat folk.

Nu är jag hemma i stugan igen! Ikväll var det en rätt så lyckad kväll. Mötet va jätte bra och det kom även besök ifrån Tjörn, trevligt trevligt! Efteråt fikade vi lite i kyrkan och lyssnade på ett band som spelade, eller lyssnade på en låt och gick sedan. Satt och pratade lite allmänt med trevligt folk.
Efter ett tag bestämde vi oss för att åka in till Tintin inne i stan. Så jag, Matilda, Filippa, Josef, Sebastian, Lonkaz och Ola åkte in. Mycket trevligt faktiskt! På hemvägen svängde vi förbi hamnen och sedan var jag hemma. Så en trevlig kväll med andra ord. Hoppas ni har haft det bra! Synd att jag glömde kameran hemma, men shit happens!
Nu ska det bli sängen. Ska upp 08.00 imorgon för att vara i kyrkan på övning 09.00. Hoppas att det blir bra!

natti natti

jag en kväll som denna.



jacka: innejacka köpt i USA, halsduk: gammal H&M, linne: Zara, shorts: levis köpt i USA, leggings: mammas, knästrumpor: syrrans, skor: Replay

pearl harbour.

Sitter här i soffan och tårarna bara rinner och rinner ner från min kind. Det är helt sjukt att man kan gråta så mycket till en film. Pearl Habour gick precis på tv och de är världens bästa film!!!
Idag va jag på jobbet, försov mig men kom ändå så i tid. Grejade hela dagen med att ställa ut Lego ute i butiken. Camilla kom och hämtade mig när jag slutade så att jag kunde komma hem på något sätt. Åt lite middag och sedan tgo det allmänt lugnt.
Ikväll blir det möte, späck, tror jag. Skriver mer senare :)

sova i soffan är härligt.

Ännu en dag på jobbet klar. Va inte så mycket folk idag, men mycket att packa upp. Fick prismärka över 178 st pokemonkort haha. När jag kom hem blev det lite mat med mamma, bror och Camilla. Sedan blev det idoltittande, åhh va Alice och Kevin är bra!!!
Har bara tagit det lugnt ikväll, va så trött att jag till och med somnade i soffan. Så nu ska jag upp och lägga mig. Imon blir det jobb igen, tror jag börjar 11.00 eller något sådant!
Nee, nu kommer gråten ur ögonen vilket är ett tecken på att jag snart dör av trötthet, natti :)

hej sa petronella ifrån plaskeby.



jeansjacka: en gammal från crocker, jc halsduk: indiska klänning: gina tricot, skärp: friis och company, leggings: cubus, knästrumpor: syrrans garderob, haha skor: Replay

finally weekend.

Nu är jag hemma. Hade en kort dag idag, vilket är jätte härligt! Dagen bestod utav företagsekonomi, följd av 1,5 timmars rast och avslutade med matte.
Så nu är jag hemm aoch har precis städat mitt rum. Väntar här på att Camilla ska laga klart middagen, ost, skink och broccoli paj. Sen blir det jobb, 14.00 - 19.00 idag.
Så hörs senare ikväll!


någon namngrej på företagsekonomin idag.

sjätte november tvåtusenåtta



jacka: pälsen från H&M, linne: Cubus, jeans: Cubus

work, work, work.

Nu är jag hemma ifrån jobbet, aj mina fötter säger jag bara haha.
Idag var det sjukt mycket att göra. Har packat upp en massa Lego halva dagen! Men det var roligt :) Sen kom jag hem. Lagade lite pannkakor, men oj va misslyckade dom blev! Jag är inte en bra kock.
Nee, nu ska jag vila och titta på TV.
tjingeling


skolan.

God morgon!
Nu har jag naturkunskap. Så tog en liten break och satte mig vid datorn. Sitter här i en vit labbrock, känner mig som en världskänd professor, haha!
Jobb idag då, slutar 19.00. Nee, nu är mina lökbitar klara inne i labbet, nu ska vi se hur coolt det är när cellerna delar sig!
ciao

questionmark?


ibland förstår jag mig inte på vissa folk, ibland förstår jag mig inte på mig själv.

ibland förstår jag inte hur vissa val kan vara så svåra.

dags att sova och ta sig en funderare.


i love music.

Vilken dag! I am tired now. Yeay yeay.
Satt och pluggade rätt så länge kan jag säga. Runt 5 taget drog jag mig till kyrkan där jag och Johan övade på lätarna som vi ska spela. Runt 6 taget kom Frida & Rebecka och sedan övade vi fram till 20.00 taget.
Nu är jag hemma och har skrivit klart mitt engelska arbete om Victoria Beckham. Ska bara öva på talet sen är jag klar.
Imon blir det jobb fram till 19.00 så ingen bra bloggning imon om jag gissar :)
natti natti


today.



jacka: innejacka köpt i USA, skjorta: Polo Ralph Lauren jeans: Rare, diadem: Åhlens


diademet med en rosett på :)

onsdag, en lilllördag.

Igår blev det inte så mycket plugg som planerat, haha. Magdalena kom förbi så vi satt och pratade ett bra tag, Jätte mysigt att bara sitta och prata om allting, händer inte så ofta, ändring på de ;). Sen kom Christoffer så vi åkte vidare till Johannes lägenhet och tittade där. Efter det åkte vi hem igen och åt lite kvällsmat. Dom åkte hem runt 22.30 så de va en mysig dag.
Imorse vaknade jag och gjorde iordning mig. Åkte till skolan med bussen och var där hela dagen. Slutade 13.10 idag så då tog jag och Filippa bussen till torget där Madde och hennes klasskompisar satt med sitt UF och sålde grejer. Va där bara i 10 minuter innan vi åkte hem. Så nu blir det plugg, plugg, plugg. Klockan 5 ska jag till kyrkan och öva låtarna som vi ska sjunga på söndag med Johan. Senare kommer Rebecka och frida så vi får sjunga upp också :)


magdalena :)


alinne , madde och julia med UF :)

dagens för en sjukling.



mysdräkt: Polo Ralp Lauren, linne: Vero Moda, "uggs": Snobben från H&M och en snygg morgonfrisyr, haha!

hemmadag.

Idag har jag haft en hemmadag. Hade jätte ont i magen imorse när jag vaknade så stannade hemma. Har mest bara slappat, tittat på Gossip Girl och vänner. Alla 10 säsonger klara nu, fyy börja gråta nu det sista avsnittet. Jag hoppas verkligen att det blir en Friends the movie.
Vad händer nu då? Plugga lite tror jag. Magda (http://magdah.blogg.se) min kusin kommer även hit idag. Hörs senare :)

gossip girl is the shit.



chuck bass, gossip girl is lovely!

Petronella a day like this.


 


jacka: innejacka köpt i USA, t-shirt: Cubus, skärp: Cubus, jenas: Rare

this week to do.

måndag: skola

tisdag: skola

onsdag: skola, plugga lite, övning med rebecka och frida till söndag

torsdag: skola, jobba 14.00 -19.00

fredag: skola, jobba 14.00 - 19.00

lördag: jobba 11.00 - 16.00

söndag: sjunga och spela i kyrkan, fika 16.00

första dagen i skolan.

Va både pigg och trött imorse när jag vaknade. Kom i alla fall i tid till bussen (ovanligt, haha). Hade tyska på morgonen och det forsatte med engelska och naturkunskap. Sedan bar det iväg hemåt. Stannade på Beryll där pappa va så tittade jag på min brors lägenhet som han har fått idag. Lite småsaker att fixa men den blir snart fin.
Väl hemma i huset gjorde jag en god wook av spaghetti, bacon, morötter, annanas, majs och lite grejer. En riktig höjdarkock är jag. Nu har jag mest slappat, ligger i soffan med en filt om mig, det är jätte kallt!
Får se vad som händer senare.


påväg till Johannes lägenhet

this day.



jacka: innejacka köpt i USA, klänning: Vero Moda, byxor: Rare

kalas och övning.

Idag fick vi middagsbesök av morbror och moster. Sen gick jag och Filippa hem till Matilda som har kommit hem idag. Satt där ett bra tag, trevligt. Efter det gick jag direkt hem till farmor och farfar där det va kalas på G. Jätte många som var där så det var trevligt att träffa alla.
Runt halv 7 taget körde pappa mig till kyrkan för att vi skulle öva några sånger. Jag, Rebecka och Frida ska sjunga och på mötet nästa söndag. Jag ska spela så sjunger vi alla. Så det blir säkert roligt!
Sen gick jag hem och tittade på ensam mamma söker, favorit programmet, haha! Så nu ska jag nana, skola imorgon tyvärr!

god natt

peak performance.



min härliga jacka :)

tjejmiddag hos julia.

Hann inte blogga så mycket igår innan tjejmiddagen. Jag, pappa och Alida åkte in till stan och köpte en peak performance jacka som jag har tittat på så länge! Blev jätte glad!!! Sen bjöd jag pappa på glass nere vid Sannabacken som tack, haha.
När vi kom hem började jag att göra iordning mig inför maskeraden/tjejmiddagen. Senare kom Filippa, Madde och Ebba också så vi gjorde iordning oss tillsammans. När vi kom fram till Julia blev det lite mat, någon tacopaj, jätte gott med kladdkaka till efterrätt. Senare runt 10 tiden kom det lite mer folk. Va en jätte trevlig kväll igår! Va hemma runt halv 3 taget.
Idag är det fullspäckat på schemat. Ska snart hem till Matilda som kommer hem från USA idag. Sedan blir det kalas hos farfar, direkt efter det ska jag träffa Rebecka och Frida så vi får övat våra sånger som vi ska sjunga på söndag. Sen blir det hem och nana, skola imon.


jag som kapten Jack Sparrow


filippa som gene simons i kizz och jag haha


födelsedagsbarnet julia :)

  
madde & ebba    filippa     några läskiga typer, haha

första november tvåtusenåtta

tjingeling!
Igår blev det att jag jobbade över till stägning, 20.15 istället för 19.00. Bytte med en på jobbet eftersom han hade lite ärenden att göra. Så idag va jag lite snäll haha. Efter jobbet kom Camilla och hämtade mig, åkte hem och åt lite go middag. Sedan kom hon och Jennifer för att hämta mig och vi åkte hem till Emelie där ett gäng tjejer va. Pratade lite och tittade på en knepig film som in te föll i min smak.
På hem vägen bestämde sig jag och camilla för lite mat. Mc Donalds var stängt så vi begav oss in till stan för att fika på Tintin. Väl inne innan vi skulle parkera kom vi på att vi inte va sugna på fika så vi bestämde oss för att åka till Burger King istället. Hittade inte vägen där man skulle svänga av så det blev att vi svängde av på Askims leden. Lite fel, men det löste sig när vi hittade rätt igen.
Så när vi väl fått våran mat och ätit den svängde vi bilen mot hemmet och körde. Sen somnade vi gott i Johannes säng och vaknade för någon timma sedan. Camilla åkte precis hem och jag ska snart snabb städa mitt rum. Ikväll blir det maskerad hemma hos Julia. Jag ska vara Captain Jack Sparrow. Så hoppas det blir skoj!

RSS 2.0