having a cold.

Ännu en heldag hemma. En dag som jag bara har legat på soffan och låtit näsan rinna, snytas, rinnas, snytas osv. Halsen gör fortfarande ont och locket för öronen sitter kvar. Jobbigt, men nu känner jag bara för att bli frisk! Det tar på kroppen att stå ute och skotta en lördag kväll med -12 grader, blåsigt och i bara strumpbyxor och klänning!

Fick även gjort en del plugg idag, skrivit klart min essay i engelskan om Ku Klux Klan på 1000 ord. Sjukt hemsk organisation om man säger så!

Nu, V.Ä.N.N.E.R säsong 2 ♥


promedress.

Efter en heldag som bestod av allt annat än plugg så är jag dödstrött och ska sova. Klockan är 21.00 och jag har inte lagt mig så här tidigt på länge!

Idag tog jag, mamma, Filippa och hennes mamma en tur till Torslanda och besökte en sömerska som troligtivst ska sy upp en balklänning till oss. Om allt går enligt planerna och sånt vill säga! Sedan blev det en del annan shopping som jag kanske kan visa på bild någon dag.

Utgick lite en del ifrån denna klänningen när jag visa hur jag ville ha min.


computer.

Sitter här i skolan och har datorkunskap. Tiden rinner sakta framåt, näsan lika så haha. Är sjukt förkyld och har grymt ont i huvudet. Idag blir det plugg, plugg och plugg. Får se om jag hinner med någon träning också.

Miss my girls! ♥


wedding.

En underbar helg fylld utav vänner och kärlek är slut. En kaotiskt helg är med, då den började på morgonen när mamma fastnade med bilen och vi blev sena för att åka.
Väl framme vid kyrkan efter 2 timmar fastnade vi igen i en snöhög, både jag och Jennifer. Så vi begav oss till fel kyrka. Framme insåg vi vårat misstag och fick i panik åka till den rätta kyrkan. En otroligt fin vigsel och tårarna rann.
Efteråt hände det som absolut inte fick hända! Min klänning gick sönder!! Efter 15 minuter på toaletten fick jag lagat den och allt var frid och fröjd. Vi begav oss till bröllopsfesten som var otroligt rolig, har inte skrattat så mycket på länge!
Efter mycket om och men fick vi bestämt oss att sova på Tjörn och jag begav mig till kusinerna som bor upp för en brant backe och där hände det som absolut inte får hända när man är ensam en sen natt. Jag fastnade igen! Står där i 20 minuter med finklänning, tunna strumpbyxor och en spade för att gräva loss mig innan hjälpen kom från grannar och morbror.Efter 40 minuter kom jag i alla fall loss och en nerkyld Petronella somnade gott den kvällen.

Nästa dag blev en slappis dag med kusinerna och vännerna på öa. På kvällen blev det hemfärd då lilla jag hade glömt både linser och glasögon. Har aldrig ansträngt mina ögon så mycket som jag gjorde den kvällen. Med huvudvärken somnade jag härligt i sängen och vaknade upp till en ny dag, ny vecka och skolan började.






bilder: lånade av folk

österreich.

Så! Nu har man äntligen återhämtat sig ifrån en vecka med åkning och en underbar helg. Vad blir resultatet då? Joo, en sjuk Petronella. Men men, det är bara att bita i det sura äpplet och kurera sig.

Veckan i Innsbruck, Österrike var i alla fall helt underbar! Ett gott gäng och härlig åkning med strålande sol varje dag. Man kände ju av hur otränad man va efter ett par dagar då man typ va mör i hela kroppn ända ut till fingerspetsarna.

På fredagen var det hemgång som gällde. Egentligen skulle vi åka buss men eftersoma att vi hade bråttom till ett bröllop så tog vi flyget, grymt härligt! Redan där började allt kaos!
Vi skulle flyga från Innsbruck - Wien - Stockholm - Göteborg för att få de billigaste biljetterna. Redan i Wien var planet 2 timmar försenat och vi anade att vi skulle missa nästa plan. Men en sådan tur som vi hade så var det försenat i Stockholm också så vi hoppade glatt på planet och landade i ett snöigt Göteborg!

På vägen hem hände något dramatiskt. Vi blev vittne till en bil som brann mitt på riksväg 40. Killen som körde var helt förstörd och chockad och jag fattar mig inte på dagens samhälle som bara kör förbi och inte hjälper till! Vi stannade så klart till och hjälpte till att ringa 112 och tog in honom i bilen.

Sedan var vi äntligen hemma. Tidig morgon, sen dag, somnade direkt i sängen.






bilder: David Lorentsson

austria.

Sitter här nu i underbara skolan. Hemväg om 3 timmar!

Igår var det packning som gällde, fast inte hela dagen. Gick förbi mina favoriter, Alfons & Vilgot en sväng för att hälsa på och fika. Sedan var det packning resten av kvällen och fix med ipoden.
Idag bär det iväg till Österrike. Ska bli helt u-n-d-e-r-b-a-r-t!! Bussen avgår 17.00 och det tar ungefär 22 timmar....

Ser om jag hinner blogga innan jag går ♥


summer feeling.

jag vill ha sommar..


grown up points.

Vaknar upp till en härlig morgon. Ingen skola, men en massa plugg!

Igår så va de en massa plugg som gällde för mig. Fick gjort en hel del så är nöjd! Va även och tränade med Camilla igår. Fick bli ett pass med Zumba! Svårt att hänga med på stegen men skoj!

Så igår skaffade jag mig lite mer vuxenpoäng i bagaget, ett träningskort och ett ICA kort!!


walk in closet.

Snart är den klar, bara målning och inredning som behöver göras!
Har fortfarande mina gamla tapeter och hyllor där inne..






my best friend.

Vem är underbarare än att komma med presenter när man är sjuk om inte Rebecka?
tycker om dig


my weekend.

En dålig bloggning denna helg. Kan bero på fullt upp och sjukdom, fy! Fredagen spenderades hemma hos Madeleine som hade tjejmiddag. Mysigt! Somnade härligt på kvällen och vaknade upp för en gospelhelg i kyrkan med Adan Brown & co. Riktig trevlig dag med många härliga låtar. Kvällen avslutades med en återträff från USA med gänget. Bilder, film, en massa skratt och go mat!
Söndag morgon vaknade jag helt död! Mådde så dåligt att jag blev sängliggandes hela dagen. Ont i magen, huvud... ja allt! Så ingen rolig söndag!

Så idag har de bara varit en hemma dag :)




dagens.

pinsamaste:

Har ni någon gång känt den känslan då ni bara vill sjunka igenom golvet för att en situation blev för pinsam?
Jag kan säga att exakt den känslan fick jag idag inne på Gina Tricot. Jag skulle gå till kassan för att betala ett par byxor och ser min "kompis" stå vid smyckena och kolla. Jag ställer mig bredvid henne, böjer mig framåt och säger böö! Tjejen vänder sig om och SÅKLART va de inte min kompis. Jag ville bara springa där ifrån men jag stod ju i kassan och jag vet inte hur många gånger jag bad om ursäkt!

fyy.....

walk in closet.

Äntligen har vi börjat! De första reglarna är satta på min nya walk-in-closet!!!

Efter en heldag med en massa projektarbete-plugg så började jag och pappa skruva, såga och mäta. Hoppas på att få upp väggarna imorgon! Och ja, jag gjorde lika mycket som det ser ut på bilderna haha!

   
 


daddys girl.

Tänk va härligt om man skulle bli liten igen. Slippa oroa sig över saker och ting. Läxor, prov, ekonomi, förhållanden till andra. Och bäst av allt! Sova så länge som man kan och sedan vakna upp för att krypa upp i sina föräldrars säng och somna om.


half eight at my place.

efter en heldag med lite plugg så är det dags att belöna sig med lite frukt och favoritprogrammet, halv åtta hos mig.


new shoes.

Shopping idag efter skolan, yeay!
Fyndade på rean ett par skor för 112 kr fast de egentligen skulle ha kostat 450!





for one year ago.

ett år har gått fort.
en ängel flög förbi,
mot himmelen så fri
men hon lämnade sitt leende,
på vår jord ♥


RSS 2.0