cowgirl at halloween.

Sov riktigt harligt inatt med medecin i magen. Vaknade bara en gang imorse av att regnet oste ner och de blixtrade och askade!
Men dagen blev battre! Stralande sol och 20 grader, saa harligt!!
Va ivag och shoppade med Audrey och Anna idag. Kopte en cowgirl outfit till Halloween. Jag och Audrey ska kla ut oss till de. Sedan va vi och lunchade. Halsade aven pa henner mormor och morfar, Bob och Betty. Sa underbara!
Sa nu sitter jag har, dags att kaka middag!

Sen far vi ser om de blir Washington DC imorgon. Syrran ligger har med hosta, ont i huvudet och feber. Segt, segt! Men, hoppas hon blir battre i alla fall!

arrived cape may.

Med en Wawa kaffe i min hand sa har vi precis kommit fram till Cape May. 1 ar sedan, 2 manader och 23 dagar sedan jag lamnade detta stallet. Det kanns som igar.

Dagarna i New York har avrit helt underbara!! Alskar det! Kvallen vi kom dit sa blev de en kvall runt Times Square och bara kiolalde rutn. Fosokte att vara uppe sa lange vi kunde, komma in i Amerikansk tid.

Andra dagen blev de shopping langs Broadway pa Victorias Secret, Forever21 och Macys. Fortsatte upp pa 5th Ave och kollade lite. Pa kvallen kom Sofia, Alice, Camilla och Ulrika och de blev restaurang.

Pa lordag va de regn hela dagen, sad but true. Blev en hel dag med vandring pa Brooklyn Bridge, Chinatown, Ground zero och shopping pa Century21 och i SOHO. Alskar de stallet, jatte bra shiopping och mysigt! Hade verkligen ont i fotterna efter den dagen!!

Sondagen va den harligaste dagen av alla. Borjade med ett akta gospel mote pa morgonen, sedan blev de cykling i Central Park. Helt underbart!! Stralande sol, varmt och hostigt! Sedan strosade vi runt i lite pa gatorna och kakade. Pa kvallen akte vi upp i Empire State Building. Helt underbar syn! Lyste over hela Manhattan!

Pa mandag var de dags att vinka adjo till staden. Han med lite shopping pa New Port Mall. Sedan bar de av till Woodbery Common. Hittade lite smatt, men inte sa mycket!

Sa idag akte vi ner till Cape May och har sitter jag nu. Far se vad som hander dagarna framfor!

Bilder kommer sa fort jag kommer hem. ♥

the airport in helsinki.

Sitter här nu i Finland och väntar på att hoppa på planet. Har suttit här ett tag med en glass och gratis internet. Va uppe med tuppen idag, vilket har gjort att jag är mega trött just nu! Jag ska sova på planet! Bloggar igen när jag får tillgång till internet :)

last day.

Sista dagen hemma i Sverige på 19 dagar. Imon bär det av till landet bortom Atlanten, USA. Har verkligen längtat efter denna resa, och nu är den äntligen här!

De första 4-5 dagarna så blir vi i New York. Runt tisdag/onsdag drar vi till Cape May. Men redan på torsdag och fredag åker vi vidare till Washington DC och Virginia Beach. Min Halloween ska jag tillbringa i Philadelphia hos Audrey och Melissa.
Efter denna vecka så får vi se vad som händer. Planer finns, men de får ni reda på efter resan!

Så får se om jag hinner med någon bloggning, om jag får tag i en dator så ska jag självklart uppdatera.

Men so long, bye bye ♥

gaither vocal band.




























dagens.

lycka:

Jag har biljetter till New Moon midnattsvisningen, wiiiiiiiieee!!!!! Först Twilight och sedan New Moon, kan det bli bättre? I am happy!!!

num banken.


dagens.

fakta:

skolan och de är alltid lika jobbigt att stiga upp. Hade redovisning i engelskan. Han sa att de gick bra men jag slängde ur mig ett no. Varför ska man börja stamma när man är nervös?

fika. Frukost stammisar på Brogyllen nu..

mat. En sallad på torget med Filippa.

plugg, plugg, plugg. Äntligen klar med landanalysen i geografin. Jag och F har suttit sedan 15.00 idag och efter 6 sidor fakta och 2 sidor källförteckning så är vi äntligen klara.

• nu, packa resväskan till USA.

• sen, gossip girl



he touched me.

Jätte dålig bloggning över helgen. Men har verklign haft fullt upp!! Ska försöka att lägga ut bilder så fort jag kan, men de är så mycket just nu med skolan och sedan är de USA som gäller på torsdag så en massa förberedelser.

Men kan berätta kortfattat om helgen att den har bestått av möte, jobb, fika, tjejmiddag och en helt underbar dag i Köpenhamn med en helt underbar konsert av Homecoming. Man kan leva på en musikupplevelsen i månader nu.

natti ♥


dagens.

fakta:

• en morgontripp till skolan, jag han med bussen idag.. för en gångs skull

• hemma och försökte att skriva klart min engelska uppgift. Kom halv vägs men har en lång bit kvar.

• iväg och spela piano för barnkören. alltid lika roligt att spela och jag älskar de!

• nu, iväg till torget för snabba ärenden.

this day.

Jag har flyttat, no more apartment. Brorsan kom hem ifrån jobbet idag så dags att dra sig hem till sitt. Men flyttar väl dit snart igen om jag känner mig rätt, haha!

Har även försökt att plugga idag, gick inte så bra men hyffsat. Försöker att bli klar med så mycket som möjligt innan USA. Som de förövrigt bara är 7 dagar kvar till. Träffa alla underbara människor, träffa Audrey & Melissa, shoppa. Åhh jag längtar så att jag nästan dör!

Hann också med en kopp kaffe inne på Condeco med Josef och Matilda. Så en helt normal dag i mitt liv.

natti ♥


dagens.

leende:

Mobilen som inte var på ljudlös. Smset som kom. Mina läppar sprack upp i ett leende och jag blev rörd.


coffe break.

Dagen har spenderats i lägenheten med Matilda. Man kan säga att vi halv sov i soffan och slappade allmänt. Runt halv 5 var de dags att dra sig vidare hem till Samuelsson's där de skulle planeras inför New York. Blev sittandes där i 3 timmar och vi kom på hur vi skulle lägga upp shoppingen!

Efteråt blev de fika i lägenheten med ett gäng. Att vi gillar våra kaffestunder är en sak som är säker! Både mysigt och trevligt!

Så nu, sova ♥


dagens.

Sämsta:

Ibland blir man bara lite smått irreterad på folk. Ska man säga något? Eller ska man skita i de? Denna gången lägger jag de i bakhuvudet och försöker att glömma...

hockey.

Precis hemkommen ifrån Frölunda Borg där de va hockeymatch mellan Herrings - GBG Devils. Tyvärr gick de inte hem för Herrins då dom förlorade med 0-3.

Har även haft en mysig eftermiddag här i lägenheten med Filippa och Josef. Blev fika och en massa prat! Så nu är de verkligen dags för sängen.. fast efter ett avsnitt Gossip Girl ♥


apartment and music.

Sitter här ensam i lägenheten och de är underbart!! Jag vill verkligen ha mitt eget snart! Bara jag har ett piano och internet. Har suttit där i över 2 timmar nu, and I love it!

I förmiddags va de orientering som gällde. Jag, Sofie och Vicki springandes i skogen för att leta efter kontroller. Fick tag på 10/15 st om jag inte minns fel. För en gångs skull så var de härligt att komma ut i skogen och få frisk luft.

Så snart ska jag till kyrkan för att hämta lite noter och grejer. Sen blir de kaffe.

Lägger in lite bilder hur de ser ut.








in the apartment.

Sitter här i brorsans lägenhet nu, helt underbart att vara ensam!

Fullt upp har de varit idag med städning, handla mat, laserbehandling och fika me tjejerna. Va härligt att sätta sig ner förut och få en lugn stund.
Jag hatar när man får den stressen som hänger över än, man glömmer av allt.

Så nu ska jag vila ut och somna i en renbäddad säng.

god natt ♥

this is it.

I'm in love. ♥


dagens.

bästa:

Från och med idag så är jag en lägenhetsägare! Bara i en vecka, men ändå! Får låna brorsans lägenhet medans han är och jobbar. Ska bli så härligt och mysigt att få ta hand om sig själv! Tända levande ljus och gosa ner sig.. wonderful!

Sitter i skolan nu för övrigt och väntar på att min Cambridge lektion ska börja.

Ciao så länge ♥


hockey.

En trevlig och spännande kväll i Rönnnäng.
Kom upp runt 5 taget och åkte till ishallen. Jag, Filippa och Rebecka. Där va de A-lags match mellan Rönnäng - Grästorp. Tyvärr förlorade Rönnäng med 6-4 tror jag efter en mycket spännande match in i de sista!!
Träffade en massa härliga folk där och även ett gäng fiskebäckare kom upp.

Efteråt blev de pizza och ensam mamma söker hemma hos Simon K.
Så nu väl hemma så har de varit lite planering av USA, smider lite planer som jag hoppas ska funka! Pratade även med Sandy, kom på hur mycket jag saknade min sommar där med dom!

Nu, god natt ♥

Glömde tyvär kameran hemma, så inga bilder..

the island.

Söndagssteken är uppäten, ordninggjord och klar.
Dags att dra till Rönnäng.

Uppdaterar med bilder och mer ikväll

dagens.

sämsta:

jag tänker för mycket, alldelles för mycket.
jag är glad, men tankarna kommer sakta förbi en.
jag måste, de är svårt. men jag har viljan.
jag är inte ensam.

saturday.

seg dag, sega kvällar.

Blev konsert i Saronkyrkan med Samuel Ljungblad. Han sjunger som en gud och har en otroligt vacker röst. Lite tråkigt att han inte körde mer av sina egna låtar, hade hoppats mer på de.

Efteråt blev de en fika på Condeco med Matilda och Josef. Blev en sväng till mission sen där vi träffade mass folk, haha. Mycket mer har inte hänt.

Nerbäddad i sängen med mina snobben shorts och duntäcke.
natti ♥


my ring.

Hämtat min ring idag som jag fick i födelsedagspresent. Designat den själv.
en bred silver ring med texten
then that I carried you.




shake, show me what you got.

Lite små skakig är man allt när man har blivit BMW frälst, haha! Körde upp ett gäng till Tjörn idag. Ugdomssamling i Skärhamn. Lite fika på de och ett avslut med idol hemms hos Marcus.
Blev överlycklig då Caroilne åkte ut, absolut den som gjorde sämst ifrån sig under kvällen.

Hem gång runt halv 1 med Petronella som chaufför, yeay! Första gången jag körde "BMW någonting M5 sport grejsimojs, gick snabbt". Sjukt roligt och skakig i bena efteråt.

Så nu, Star Wars och natti. ♥


my friday.

helg, helg, helg. nu är det äntligen helg! ingen skola, inget jobb. bara helt ledig. sova ut, göra de man hinner. inget plugg, okej engelskan men det tar 30 minter. 30 minuter av 48 timmar. i'm free.

skolan idag var faktiskt intressant. i alla fall samhäll B. igår hade klassen diskuterat filmen Die Welle (riktigt bra film om ni inte har sett den) och kom fram till att vi vågar säga till om läraren gör något konstigt. vi kan inte manipuleras av honom. men de va lättare sagt än gjort.
redan idag gjorde han ett test på oss och de va ingen som sa något även om de va helt orimligt. det fanns ingen lösning på provet. men ingen vågade säga till läraren för han va hård i tonen och bestämd. så man dras med lättare än vad man tror.

ikväll blir det troligtvist restaurang, men vi får se.

auf wiedersehen ♥

my music and piano.

i love music.
music
is my life.
music
is my soul
.
music is my lifestyle.


i love playing piano
.

i can't imagine my life without it..


shoes in school.

Sitter här i skolan. Inte så mycket att göra när man har rast. så datasalen får det bli.
Snart dags för musik då, rappa min berättelse om Lille Jan som köpte en julgran.


cosy.

En eftermiddag med försök till plugg, gick inte så bra. Men vi får se hur de blir.

Blev en liten hej-då fika med Filippa, Matilda, jennifer och Josef för Jennifer som åker till London baby, härligt!
Gick hem en stund till Josef sen, så en trevlig kväll har de allt varit.

nu, duschen sen sängen. ♥



headache.

jag fattar inte varför. De känns som om så fort jag koncentrear mig så kommer huvudvärken. en slags spänningshuvudvärk så de funkar inte att sitta still.
det blir plugg så mycket som jag orkar, där emellan film och och musk.

Fick i alla fall skrivit klart min rapp till musiken. Fick bli en rapp om Lille Jan som köper en julgran. Ja, jag vill ha jul nu. Längtar så in i bomben.


my tuesday.

skola.
lagat mat med F.
dator.

förlåt.. men orkar inte skriva mer för idag. ♥

congratz.

Grattis till min kära lilla far som fyller år idag! ♥


my weekend.

Dålig bloggning, i know haha! Har varit så sjukt trött hela helgen. Har jobbat hela lördagen och söndagen.

lördag kväll spenderades i alla fall i kyrkan där de va T-centralen. En återträff ifrån Gullbranna lägret i år, så de va riktigt roligt! Blev en tur in till tintin för att fika sen efteråt.

Söndagen va de jobb ifrån 12.00 - 16.30. Sen var de raka vägen hem för att fixa iordning sig och hoppa in i bilen för att bege sig till Tjörn. Fira Kanelbullens dag och ha de trevligt. Blev en kvällsfika hemma hos Niclas på kvällen, så imorse va man inte lite trött.

Skolan idag var som vanligt, slutade 2 istället för 4, b-e-a-utiful! Men, time for homework!







(några bilder ifrån Jennifer)

i love the smell of axe.

Kvällen spenderades med ett helt blandat gäng från hela Sveriges håll och kanter. Fiskebäck, Tjörn och Småland. Det blev en trevlig fika på Fröken Olsson, axe kirg vid Koppabergsmärran och sedan hem till Frida.
Kan ju meddela att man inte luktar så gott efter detta hårda krig och att jag ÄLSKAR axe lukten från och med nu. (nee, inte alls ironi) Jag kappitulerade och slutade fred, annars kunde de ju gått riktigt illa, haha.

Imorgon är de jobb som gäller, eller om ett par timmar rättare sagt. 10.30 - 16.00, sedan är de T-centralen.

Så, god natt gott folk. ♥


friday again.

Ännu en vecka som har gått. Ännu en fredag igen.
Halv dag i skolan idag. sedan blev de en tur på Frölunda Torg. Köpte en liten present till lillasystern, man får ju muta med de om hon ska städa för än, haha! Hittade också en tunika på H&M.

Vad som händer ikväll får jag se, kanske fika i stan med ett gäng.

Nu blir de i alla fall filmtittande på En ö i havet.

tack gud.

för att jag har fått lära mig spela piano.


thursday it is.

skolan.
mensvärk.
disney maraton
, Mulan 1 & 2, Micke och Molle.
piano
.
barnpassning för Alfons och Vilgot.
Nu, sängen.

ny header.

En tillfälligt ny header, va tycker ni?


RSS 2.0