almost home.

Och där rann tiden iväg på bloggningen igen... Planerna va ju att hålla er uppdaterade hela tiden när jag va hemma i Svearike. Men så blev det ju tyvärr inte.
Veckan har i alla fall bestått, först och främst av otroligt lite sömn!! Ett genomsnitt på ca 4-5 h per natt. Inget sova innan 3am och upp och hoppa innan 8am och så har det sett ut. Har även hunnit med en del kompisar vilket jag är glad över. Utgång, fika, frukostar, kalas, häng, mys stunder. Har uppskattats otroligt mycket stunderna jag har hunnit ha med er.
Sen har det även vart en massa bröllop då brodern min och Camilla valde att bli ett. Så otroligt fint bröllop och det var ett x antal gånger som tårarna kom. Speciellt då brodern bestämde sig för att sjunga Glory of love - Chicago till Camilla. Ni var så fina ♥
Så nu sitter jag i London på flygplatsen. Kan helt ärligt säga att jag är så sjukt trött att jag inte har någon blekaste aning om när jag lyfte eller landade. Då var jag inne i drömmarnas land. Så om 1,5 h lyfter planet och sen är jag hemma, wiho!Hanna & Sophie om ni läser detta, va beredda på att örnen snart landar!!









busy 24/7.

Ja, vad har man hunnit med dagarna man har vart i Svealand?

Söndag bestod av kalas med mor och far föräldrar då mamma hade fyllt år. På kvällen hade jag en jätte härlig catch up time med Matilda och Filippa inne i stan där vi hamne på Clarion Hotel. Så mysigt!!
Måndag var det upp och hoppa med Alida för att planera tal inför bröllopet, lättare sagt än gjort. Madde kom även förbi och vi kollade upp frisyrer samtidigt som jag hade Alfons och Vilgot över så det blev bakning, kojbygge och papperflygplan. Shopping på torget för fulla muggar och jag har äntligen efter mycket om och med hittat ett par skor till bröllopet! Lite annat höst nytt hittade också hem, sånt tackar man inte nej till. Hem för att äta kräftor med la familia och sedan blev det av mott Billdal med Frida där jag träffade resten av tjejerna. Så det är full fart hela tiden, men så roligt att träffa alla!!







sweden here i am.

Wohoo jag är hemma i Sverige. Suprise, suprise!! Meningen var ju att jag skulle anlända Sverike idag, men överraskningar gillar vi så det blev att suprisa Camilla på hennes möhippa. Så en halv jobbig flygresa och inga väskor på flygplatsen var det raka vägen in mot stan där möhippegänget väntade. En riktigt lyckad överraskning med skratt och tårar.
Dagen fortsatte i stan där uppdrag utfördes och vi drog vidare mot Ärsta gård i Varberg. En riktigt mysig dag med spa och hot tubes. Kvällen avslutades hemma hos oss med grillning, ställa Camilla mot väggen och presentutdelning i form av underkläder. En riktigt lyckad och härlig dag om jag får säga mitt. Liiite för lite sömn med 2,5 h utav 37. Hej sängen...




riverfront wilmington.

En sista kväll ensam hemma på porchen. Förhoppningsvist är Doug på väg hem då det blir lite mer folk i huset än bara jag.
Idag hade jag en världslång to do lista. Men jag valde att dumpa den och istället köra ner till poolen för att lägga mig där i ett par timmar. Visade sig att solen tog mer än vad jag trodde så jag slutade i en röd tomat på eftermiddagen. Gjorde ett par ärenden innan det blev packning. Tänkte att jag skulle göra klart så mycket som möjligt innan helgen så jag bara kan ha det skoj in i det sista. Jag brukar som sagt alltid vara en last minute person men ändring på det nu!
Kvällen bestod av ett mysigt restaurang besök med tjejerna vid Wilmington Riverfront. Hittade ett riktigt bra ställe med live musik och god mat så där blev vi sittandes i ett par timmar innan klockan slog curfew för Sophie och det var dags att bege sig hemåt. Satt på porchen i 2 timmar med Hanna och gossipa innan även hon bestämde sig för läggdags. Snart dags för mig att nana också, men först, modern family...




fifty plus, can be something.

24 timmar senare från mitt gamla inlägg sitter jag här igen. Samma fåtölj, samma porch, bättre väder, kommer att sakna kvällarna här ute när jag åker till Sverike.
Idag blev det 2 h golf imorse igen. Sista lektionen och även denna dagen blev de väldigt många bra swing. Blir nog att fortsätta med detta fram till hösten då barnen är i skolan på dagarna. Snart kan jag äntligen bocka av en punkt på min bucket list, börja golfa. Hem för att städa källaren och börja lite smått på mitt rum, försöker att göra iordning så mycket som möjligt innan det blir hemfärd. Comcast kom även ut hit idag, finally har jag en TV att kolla på efter 1 veckas uppehåll. Blev även lite träning efter det. Tyvärr inte den bättre versionen för mig idag. Har inte varit ute och sprungit på 2 månader och va så sugen på en runda idag. 5 km senare är den något som min fot får suffra för.
En tur till mallen med tjejerna för att inhandla det sista som folket hemma har beställt. Alltid roligt att shoppa för andras pengar! Inte lika roligt när en 50 årig gubbe raggar upp en och 5 minuter senare har jag ett telefon nummer att ringa när jag kommer hem igen. Något att satsa på kanske, vem vet?
Ne, ett par modern family avsnitt tänkte jag allt döda innan sängen kallar mig. Btw sjukt läskigt!! Just nu i stundens hetta när jag skriver börjar båda hundarna att skälla som aldrig förr och rusar mot träden nedanför. Jag får hoppas att det bara va en ekorre som sprang runt och inte en läskig, liten figur...

lacrosse and basket.

Ja, här sitter jag igen. Ni skulle ju kunna gissa vart jag sitter, precis på vårat deck. Lemonaden i högsta högg och blixten och stjärnorna i skyn. Ganska coolt då himlen lyser upp då och då men man ser inget regn eller hör ingen åska.
Började dagen idag med 1,5 timmars golf. Faktiskt ganska nöjd med dagens lektion om jag får säga mitt då jag fickin ett par grymma swing. Sn var det raka vägen hem till Carol där jag skulle passa hennes pojkar. Både basket och lacrosse hann vi med, lite svårt var det allt med mitt cast på men det fungerade.
Kvällen bjöd på promenad längs rivern med Bruno och Sophie innan den avslutades hemma hos mig med en film. Men kvällen är ung så ett par Modern Family avsnitt ska vi altt hinna med innan klockan slår läggdags. Ja jag erkänner, jag har blivit beroende av denna serien då den håller mig uppe halva nätterna. Är det okej att lägga sig 3.30am?



Lite lacrosse bollar som fiskades upp i den fina dammen med guldfiskarna i.

RSS 2.0