dagens.

göra:

Skulle egentligen ha pluggat, men IKEA med mamma och Alida lockade mer. Där träffade vi familjen Larsson så båda fika och shopping hann vi med. Jag hittade lite små plock till min garderob så här ska grejas.

bänkad framför tv:n när jag kom hem, Anna Anka söker assistent, och vi fick även kvällsmat besök av Larsson där med. Så nu är det sängen och skolan till morgondagen som gäller.

natti ♥

thank god.

långt där inne stod du och väntade på mig,
som ett barn väntar på sin mamma.
Du räddade min dag.
mitt wawa coffe.


nostalgia.

Just nu här hemma håller vi på att rensa igenom allt bröte som bara har liggat och skräpar i garderoberna. Igår rev vi även ner väggen på mitt rum. Hittade lite roliga grejer ifrån när jag va liten. Bland annat en önskelista från år 2000 och ett brev som jag skrev när jag va rädd för min bror när vi bråkade, haha! Det roliga med brevet är att jag verkligen kommer ihåg när det hände. Det var ofta bråk om datorn på den tiden ;)


min fina önskelista med sista önskan, det ska bli en bra jul!


mitt hemska brev


gårdagens.

allt:

var så sjukt trött igår.

skrev ett stort arbete för min syrra, eller hjälpte henne

åkte till Ginneton med grabbarna och Rebecka för att kolla matchen, sorry frölunda

huvudvärken kom

pappa rev väggen på mitt rum, dags att bygga nytt

• jag somnade gott i min säng.


the island and the island.

Ja som jag brukar säga i början av en vekca. Ännu en helg som har gått och det är måndag igen.

Lördagen spenderades på jobbet, en lång dag mellan 9.30 - 17.30. På kvällen hamnade vi ett gott gäng hemma hos Krusell. Blev lite fika, tjöt och mycket skratt! Eftersom att man vred fram klockan en timma denna kväll så va jag inte hemma förän 4 och somnade runt 5 på morgonen. Och jag som skulle tillbaka till Rönnängsöndagmorgon fick bara sova i knappt 4 timmar. Snacka om att vara trött hela söndagen!

Gick i alla fall upp runt 9 för att bege mig upp till Tjörn på barnvälsignelse. Efteråt blev det Åstol med mina grabbar för att kolla hockeyn. Tyvärr gick de inte ända hem för Frölunda, men det är en dag imorgon också som vi får hoppas på!

Idag var det i alla fall skolan. Efteråt åkte jag hem till min kusin och hans familj där pappa och Alida va. Åt lite sallad och drack lite kaffe och lekte med barnen. Ojj vad små barn är härliga!


familjen Björk


söta Elvira!


kusin Fredrik och Jocke


city.

Efter en dag i den härliga skolan, var det dags för lilla Petronella att klippa sig. Var ett tag sedan så håret var lite slitet tyckte jag allt.
Efter det åkte jag, mamma och Alida till stan. Hittade en studentklänning till mig, yeay! Eller två om man ska vara exakt. Vet inte riktigt hur jag ska ha de med dom. Troligtvist en på dagen och en på kvällen. Köpte även en vit jeansjacka och ett par jeans-leggings på Lindex.

Kvällen tillbringades i soffan med familjen eftersom att det är jobb som gäller imorgon, kände inte för att gå ut då.

natti ♥



desigual klänningen



ungefär så här ser Vila klänningen ut, fast i vit (Denna är från Rare fashion)

waffles, jam and cream.

Ä-n-t-l-i-g-e-n är jag klar med plugget. Känner inte att jag kan de helt 100.. men 90 kanske, haha!

Va på pianot förut idag, alltid lika roligt att spela. Älskar det! Sedan gick jag och handlade lite våffel smet så vi kunde fira denna trevliga dag. Så det blev en mysig våffel kväll med familjen och farfar (minus mamma och farmor som inte va hemma).

Sedan var det alldelles för mycket liv här hemma så det blev en tur till kontoret nere i hamnen för att plugga. Lugnt, härligt, stilla och skönt!

natti ♥




a swedish fika.

Började dagen med en improvisationsteater om politik. Troligt nog så var den faktiskt rolig och riktigt bra! Efteråt blev de en liten frukost på Steinberg & Nyberg. Tog en runda på stan me tjejerna. Kollade lite på Garden collection som släpptes idag, mycket som gick åt. Men jag köpte en bandana i alla fall.

Åkte sedan ner till sjön till pappa där vi tog en kopp kaffe med alla gubbar. Så nu är jag hemma och ska dra igång plugget, prov imorgon!


dagens.

tips:

måste tipsa om världens godaste caffe latte och glass, magasin 11. Jag har gått på mitt gymnasium i snart 3 år och hittade detta stället alldeles bredvid idag. Otroligt gott och häftigt ställe i 50-tals stil!


a long time ago.

En kort dag som gällde i skolan idag. Riktigt härligt! Så jag träffade Erica i stan för en liten lunch på Cappucino. Riktigt roligt att träffa henne igen då det var grymt länge sedan sen sist.
Även om vi inte träffas lika ofta som vi gjorde när vi umgicks så är jag otroligt glad att vi fortfarande håller kontakten med varandra!

Efteråt blev det i alla fall en runda på stan innan hemfärd. Så nu är det dags för sängen, upp tidigt imon på teater med samhällen.

natti ♥






gamla bilder från sommaren 2007

h&m garden collection.

Idag fick jag mina grejer från H&M Garden Collection. Blev så glad och nöjd med det och allt passade perfekt!




no pictures.

En ny vecka har börjat, en dålig start med bloggning. Jag hade tänkt att blogga i både lördags och i söndags men eftersom att kamerans batteri är dött så får jag inte in bildera i datorn och ett blogginlägg utan bilder är tråkigt tycker jag. Men nu får det bli sak samma, bilder får komma senare.

Kalaset var i alla fall trevligt, härligt att träffa släkten. Ett plus att jag har världens bästa släkt också! Senare träffade jag kompisarna, blev en tur till Landvetter för att hämta upp Niclas som kom ifrån Marocko. Kvällen avslutades med en fika på Tintin.

söndagmorgon hade jag min första provning på balklänningen. Den va i princip klar, ska bara fixas vid brösten och lite på längden. Jag var så nöjd och glad över den! Bilder får ni se när den är helt klar. Efter det blev det möte och sen restaurang me la familia.
På eftermiddagen åkte vi upp ett gäng och fikade hemma hos Herr & Fru Tejder. Riktigt trevlig kväll!

Så nu är det en ny vecka med nya tag. natti ♥

city lights.

Jag har haft världens (kanske) sämsta natt när jag skulle sova, haha!

Fredagskvällen började i allafall med utgång. Vi hamnade på Victorias och gick sedan vidare till Deep. Riktigt rolig kväll och vi var ett härligt gäng blandat med kompisar, klasskamrater och Tjörnbor.

Väl hemma vid halv 3 tiden, nu när det värsta kom. Så var min lilla syster vaken. Så frågade jag varför hon itne sover, så sa hon "pappa tyckte att han hörde någon som gick in och ut ur huset förut när bara han va hemma, jag har kollat runt men har inte sett någon, men jag är rädd. Kan inte jag få sova hos dig?"
Snäll syster som jag är tänkte jag, visst kom upp du. Men ojj, det skulle jag inte ha sagt. Hon har knött på mig och jag har knött på henne och jag har vaknat flera, flera gånger! Sen imorse så tänkte "Åhh jag knör lite extra så kanske hon går ner och lägger sig". Men lite trög som hon är så fattade hon inte mina peakar, haha!
Nee, men lite mysigt syskon-kärlek är alltid härligt!

Idag blir det Rönnäng för hela slanten och kalas hos mormor och morfar. Får se om jag stannar under kvällen!




mysiga syskonskaran Claeson som jag så mycket tycker om.

some more shopping.

Ögonen har stora påsar. De hänger säkert lika långt ner som till knäna. Denna veckan har det vart otroligt mycket att göra. Plugga, inspelning av en film till skolan, projektarbete, prov. Äntligen börjar det att tappa ner. Så idag gick faktiskt jag och Filippa på ett spinningpass. Riktigt jobbigt, men oj vad man kände sig duktig efteråt! Innan det var jag en snabbis på torget och sedan hos sjukvården. Är äntligen klar med mina tre sprutor för Hepatit A & B. Så nu slipper man det!

Idag har jag även shoppat lite på H&M när jag satt i skolan. Klickade hem ett linne från Garden collection och ett par shorts och örhänge. Så please, ge mig sommar nu!!

natti ♥






impulsive weekend.

Förlåt för dålig uppdatering nu under helgen då den för mesta dels bestod av jobb. Riktigt roligt var det att jobba för en gångs skull då det var mycket att göra och fixas med.
Fredagskvällen spenderades med ett gäng trevliga Tjörnbor och Fiskebäckare. Blev en liten fika i stan. Lördagskvällen tillägnades till SPÄCK - ungdomsmöte, riktigt bra och trevligt var det med lite dansband till fikat efteråt.
Efter söndagens jobb var det dags att dra sig ut till den stora ön, Tjörn. Där blev det filmkväll hos Kjellberg, rätt så segt. Så helt plötsligt kom Jonte med en idé. Vi drar till Smögen. Så sagt och gjort! Kl 20.00 satte vi oss alla 15 pers i bilarna till Smögen för att gå bryggpromenad. Blev ett litet stopp i Uddevalla för kvällsmat.
Väl framme gick vi våran efterlängtade bryggpromenad mitt i natten i ett snöigt Smögen. Efter det var det hemväg hela vägen till Göteborg och vi var inte hemma förrän 1 på natten.

En riktigt trevlig och rolig helg med andra ord. Annorlunda men skoj!

Idag har jag och Filippa bara tillbringat hela dagen till projektarbete plugg, börjar komma en bit framåt nu. Så resten av kvällen får ägnas till musikplugg.










bilder lånade av: Jennifer

walk in closet pics.

Idag har jag äntligen blivit klar med garderoben, eller.. inte helt klar. Kläderna har flyttat in så det som är kvar är att måla golvet, koppla lamporna rätt och köpa mer lådor. Har i alla fall åkt land och rike runt för att hitta min galgar och jag fann dem till slut! Blev ett par ifrån kemtvätten, mycket nöjd!!








garden collection no 2.

För att jag har köpt denna tunikan idag på H&M onlineshop!!


dagens.

bästa:

När vi sitter i soffan. Jag, Alida och Alfons. Kollar på Bamse och bara myser så gott som man kan göra med små barn. Då Alfons vänder sig om och kollar på mig och säger "jag älskar dig". Då kan man inget mer än att bara smälta och le.



best buy.

Idag har jag, mamma och Camilla haft en heldag i Kinna. Mysigt! Har kollat runt på tyger och lite andra grejer. Så hittade tyger till min balklänning så nu kan vi äntligen börja!!
Hittade även ett par skor och en "skyltdocka", riktigt nöjd med köpet. Hoppas att det passar bra till mitt nya rum!

På tal om mitt rum, på fredag får nog mina kläder flytta in i garderoben. Slänger upp lite bilder då.







my sister's keeper.

tårar. glädje. sorg. smärta. lögn. kärlek. gemenskap.


h&m garden collection.

Äntligen hemma från en dag i skolan. Kan meddela att jag hade världens svåraste Cambridge mid-term test idag. Får se hur det gick.

På rasten gick jag, Sandra och Vicki och kollade lite i affärer. Hittade en vår-sjal från H&M garden collection. I just wanna have summer!! Blev även en liten lunch på cafe vanilj.


music.

En helt underbar dag med super härlig musik. Man kan inget annat än att bli glad!!

Kvällen igår i Lidhult va riktigt lyckad! Härligt party, gott gäng och god mat. Roligt att träffa på nytt folk och även personer man inte har träffat på länge. Lång hemfärd så somnade gott i sängen.

Idag var det kyrkan för hela slanten som gällde. Servering med Gaither Vocal band-anda.


bild lånad av Jennifer från gårdagen


last night.

Efter en morgon där man äntligen har fått sovit ut så har jag gått upp. Igår var det en utekväll på Trädgår'n. Innan blev det lite mingel hemma hos Charlotte som vi firade. Ett starkt tips, gå aldrig med klackar på en isig gångbana. Kan kosta dig ditt ben...... typ.

Om 2 timmar bär det av till Småland. Eller, om Lidhult ligger i Småland vill säga. Det är i alla fall skog, haha! Där blir det ett 18-party för Frida, Åsa och Matilda. Kommer säkert att bli grymt skoj!


shopping.

Vad jag älskar när solen lyser utanför. Vakna upp på morgonen till en soluppgång och veta att det kommer att bli fint väder.
Idag var det skolan som vanligt. Lite roligt att en tjej stanande mig på stan och ville fota min outfit och fråga lite frågor om min klädstil till ett arbete. Blir man alltid glad för! Hann även med lite shopping, jag som lovade mig själv att spara pengar denna veckan.
Snart blir det piano.


stickad tröja: Gina Tricot
skärp: Lindex


stickad tröja med hål: Gina Tricot







army jacka: Lindex
vitt a-format linne: Gina Tricot

miss u guys.



Idag när jag blev online på facebook fick jag direkt detta meddelandet.
Åh vad jag saknar mina tjejer där borta! ♥

happiness.

En härlig kväll. En helt underbar plats, vackraste som jag har sett på länge. Ljusen. Utsikten. Den enorma kyrkan. Ja allt. Och på det, en mysig fika på tintin med mina små hjärtan.

Jag är lycklig.






my day.

Ännu en dag som har nått sitt slut, eller den är inte slut ännu. Snart kommer Jennifer och hämtar mig och vi drar iväg på äventyr någonstans.
Dagen har spenderat en del i skolan, ungefär 1 timma om jag ska vara exakt. Sedan blev det en tur på stan med Filippa och vi hann även med Frölunda Torg. Hittade 2 sommar koftor och ett par skor, kan visa dessa senare.

När man inte har någonting att göra så får man leka med en kamera...






weekend.

Efter en helg med jobb, tjejmiddag, mys, kompisar och Guys and Dolls på operan så är det en ny vecka.
Har inte alls hunnit med någon bloggning över helgen, den har varit full med en massa olika grejer.
Bäst av allt va Guys and Dolls på operan, riktigt bra musikal.

Idag var det en ny skoldag och förkylningen sitter fortfarande i. Men det är bara att bita i det sura äpplet och gå dit. Blev en kväll hos farmor och farfar precis, lite kvällsmat. Dom är ju för underbar!

jag: Vad är egentligen skillnaden på en halfvull och en halvtom kopp?
farfar: Jaa, alltså en halvton är ju den svarta tangenten på ett piano och helton är den vita.

RSS 2.0