dagens.

bästa:

mönstringen. Åhh vad jag vill göra lumpen nu! Blev så sugen när jag satt på pliktverket idag!

Åh ja, jag vet att bloggningen går dåligt nu. Ska försöka göra en sammanfattning på allt jag har gjort..

a lot of stuffs.

oj, 2 dagar har gått utan bloggning.

Cambridge muntliga provet var i alla fall lite knepigt. Disskutera och jämföra saker som jag inte är så förberedd på är inte min starka sida..

Helgen har bestått av mys hemma hos Bråse med massa, massa frukt, städning, fika i kyrkan, bio filmen A-team som för övrigt var bra och ännu mera fika!

Imorse var det kyrkan som gällde för mig, länge sedan jag var där nu! Avskedsfest för ungdomsledaren efteråt, riktigt skoj men tråkigt att han slutar. Nu om ett tag blir det brännboll och kubb på tippen.

ciao ♥

tired.

Slappar dagen av alla slappis dagar har det varit idag. Jag kan säga att jag steg upp, på med mysbyxorna, köpte sallad och har sedan dess bara slappat med tjejerna. Film, kaffe, film och slapp. Underbart och en väl behövlig dag.

Imon är det dags att göra muntlig del i Cambridge prov. Kan säga att jag är liiiite nervös så wish me good luck!

natti ♥

two years ago.

Tiden går så sjukt snabbt. Dagens som har varit, för 2 år sedan, minns jag som igår. Dagen då jag satte mig på ett plan själv till USA där hela min sommar skulle spenderas. Jag längtar tillbaka så att det gör ont! 2 månader i ett land flera timmar bort ifrån familj och kompisar. 2 månader som var helt underbara där jag fick lära känna nya kompisar och personer.


Det dröjer inte länge förän jag är där igen ♥
















graduation.

grattis till min underbara Rebecka som har tagit studenten idag!! Och även till Jenny och Hanna!!
Så dagen har betått av att kolla på när Rebecka sprang ut, hem och kolla på syrran som hade bal idag och studentkalas. Så man ska inte klaga! Syster var så vacker!

Men en sak får vi inte glömma, grattis till min blogg som fyller 2 år idag (igår för klockan är efter 12) !!! Tiden har gått fort och jag tycker fortfarande att det är lika roligt att blogga som när jag började.

Ne, natti och sängen nu ♥



vackra syster.

children party.

idag har nästan helda dagen spenderats med Alfons och Vilgot, mina två älskade kusinbarn. Passade Alfons hela morgonen fram till 14.00 och sedan var det 2 års kalas för Vilgot på eftermiddagen. Så nu är man typ slutkörd, haha!

Imorgon är det smink kurs på Make up store som står på schemat, måste utnyttja ett presentkort där. Efteråt är det raka vägen till Hulebäcks gymnaiset för att se när Rebecka springer ut, awesome! Sedan rullar dagen på med att fira alla 3 studenter som jag har imon.

natti ♥



min lilla pojk har blivit stor!

i had a guardian angel today.

Polishelikoptern svävar ovanför huset. Jag fattar inte hur ungdomarna orkar med att förstöra samhället. Finns det inget roligare? I alla fall, går inte att sova så mycket för allt oljud.

Kvällen spenderades i Myrbergs systers lägenhet. En riktigt mysig kväll blev det, vilket vi nog behövde efter dagen händelse. Mys, kaffe, hallon parfait och charader.

åhh vad jag har roligt med mina vänner.


dagens.

värsta:

Sladden. Den hemska sladden jag fick med bilen idag. En känsla som inte går att beskriva, en känsla som var så fruktansvärt hemsk!
Utanför SVT-huset vid ett trafikljus blev det vattenplaning på bilen och jag tappade kontrollen totalt. Snurrade runt 2 varv och var nära ner i ett dike, fick svängt åt andra hållet, snurrade något varv till och åkte upp på en trottoar där de tog stopp. Jag, Rebecka, och Jennifer chockande, skakiga och gråtandes, men oskadda som tur var.
Men det sjukaste av allt, inte en enda bil eller person stannade för att hjälpa. Endast 2 underbara killar som gåendes och frågade hur vi mådde, vilket var riktigt snällt av dem.
Det enda jag kan säga är ett ord efter detta, änglavakt!

Tack snälla fabror S som kom och hjälpte!





sista sladden blev vi ståendes här.

the island.

Dagarna efter studenten har spenderats på tjörn, vad annars haha? Lämnade Rebecka, Jonte och gänget på bal på Marstrand. Så otroligt vackra var dom! Sedan blev de mys och kaffe. Framåt kvällen var det tillbaka till Marstrand för att hämta upp dem och det blev en minnesvärd tur, haha.
Övernattning hemma hos Jonathan där alla var grymt trötta. Vakna nästa morgon till en solig, ny dag. Sola och slapp kan beskrivas och sedan mys hemma hos Bråse där kylskåp länsades, haha.
















just graduated.

För jag har tagit studenten!!!!!!!!
De är helt sjukt! Jag kan inte ens fatta det själv! Alla har frågat mig "Petronella, hur känns det?" men det enda jag kan säga är att känslan går inte att beskriva, den måste upplevas! Tårarna som rann ner från min kind när jag sprang ut, tårar av lycka, åhh jag vill bara tillbaka! Bästa dagen i mitt liv!

Det avr en dag full av glädje, 100 gäster och en lyckad fest på Park Lane. Jag får låta bilderna berätta resten.
























tomorrow.

imon tar jag STUDENTEN!!!!! Iiiiiiihhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!

dagens.

händelser:

• jag har haft körkort i 1 år idag, yeay!!

• trip till tjörn.

• kört vattenscooter, awesome!

• blivit iputtad med kläderna på i havet, årets första bad 1 juni.




1 år sedan.


some prom pics.










RSS 2.0