extra white.

Fick ett paket av la familia idag. Innehållande av godis & brev. Men det bästa med paketet var ju självklart mina extra white, oj vad ni är saknade här i staterna!!!



family day.

Igår hade vi en riktig family day.
Började på morgonen då vi kollade Indiana Jones nere i källaren. Drog oss sedan vidare till en halloween affär där barnen köpte sina kostymer. Jag själv ska vara utklädd till banan! Åkte efter det vidare till en harvest farm. Där körde vi bilrace, sköt majskorn med gaspistol, kasta ring och de bästa av allt, en majsfält labyrinth. Jag & Jenny var fast och gick fel ett X antal gånger. Men till slut hittade vi ut, via ingången igen!

Efter denna roliga turen var det dags för hemgång där pumpkin carving väntade. Vi fick gjort 7 vackra pumpor och jag själv gjorde en vampyr pumpkin som jag blev super nöjd med! Filmkväll med Doug & Jenny och sedan var kvällen slut. Somnade gott i sängen och vaknade upp utvilad! Slänger upp bilder någon annan dag då jag inte har lagt in dem i kameran ännu.

Idag vankas det stor halloween fest här hemma med familjen, grannar och vänner. Ser fram emot det!!

college party #2.

Även lördags kvällen spenderades i Newark. Hamnade på en fest som var väldigt lam. Träffade ett par andra amerikanare som drog med oss vidare på en annan fest som var lamare. Gick tillbaka till den första där vi drog igån swedish dans med våra amigos. Kvällen började segt men slutade riktigt roligt!







(bilder lånade av johanna & hanna)

october and snow.

Har nyss kommit in ifrån ett snöigt Pennsylvania där jag och Sara har varit ute och byggt våran första snögubbe. Helt sjukt att i början av veckan gick barnen runt i shorts och idag är det vinterjacka som gällde!








batting cage.

Imorse åkte jag, hanna & johanna till ett baseball center för att stå i varsin batting cage och slå lite baseballs ifrån en maskin. Låter bilderna tala!






















college party.

Då var det gjort! Första college partyt avklarat!! Jag, Hanna & Johanna åkte till studentstaden Newark igår. Där vandrade vi runt på mainstreet och kollade in alla stuenter som klätt ut sig på Halloween. Vi såg allt ifrån teletubbies, Super Mario med Luigi, zoombies, amish folk, superhjältar m.m.
På en av gatorna träffade vi på ett gäng killar som vi började att prata med. De bjöd med oss vidare till ett ennat hus där kvällen fortsatte. Riktigt trevligt och det röda muggarna va självklart med! Men en sak man vi konstatera efter en kväll som denna, amerikanare vet inte vad dans musik är för något!


letter.

Idag fick jag brev av mormor & morfar. Blev ett STORT + på dagen och jag blev riktigt glad! Vill ni skicka brev så får ni jätte gärna göra det!!


good morning.

god morgon önskar jag och min lilla puppy bruno!


my two days.

Igår var det massa ärenden med Jenny. Grocery shopping, handlade linser (äntligen!!). Har gått utan någonting i 3 veckor pga totalvägran av att ha glasögon. Hade dem dock idag och det första den minsta tjejen Sara gjorde när hon kom hem från skolan var att kolla på mig och uttrycket "Whaaat?!" kom.
Fick även träffa farmorn här i familjen idag. En helt underbar dam, tyckte om henne så mycket trots det lilla jag träffade henne. Det blev en hel bakareftermiddag. Hon bakade ett jätte gott bananbröd och jag gjorde en riktigt svensk middag, hemmagjorda köttbullar, potatismos och sås med lingon! Fick mer än godkänt av hela familjen!
På kvällen tog vi en sväng till Starbucks. Jag, hanna & johanna där vi träffade några au pairer.

idag är första dagen på länge som deet har varit dåligt väder, lite halv regn. Så hösten är lite smått på väg, men för att reta er lite så går jag fortfarane i t-shirt eller tunn tröja på dagarna. Men idag var det mest en hemma dag och fixa iordning lite grejer. Följde med Sara till HAC idag och kollade hennes gymnastik. Så nu på kvällskvisten har jag bara tagit det lugnt och hängt lite med Jenny. Imon är det redan helg, helt sjukt!!

gymnastic.

Sitter på HAC och kollar när Sara har gymnastic, bloggar mer ikväll!


finally sleep.

Kom precis hem efter en lite tur med Johanna & Hanna till Wawa.
Idag hade jag hand om barnen en liten längre tid. Vi åt middag, planerade lite Lady Gaga halloween outfit till Elin, pratade allmänt och fixade iordning deras lunch för morgondagen i skolan. Tog även en runda runt sjön idag med både Lambo & Bruno, så dubbelträning yeay!

never work out on an empty stomach.

Okej seriöst! Jag ska aldrig mer någonsin gå och tränna på tom mage! Värsta någonsin ever!!
Gick upp 8.45 i morse för att åka till HAC med Johanna & Hanna. Tänkte att "det räcker väl med ett litet äpple, kan äta när jag kommer hem". Men oj så fel jag hade! Kickboxning var dagens träning, ingen lätt sådan! Sitt ups, push ups, ut & springa, mer styrka, ut & springa, boxas, knäböj mer push ups och sit ups, mer ut och spring osv. Jag var död! Kändes som att jag skulle spy även om jag inte hade något att spy upp.
så nu var det gott med en K-speical, färska hallon & blåbär och min salladsmacka. Healthy is the word!

Har även fått mig ett litet föredrag av Doug om skatten här i USA. Helt sjukt! De betalar federal tax, state tax, income tax i vissa fall county & city tax + att du har din egna insurance att betala på flera tusen och en massa mer. Ibland är man glad för att få vara Svenne...



så käckt att dom har alla kort på nyckelringen!

easy day.

Idag har det varit en lugn dag. Hundarna har sovit, 2/3 barn har varit iväg och kom inte hem förän vid 6.30. Så dött ända fram tills dess.
Fick en liten välkommen present av min värdmamma idag, så gulligt! Bestod av lite tvålar, vantar & luktsak från hennes affär Somethings Unique. Fick även mitt bankkort på posten idag. Så, time for some shopping, yeay! Nu kommer snart min LCC och då är det dags för ett litet möte!








somerset lake.




























good morning.

Vaknat nu på morgonen och haft en skype samtal med philip, lotta, alfons & vilgot. Saknar mina små underbara pojkar! Nu blir det att tvätta lite samtidigt som jag ska göra iordning här hemma. Gör en uppdatering om ett tag så får ni se vårat sjukt fina somerset lake i höstanda! Gotta love it!!


family day.

Efter ett skype samtal med familjen var det dags för lite frukost. Sen satte vi oss alla i SUV:en för att åka på pumpkin picking! Fanns inte så mycket pumpor på fältet men vi fick hela bilen fulls med pumpkins i alla fall! Så snart är det dags för carving!
Efter pumpkin pickingen var det lunch som gällde. Hamnade på en mexikansk restaurang, förrsta gången för min del. Men fajitas var riktigt gott! Som svensk tacos hemma! Lite mathandling på det och nu är vi hemma igen. Får se vad som händer resten av kvällen...











p.s bilder från girls night out kan ni hitta på johannas blogg.

my family.

Så här på morgonkvisten blev det skype med familjen min!


guests.

Jenny frågade om jag ville vara med henne och Doug ikväll och äta middag med deras vänner. Och eftersom att jag inte hade några större planer för kvällen så blev jag jätte tacksam för inbjudan!
De va jag, Jenny, Doug, grannen och ett par till. Doug bjöd på en jätte god mussel, scallops, räk, hummer, fisk + massa andra skaldjur gryta med pasta till. Riktigt gott och mätt blev jag kan jag säga! Till efterrätt bjöds det på cheesecake och maten står nästan upp i halsen på än för att man har ätit så mycket. Men en riktigt trevlig kväll om jag får säga mitt!!

god natt ♥

skype

roligt när kameran fryser i skype... hihi!



(alida, du vet att jag älskar dig!)

shopping.


american eagle.


gap.


gap & adidas.


pacsun.


pacsun.


pacsun.


yankee candle.

girls night out.

Soooorry, again....

Igår var det fortfarande vård av sjukt barn. Nik har fått krupp och halsen lät inte alls bra. Så blev en hemma dag med tvättning och häng med Nik. På kvällen var det dags för våran girls night out! Jag, Johanna och våra host kids Sara & Lilly + grannen Madison var ute och käkade restaurang. Efteråt åkte vi hem till Johanna & Lilly där det vankades film, glass och annat gott. En rolig kväll som förhoppningsvist uppskattatdes av tjejerna. Och självklart hade jag med mig min kamera, men glömde batteriet hemma.... Lyckat!!

Idag var det shopping för hela slanten! Jag och två tyskar åkte till the amish Lancaster där Tanger outlet fanns. Hittade en del kläder, Yankee candles och lite små skit. Shorts för 6 dollar tackar man inte nej till!
Handlade även en halv tränings outfit då det är fit for fight på måndag!


walking.

Nyss hemkommen från en promenad med lilla Bruno. Sista biten var han så trött så då fick jag bära honom och väl hemma däckade han på golvet. Hemma är det också vård av sjukt barn, Nik är hemma och har feber även om han vill till skolan. Så nu är det lite ledigt innan det är dags att börja göra dagens middag, kycklingspett och ris á la petronella, yummi!

clorox is my best friend.

Igår var dett att jobba hela dagen, lite to much på eftermiddagen. En rökfylld ugn, brandalarm som gick igång och ungar som inte lyssnade. Det kan bara bli ett ord på 4 bokstäver, Kaos! Men jag hade lite extra hjälp av morfar Bo tack och lov! Kvällen spenderades med Johanna x2 & Hanna.

Så imorse tog Johanna (den gamla au pairen) flyget till Kalifornien. Så från och med idag är jag ensam med barnen. Första dagen gick super får jag säga! Vård av sjukt barn då Nik hade feber. Fick även gjort ärenden med hostmum Jenny då vi va hos vetrinären, doktor, fixa bank & gymkort. Så nu blir det hårda tag med en massa träning!
Kvällen spenderades med en massa rengöringsprodukter och mitt badrum. Efter 2 timmar skinner de glasklart och luktar underbart!

god natt ♥




breakfast.

Igår var det hej då middag för JohannaApplebee's. Hon skulle åka till sin nya familj idag, men med CC super info så blir det imon istället. Så nu är det dags för min super, duper goa frukost!


dinner's ready.

Nu väntar jag på att mina små barn ska komma med den gula skolbussen. Maten är klar, salladen ligger på tallriken. Bara sällskapet som fattas!


our lake.

Ännu en promenad va gjord med hundarna. Älskar att gå och vara nere vid sjön, så fint nu runt hösten! Idag är den äldsta tjejen hemma och är sjuk, så idag är det en liten blandning av vård av sjukt barn och hundpassning. Senare blir det gitarr och soccer körning!


home theater.

Efter en super god middag med morföräldrarna och barnen bar det av till tysken Lisa för att kolla film. En egen liten biosalong i källaren, gott snacks och filmen red blev en mysig kväll.




out for a walk.

En härlig promenad i vårsolen runt sjön med min puppy och vovve.






the amish people.

Jag hade föreställt mig äkta hilly billys med strå i munnen som bodde i gårdar tätt med varandra, men oj vad fel jag hade. Visst var det hilly billys med stråhattar, men de bodde ju bland alla andra människor. För att känna igen en amish finns det lite grejer man kan kolla på. De har speciell klädsel, rider häst & vagn, trästaket runt sina gårdar och massa hästar. Kändes som om man hade flyttats tillbaka i tiden.
Vi åkte i alla fall hemifrån runt 12.30 tiden. Jag, johanna x2, hanna & lilian. Väl framme åkte vi till the amish village. En gammal gård med ett amish hus, djur, skola och souvenir shop. Väldigt intressant att se! De var nästan som ett vanligt hem bara att allt gick på gas. Lampor, kylskåp, köksassistent. Jag hade föreställt mig helt annorlunda.
Efter ett besök där bestämde vi oss för att ta en buggy ride, häst & vagn med andra ord. Våran häst chaufför blev våran första amish vän, 17 åriga Jake. Som för övrigt var ett dåligt exempel av en amish. Han hade mobiltelefon, facebook, kört bil, druckit, hade inga amish kläder & gjorde allt en amish inte ska göra. Men förutom det hade vi en trevlig häst och vagn tur!
Drog oss hemåt och jag däckade snabbt i bilen då vi hade gått upp 7.15 på morgonen för att skicka iväg ungarna på soccer. Men en dag med många upplevelser!

























movie theater.

Igår var det att fixa middag till barnen. Sedan spelade jag basket med Nik, där jag för övrigt halv vann, yeay! En glass paus och sedan bar det av mot applebee's och bio. Blev filmen footloose. Bra film men för lite dans tycte jag allt! Men det blev även en avprickning på Johannas lista som blev av. Gå på bio i pyjamas. Så ett gäng au pairer på 10 pers va på bio i varsin pyjamas. En rolig kväll med andra ord!

Idag bär det av till Lancaster till The amish people. Va en gång där för 14 år sedan så får se om jag kommer ihåg något!




it's raining cats and dogs.

Ska det kissas i ösregn och storm så ska de...


friday.

God morgon!
Frukosten är käkad för ett tag sedan, hunden är kissad & bajad och snart är det helg! Ikväll blir det bio!


heaven.

Jag är i himmelriket, Wawa finns här!!!


my first days.

Jag vet att jag lovar bra bloggning men sorry, glömmer av. Så jag ska inte lova nu men jag ska försöka att bli bättre!

Igår efter städningen så blev det bara häng hemma. Lagade middag till barnen med Johanna och sedan åt vi. Barnen hade aktiviteter och läxor. Så vid 8 tiden åkte vi tjejer till Starbucks för att träffa ett gäng au pairer. Det är tydligen så de gör på onsdagskvällarna så det är en rolig tradition.

Idag var det upp vid 11 tiden igen. Tog en promenad runt sjön med Johanna, Johanna, Hanna och lilla Bruno. Trött som han var efter promenaden däckade han i buren. Vi tog oss en runda till Cosco, en mataffär med bara XXL sizes. Även matprovning i varje hörn, något som Sverige borde skaffa. Väl hemma igen var det dags att börja laga mat till barnen. Idag blev det pasta & skinksås! Elin & Sara åkte iväg på gymnastik och Niklas stannade hemma för att göra läxor. Framåt kvällen blev det basket och fotboll med Niklas i trädgården, och ja pinsamt att säga! Jag blev ägd i både 21:an och klockan av en 11-åring. Men till mitt försvar, han är grym i sport!
Så nu på kvällen åkte jag och Johanna x 2 till Mc Donalds och tog oss en frapuccino och en pratstund.
Väl hemma igen hände det som absolut inte får hända. Jag går in i rummet och ser en feting, svart, äcklig spindel! Usch, fy, blä, tårar tänker jag. Ni tänker mespropp. Men ja, jag hatar spindlar och i detta sammanhanget får man säga hata! Han gav sig i alla fall på fel person så nu ligger han död under en stor tidningshög.
If you mess with me, I mess with you... mohaha!!

god natt ♥



första roadkill, en bullfrog


sjön


våran puppy bruno


johanna x2 & hanna

i'm here.

Jag är framme hos min kära värdfamilj. Mamman kom och hämtade mig igår strax efter att jag hade bloggat. Så vi åkte hem där jag träffade den gamla au pairen Johanna, 2 av barnen, Nik & Sara och deras mormor & morfar. Pratade lite med dem och visades runt i huset. Jätte fint hus och mysigt område!
Sen bar det iväg med mamman och hämtade den äldsta tjejen på skolan, Elin, och sedan var det dags för lite middag.
Efter middagen åkte jag iväg med Johanna och hennes vänner till en mall. Jätte trevliga tjejer!! Blev även ett första besök på dunkin donuts. En hetsig disskusion kom upp av vad en munk är. Enligt de norra delarna av Sverige så är en munk en donuts, men enligt de sydvästra delarna så är munk en chokladsak med skum i! Vi står stadigt fast vid vårt tycke!!

Så idag var vi uppe vid 11 tiden. Åt lite frukost och sedan packade jag upp mina grejer. Äntligen är det slut på att leva i en resväska! Sen hjälpt jag till med att städa iordning barnens rum. Så nu är det bara att vänta tills de kommer hem ifrån skolan!

train station.

Det har kånkats på ungefär 60 kg packning under hela dagen och nu är jag äntligen framme på tågstationen i Wilmington. Wish me good luck!!

 


killing some time.

Sitter just nu på Mc Donalds inne i New York och försöker att dra ut på tiden.

Jag överledvde min natt hos min LCC i alla fall, hon var inte så sträng som hon brukar vara. Faktum är att hon var väldigt trevlig idag. Blev i alla fall inte så mycket sömn för mig under natten. Somnade någon gång runt 2 tiden och upp igen vid 5, yeay! Åkte hem ifrån vid 5.30 för att ta tåget vid 6.08, internet sa fel igår.

Så nu kom jag precis ifrån en diner där jag åt lite frukost. Färspressad juice, amerikanska pannkakor och färskt frukt så det var gott. För att döda ännu mera tid hamnade jag nu på Mc Donalds för en kaffe och wifi. Finns inte så mycket att göra när man konkar runt på en feting väska och inga affärer är öppna...

Om cirkus 6 timmar ska jag träffa min nya värdfamilj, yeay!!


my thoughts.

När jag ändå så sitter här och har så otroligt sjukt mycket att göra (ironi), så kan jag dela med mig av lite tankar.

För det första. Funderar ni på att åka utomlands som au pair/high school/college/jobb så tveka inte! Gör det!! Detta är absolut ett av mina bästa beslut som jag har gjort, även om det betyder att man kommer vara ifrån familj & vänner i 1 år. Man missar inte så mycket hemma under 1 år och man får uppleva sjukt mycket här! Och självklart finns det jobbiga stunder, det kommer man inte undan. Men har du inte jobbiga stunder här så kommer du fortfarande att ha jobbiga stunder där hemma.

Tanken slog mig egentligen hur sjukt det här är! Jag ska nu flytta hem till ett par främlingar. Jag har packat ihop mitt liv i 2 resväskor och imorgon ska det packas upp igen. Hemma hos en familj som jag endast har pratat med mamman i telefon och på sms. På ett sätt är det helt insane men samtidigt så spännande! Jag ser fram emot det något otroligt och tycker det ska bli så roligt. På ett sätt känns det så normalt! Liksom, nu den senaste månaden så har jag bara umgåtts med främlingar. Jag har bott hos en familj och passat deras barn i 1 månad, nu sover jag hos en mamma och hennes familj som jag har träffat 1 gång och imon ska jag sova och bo hos en familj som jag aldrig har träffat.

Så jag säger bara, wish med good luck and say a prayer for me.


















at my lcc.

Så då var det gjort!
Nu har jag flyttat ifrån the Krill family och ska flyttas vidare till the Powell family med ett stop hos min LCC. Sitter i källaren här hos min LCC i en säng och väntar på att klockan ska slå läggdags. Blir en tidig morgon imon, redan upp vid 4.45 då bilen rullar ut här ifrån vid 5.30. Är på Ronkomkoma train station at 6 men första tåget går inte förän 7.13. Men vågar inte säga till, de är bara att lyda order... haha!

god natt, typ... ♥


my first information.

Så! Efter mycket om och men så är det äntligen bestämt och klarlagt för mig. Jag ska åka hem till Sverige! Ingen mer USA, bara Sverige. Haha, no way! Vad ska man göra hemma? Haha!

I alla fall! Efter mycket grejer fram och tillbaka, hit och dit, så är det bestämt att jag ska sova hos min LCC ikväll. Har vart här i huset i 2 veckor nu och då tar tydligen Cultural Care över. Vet inte riktigt hur det blir ikväll då min LCC är lite av det skrämmande typerna. Så ärligt är jag lite, lite smått rädd av att sova där ikväll! Haha! Sen blir det tåget imon, vet inte vilken tid utan vet bara att tåget går 12.35 från Penn Station, NY. Fick reda på det för ca 4 timmar sedan.

Det har varit en av det sämre sakerna under denna rematchen. Infon har varit dålig och CC har inte skött ett snyggt jobb för fem öre, speciellt inte min LCC! Så jag fick precis reda på att min LCC kommer och hämtar mig vid 6.30 och igår sa hon runt 1-tiden. Så ni förstår infon liksom...

Ska packa ihop det sista nu så slänger jag in ett blogginlägg ikväll!

shopping.


vinterjackan från Andrew Marc New York


kavaj från Zara


present till familjen

sunny and nyc.

Har haft en elt toppendag i New York med Marianne!
Började med att ta tåget imorse vid 7.53 så vi var inne vid 10.00. Kollade en snabbis inne på H&M innan vi tog subwayen ner till Brooklyn för att gå på 12 möte. Brooklyn Tabernacle Church blev det. Sjukt fräck upplevelse med en kör på ca. 200 pers som sjöng gospel, stämning!!
Sen tog vi subwayen till Ground Zero för att göra lite shopping på Century 21. Hittade en vinterjacka, yeay!
Tog oss sedan vidare till Christopher street där vi besökte sockerbiten. En svensk godisbutik mitt i stan så köpte lite smått till min nya värdfamilj. Sen blev de ännu en tunnelbanetur till 7th ave, 34 st och kollade i lite affärer innan det var dags att ta tåget hem vid 7.10 igen.

Så en jätte härlig dag med strålande sol och shopping. Perfekt avslut på helgen!






can't sleep.

Tåget går 7.53 am på morgonen. Om exakt 3 timmar ska jag vara uppe ur sängen och om 4 timmar ska jag sitta i bilen till tågstationen. Vill ävn meddela att jag inte har sovit en endaste blund hittills... kill me!!!

image description

southamptons.

Kvällen spenderades på the movie theater och kina restaurang med Marianne i Southamptons. Såg filmen what's your number, väldigt rolig film.
Så nu har vi suttit här och planerat våran dag i New York imorgon. Shopping blandat med lite turistande. Så upp om 4,5 timmar. Yeay!

god natt ♥


the beach.

Idag är det strålande sol, 25 grader och 8 oktober. Med andra ord, helt sjukt! Kom precis från stranden där vi legat ett tag och fikat, spelat kort och bara tjötat. Jätte härligt, kändes som sommaren!

Ikväll vet jag inte vad det blir för planer, men imorgon blir det troligtvist New York City, yeay!!!


friday night.

Igår var det mest en slappdag hela dagen. Fick ringa lite samtal till CC och fixa inför flytten. Är så exciteds inför detta nu!
På kvällen träffade vi tysken Alina och hennes kompis. Hamnade på en amerikansk restaurang där vi käkade. Senare tog vi bilen till ett bioställe, men när vi kom fram blev vi inte så sugna på bio så vi satte oss i baren och tog en kaffe.
Väl hemma blev det vänner tittande med Marianne innan vi båda somnade gott i bäddsoffan.

Så nu är det dags att göra iordning sig för en lunch på stranden!!




moving.

YEAY!!! Äntligen!!! Rematchen är slut och i helgen eller på måndag så flyttar jag till Pennsylvania!!! Är så sjukt glad och allting på samma gång!!!

Hamnar hos en familj med 3 barn. Mamman är svensk så barnen förstår svenska och pappan är amerikanare. Barnen som jag ska ta hand om är en tjej på 12, kille på 11 och en till tjej på 8. Så ser fram emot detta jätte mycket!

YEAY, finally!!!!!



så här glad är jag oduschad och nyvaken!!

the beach.






























keep going.

Nu verkar det som att det går framåt. Pratade med en familj idag från Pennsylvania och imorgon tror jag att jag ska tacka ja till dem. Verkar som en underbar familj med en tjej på 12, en kille på 10 och en tjej på 8. Så om dom vill ha mig så kommer jag att flytta dit. Annars vet jag inte vad som händer?!

Nu i eftermiddags blev det en liten cykeltur med Marianne och Maelle. Hamnade nere vid stranden och kollade solnedgången. Härligt och mysigt! Så nu på kvällskvisten blev det bara en massa slapp i soffan med en film.

god natt ♥

skype.

bästa sättet att börja morgonen med ♥



citat av alfons: jag älskar dig så mycket så du inte ens förstår hur mycket!

my days.

Jag vet att jag sköter bloggningen sjukt dåligt nu för tiden, men jag har inte så mycket att blogga om. Att vara i rematch är sjukt tråkigt! Så vill ni vet vad jag gör?
Jag vaknar runt 12 tiden, går upp och äter något, ner till mitt sk rum som består av en bäddsoffa i ett lekrum nu för tiden, är inne på datorn eller gör något annat, tar en promenad om vädret tillåter, middag med familjen, sova. Så inte så flashigt.. Det går liksom inte att ta sig någonstans utan bil och eftersom att jag inte jobbar för dem längre så kan jag inte använda bilen pga försäkringar typ.
Och på toppen av det här roliga dagarna så bor det en liten irriterande tjej här i huset som gör mina dagar mindre roliga. Eftersom att jag är i en rematch så har det ringt in deras gamla barnpassare som de har haft sen pojken föddes. En typiskt amerikansk brud som tror att hon är störst, bäst och vackrast med lite attitydsproblem. Kan säga att jag har fått ett X antal blickar, pustande och utskällningar av henne utan att har gjort något alls. Så just nu, rent och sagt, så har jag sjukt tråkigt om dagarna!

Men, lite uppdatering om familjer då...
Pratade med en familj igår. Jätte trevlig mamma men magkänslan sa nej. Lite smådetaljer som jag vet att jag skulle ha stört mig på och inte trivts med. Fick en ny familj igen 20 min senare på min profil. En familj som bor i Pennsylvania så ska nog prata med dem imon i telefonen. Så hoppas på att det kan bli något!

Kvällen här har i alla fall spenderats med mexicanaren Mariane, tysken Alina och fransyskan Maelle och jag. Blev filmtittande på Livet före Coco Chanel. Så idag har dagen varit lite bättre!

god natt ♥

new week.

Ny vecka, nya möjligheter. Ingen bloggning igår då det inte hände så mycket. Slappade för det mesta, städa och tvätta lite, lekte med bebisarna. Ja inget speciellt med andra ord.

Idag händer det lite mer. Ska prata med en värdfamilj som bor upstate i New York. De ska ringa om 1 timma så får vi se vad som händer. Ska även försöka lirka lite med Cultural Care så att jag kan få bo med erikas familj de sista månaderna. Hade vart så sjukt skoj!!

Uppdaterar lite efter samtalet...

hudson terrace.

Då låg man äntligen ner i sin härliga säng. En sjukt rolig helg med otroligt lite sömn kan man sammanfatta början av oktober med.
Tog tåget ifrån Riverhead vid 7 tiden och va inne i New York vid 9. Väntade på att Erica & Johanna skulle komma in med sin buss. När de väl kom blev vi sittandes på ett cafe i 2 timmar för att fördriva tiden. Vid 12 tiden haffade vi en taxi och drog oss upp till 12 ave, 46 st där vi skulle köra på en utekväll på Hudson Terrace. Rooftop bar, VIP, gratis drinkar och sjukt grymt musik. Ska absolut inte klaga!
Drog vidare vid 3.30 till Verandas. Varade där i 15 min innan vi drog vidare. Hamnade i New Jersey, Jersey Shore där kvällen fortsatte. La oss vid 6 tiden på morgonen så idag har John Blund besökt mina ögon tidigt.

Hade en lugn förmiddag innan vi drog hem till Erica och slappade innan jag skulle med bussen hem igen. Så summan av allt, en sjukt rolig helg!

god natt ♥

pennstation.

Sitter här på Starbucks och väntar på att klockan ska slå 7.10 pm då mitt tåg rullar av perrongen öster ut på long island. Har haft en sjukt rolig helg här, bloggar om det hemma!

 


tanger outlet.

Liiite ändrade planer! Tar tåget vid 7 tiden här ifrån för att träffa Eica inne i NYC vid 9 tiden.
Så nu blir det en shoppingrunda på Tanger outlet istället, yeay!


friday.

Idag har det verkligen bara varit en slappis dag. Försökt att fixa lite här hemma och nu på kvällskvisten så blev det en manikyr och pedikyr. Endast 280 kr så ska inte klaga!!

Imon blir det in till NYC och göra det osäkert. Två shoppingdagar och en utgång med Erika. Så ingen bloggning förän på söndag då jag är hemma igen.

god natt ♥


RSS 2.0