vampire diaries.

2 dagar har gått. En dag av träning och chill igår och även lite skype. Kvällen spenderades i Sophies säng med en varm oboy somnades till tv-serier.
 
 
Idag var det frukost som gällde med tjejerna. Hemma hos mig och jag bjöd på amerikanska våfflor, bär och mackor. Mycket gott. Några ärenden och en kaffe senare kom barnen hem och det enda vi hann med var läxor innan det var middag. Så nu sitter vi ihopkurrade i Malinns säng för att ännu en gång kolla ett avsnitt av Vampire Diaries
 
 

is this a joke?

Är det ett stort skämt? Har Obama vunnit i år igen? Jag kan ju säga att det är inte fina ord som kommer ur en viss mans mun här i huset och det är inga glada miner ikväll. Men, är väl inte så glad heller då jag trodde på Romney i år. Är inte så insatt men argumenteringarna man har fått och hört så hade jag hoppats på det bästa.
Så denna valvakan kväll har spenderats hemma hos Malinn. Tjejerna har tittat på TV på någon jätte gorilla Joe medans jag själv följde valet intensivt från datorn. Barnen har även varit hemma idag då vet var val. Både upp och ner idag med både jobbiga och goa barn. Men här är det hårda bud i mellerud, upp på rummet om det inte passar. Men allt löste sig en kram på det och allt var bra igen.
 
mina barn är för underbara. Speciellt när man får sådana kommentarer som "Petra, I don't want to call any friend today. The only thing I want to do is to play and be with you, have a Petra & Sara day.." ♥
 
 

philly and some fun.

Sen var det ju denna helgen med. Fredagen blev en lugn kväll med bio och Applebee´s. Träffade på en trevlig servitör som tog hand om oss och efter lite prat hade han vårat nummer för framtida helger och college träffar. Hamnade filmen Paranormal Activity 4, en av de sämre filmerna som jag har sett på bio. Inte värt ett enda penny.. Fick Malinn som nattgäst och vi båda somnade gott i sängarna.
 
Lördag morgon ringde alarmet och det var dags för oss alla tjejer att dra oss in mot Philly. Ett stopp på IKEA för lite köttbullar och potatismos innan färden fortsatte in mot city. Shopping, fika och restaurang besök slog till i plånboken kan jag säga. Men vem kan motstå shopping inne på Zara. Fick ett sms av våran nyfunna vän som bjöd in oss på party i West Chester. Så hem för att byta om och sedan styrde kosen mot college staden. Träffade hans vänner, satt och prata om allt mellan himmel och jord och hade en trevlig stund. En större och bättre fest utlovades nästa helg så vi får se vad den bjuder på. Hemma vid strax efter 2 med Malinn vid min sida ännu en natt.
 
Vaknade upp till en Söndag då tjejerna inte var mätta på shopping, vilket jag var, eller rättare sagt plånboken. Tog mina golfklubbor och tog mig några slag på driving rangen istället innan dagen avslutades hemma i soffan framför Giants matchen och lite clams middag på det. Härliga familjekvällar där man bara umgås och pratar, och lite sunday night football på det med..
 
 
 
 
 

party all night long.

Ja, och där försvann bloggandet lika fort som det började! Helt ärligt så kommer jag inte riktigt ihåg vad jag har hållt på med dessa veckorna, helgerna är mer klara än vardagarna. Vardagarna ser som vanligt ut, träning, ut med hundarna, barnen kommer hem, laga mat, leka, säga god natt vara med kompisar. Ja rutiner flyter på. Har förövrigt gjort vårat lilla svenska gäng lite större med lilla Malinn från Oskarshamn. Jätte go tjej som jag verkligen trivs med, äntligen är jag inte ensam brunett igen, woho!
 
Just dessa senaste helgerna har bestått av mycket party, october har varit en riktig party månad.
Förra helgen var det wine tasting party at vårat place på lördagen. Ett helt bord uppdukat med en massa olika sorters viner och ett helt annat bord med cheese, italienska skinkor, dipper och allt möjligt. Som pricken över i:et hade jag, Jenny och Doug hållt på hela dagen med maten som bestod av potatis gratäng med lamm kotletter i mint sås. Räcker det med att jag säger att maten smälte i munnen..? Så en riktigt trevlig kväll med 23 gäster.
Söndagen spenderades hela dagen i Sophies säng med Malinn och Sophie för ett film marathon och glass. En bra helg med andra ord!
 
Sen var det Måndag vilket innebar storm varning!! Barnen var off från skolan, alla möbler och grillen var instängda i garaget så det inte skulle blåsa bort, mat och batterier var inhandlat ifall att strömmen skulle gå och familje kompisar var över så att alla skulle vara safe, vi var förberedda för det värsta. Men vind blev det och det var allt i vårat område. Strömmen var kvar så det blev matlagning, beer-pong och kortspel med Santiagos och Canters. Ett litet hurricane party!
 
Onsdagen kom och det var dags för barnens efterlängtade Halloween. Det var liv och energi till 1000 när barnen kom hem ifrån skolan och förberdelserna var i full fart med sminkning och ombyte. Här i huset fick vi till en Lady Gaga, Tinkerbell, enoying orange och jag som en flapper girl. Ut i området för trick n' treat och sedan hem för den årliga chilli cook offen. I år var det Doug som vann och det var han värd för den var riktigt god i år! Alla dagar leder till ett slut och även denna. Party veckan var slut så det var äntligen dags att vila ut!
 
wine tasting pics.
 
 
 
 
 
 
halloween pics.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0