good night.

Det finns bara ett ord, bajs!!! Jag som ville att Carl skulle gå vidare i Idol. Nu får man bara hoppas på juryn!

Hade i alla fall en mysig kvällsmat/idol/efterlyst tittande-kväll hemma hos Matilda. Så nu när man väl är hemma så är jag nerbäddad i en gottig säng, vinden finns utanför som tjuter, musik på datorn och trötta ögon.

natti ♥


bracelets.


armband 129 kr


armband 129 kr


armband 129 kr


berlock 69 kr

the city.

Skulle egentligen varit i skolan idag, vilket inte blev av. Väl inne i stan skulle jag betala för parkeringen så ser jag att jag hade glömt både kontokort och körkort hemma. Så de va bara att vända hem igen!
Träffade i alla fall Erica inne i stan. Satte oss på Condeco. Länge sedan vi träffades så de va riktigt roligt att se henne igen! Filippa kom även in en snabbis och sa hej. köpte några armband och lite hårfärg till mig.

Drog oss hemåt och stannade på torget för att köpa en sallad. Gott, gotti, gott, gott, haha! Så körde hem både E och F efter det så nu sitter jag här hemma. Har precis färgat håret på mig själv.

Resultat får nu se sen ♥


gammal bild på erkan och mig.

early morning.

Japp, uppe med tuppen! Som vanlig, men segt att det bara var en timma innan bussen skulle gå som jag va klar. Missupfattat tiden där! Så nu blir de lite Gossip Girl innan bussen rullar iväg!

pimp my computer.

Upp tidigt idag, riktig sömnbrist ifrån helgen!! Jag va så trött igår när jag plggade geografi att jag fick muta mig själv. "Petronella, om du läser 10 sidor nu så får du sova i 15 minuter. Om du sedan läser ytterligare 25 sidor till så får du sova mer!!" Man måste ha belöning för mödan!

Skola till 16.00 idag, sedan blev de liten ärenden med pappa. Hemma i någon timma och sedan BAS-grupp med tjejerna, mysigt. Hem fort och kolla på Hollywood fruar. Anna Anka är ju bara för skön! Den klockrena kommentaren i extraprogramet, "Fredrik Reinfeldt kan komma hem och städa hos mig för där kännar han mer än va han gör nu, haha".

Körde pappa och Jocke till båten sen så att dom kunde åka iväg med sitt :)
Så nu är de sängen, men just de ja! Pimpade datorn min idag, haha!




my weekend.

Helgbilderna som jag lovat är äntligen här, haha!

Fredagen spenderades hemma hos Charlotte med ett härligt tjejgäng. Där bjöds de på god mat och en massa tjöt. Tiden räckte knappt till!

Lördagskvällen spenderades på the island Tjörn, den underbara platsen. Kidnappning av David som fyllde 21 och överraskningspartaj på de. Riktigt roligt, lyckad och sen kväll.

Upp tidigt på söndagmorgon för att spela på 11-mötet och plugga geografi resten utav dagen. Jag låter bilderna få tala mer.

Men de har i alla fall varit en rolig och härlig helg!







gossip girl.


Sjukt snygg bild!


tired and mad.

Får verkligen be om ursäkt över dålig bloggning i helgen. Orkar tyvärr inte skriva något mer då jag just nu lider av stor sömnbrist, irritation över geografi och blött hår.

Imorgon blir de en riktigt uppdatering över helgen med bilder och hela paketet.

natti ♥

friday it is.

1 timma i skolan räcker gott och väl för mig. Hade engelska C och va ledig resten av lektionerna.

Har suttit här hemma med mamma som hade en barndomskompis på besök. Så plugget som va inplanerat har inte blivit av, haha.
Ikväll blir de en kväll i Mölnyckle hemma hos Charlotte. Så dags att göra iordning sig, iväg om 1 timma :)

memories.

Jag kom på mig själv idag, mitt under twilight stunden. Underbar musik av R. Pattz. Jag kom på mig själv med att jag saknade de. Stunderna förut med er. De är nu i efterhand man uppskattar de man hade.
Förr så ville man ha en bit av kakan och äta den med. Jag ville att de skulle ske på mina villkor, när jag ville. Men sånt funkar inte. Det är dessa grejer som gör livet svårt.

Man kan alltid önska tillbaka. Men jag har valt en väg, och även om den är rätt eller fel så ska jag fortsätta vandra..

god natt ♥

jag tycker om dig, R.

Har haft en riktigt mysig kväll på länge!! Blev bjuden på kvällsmat av Rebecka hemma på hennes golv i rummet. Mackor, kaffe, levande ljus, mysfaktorn var hög! Nu är hösten igång, yeay!!

Innan det hade de varit övning i kyrkan inför söndag då jag ska spela på mötet.

Och nu.. Gossip Girl säson 3 och sängen. natti ♥


jag kan skriva i alla fall.

Inte visste jag att jag var duktig i svenska! Jag vet att jag kan prata och disskutera, men skriva har aldrig varit en av mina starkaste sidor. Men tydligen var det de.

Fick tillbaka min debatt artikel och Oliver Twist skrivning idag. Blev stolt då jag fick VG+ på båda två! De enda som sänkte ner mitt betyg var att jag hade skrivit de istället för det och dom istället för dem. Men det är sånt som alltid kan finslipas. Är i alla fall stolt över mig själv då jag trodde att skrivning är ingenting för mig. Även läraren tog mig åt sidan och sa: du har mycket att ge, du formulerar dig bra och har starka argument, men snälla sluta skriva i talspråk!

Kan ju alltig besöka min svenska blogg om du vill läsa mina arbeten.

Nee, fortsättning med engelskan nu. Kanske går de lika bra där?


Jag som liten...

flickan som lekte med elden.

De kändes som att de var en sten som ramlade av bröstet. En härlig känsla på länge.

Va på personalmöte imorse med jobbet. Blev mycket sagt och jag ser verkligen fram emot att jobba nu i höst/vinter. Efteråt var de skolan med företagsekonomi B prov, hoppas att de gick bra!

Efteråt var de hem och laga lite middag. Blev en lyckad/misslyckad köttfärspaj. Oj va jag är bra på matlagning, haha! Runt 6 taget gick jag, Matilda och Filippa Flickan som lekte med elden. Bra film, men jag gillade ettan mer tror jag.

Så en mysig kväll har de varit som avslutades med en pratstund med Rebecka.

Tack för ikväll, god natt ♥

hollywood fruar.

Programmet är ju näst intill pinsamt! Men, de ger väl tittarsiffror. Man kan ju inte sluta titta, haha!

Dagen had spenderats till plugg, företagsekonomi prov B imorgon. Runt 7 taget gick jag, mamma och Alida hem till familjen Larsson för lite kvällsmat. Blev även Sveriges fulaste hem och Hollywood fruar på TV.

Så nu är de sängen. Upp på personalmöte mellan 8 - 10 och sedan skolan där på!

natti ♥

my life is in your hands.

Grått och dimmigt ute. Debet och kredit framför mig. Musiken i öronen som låter. De är vackert. De får mig att tänka på den hemska dagen. Dagen som känns som att den va igår. Gospel helgen som inte alls blev till förväntningarna. De fälls en tår från ögat.

I know that I can make it
I know that I can stand
No matter what may come my way
My life is in your hands



the end of the week.

Blev som sagt en chillkväll igår. Twilight tittande, chokladboll ätning och besök av Simon och Jonte.

Idag har jag jobbat ifrån 12 - 16.30, kort och härlig dag! Väl hemma blev de slapp i soffan och High school musical 3 tittande. Sen kom favoritprogrammet, ensam mamma söker. Haha, älskar de programmet!
Fick även besök av David som kom förbi en timma. Lite kvällsmat och tjöt.

Så nu är de sängen, skola imorgon. God natt ♥


saturday night.

Sitter här hemma med Filippa, Jennifer och Alida. Blev en hemmakväll efter mycket om och men. Men de gör inte mig något, trött efter en heldag på jobbet. Så nu är de cocosbollar som bakas och de ska bli Twilight tittande.
Jobbet gick bra idag. Halvt mycket med folk, men ändå så mycket att packa upp så tiden går ju ändå så fort.

Igår blev de också en seg kväll. Va i kyrkan där de va tårtävling. Kom 2:a med mitt lag, yeay! Efter åt gick vi till Nordic där de va lite folk som hade skoj. Så en tidig kväll på grund av jobb idag.

Nee, nu får jag hjälpa till med bollarna, ha en trevlig kväll ♥

cleaning.

Efter en heldag med städning och röjning så är jag äntligen klar. Härligt att rummet blev mycket finare och renare än innan, haha! Sitter just nu och kollar på en ängels tålamod, sjukt rolig serie!
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, får se.

Igår va de skolan som gällde. Efteråt blev de barnpassning för Alfons och Vilgot en stund. Hade pianot där emellan. På kvällen blev de VMA repris hemma hos Filippa.




school.

God morgon!

Sitter hör i skolan med Vicki och Sofie. Kaffet är precis kokat och geografi lektionen är i full gång. Men datorn och en stund för oss själva lockar mer..




tack gud.

... för mina sjukt underbara vänner!

horse and girls.

Efter en dag med seventeen again, en ängels tålamod och matte plugg är blev de dags för en mysig eftermiddag.
Hälsade på hästen Bounce (?) och tog en fika i Tintin med Jennifer och Filippa. Planerade att hitta på något galet, men kom inte på något. Fick i alla fall gjort en lista "saker vi ska göra innan vi dör".

Så nu ska jag hoppa in i duschen (inte bokstavligt) och sedan ska jag nana. Måste ha min energi imon till matte provet, håll tummarna ♥



matematik.

Åhh va härligt de är att vakna upp och vet att man bar har 1 timma skola idag. Redan hemma, men plugget kallar. Har matteprov imorgon i matte C och med tanke på att de inte gick så bra för alla i klassen på de senaste provet så får jag plugga extra mycket idag.


give me a break.

Efter en dag i skolan, möte med skolverket, vandring till stadsbiblioteket för att låna böcker så är man äntligen hemma. Hamnade länge och snabbt i soffan, vilket var härligt.

Blir snart en liten kvällsmat med tjejerna eftersom att Matilda kom hem från Mallorca idag. Ska försöka hinna göra en liten läxa innan.

Håller förresten på att ändra min bloggdesign, därför ser den ut som den gör just nu. ♥

thank god.

Tittade runt lite på olika bloggar så hittade jag en tjej som hade iden om att starta en kategori som heter tack gud.. Så jag tog efter den iden lite. Tyckte att den va en sån härlig och bra kategori!

great start at the week.

Härligare kan man inte börja denna veckan. Fika me de underbara, djupa samtal och en bön till dig.
Efter en jobbig dag i skolan va de denna energin som behövdes!

Igår blev de en härlig trip till den lilla ön Tjörn. Fick träffa mitt lilla underbara kusinbarn Elvira. Barn är så söta! Blev även lite kvällsmat hemma hos Jonte och transformer tittande efter de. Har aldrig mått så dåligt av att åka hem. En heldag utan glasögon, huvudvärk och trött. Ingen bra kombination att köra bil i!

Nu är de dags att se sista avsnittet av True blood innan jag somnar så sött i min säng. ♥






late night, early morning

En ny dag, nya möjligheter. God morgon!

Kvällen igår spenderades hemma hos Jennifer med ett härligt gäng! Blev Tacopaj och god frukostsallad. Runt 12 taget bestämdes de att åka iväg till Bockaberg. Fråga mig inte varför, haha.
Kvällen avslutades med ett Mc Donalds besök och sedan var de dags för hemväg.

Idag är de inget speciellt planerat. Får se vad vi hittar på, kanske en sväng till Tjörn?

a babygirl.

Har ju glömt att berätta. Min kusin Emma och hennes man Fredrik fick i torsdags natt kl: 02.11 en liten flicka!
En liten Elvira blev de. Och efter att ha sett bilder på henne så kan jag inget annat säga än att hon är så otroligt söt!!


cleaning.

Efter en "hel dag" med städning (kan ju inte säga att den va hel eftersom att jag segade och kollade true blood imellan åt) så är jag äntligen klar. Kan säga att en röjning behövdes av mitt rum när jag kollade noga på golvet. De är pinsamt att man kan få de så stökigt. Kan bara tänka mig vad Simons tankar va igår när han fick sig en titt genom fönstret!

Fick besök inatt som jag glömde skriva. Sitter inne i mammas och pappas rum och pratar med dom då jag hör något som låter utanför. Först lät de som smällare men efter ett tag va jag tvungen att kolla. När jag öppnar yttedörren står Tjörnborna där och fram hoppar David och skrämmer mig och jag får mig ett tjut! Jag undra va de är dom kastade på fönstret men då kläcker D ut sig: Kastar? Nee, de är Simon som knackar på ditt fönster!
Så vacker syn han har fått av kläder på golvet och obäddad säng...

Ikväll blir de hem till J där tacopaj ska lagas, mysigt!

Slänger in en liten bild på mig och otroligt söta Sigge ifrån mammas och syrrans kalas förra veckan.



rumpan bar.








landvetter at night.


i need my sleep.

Lite sömn, men 2 roliga dagar!

Torsdagen gick åt till skolan. På eftermiddagen var de fika och idol med favorit tjejerna! Somnade någon gång runt 12 taget och hade klockan på alarm 1,5 timmar senare. Sittandes i bilen körande till Landvetter med Rebecka och Caroline för att hämta upp grabbarna som kom från Kreta.
Blev frukost hemma hos mig 4 på morgonen när magen kurrade härligt. När klockan närmade sig 5 var magen mätt och vi va glada (Citerar Gustaf Svensson: Är magen glad, så är människan glad) Grabbarna åkte hem och jag, Rebecka och Madde gick en promenix. Hemma igen vid 6 och då blev de 40 minuters sömn innan jag skule upp och de va dags för skola, en lång natt var klar!

Efter skolan strosade vi runt lite på stan. Köpte en present till Simon som vi blev nöjda med. Hemfärd och trött som ett as somnade jag på soffan. Blev inte väckt av farfar som kom på besök, inte av telefonen som ringde och inte ens av Vilgot som kladdade med sina händer i mitt ansikte. Jag va som man kan säga på ren svenska, däckad!

Ikväll så blev de ett mysigt restaurang besök på Rumpan bar. Ett riktigt mysigt ställe och en lyckad kväll. Blev hemgång till Rebecka efteråt för en kopp svart och tjöt.

Så nu är de dags att sova och verkligen vila ut!
Natti

(De funkar inte att lägga in bilder så får göra de imorgon)

09-09-09, kl. 09:09


idol 2009.

Nu finns de äntligen något bra på tv:n som har bröjat. Idol 2009! Men de är ju bara nu i början som de är skoj, sen är de inget att titta på, haha!
Vi hade en mysig idol kväll hemma hos Rebecka igår med en massa frukt, gurka, morötter och dipp. Jon blev ju verkligen en favorit!

Idag är de skolan som gäller, mellan 09.25 - 10.25. Så 1 timma ska man inte klaga över!


after school.

Sitter här nu hemma hos Filutt min plutt. Har ätit lite thaimat, kollat på de nya avsnitter av top model 12 och lipat lite till spårlöst. Varför ska jag alltid lipa till sådana program? Haha!!

Får se vad som händer senare idag. Idol 2009 premiär ikväll så vad sägs om de?

that’s what love is.

When you give until there’s nothing left
And it makes you give the very best.
That’s what love is.
It can make you laugh and make you cry.
It can let you down and lift you up so high
When you find the only reason left to live.
That’s what love is.



we call it fika.

Idag har de varit skolan ifrån 8.00 - 16.00, min absolut längsta dag. Men den går rätt så fort! Både matte, företagsekonomi och cambridge som är skoj!

Efteråt åkte jag hem till Jennfier där vi hade en liten hej då fika för Matilda som åker till Mallorca imon, hoppas att du får de bra! Gick hem och tog de lugnt i en timma. Sen gick vi ett gäng tjejer ner till kyrkan där vi bara satt och drack kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord. Så mysigt!

Skola imon igen! Resten har jag inget planerat. Men nu vet jag i alla fall att jag ska sova.

natti ♥

crayfish.






passion of the christ.

stark film. härlig helg.
mer energi för en ny vecka.


weekend.

En helg bestående av jobb, där med förklaras min dåliga bloggning.

I lördags var de jobb mellan 9.30 - 16.00. Riktigt mycket att göra nu, grejer ska packas upp och sedan ska man hjälpa kunder på de. Men sånt är bara roligt!
Efter åt var de raka vägen hem för att göra iordning sig så snabbt jag kunde. klockan 5 skulle jag vara i kyrkan för övning inför SPÄCK. Va jag älskar at spela piano. Runt 7 åkte vi ned till Ganglet där de va dop på schemat, även för min syster. jätte fint va de!
Följdes med möte i kyrkan efteråt. Så bra va de ikväll då de va en kille, Lee Saville, från Rumänien som va där och pratade.

Idag har de också varit jobb för hela slanten. 12 - 16.30, så nu har jag bara hunnit att käka middag. Senare blir de nog lite mys med tjejerna. Filmtittande, Passion of the Christ.


time to party.

Nu är de dags för kalas här hemma. Mamma som har fyllt 40 och Syrran som fyller 15 imorgon. De är tårtor som bakas och mat som lagas.

Idag har de varit skola, som vanligt. Har även skrivit klart min debatt-artikel som ska vara inne idag. Kvällen kommer att gå åt till kalas sen så får vi se vad som händer. Jobb imorgon mellan 09.30 - 16.00.

Igår va de en lång dag i skolan mellan 08.00 - 15.00. Sen av de raka vägen till Frölunda Torg där grabbarna från Tjörn hämtade upp mig så att vi kunde åka till Landvetter. Underbart att åka till värmen i detta vädret här hemma! Jag grät stora floder när jag lämnade dom att jag beställde en rest resa. Krydd utan tvek, haha! Men hoppas att dom får de bra!

Efteråt var de övning i kyrkan inför SPÄCK. Ska bli riktigt roligt att spela och jag ser fram emot de.

Men nu får jag hoppa in i duschen innan kalaset börjar. ♥


i miss it like crazy.

Asså usch! Vet inte vad som hände me mig precis. Kollade igenom mina blogginlägg ifrån USA och kom på hur otroligt mycket jag saknar de!
En tår rullade ner för min kind och jag fick en känsla i magen. En känsla av saknad. Att en liten resa kan betyda så mycket i en flickas liv.

Men känslan byttes snabbt till längtan. Snart, snart är jag där..

it goes around, goes around.

Jag är ju så dum som inte har laddat min lilla kamera ännu. Orkar inte släpa runt på systemkameran, så tyvärr blev de inga kort ifrån gårdagen.
Men lyckad i alla fall, med misslyckat tårtbak (men goda), film och en massa folk. Både Simon och Martin blev glada för sina presenter så de va skoj!

Dagen idag har bara spenderats till matte C plugg. Boring men ibland så måste de göras! Blev även en tur till Kungsbacka med J och F. Hittade inget speciellt, bara en 15 års present till min lillasyster från mamma.
Efter de blev de kvällsmat hemma hos mig och även R kom förbi.

Och nu är de sängen som kallar...

Imon hinner jag nog inte med någon bloggning då jag går i skolan till 16.00 (!!!!!), sjukt lång dag! Sen kommer killarna från Tjörn och hämtar upp mig och vi åker till Landvetters flygplats. Jag ska med dom på en sista minuten resa i 1 vecka till Kreta, så härligt!!
Önsketänkande!! Men dom ska i alla fall dit och jag ska lämna av dom. Sen är de raka vägen till kyrkan där vi ska öva med compet inför SPÄCK. Åhh va jag älskar att spela piano!

my favourit island.

Efter en dag i skolan full av ekonomi är de dags att bege sig iväg med tjejerna till Tjörn. Där ska de bjudas på inflyttningsfika och även fira Martin M som fyller 20 år, grattis!!!

Skriver mer ikväll :) !

i'm coming back.

Äntligen.. Nu äntligen är de bokat och betalt. 22 oktober - 8 november. USA 2009.

Cape May, New York, Audrey & Melissa, släkten, atmosfären, shoppingen.

Jag saknar min sommar där. 10 juni - 5 augusti 2008. två oförglömliga datum i mitt liv.


Nu blir de en favorit i repris...




my pause is over.

Dags på nytt nu kanske? Har varit riktig seg med bloggning och jag har absolut inte orkat överhuvud taget. Men nu ska jag skärpa mig.

Har i alla fall haft en riktigt härlig paus med tjejerna, Tjörndagar, skola, restaurangbesök, en riktigt lyckad kräftskiva, ännu en till kräftskiva, firat mamma och pappa 21 åriga bröllopsdag och mycket mer!

Får se om jag kan lägga in lite bilder från Kräftskivan någon dag.

Nu är de i alla fall sängdags, skola imorgon och för första gången på länge så är jag peppad! ♥

RSS 2.0