jobb.

Japp då var det dgas för jobbet idag. Börjar 12.00 - 19.00Camilla får troligtvist hämta mig på jobbet.
Nu på morgonen har jag städat övervåningen i huset, bara mitt rum kvar (som lär förbli brötigt, hatar mitt rum!) Ikväll vet jag inte vad som händer, får se.

Auf wiedersehen

härligt att veta.


nu ska jag sova min nattsömn, natti natti allihopa.


angels watching over me.

today I wear this.



tunika: Rare, jeansjacka: gammal crocker från JC, halsduk: H&M, byxor: svarta från cubus

hurra, hurra, hurra..

säger vi till farfar  KG och moster Vivika som fyller år idag!! Hoppas att eran dag blev som ni önskat er :)
Imorse hade jag klockan på 8.00! Skulleupp tidigt idag för att vara vid Hisingen 9.00 på ansiktsbehandling. Härligt var det, så va hemma igen runt 12 taget.
Då blev det lite fika med tårta och sång för farfar. Myspys! Sedan gjorde iordning mig så åkte vi in till stan. Jag, mamma, pappa och syrran. Tittade runt lite överallt, sen satte vi oss på Bee cafe och bar. Jätte gott va det. Sedan åkte vi hemåt. Stannade på 421 för att titta på en jacka, men hittade ingen till mig. Sedan bled det mathandling på gamla LP, och nu är jag hemma.
Imorgon blir det jobb redan kl: 12.00 - 19.00. Sen får vi se vad som händer på kvällen :)


farfar på sin 86 års-dag :)


pappsen och jag :)


mamma och pappa :)



är glad att jag träffat dig millan :)

hur svårt kan det vara?

Julmusten vill inte bli kall!!! Jag och syrran har haft den i frysen, kylen och nu står den till och med ute. Men den blir aldrig kall! Blev så sugen på julmust när vi tittade på tv.
Precis var det Efterlyst och nu är det Insider. Två flugor i en smäll, två bra programm på en kväll haha. Nu kommer det intressanta på programmet, mammor som kidnappar sina barn. Det är helt wierd! Så scchh....

a day in the city.



väst: päls från H&M, kofta: H&M, t-shirt: Cubus, skärp: Cubus, jeans: Rare

stan.

hejsan!
Idag vaknade jag redan runt 10 tiden, tidigt för att vara mig haha. Gjorde mig lite smått iordning, hjälpte mamma med bakningen och sedan runt 12 tiden åkte jag och Filippa in till stan! Hade det jätte mysigt där inne. Köpte en present till Julia och jag hittade även en pälsjacka H&M.
Runt 4-taget åt vi på cafe Vanilj, jag åt en jätte god kycklingsallad. Sedan åkte vi hem runt halv 5.
Så nu sitter jag här hemma, får se vad som händer ikväll.


pälsjackan!!

man måste föra traditionen vidare.

tjenare tjenare!
Sorry för dålig uppdatering idag, men det har inte blivit någon tid framför datorn. Idag vaknade jag och gick drírekt upp för att äta frukost. Sedan hjälpte jag farmor, farfar och pappa med att baka årets första fiskebäcksbröd. Blev både lyckat och gott! Så nu har jag lärt mig att baka fiskebäcksbröd, måste kunna när jag gammal, grå och ensam, haha.
Sedan runt halv 3 tiden körde pappa mig till jobbet så jag fick jobbat till 20.15. Jobbade själv på min avdelning och stängde för första gången idag med en annan. Inte så svårt som jag hade tänkt mig. Rebecka + fiskebäck och tjörn kom och hälsade på mig strax innan stägning. Trevligt, trevligt!
Efter atty jag kom hem blev det lite kvällsmatsätande med far och mor. Sedan har jag mest slappat. Skulle egentligen gått ut men då va klockan 22.00 så orkade inte, haha.
Nu ligger jag i sängen, hade tänkt att sätta på en film. Får se, god natt i alla fall!


farfar bakar :)


farmor bakar :)


brödet i den öppna ugnen :)

första kvällen på lovet.

Idag var det sjukt lugnt på jobbet. Men så klart, jobbade ju 16.00 - 19.00 så vad kan man förvänta sig?
Efter jobbet åkte jag hem till Ebba där även MAdde och Filippa befann sig. Vi chillade och pratade lite. Tittade också på en gilm, Nim and the secret island. Jätte bra va den! Så nu är jag hemma.
Imon ska vi börja med att sätta igån julbaket, fiskebäcksbröd!! Det ska bli gott att äta det igen, haha! Men jag behöver inte vara med att hjälpa till, ska jobba. Imon är det 15.00 - 20.15 som gäller så jag ska ha stägningen för första gången. Lite roligt :) !
Men nu får vi se vad om händer innan jag sussar, god natt!

working 4 to 7.

Nu är det måndag igen, och loooov!!! Har bara allmänt slappat idag, så härligt!
Jag, pappa och Alida va och köpte en salald förut på torget som vi åt till middag. Alla var lika lata idag, haha! Snart ska jag till jobbet. Kort dag idag. Bara 16.00 - 19.00. Denna veckan vet jag inte hur mycket jobb det blir, får förhoppningsvist schemat idag!
Sen så får vi se vad som händer ikväll. Om jag är på humör att hitta på något vill säga.

usa sjuk.

Asså jag är så usa sjuk nu! Jag vill bara dit igen!! Saknar det så mycket! Nu är Matilda och hennes familj där. Det blir bara att man saknar det mera haha! Hoppas att dom har det jätte bra. Pappa fick ett sms av dem förut och än så länge var det bra så det var roligt att höra! Saknar henne i alla fall.
Satt och tittade igenom bilder från i somras. Saknar allting! Alla stranddagar, Grassy Sounds, Cape May, New York, shoppindagarna, Audrey och hennes kompisar, folket där borta, värmen och allting som är bra.
Drömde i förrgår att jag va där igen, men med familjen denna gången. Då var vi på den 4H-gården som jag va på en gång med Sandy. Ne, snart dags för att åka dit igen känner jag, haha!
Men nu ska jag sova, fortsätta att drömma om sommaren. God natt!


jag på 4H-gården


jag och melissa vid grassy sounds


jag vid rockefeller center


sam och audrey

trött eller sjuk?

Asså seriöst, jag vet inte vad det är med mig. Antingen är jag sjuk eller så är jag bara sjukt trött!!
Idag var det jobb som gällde som sagt. Sjukt mycket folk där! Va gör folk ute på en söndag haha?! När jag kom hem var det mat som gällde. Dom hade ju forat pappa också medans jag jobbade så åt lite smulpaj.
Sedan följde jag med pappa för att köra min bror och kusin till Ginneton, dags för fiske nu igen. Sen har jag bara varot hemma. Tittat på Ensam mamma söker och nu är det The 40 year old virgin. Rolig film!
Får väl snart lägga mig så att jag mpår bättre imon.
Vet itne vad det är som hänt.

en lördag i oktober.

Igår han jag inte att srkiva så mycket efter jobbet. Det var i alla fall en dag med full fart i affären. Mycket att göra nu i löne helgen.
Efteråt kom jag hem och då blev det middag med familjen. Sen gick jag hem till Rebecka där hon och alla Tjörnborna va. Roligt att träffa dom igen! Men det kändes så konstigt, som jag typ inte kunde vara mig själv. Så runt halv 10 tiden eller va klockan nu va så åkte jag in till stan med Camilla och Johannes. Där gick vi på café med Emelie, Emma och GG också. Mysigt, blev Tintin (igen, haha). Där inne träffade jag Victoria och Sofie och några till. Lite roligt! Så pratade lite med dom.
Va hemma runt 12 så gick och la mig direkt nästan. Va så trött ifrån dagens jobb.
Nu på morgonen har det inte hänt så mycket. Ska snart slänga i mig lite mat innan jag går och jobbar igen. Samma tid som igår 13.00 - 17.00. Idag kommer mormor & morfar, farmor & farfar hit på middag för att fira pappas födelsedag (som va 5 oktober, haha!!). Så får se om ja hinner hem innan dom har gått.
Ne nu får jag göra iordning mig!

working 9 to 5.

Dags för jobbet idag! Jobbar bara 13.00 - 17.00 så det är rätt så härligt. Sen får vi se vad som händer :)

Ha det bra!

high school musical 3 ♥

åhh av bra den va!!! Älska High school musical! En film jag verkligen rekomenderar ♥ !!
I alla fall. Idag på jobbet va de rätt så mycket att göra, vilket är roligt. Va hemma strax innan halv 8 så fick göra iordning mig fort för skulle ta bussen 20.05 från Beryll. Måste bara säga att jag hatar sura busschaufförer, lyckades komma i kläm med en idag. Vaknat på fel sida? Ja! Han va svin sur!
Men, han skulle inte få förstöra min kväll. Vi gick till Bergakungen för att se filmen, Vi va 12 tjejer så det var mysigt och filmen va som sagt megadundersuper bra. Efteråt blev det lite fiak på Tintin sen va jag så trött från dagen och så ska jag jobba imon och det skulle resten av tjejerna också göra, så va hemma runt halv 1 idag.
Så nu ska jag sova, natti natti!


en av låtarna i filmen, så fin :)

petronella of gothenburg.



skjorta: Polo Ralph Lauren från USA (inte likadan som igår), väst: gammal päls från H&M, jeans: Rare

höstlov, here i am.

Hemma ifrån skolan nu. Kort dag=härligt dag=12.30 haha. Så väntar på maten som strax är klar, sedan blir det jobba, jobba, jobba. 14.00 - 19.00. Direkt när jag kommer hem blir det in till stan för att gå på High School Musical 3. Åhh hoppas den är bra! Vi är ungefär 12 tjejer.
Asså fy vilket väder de är nu. Det är så tråkigt när man vaknar på morgonen och tittar ut. Men nu slipper man dessa tidiga morgonar. för nu är det HÖSTLOV!!!!
Såå, maten klar! Tjingeling!


klockan 07.15 en vanlig blåsig, regning och ruskig morgon för Petronella


alfons & stenungsund

hemma nu igen!
Runt 16.30 var det dags för pianolektion, åhh va det är skoj! Efter det runt 5 tiden gick jag hem till min kusin och hälsade på dem och deras barn, Alfons & Vilgot. Hade även en liten present till Alfons från jobbet. Det var ett pussel med Blixten McQueen i filmen bilar. Han blev lika glad som han alltid är när man hälsar på. Goa småkillar de där!
Så det blev lite fika och sånt med dom innan Jennifer kom och hämtade mig. Då skulle jag, Jennifer, Emelie och Alida åka ner/upp till Stenungsund för att se Camilla spela upp sin musikal me klassen, Oliver Twist. Dom va jätte duktiga och det var roligt att se! Sen blev det en liten rundvandring inne på nösnäs.
Så nu är jag hemma här, har pluggat lite. Ska nog sussa mig upp till sängen. Mycket härligare!
natti natti.


alfons med blixten mcqueen

  
camilla som barn på ett barnhem och hora      jennifer och emelie

dagens..


 


Skjorta: Polo Ralph Lauren från USA, byxor: Zara, linne: H&M

231008

23 oktober är här, 1 hel dag i skolan innan det är dags för höstlov!!! Ska bli så sjukt härligt att slippa skolan i en hel vecka.
Imorse när kag vaknade va jag så sjukt trött! Även om jag la mig i sängen 21.20 igår med hjälp av pappa för jag va så trött. De är helt sjukt har aldrig varit så trött, pappa fick leda mig upp haha! Men det är nästan så att jag blir tröttare om jag sover längre.
Idag i skolan var det en rätt så härlig dag. Slutade 12.50 så det var gött. I svenskan var det ännu en till teater uppspelning, denna gången av killarna som gjorde parondi av Mc Beth eller va den heter. Sjukt roligt var det i alla fall.
Så nu är jag hemma, v'äntar på att pappa ska fixa maten (när han nu kommer hem) Ska också plugga lite, företagsekonomiprov imon.

Hörs senare!


teaterkillarna!


inte svär i barnaffär.

Jobbat nu. Va mycket att göra idag så det var roligt! Haha lite roligt. Så fort någon utav personalen svär i affären så säger chefen "inte svär i barnaffär", lite klockrent! Ingemar från rivstart, radiokanalen rock band 104,8 kom in och handlade hos mig idag, weei kändis haha. Nee, men när jag kom hem så åt jag lite god middag för att bli mätt.
Ringde sedan Camilla och Jennifer och pratade lite med dem, goa tjejer de där :)
Nu tittar jag på Bonde sökerr fru, men ska nog flytta mig över till lite v.ä.n.n.e.r!!

Snart natti natti :)

Flygande Jakop

Japp, de är vad jag ska äta nu snart innan jag drar och jobbar. Mamma håller på och lagar ihop lite till mig.
Idag i skolan var det faktsikt rätt så roligt! Vi spelade teater i svenskan där jag va Ofelia i Hamlet & Ofelia. läraren var super nöjd men för oss blev det mest en massa trams och en rolig stund, haha.
Slutade 13.00 idag, 10 minuter tidigare än vanliga onsdagar, wihooo!!
Börjar jobbet kl: 15.00 idag sen blir det hem och små plugga. Hörs senare!


halsduk: den gamla vanliga av syrran, haha t-shirt: Cubus, kofta: Roberto Cavalli, jeas:Rare

081021 - plugg, plugg, plugg!

 Fyy, det har bara varit plugg exakt hela dagen!!
Va i skolan på morgonen, dagen gick lika snabbt som vanligt. På vägen hem svängde jag förbi farmor och farfar för att hälsa på. Lika mysigt som vanligt det också. Sen väl hemma fick jag slängt i mig lite mat sen har jag varit helt bänkad framför denna datorn för plugg!!! Har skrivit klart mitt I-search arbete i svenskan så finally done!!! Jippi!! Fick även skolkorten idag, mera jippi!! Haha!
Så nu ska jag nana :)

  
sofie, viktoria, matila och filippa i gympan    mitt skolkort :)


klasskortet

skola och jobb.

Idag var det en halvdag i skolan. Jag vaknade, såg det tråkiga vädret, gick och la mig hos pappa i hans säng och gick på sista lektionen där jag skulle hålla tal. Det gick finnemang tycker jag och hoppas att läraren tyckte det med! Blev ett tal om Ku Klux Klan.
Direkt efter skolan var det dags för jobbet. Va jätte lugnt idag så hade inte så mycket att göra. Städade runt lite och stod i kassan. Yeay yeay, ledig imon. Så då blir det en massa plugg! Men nu ska jag hitta på något annat.

to do this week.

måndag: skolan, jobba till 19.00

tisdag: skolan, plugga lite

onsdag: skolan, jobba till 19.00

torsdag: skolan, plugga, piano, kanske titta på Camillas teater

fredag: skolan, jobba till 19.00

lördag: jobba från 13.00 - 17.00

söndag: jobba från 13.00 - 17.00

en söndag.

Det blev som jag sa, en massa plugg!! Familjen gick en snabbis till torget också för att titta på lite mobiler, vi ska nämligen byta abonnemang.
Sen väl hemma så fortsatte jag me pluggandet. Runt 6 tiden kom kusin Jonathan och hans tjej Fabiola och fikade lite. Mysigt mysigt! Så runt halv 9 gick dom men då va jag i  full fart med med att titta på Ensam mamma söker!
Nu blev jag precis klar med min affärsplan också så ska sussa nu.

god natt

övning.



övningen innan konserten

en helg i oktober.

Har haft lite fullt upp så har inte haft någon tid att blogga, men ska försöka att sammanfatta helgen som varit.

fredag: Ännu en härlig dag i skolan som det va. Slutade 12.30 så det var jätte härligt. Åkte hem, åt lite middag och sden till jobbet 14.00. Slutade 19.00 och då var det raka vägen in till stan där alla tjejerna va. Blev sen middag på Lilla London. Ritkigt god mat, blev en black & white, yummi!
Sen åkte vi mot Fiskebäck igen och hamnade hemma hos någon Filip. En stor maskerad va det som höll på där så va hemma runt halv 2 taget den kvällen. Tyvärr glömdes kameran hemma så det fick bli en kväll utsn kamera.

lördag: Trött ifrån gårdagens bravader gick jag motvilligt upp ur sängen runt 8.30 taget. Dags att göra smått iordning sig och bege sig mot icke fastlandet, Tjörn. Idag skulle våran kör, som heter Ichtus ha en "konsert" i Rönnäng. Så va framme runt 11 taget och sen blev det bara övning hela dagen ända fram till 6 då vi fick en liten paus till att göra iordning oss. 20.00 började konserten. Dom flesta sa att delät bra men ajg själv va inte så nöjd. Roligt i alla fall att det var så många där som va och tittade.
Efteråt åkte vi ett gäng på 9 personer hem till Camilla och fikade lite. Mysigt var det allt. Sen var det dags att åka hem. Så jag och Emelie fick åka med chauffören GG hem. Väl hemma var det bara att lägga sig i sängen och där somnade man bums efter en hård och slitsam dag.

söndag: Jaa vad ska man säga. Har inte hunnit mer än att vakna. Mamma står och lagar mat som familjen snart ska äta och jag ka börja med mitt pluggande. Sen blir det nog bara en massa plugg hela dagen framåt kvällen.

Så hörs senare!

  
övning     övning (ingen är trött, haha)     Magda & Moa


 
uppsjugning     tjejerna hemma hos Camilla

lördagnatt.

trött.sliten.illamående.sova.
hörs imon, god natt

lyxfällan.


jag tycker att de är ett bra program. sitter och tittar på det nu.


inget bus på barnens hus.

Nu är det full fart på jobbet. Grejer ska packas upp, leksaker ska flyttas och samtidigt ska man ta hand om kunder. Men vet ni vad? Det är detta som är skoj! Jag trivs så bra på mitt jobb, de är roligt att gå dit!
Imon jobbqr jag sista dagen för veckan, 14.00 - 19.00. Segt att jobba så sent på en fredag. Men det blir ju pengar av det *catshing*.
Nee, nu ska jag dricka kaffe med familjen.

161008

16 oktober, vilket betyder 59 dagar kvar till julafton. Dags för julshoppingen snart, haha!
Idag var jag jätte trött i skolan, ville bara att dagen skulle ta slut. Hade varken ork eller lust för att gå!! Så nu är jag äntligen hemma. Pappa kommer snart för att laga mat som jag kan slänga i mig innan jobbet hoppas jag.
Börjar 15.00 idag och slutar 19.00, hoppas att det finns mycket att göra. Imon är det helg = jiiippiiii!!! Men vilket betyder plugg också haha. Men men, det är sånt man lever med.

kören.

Åhh va roligt med kören idag igen. Det blir konsert i Rönnäng i Betania på lördag 20.00, välkomna!
Sen efter kören gjorde jag och Millan lite våfflor, haha. Blev så sugna. Johannes fick resten som vi inte orkade.
Så nu sitter vi här, halva familjen och tittar på generation fett. Asså fyyy, vad äckligt program! Usch säger jag bara!!
Nu vill jag sova istället, god natt!


vi känner oss snygga. absolut, haha!

mid-term test.

Tjingeling!!
Ledig dag idag från jobbet, härligt! Men inte från skolan. Imon ska vi ha mid-term test i skolan. Massa grammatik grejer i engelskan. Så måste plugga lite smått nu. Satsar ju stort där, haha! Idag var det rätt lugnt i skolan. Gick snabbt och det var allmänt slappt. På matten blev det inte alls mycket räknande utan satt och pratade USA med en kompis och läraren. Åhh vad jag längtar tillbaka!! De är sjukt att man kan sakna något så mycket.
Klockan 18.00 ikväll är det kören. Sen blir det hem och plugga igen. Men nu blir det mer plugg innan..



jacka: Rare, halsduk: Alidas, t-shirt: I love new york från usa, byxor: Rare (jaa, mina älsklingsbyxor men inte bara de jag använder) skor: Converse


mina fossingar.

Äntligen hemma! Har jobbat nu i 3,5 timmar. Det gick jätte snabbt idag, mycket att göra. Men aj i fötterna säger jag, haha. Det gör ont efter en springning i skolan och sedan stå upp i 3,5 timmar.
När jag kom hem hade familjen precis firat pappa som fyllde år i början av oktober. Så fick lite tårta av dem. Gotti gotti.
Nu sitter vi här och tittar på S.O.S familj eller vad de heter. Snart dags för sängen, tidigt ikväll det med.

Måste bara säga att kusinen min har skaffat blogg, checka in den!! http://magdah.blogg.se

ingen matte.

Skolan idag, härligt med ingen matte! Fyy, idag gjorde vi cooper - testet eller vad de heter i skolan. Åhh va de va jobbigt!!! Man springer 3 km på tid, jobbigt? Ja, haha!
Slutade 13.30 idag istället för 15.00 på grund av matten. Pappa kom hem från jobbet idag också så nu lagar han lite middag till oss alla här hemma innan jag drar till jobbet 16.00.

Ha det underbart!

en måndag avklarad.

Japp, kvällen är kommen och sängen ropar på mig.
Idag gick jag till skolan till 15.00, sedan tog jag bussen och va framme vid 421 runt 15.40 taget. Köpte en liten korv som jag fick slänga i mig innan jag började att jobba. Idag var det rätt så lugnt. Jag stod för det mesta i kassan förutom den sista halvtimman då jag "städade" i butiken.
Sedan kom bror min och hämtade mig. Kom hem och åt lite kvällsmat och nu sitter jag i soffan. Har precis tittat på färjan och nu är det något skolmatsprogramm.
Så, dags för att lägga sig i sängen och läsa lite rättskunskap och sova tätt inpå.

God natt

kan det bli värre?

Usch vilket väder!!  Jag har absolut inte lust för skolan, gå ut i regnet. fy fy! Men man är så illa tvungen haha!
Just nu sitter jag här, tänkte plugga lite innan bussen drar iväg 10.20. Efter skolan blir det jobbet, slutar 19.30 idag så får se vad som händer efteråt.
Jobbet igår gick bra. Inte för stressigt och inte för lugnt. Packade upp lite och sedan blev det mest kassan. Slutade visst 16.00 bättre än 17.00 haha. Sen blev det tv-tittande, ensam mamma söker.
Men nu blir det plugg!

to do this week.


måndag: skolan & jobba till 19.30

tisdag: skolan & jobba till 19.30

onsdag: skolan, plugga (!) & kören

torsdag: skolan & jobba till 19.30

fredag: skolan & jobba till 19.30

lördag: plugga & ha "konsert" i Rönnäng

söndag: ta det lugnt!!!

ändringar kommer och går


081012

En ny dag, ny söndag, snart en ny vecka!
Igår va de jätte trevligt! En massa folk och god mat. Allt gick i svart & vitt. Emelie och Emma fick fina presenter och det var allmänt trevligt.
Jag, Camilla och Johannes gick hem strax innan 12 då Camilla skulle till skolan idag och jag skulle jobba. Sen var jag så trött ifrån gårdagens jobb.
Idag ska jag jobba ifrån 13.00 - 17.00, sen blir det nog bara lite slappt här hemma. Kanske lite plugg om jag orkar.


jag och camilla

  
jennifer, johannes & camilla   bord 1   bord 2

  
fredrik, camilla & philip   emma och sjävlpoträtt av emelie   emelie

black & white party on G.

Då var det dags för 18 års-party! Kommer säkert att bli en massa skoj. Jag har klätt mig i svart och vit från topp till tå.
Idag var de full fart hela dagen på jobbet. Stog i kassan och grejade lite vid sidan av där. Det är så roligt för jag trivs så bra där och de är ett roligt jobb!

Men nu måste jag gå så man kommer i tid!


Body: GinaTricot, Kjol: Nolita, Leggings: H&M, Sjal: Danmark, Klocka: fejk D&G från Tunisien haha!

jobb.

Såå, nu är det dags för jobb om 1 timma. Rätt så lugnt idag då jag bara jobbar till 17.00, härligt!
Nu på morgonen har jag ätit lite frukost och tittat på Vänner. Åhh va jag älskar de programmet, Joey är min favorit!! Haha, jaja! Måste göra mig smått iordning nu.

härlig, lugn kväll!

Sitter nu här hemma. Har haft en liten myskväll hemma hos Ebba med popcorn och Idol. Sen satt vi mest och pratade och myste. Va redan hemma vid 12-taget ikväll haha. Riktigt tidigt!
Imon blir det jobb. Skulle egentligen börja klockan 9, men blev flyttad till 13.00. Härligt med sovmorgon.
På kvällen blir det Black & White partyt, så det blir nog skoj hoppas jag!

Nu ska jag snart dra mig till sängen. Där får man den bästa sömnen. God natt!

på torsdag är det ärtsoppa på lördag är det fest, men fredag är ändå den dagen som känns bäst.






Jippi, fredagen är här!! Vad häner då? Ingen blekaste aning! Känner för en liten lugn kväll i det här vädret, sen är det också jobb imon mellan 13.00 - 17.00.
Idag var det i alla fall skolan. Började med företagsekonomi till följd av 1,5 timmars rast och avslutade med matte B. På rasten gick jag till Espresso House för en kaffe latte hazelnöt medans de andra gick till Mc Donalds.
En liten rolig grej som hände idag. När vi tjejer va inne på Fiorucci för att jag skulle köpa en jacka till min lillasyster så kommer Blondinbella och hennes kompis in där. En cool tjej de där! Ångrar lite att man inte sa hej eller något, haha!
Nog om det! Om en stund kommer Camilla och då ska vi till torget och köpa present till Emelie & Emma som ska ha black & white party imon, roligt!!
Men nu är det städning som gäller!


jacka: Rare, Halsduk: stickad av syrran, Långlinne: American Vintage, Jeans: Rare och lite smycken
(ursäkta dålig bild)

gotte morgen

Då var det dags för den kära skolan igen. Kläderna är på, väskan packad och det enda som väåntas är att bussen ska gå nu. Slutar 11.30 idag, rätt så skönt! Så ska till stan efteråt och köpa en jacka till lillasyster och sen får vi se vad som händer!
hej då så länge!

a secret I'm going to tell

Nu är jag hemma. Nyfiken på hemligheten haha!
Fick nämligen ett sms idag av butikschefen på Barnens hus om att hon ville träffa mig för arbetsintervju. Har nämligen sökt jobb där. Så runt 14.15 va jag där och det gick tydligen bra för jag fick provarbeta med detsamma. Så jag fick en sån snygg röd pikétröja där de stod Barnens hus på och sen var det dax att . Ska också provjobba på lördag och söndag lite. Så det var jätte skoj! Trivdes jätte mycket med både personal och i affären.
Så nu hoppas jag på att det kan bli ett bra extrajobb bredvid skolan.
Nu sitter jag här och tittar på Lyxfällan. Ska försöka att sova tidigt ikväll.
Ha det underbart och god natt.


bloggen klar.


Såå, nu är bloggen klar! Va tycks? Har gjort en ny header samt ändrat lite typsnitt och sånt. Större profilbild. Jag blev i alla fall jätte nöjd!

Tips att få finns på: http://www.designadinblogg.se

finally.


jaa, jaa, jaa! berättar mer senare!




vill man vara fin får man lida pin.

Fy fy, är hemma idag med en massa magont. Har tagit en tablett så får se om den börjar att verka snart.
Vad häner idag då? Jadu, det får vi se! Något roligt hoppas jag i allafall, haha!

cubus shopping i högsta grad

Åkte till stenungsund strax efter 5 taget. Tittade runt lite och 19.15 va det insläpp. Hittade en massa grejer som jag provade, men inte allt som man ville ha. Det jag köpte va ett linne/klänning, sjal, 2 st bh-set och 2 st väskor och hårfön.
Strax efter 21.15 satte vi oss i bilen påväg hem och va hemma runt 10-tiden. Så nu ska jag duscha och sedan nana.

  
klänningen, hårfön och sjal   bh-seten och sminket   väskorna :)

ska samla alla katter på ett ställe och ...

Asså vilken natt säger jag bara!! Dessa extremt (!!!) jobbiga katter som gnäller och håller på. Grejen är den att jag alltid sover med fönstret öppet för jag hatar att sova när de är varmt. Så vaknar jag klockan 2 mitt i natten av att ett katt står och gnäller! De lät exakt som ett barn som grät, jätte högt! Så där blev min skönhetssömn förstörd. Katter borde ...
Men jag kom i alla fall upp imorse och kilade till skolan. Slutade 13.10 idag, soft. Så nu har jag precis käkat lite middag.
Senare idag ska jag, mamma & Alida till Stenungsund på VIP-kväll inne på Cubus, får se om jag hittar något. Men har tittat ut lite saker, haha!

Ha det bra så länge

  
   tjejerna i skolan      jag påväg hem från bussen :)


Stickad halsduk:
av Alida, jacka: Rare, linne: Cubus, jeans: Rare, brosch: hittad i de gamla smyckeskrinet, halsband: sisters

omdesign

Försöker att designa om bloggen, bakgrunden är helt fel så det ska fixas imorgon. Har i alla fall fixat en ny header. En bild på mig framför Central Park. Men nu ska jag nana, är trötter. God natt!!

Allum i Partille

Det blev en snabbis till Allum. Skulle lämna tillbaka ett linne som jag köpte härom dagen så tittade vi runt lite också. Hittade en fin klänning och en kofta från Vero Moda som jsg blev nöjd med.
Haha, en rolig sak som hände va att när jag skulle ner för rulltrappan så möter jag en väktare. Men inte vilken väktare som helst, Andreas Durefors. Lite roligt, blev helt chockad!
Nu sitter vi här i soffan och tittar på Äntligen hemma. Man blir sugen på att göra om sitt rum nu kan jag säga!!

take care

 
              koftan & klänningen

tisdag, alltid lika pigg!

På tisdagar är man alltid lika pigg, fast man tänker för det mesta "ååh neeej, tisdag=ute gympa i detta vädret!". Men det var riktigt härligt att ha utegympa idag, springa ute i skogen, frisk luft! Jag säger som min svenska lärare säger, aaaaah!
Efter skolan svängde jag förbi torget och köpte en god kycklingsallad. Idag va det latheten som va framme och då orkade man inte laga egen mat.
Det är så segt när man slutar så tidigt från skolan för då vet man inte vad som händer resten utav dagen! Jag slutar i genomsnitt 13.00 nästan varje dag, är då hemma 13.40. Vad händer då resten utav dagen? Man har inget plugg just nu, så då blir det mest att man sitter hemma eftersom att resten utav kompisarna slutar senare.
Yeay yeay, vill ut på promenad i alla fall nu!

take care

söndag, och en ny vecka!

I lördags va de jätte mysigt. Vi va hemma hos Matilda alla tjejerna och käkade lite. Runt halv 12 taget drog vi in till stan men det var så kallt, blåsigt och regnigt att vi åkte hem igen.

 
       myset!    alla tjejerna :) !

I söndags var det möte, konfirmationsinvigning. Vi fick gå mitt i mötet för att hinna till Lökeberga för att fira morbror Larry 50 år! Det var jätte mysigt. God mat och roligt att träffa släkten igen!
Runt 4 taget var vi hemma och då blev det mys i soffan och ensam mamma söker.


                                morbror Larry :)

  
                                alla som va där :)

Idag var det dags för skolan igen, roligt men trött. Har bestämt mig att försöka ligga i säng runt 22.00 tiden nu i veckan, förutom idag haha! Efter skolan satt vi och tittade på film när vi va små, så roligt!
Runt 7 tiden gick vi hem till faster Ann där Karin och Johan va med Tuva-Lisa. Såå söt va hon, 6 veckor redan imorgon!
Nu sitter jag här och tittar på kanal 5, i ditt ansikte. Dom ska tydligen komma till Fiskebäckshamnen ikväll.

take care

drömmar kan vara wierd ibland!

Hejsan hejsan!

Vilken dålig bloggare jag har blivit nu för tiden, både med bloggning och med bilder! Fyy, skärpning!
Igår va vi i stan och tittade på Patrik 1,5 på bio. Jätte rolig film, haha! Så runt 12 va jag hemma igår, rätt så trött så somnade härligt i sängen.
Nu idag har jag för det mesta tagit lugnt. Hjälpt mamma med maten lite och nu ikväll ska vi ett gäng hem till matilda och mysa.
Asså måste berätta en grej! Inatt när jag sov drömde jag sjukaste drömmen ever! Det började med att jag va på båtsemester sen helt plötsligt kom Freddie Prinze Jr. Så cyklade vi en cykeltävling och han vann, så klart haha! Sen badade vi och hade roligt alla kompisar och Freddie med hans kompis. Sen visade det sig att när han gick va han jätte kär i mig. Knepiga drömmar ibland haha!!
Nu sitter jag här inne i badrummet och Alida fixar iordning mitt hår. Jag är typ sämst på att fixa frisyrer så Alida får stå för det ;)!

take care

skolan!

Bloggar kort och snabbt nu. Sitter i skolan. Har rast ända till 10.20. Fyy matte prov!! Igår bara jag pluggade hela dagen! Känner att jag vill ha bra resultat ;)
Ikväll vet jag inte vad som händer :)

take care

skärpning på Petronella nu!

Ojj, länge sedan nu. Inte bloggat på 2 dagar!
Vad har hänt? Pappa har kommit hem, så nu är familjen samlad. Jag har pluggat en massa matte (delprov i matte b imon), varit i skolan och sånna allmäna saker. Igår va det kören, alltid lika roligt!
Idag va det skola, slutade 12.50 men gick inte hem förän 14.35. Va på mattehandledningen och pluggade inför matteprovet. Nu har jag suttit här och tittat på TV4 fakta, rätt så intressanta program där ändå. Om ett tag blir det mer matteplugg :)

take care

RSS 2.0