packning och slapp

tjingeling!

Har inte alls bloggat nagot idag. Men tankte skriva lite kortfattat om in dag i alla fall! Hade klockan pa 9 (!!) idag, tankte att jag maste vakna upp tidigt sa att jag blir trott sa att jag kan lagga mig tidigt ikvall. Men jag gick inte upp foren 10 tiden nagon gang. Chillade lite allmant, kande inte for att ata frukost sa vantade lite. Tittade klart pa sallskapsresan, haha alska dom filmerna!! Sen gjorde jag lite god frukost till mig och at. Var inte sa fint vader idag, Va sjukt varmt, men molnigt hela tiden.
Ringde mormor och morfar idag och pratade med dom. Sen ringde jag farmor och farfar, saknar dom 4 en massa! Sen ringde jag mamma och pratade lite med henne.
Sen bestamde jag mig for att mala mina naglar, blev lite fransk manikyr. Ville ha malade naglar nar jag aker till New York imon, haha! Sa satt och malade dom ett bra tag. Sen tankte jag att jag skulle fixa lite packning och se om jag skulle fa plats med allt. Hela min roda resvaska fylldes med bara presenter och nagra par skor! Sen har jag mina egna klader kvar och kasnke om jag far shoppat nagot imon i New York. Men det blir ett problem som man far losa senare! Don't worry!
Nar jag va klar med de, runt halv 5 tiden, bestamde jag mig for att ta en liten promenad. Gick till den vanliga affaren dar jag och Dennis brukar ga till. Sa kopte en kopp kaffe och gick vidare hem sen. Rebecka ringde sa pratade en stund med henne i telefonen. Sen at vi lite middag och tittade pa over her dead body, haha rolig film med Eva Longoria.
Och nu sitter jag har och forsoker gora allt (!!) for att jag ska bli trott. Maste somna tidigt ikvall da jag ska ha alarm klockan pa 4.00!! Vi aker hemifran runt 05.45. Sa det blir en tidig morgon for mig. Senast jag gick upp sa har tidigt var nar jag va med Dan och fiskade, haha! Det blir nog sa att vi aker bil till Atlantic city och sedan tar vi bussen dar ifran upp till Lower Manhattan. Men men. sa imon blir det ingen bloggning, om jag inte hinner efter att jag har kommit hem da.

Sa ha det sa bra, take care

New York, here I come!!

en ny petronella

Tankte att jag tar lite sovmorgon idag for dom hade sagt att det skulle bli daligt vader, sa gick upp runt halv 12. Men det var stralande sol och jatte varmt. Pratade en liten stund med mammsen i telefonen. Bad henne kolla upp det dar med strejken och Lufthansa. Man vill ju inte sitta fast i tyskland eller nagot, haha. Gjorde mig i alla fall smatt iordning mig och drog mig sakta men sakert ner mot bayen. Cyklade forbi Wawa for att kopa lite gott gott att knapra pa, annanas :D !! Sen kom jag ner till bayen. Lag dar i 2 timmar innan molnen borjade att titta fram. Badade idag ocksa, wiiie haha! Nagot som jag aldrig gor dar nere for sist fick jag en krabba som bet mig i foten! Men inte idag! Vattnet var jatte svalkande och harligt!
Runt halv 5 cyklade jag hemat och var hemma runt kvart over. At lite middag och bara tog de lugnt. Sandy jobbar sent idag sa fick varma mat. Sen bestamde jag mig for att farga haret! Tog nagon timma eller nagot och jag blev nojd med resultatet :) ! Och nu sitter jag har, funderar pa om jag ska mala naglarna eller om jag gor det imon. Maste i alla fall titta upp lite adresser pa affarer som jag vill se i New York, bara 2 dagar kvar!! JIPPIII!!!!!!

Btw
, maste beratta en sak haha!! Idag nar jag skulle cykla hem sa kom jag till en korsning. Sa var det rott ljus och bara nagra bilar som korde. Sa jag orkade inte vanta sa jag tankte jag sniker i mellan dom. Men dum som jag ar tittar jag mig inte for och mitt framfor mig star en polisbil. Haha! Sa jag gjorde en liten sne grimars som typ "ojj, sorry!" sa han bara tittade pa mig och skrattade och gjorde "aja baja" med fingret. Lite roligt, haha!

Nu ska jag fortsatta med det jag gor i alla fall, ha det bra!
take care


lite rolig bild, men min nya harfarg i alla fall :)

rio grannde.. again

Idag vaknade jag runt 10 tiden men snoozade som vanligt fram till 11, haha! Gick upp och kakade lite frukost och tog det for det mesta lugnt. Sen ringde Rebecka sa vi pratade ett tag och 15 minuter senare ringde Matilda! Saknar er dar hemma! Idag var det ite halv knepigt vader. Ena stunden kunde de vara stralande sol och nasta stund var de sa morkt sa att man trodde att det skulle borja att regna. Men det gjorde de inte, san tur va! Satte mig ute i tradgarden och laste lite tidningar :)
Runt 3 tiden bestamde jag mig for att cykla till Rio Grande och titta lite istallet. Gick in pa Walmart dar jag kopte present till Camilla, rouge, naglack, harfarg (mork/guld brun) och skvallertidning. Gick vidare till Famous shoes. Kopte mina favoritskor dar idag som jag tittat pa varje gang jag har varit dar! Ett par Steve Madden hogklackade! Blev ocksa ett par laga converse, svarta. Sen gick jag vidare till Ross. Hittade en hilfiger t-shirt till pappa och en Quiksilver till Rebecka. Haha, jag vet inte hur manga som kommenterade min stora klocka och alla mina armband som jag hade pa mig dar i affarerna idag. Minst 4 stycken! Sen far man alltid nagon kommentar varje dag man traffar nytt folk "omg, what a big watch! " haha.
Ungefar runt 7 tiden var jag hemma. Satte mig i tradgarden och malade tanaglarna och lyssnade pa musik. Sen blev det middag. Sen kom jag pa nar vi var klara att det var Gossip Girl pa tv:n!! Eller Sandy paminde mig sa sprang dit, haha! Assa de ar sa sjukt spannande nu!!!
I alla fall, tittade sen pa Willy Wonka and the chocolate factory, charmig film de dar! Och nu sitter jag har i vardagsrummet. Satt och pratade en stund med Hans och Tom (hans kompis), men han gick precis hem.
Haha, rolig och trevlig kille de dar. Nar han kom markte jag de inte for jag hade horlurar pa mig och lyssnade pa hog musik. Sa han stallde sig mitt framfor mig och borjade vifta med armarna. Sa jag tog av mig dom och blev forvanad typ. Sa han ba "Hii girl :D !!" haha.
Sen nar han gick sa gick han ut genom dorren men kom tillbaka och sa "Oh yeah, I forgot! Bye Petronella, nice to see you again! Hans, I love you (ropar in till Sandy) bye mum!!" och sen forsvann han lika fort haha.

Btw, va inne pa aftonbladet.se idag och tittade lite. Hittade att Lufthansa gick ut i strejk idag!! Jag hoppas verkligen att det loser sig for det ar med dom som jag aker hem med pa mandag! Annars far jag val stanna har, haha ;) ! Nemen, de maste losa sig! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2983583.ab

Men nu ska jag inte sitta framfor denna fyrkanten mer. Just det ja, imon ska jag farga mitt har. Far se hur resultatet blir!!

take care


lilla jag :) skorna!!

BBQ at Axelsson's

Tjingeling!

Runt 2 taget va vi redo att aka ivag (graduation party for Erica). Jag trodde inte att det skulle bli nagot sa runt 13.50 kom Sandy till mig nar jag satt framfor tv:n i mysklader, morgonfrisyr och osminkad och fragade om jag va klar for att aka. Men det va jag inte sa fick gora iordning mig sa fort jag kunde. Allt gick pa ungefar 12 minuter, rekord haha! Nar vi kom fram var det redan lite folk dar men det kom mer under tiden. Sa det var jatte trevligt. Kom flera ask/regnskurar under tiden men lika snabbt va solen framme igen! Runt 5 tiden borjade vi att dra oss hemat. Blev lite slapp och allmant prat. Nar klockan va halv 7 fragade Dennis om jag ville med och kopa kaffe sa vi tog oss pa en promenad till affaren ut i de mystiska (?) vadret. Pa vagen hem kom det varldens regnskur som bara oste ner!! Skulle lyssna pa Dennis som ville ta med sig paraply, men dum som jag ar sa jag att det behovs inte for det kommer anda sa inte regna, haha! Men sa fel jag hade!
Val hemma efter 1 timma var det bara att slanga allt i turktomlaren och byta till helt torra klader. Var ju helt genomvat!! Sen tittade vi pa nagon bra film pa tv:n som skulle precis borja. Handlade om nagon larare som jobbade i en skola med med bara morkhyade personer sa skulle hon omvandla dom eller nagot sant for dom var sanna som brakade 24/7. Kom inte ihag vad den hette, men bra var den i alla fall och en sann historia!
Sen gick Sandy och la sig sa kvar var jag och Dennis. Satt och pratade lite om allt mojligt. Kom pa att han var grymmt kitlig sa nu vet man vad man ska gora om man vill ha sin vilja igenom haha ;)! Runt halv 11 korde Hans hem honom och jag satte mig har framfor datorn for att blogga. Tittar pa mythbusters pa Discovery. Sharkweek!! Dags for sangen om nagon timma eller sa!

Hoppas allt ar bra hemma, vi syns om 1 vecka!
take care

  
bilder fran stranden i forrgar. Jag, Lindy och Sandy

   
       jag       Tory & Dennis      Kaleb och nagon mer      Erica och nagra


  jag & Dennis nagot vata pa varan promenad!!


thunderstorm!

Fyy, stor thunderstorm! Gick pa mindre an 1 minut innan den kom och den fosvann ungefar lika fort. Stort osregn, aska och blixt och sen forsvinner den.
Vaknade runt 10 idag och gick upp runt halv 11. Gjorde lite frukost och slappade allmant, sa daligt vader idag. Bade Dan och Sandy va hemma idag sa vi satte oss och tittade pa filmen Matilda. Rolig film de dar, haha! Far se om det blir BBQ idag, med tanke pa de daliga vadret. Men vi hors,

take care!

lite allt mojligt!

Oj, dalig uppdatering nu!

Idag har jag inte gjort sa jatte mycket. Hade mobil alarmet som vanligt pa 10, men snoozade till halv 11 idag bara, haha! Gick upp och gjorde iordning lite frukost och sant, det vanliga. Gick in pa daton och checkade mailen, pratade med Rebecka och pappa i telefonen. Sen tog jag mig en liten svang till Wawa for att kopa tuggummi, men det blev en svang anda till Rio Grande istallet. Tittade bara in pa Ross idag, hittade en DKNY t-shirt till Johannes, sa hoppas att han blir glad :) ! Sen akte jag till Wawa och kopte mina tuggimmi.
Nar jag kom hem sa fragade Sandy om jag ville hanga med till stranden, sa det gjorde jag. Vi tog bilen ner till stranden dar Lindy lag. Var dar i nagra timmar innan vi akte hem runt halv 6 tiden. Tog en harlig dusch nar jag kom hem och sen kom Lindy tillbaka. Vi skulle ha planerat lite infor New York men det blev inte sa, hittade en bra film pa tv:n istallet haha. Blev ett monster till svarmor. Sen runt 10 tiden akte hon hem och Sandy gick och la sig. Precis da i samma veva kom Dan och Dennis hem ifran fisket. Dan gick in i duschen och borjade greja med en massa papper och jag och Dennis satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Han skulle egentligen ha sovit har ikvall men hade inga rena klader sa Dan korde hem honom.

Sa nu sitter jag har pa Dans dator. Den ar mycket battre an Sandys for han har battre musik och horlurar, haha! Ska snart dra mig mot sangen, klockan ar 01.20 nu. Kom pa att om exakt 10 dagar ar jag hemma, tisdag morgon den 5 augusti. Vill verkligen inte hem, trivs sa bra har! Jag saknar alla hemma, saknar sjoholmarna, saknar svenska sommarkvallar. Men har i usa, new jersey, cape may..  De ar nagot helt annat!
Nar jag kommer hem blir det nog att traffa alla kompisar, farmor och farfar och sen vill jag se Vilgot. Har inte sett honom annu sa han ar redan over 2 manader nar jag kommer hem! Framat onsdagen funderar jag att dra upp till Tjorn. Va sa lange sedan jag var dar och traffade alla. Senast jag var dar va 2 maj med Ginneton och da traffade jag typ ingen. Sa nu vill jag traffa mormor och morfar, slakten och Moa. Hon har sakert vaxt en massa sedan sist :) Sen drar jag nog till Gullbranna pa torsdagen om pappa kan kora upp mig. Sa det blir fullt upp nar jag kommer hem!

Men nu ska jag nana, ha det sa bra! Kan inte lagga in bilder pa denna datorn for USB saken ar langt under skrivbordet sa far se om jag hinner imorgon. Ska namligen pa BBQ hemma hos Erica imon for hon har slutat college.Men i alla fall,

take care!

sol och moln i cape may

vad hander idag? Ingen blekaste..
Vaknade runt 10 och gick upp runt 11 i alla fall. Gjorde lite smatt iordning mig, kakade fruksot och lite sant. Provade att ringa Sam men jag vet inte vad de ar med telefonen. Kom inte fram till henne sa hon kanske har stangt av mobilen eller sa ar det fel nummer;. Skickade i alla fall ett sms till henne, men fick ingen leveransrapport sa far se hur de blir med det.
Ringde Audrey sen fast hon svarade inte. Fick ett sms av henne senare dar de stod att hon jobbade och att hon ringer mig senare. Sa far se vad som hander idag :)

Lite skiftande vader. Ibland ar solen framme och i nasta stund ar den borta, men varmt ar det fortfarande. Pratade med Rebecka i en timma forut, horde att ni hade dunder bra vader hemma! Harligt att hora.

take care

shopping med Tory

Heelluuu!!
Vilken trevlig dag ska jag borja med att saga! Tory (Dans syster) kom och hamtade mig strax runt 12. Pratade en stund med farmor i telefonen innan vi gick for hon ringde mig, saknar dig dar hemma!! Sen akte vi ivag. Gjorde forsta stoppet pa Wawa for att kopa en kopp kaffe. Sen akte vi till Hamiltons. Eller det var inte Hamiltons utan ett stalle nara dar. Gick runt lite och tittade och kopte lite grejer till farmor som hon hade bett mig kopa. Sen gick vi runt dar ett tag och tittade. Gick in i nagon body affar som hade goa parfymer och tvalar. Tory kopte en massa saker dar och en liten parfymsak till mig som ett litet minne fran varan tripp =)! Sen gick vi runt och tittade i mer affarer. Gick in pa AT&T for att se den nya iphonen och hora om det gick att kopa den. Men den gar inte att kopa utan ett 2 ars kontrakt med AT&T, sen maste man ocksa vara bosatt eller ha en adress i USA (Camilla halsa Patrick att jag tittade upp det me iphonen men dom hade den inte, gubben i affaren sa att dom inte far in den mer men ska se nar jag kommer till New York om den finns i Apple store.)
Runt 3 taget kande vi att magarna borjade att kurra lite sa vi gick in i nagon restaurang dar de va buffe, jatte gott var det. Sen fortsatte vi varan shoppingtripp. Gick till nagot litet kopcentrum och gick runt ett bra tag. Hittade faktiskt absolut ingenting dar borta, forsta shoppingdagen utan shopping haha.
Sen borjade vi att aka hemat runt halv 8 taget. Svangde forbi Marshall och gick in dar och tittade. Dar hittade jag en kjol (som jag ska ha som tunika), Polo Ralp Lauren pike och presenter till farmor, mormor och Johannes. Sen svangde vi forbi in pa Ritas ice och kopte glass sa runt nio/halv 10 var vi hemma.
Sa nu sitter jag har. Gone in 60 seconds ar precis slut och Miami inc ska borja sa ska se pa de innan man lagger sig.
Sa idag har jag haft en jatte trevlig dag med en massa trevligt prat! Sant far goras om.

Horde i allafall att det borjat att komma lite varme dar hemma, harligt for er! Har borta har vi ungefar 30 grader varje dag sa jag klagar inte haha.

take care


                                 "tunikan" och piken


Har ar 2 bilder fran BBQ:n igar :)







shopping

Oj oj oj, nu fr jag blogga snabbt!!
Tory ringde precis och fragade om jag ville med och shoppa, och sa klart tackar man inte nej haha. Sa hon kommer om 15 minuter. Sa nu star frukosten pa bordet och jag maste ta pa mig klader. Skriver mer efterat!!

take care!

BBQ at somebody

Audrey hade akt ivag med sin kompis nagonstans. Dom skulle vara med varandra idag for hon hade kommit hem ifran 1 ar i Frankrike. Sa jag cyklade ner mot bayen. Blev ett stopp pa Wawa for hoagie och annanas. Blev inte sa langvarig pa stranden. Blaste ratt sa mycket idag ocksa sa sanden blaste pa mig. Sa runt halv 4 borjade jag att cykla hemat och va hemma runt 4. Da hade Dan hunnit att komma hem fran fisket och Sandy fran ogondoktorn. Jag satte mig en stund ute pa trappen och laste lite in touch. Efter ett tag kom Hans, Dennis och Erik sa pratade lite med dom. Gick sedan in och tog en dusch for att runt 5 tiden aka pa BBQ. Det var Sandys svager som fyllde 60 ar. Trevligt var det dar. Traffade bade gamla och nya manniskor.
Varldens sotaste unge var dar! 2,5 ar gammal och huuuuur sot som helst!! Fick ingen bild pa henne men ni skulle sett henne! Var halvmork med lang svart lockigt har, ahh va gullig!!
Runt 8 borjade de daliga vadret att komma sa borjade att dra oss hemat da. Nar vi kom hem sa satt Lindy har hemma. Vi gick in pa datorn och tittade pa lite affarer som finns i New York. Vi aker dit nasta torsdag, langta langta!!
Sa nu sitter jag har efter en trevlig dag. Om vadret blir battre imon sa blir det stranden. Hade planerat med Sam sa far hoppas att vadret haller i sig!

take care!

good morning

god morgon god morgon!!
Har kakat frukost och gjort iordning mig nu. Ska ringa Audrey och hora vad hon gor, kanske en svang till stranden om hon inte jobbar? Annars vet jag inte vad som hander idag. Om jag inte har helt fel sa skulle vi pa BBQ idag men ar inte saker. Bara nagot jag fick for mig.

Yeay, take care!!

de sista fran en trott petronella..

Det sista fran mig idag.
Blev varken regn, aska eller blixt. Sa runt halv 4 borjade det istallet att klarna upp. Men jag kande inte for att ga till stranden sa sent sa jag bestamde mig for att cykla nerat mot Rio Grande. Gick in pa Walmart dar jag kopte en tidning och ogonskugga fran Covergirl. Sen gick jag vidre till Famous shoes. Kopte ett par skor till Rebecka i fodelsedagspresent. Var ett par vita DC skor mer rosa typ. Hon vet redan att hon ska fa dom sa darfor kan jag skriva va de ar for nagot. Sen kompte jag ett par New balance joggingskor till mig. Har hort att dom ska vara bra och jag som har problem med mina fotter sa kan man ju bara hoppas pa att de ska bli battre.
Sen blev det som vanligt en tur pa Ross. Hittade bara en Roxy hodd troja idag for bara 120 kr. De ar sa billigt, I love it!! Cyklade sedan vidare till Wawa. Hade inte atit nagot pa 6 timmar sa kande att det var dax for nagot nu. Sa det blev en junior hoagie. Sen cyklade jag aven till Rio Grande plaza idag. Gick till JCPenny, men hittade ingenting. Tog en svang in till djuraffaren och tittade. Fyy alla dessa ormar och odlor som finns dar. Dom har ocksa levande katter har i affarerna. Stackars dom som sitter dar i sina tranga burar haha. Runt halv 8 borjade jag min fard hemat.
Dar stog maten klar i kylen redo for att varmas. Var bara jag hemma idag eftersom att alla jobbar och Sandy jobbar sent pa tisdagar. Sen efter det ringde Rebecka sa pratade med henne i telefonen samtidigt som jag laddade ner VLC media player. Sa nu kan jag antligen sa svensk film! I julas fick namligen Dan Lasse Abergs sallskapsresor box av pappa sa tittade pa S.O.S. Sjukt rolig film! Sa den blev alldelles nyss klar. Sa nu sitter jag har och lyssnar pa Slightly Stoopid. Ett bra surfar band som jag har fastnat for. Ska snart dra mig till rummet, kanner att ogonen borjar att hanga lite. Sa ha det jatte bra!

take care

  
rebeckas och mina skor    roxy trojan    en osminkad petronella

storm varning

Japp som ni ser i rubriken. Idag ar det storm varning pa TV:n. Sags att om den kommer sa blir det runt 4 taget. Sa fragan ar om jag hinner cykla till affarerna och titta lite eller om jag hamnar mitt i osregnet nar jag cyklar dit eller hem. Hatar sanna har dagar, man vet absolut inte vad man ska gora. Audrey jobbar, Sam jobbar, Sandy jobbar och man ar ratt sa fast har om man ine har korkort. Men men, far se vad jag hittar pa.
Hittills har jag hunnit att vakna, atit frukost och bara tagit det lugnt. Solen lyser men det ar sjukt molnigt idag sa den gar bort ratt sa ofta. Men far se vad jag ska hitta pa nu. Ha det bra!

take care!


music

sitter har inne pa youtube nu och tittar pa lite klipp. de ar sa sjukt harligt att bara satta pa sig horlurarna och lyssna pa musiken. musik betyder sa sjukt mycket for mig och jag alskar att bade sjunga och spela piano. de ar nagot av de basta jag vet. kan sitta framfor timmar framfor de pianot! de ar pianot som man saknar mest ifran huset hemma..



nagon dag ska jag bli lika bra som honom :) !

bayen och carltons

Hade klockan som vanligt pa 10.15, men tryckte pa fel knapp pa mobilen idag sa snoozade inte ens. Utan vaknade av mig sjalv runt halv 12. Lite sent! Gick upp och gjorde frukost och smatt iordning mig. Efter ett tag kom Hans in pa mitt rum med ett paket. Mina Victoria Secret underklader. Ahh va glad jag blev!!! Har typ gatt utanfor dorren varje dag for att titta om de ligger nagot paket. Och idag gjorde det de antligen. Men de va inte allt. Det kommer att komma 5 par trosor till, men de ar inte foran nasta vecka. Pratade sedan med Rebecka i telefonen en stund.
Sen runt halv 3 bestamde jag mig for att ga ner till bayen en stund. De har blivit sa sjukt varmt nu dessa dagar. Idag va de runt 95 F nar klockan va 5 pa eftermiddagen, de ar ungefar 35 grader. Sa sjukt varmt udag. Darfor gar det knappt att vara ute eller typ ligga pa stranden. Man far vara i vattnet 24/7.
Svangde forbi Wawa och kopte mig en junior hoagie, vatten och annans. Mums med frukt!! Sen gick jag och la mig pa stranden. Blev liggandes dar i nagon timma innan jag bestamde mig for att cykla hemat. Tog en liten omvag idag for att cykla langre. Sa cyklade forbi Bob och Betty (Sandys foraldrar) och gick in for att saga hej. Dom blev jatte glada att jag kom och ville att jag skulle stanna pa middag sa det gjorde jag. Pratade om en massa trevliga grejer och sedan visade hon foton pa nar jag va dar senast, 1997. Kom aven fram foton pa allas brollop och aven deras egna. Hon var jatte fin nar hon var ung. Fick aven se kortet nar hon blev prom queen. Hur fint som helst! Sedan flyttade vi oss ut i deras tradgard, jatte fin tradgard som dom har tagit om. Lugnt och stilla med hangmatta och massa mysiga trad. Sa dar satt vi ett bra tag innan Bob korde hem mig med hans pick up. Dom ville inte att jag skulle cykla ensam hem, gulligt! Tycker om dom tva en massa och dom paminner mycket om bade min mormor, morfar och farmor, farfar. Saknar dom faktiskt, betyder mycket.
Kom i alla fall hem i perfekt tid till Gossip Girl sa tittade pa det. Pratade en stund med Sandy. Sen tog jag en harlig dusch och satte pa mig myskladerna. Sa nu sitter jag har, vanner pa TVn sa tittar pa de.
Sa detta va min trevliga dag!!

take care

(Fyyyyy!!!!! Maste bara saga att jag precis gick ut for att ta in min bikini och tror ni inte att MITT framfor mig i dorren ar de STORSTA spindelnatet med STORSTA spindeln i. Jag holl pa att do!!!! Assa hela min kropp ryser av detta. Usch, fyy, blaa!!)

      
fagel med ett ben haha    bayen      1 av 2 bhar, 4 av 10 trosor


          den sjukt ackliga, stora och fruktansvarda spindeln!!!!


en vanlig sondag

Idag vaknade jag ratt sa sent. Eller hade som vanligt klockan pa 10.15 men snoozade i over en timma idag haha. Gick upp och gjorde lite frukost. Hans va hemma fran jobbet idag och senare kom Dan och Sandy fran kyrkan. Pratade lite med dom och bara tog de lugnt. Sen akte jag och Sandy hem till Leif for hon skulle plocka lite frukt ifran hans tradgard. Men det fanns inte sa mycket for det ar inte sasong annu sa akte till farm market och kopte frukt. Sen akte vi ner till stranden sa visade hon mig vart Paul oftast brukar surfa.  Sen akte vi hem igen.
Jag packade ihop mina grejer, tog pa mig bikinin och bestamde mig for att cykla ner till bayen ett tag. De va sa sjukt varmt idag! Tog en svang forbi Wawa for att kopa en hoagie, vatten och jordgubbar. Gott gott! Sen cyklade jag ner och la mig. Blev inte sa langvarit idag, bara nagon timma. Grejen ar den att de blaste sjukt mycket idag och nar man lag nere pa stranden sa blaste all sanden pa en, sa mycket att de gjorde ont. Sa man kunde inte ligga kvar. Sa runt fem taget borjade jag att cykla hemat. Traffade pa Anna (Audreys syster) pa vagen hem sa pratade me henne lite.
Nar jag kom hem gick jag raka vagen till duschen, hela haret var fullt utav sand!
Sen hann jag inte att gora sa mycket innan de blev middag. Dennis kom strax innan middag sa han at med oss idag ocksa. Blev tuna (kommer inte pa svenska ordet nu), potatis och nagon anna grej. Efter det akte Dan och Sandy ivag for att gora nagot och jag plockade iordning allting. Satte mig senare ute i tradgarden med Dennis och pratade om allt mellan himmel och jord.
Efter nagon timma kom Dan och Sandy hem igen, sen hande de inte sa mycket mer. Tittade pa nagon amerikansk komedi show, haha. Sjuk humor!! Sen runt halv 11 taget akte Dan och Dennis ner till baten for att ga ut och fiska. Sandy och Hans gick och la sig for jobb imon, och jag sitter har. Tittar pa nagot intressant program pa Discovery Health, Untold stories on the ER. Men men,

take care!

shopping och promenad

Annu en lordag som har gatt..
Gjorde smatt iordning mig och runt 2 tiden akte jag och Sandy ivag. Vi borjade inne pa Tj Maxx. Ahh va jag alskar dessa affarer. Fanns en massa grejer dar idag!! Hittade en american eagle bikini, Hurley troja, Polo Ralp Lauren skjorta och pike till pappa. Sen hittade jag en massa sota Polo Ralph Lauren barnklader till Alfons och Vilgot. Kinna (min faster) har namligen bett mig att kopa lite grejer till dom. Det finns sa sjukt sota barnklader har till ett sant sjukt billigt pris! Det va som att man sjalv ville skaffa barn nar man gick dar, bara for att kla upp dom haha. Efter lite mer an 2 timmar dar inne gick vi och betalade allting och fortsatte bort mot Marshall. Gick dar i over 2 timmar ocksa. Hittade Roxy shorts, en vit klanning, 2 Polo Ralph Lauren trojor till mig och Alida och en Polo Ralph Lauren skjorta till Johannes. Sen hittade jag varldens sotaste Polo Ralph Lauren  skjortor till Alfons och Vilgot ocksa. Ahh vad jag alskar barnklader!!
Runt 7 taget va vi hemma efter en hel shoopingdag. Fem timmar i bara tva affarer, haha. Dan och Hans hade kommit hem fran jobbet ocksa och ingen orkade att laga mat sa idag blev de pizza. Efter ett tag ringde Dennis sa jag gick och motte honom och sen tog vi en liten promenad. Gick och kopte kaffe och fortsatte promenaden hemat. Efter ett tag kom Hans kompis Tom sa halsade pa honom och pratade lite.
Sa nu sitter jag har. Har precis tittat klart pa Pretty women och Friends. Haha, alskar vanner! Sa sjukt rolig serie, Joey ar helt klockren! Eller alla ar klockrena haha!
Snart dax for sangen. Hoppas ni alla mar bra dar hemma i Sverige.

take care!

  
 shortsen och klanningen      PRL trojorna       pappas och johannes klader

   
 min bikini        min Hurley troja       Alfons grejer          Vilgots grejer

Marshall & Tj Maxx

Har vaknat och gjort lite smatt iordning mig nu. Kakat frukost och tankte bara blogga en snabbis.
Om en stund aker jag och Sandy till Marshall och Tj Maxx for att shoppa, jippi!!! Far se vad man hittar dar idag :)! Sen vet jag inte riktigt vad som hander ikvall, far se vad man hittar pa!

bye sa lange, take care!

Cape May county 4-H farm

Idag har det varit en trevlig dag!
Malade lite fransk manikyr pa mina naglar efter jag hade bloggat. Tog som vanligt lang tid att gora det. Grejen ar den att jag verkligen inte har nagot talamod att sitta och vanta pa att naglacket ska torka sa jag ska alltid peta eller hitta pa nagot annat sa de forstors, sa fick mala om en massa ganger.
Sen tog jag en liten cykeltur. Cyklade till nagon foodmart dar jag kopte kaffe och en glass, gott! Sen gick jag hem och gjorde iordning mig. Slangde pa mig mina trasiga shorts (som bla Dan tycker ar fejk gjorda eftersom att jag har slippat dom trasiga. Han har akta enligt honom sjalv, haha) och min Hurley t-shirt. Sandy sa att de skulle vara smutsigt sa de va bast att inte ta nagot man va radd om.
Runt 17.45 akte vi ivag. Korde upp till Cape May county zoo for att parkera bilen. Sen gick vi en liten bit och kom fram till en 4-H farm. Pa nagot satt kande jag igen stallet och fick typ flashbacks och da visade de sig att jag hade varit dar sist jag va i usa, ar 1997. Detta ar typ ett stalle med djur, "tivoli", saker som man kan kopa. Typ en liten "marknad" men anda inte en marknad. De va typiskt amerikanskt i alla fall haha!
Borjade med att ata lite mat, eller lite och lite. Dom oste pa tallrikarna med en mega stor kycklingbit och massa annat me blandade grejer. Sen nar vi hade atit gick vi dit alla hastarna va, Jessica (Leifs tjej) skulle vara dar sa tittade efter henne. Hon skulle doma nagon horse show sa tittade en stund pa den. Sen gick vi in till de andra djuren. Kaniner, getter, grisar, ankor, kaniner, tuppar, lamm och alla mojliga sorters djur. Nar jag stog dar inne kom jag att tanka pa ett kort vi har hemma nar jag och Dennis star precis dar inne, jag 6 ar och han 5 ar och bada haller varsin kanin, haha.
Sen gick vi vidare och tittade pa alla andra grejer. Sag den rutschkanan som vi ocksa har hemma pa bild som vi akte pa, 11 ar sedan sist. Lite roligt att man kommer ihag sant. Runt 9 tiden gick vi tillbaka dit dar hastarna va och pratade en stund me Jessica som va klar. Sen akte vi hem. Va hemma framat 10 tiden. Sa detta va en trevlig dag!
Sa nu sitter jag har. Sandy har gatt och lagt sig och jag tittar pa Extreme makeover. Gillar de programmet!
Far se vad som star pa schemat imon.

Hoppas att ni alla mar bra, take care!


   
stallet         Sandy och mega tallriken haha     grisar              jag och nagot djur

   
papegoja show    horse show     rutschkanan och jag haha    jag och jessica


sovmorgon

Idag tog jag en laaang sovmorgon, harligt de dar!!Tankte att de inte va nagon ide att ga upp sa tidigt och grejer eftersom att jag och Sandy ska aka nagonstans. Aker hem ifran 5.30 pm sa far va hemma runt 4 sa jag kan duscha och grejer. Sa tyckte inte att de va nagon ide att lagga sig pa stranden eller sa idag.
Ska snart fixa irodning mina naglar och sen ska jag nog bara cykla ner till bayen och satta mig dar ett tag. Far se vad som hander!
Inte vara inne och uggla i alla fall! Vi hors senare

chaio, take care!


...


you can't buy happiness.
but you can buy ice cream
& that's close enough.

rio grande

Here I am!!

Jag har blivit seg pa att blogga nu pa sistonde, ibland bara man inte orkar. Men de ska bli andring!!
Idag hade jag som vanligt klockan pa 10.15 men snoozade i en timma haha. Gick upp och gjorde lite frukost och gjorde smatt iordning mig. Tankte ringa Audrey och fraga om hon ville ga till stranden eller hitta pa nagot. Men hon jobbade idag sa kom bara fram till telefonsvararen. Efter det ringde Erica hit. Aah va de va roligt att hora hennes rost igen!! Pratade ungefar i 40 minuter och sen va de dax for mig att hitta pa nagot Sa da tog jag en tur till Rio grande idag, de var ett tag sedan jag va dar. Sa runt halv 3 tiden cyklade jag ivag.
Gick fort in till Walmart. Hittade inget speciellt dar idag, eller jo, color quik. De ar typ ett naglack som man har i en "penna" sa bara man pumpar pa en knapp sa kommer lacket ut. Sen torkar de sjukt fort ocksa, sa de ska jag kopa mer av!!
Sen gick jag vidare till Ross. Hittade en Tommy Hilfiger och Nautica skjorta till pappa, en Harley och Billabong t-shirt till mig och varldens coolaste Ed Hardy glas! Jag blev typ helt i extas nar jag sag dom! Och de basta utav allt, billigt! 4 vanliga dricksglas gick inte ens pa 50 kr (!!) och 2 lite storre gick pa 90 kr. Fynd!! Sa kopte 6 glas sammanlagt.
Runt halv 6 tiden cyklade jag hemat med all packning. Ryggen varkte som in i $%*#$*% av att vaskan var for tung och jag hade varldens huvudvark for att jag hade itne druckit nagot pa hela dagen. Val hemma blev de dax for mat, sen slappade jag mest. Tittade pa style channel, en massa program me forvandlingar och grejer typ. How do I look, Dr. 90210 och Split Ends. roliga program de dar!
Imorgon ska jag nagonstans med Sandy efter hennes jobb. Kommer inte ihag va de va, men nagot roligt sa hon i alla fall, haha.
Hoppas att alla har det bra dar hemma!

take care!

   
naglacket!       mina t-shirtar      pappas skjortor        2 av glasen, loooove!!


   och 4 utav dessa glassen!! Ahh va jag blev glad nar jag hittade dom!

American history x

Nee, nu ska jag lagga mig. Blev inte sa tidigt som jag tankt mig, men nu ska de bli i alla fall!!
Tittade klart pa american next top model, och zappade sedan vidare. Fastnade framfor American history x. Den ar sa sjukt bra den filmen! Men ocksa hemsk.
Efter ett tag kom Dan hem fran fisket. Sa Sandy gick och la sig och han skulle fixa nagot med videokameran. Sa vi satt har uppe i soffan och pratade ett bra tag. Som jag sagt innan, han har alltid sa mycket att beratta om sa de ar alltid lika intressant och lyssna pa honom!
Sa nu har han lagt sig och jag tittar pa mythbusters snow special. Haha, jag fattar inte de men jag alskar typ alla program pa discovery!
Men nu ropar sangen pa en.

take care!

vaaaarmt!!!

Idag va de riktigt varmt!! Vet inte riktigt hur varmt, men runt 5 tiden va de i alla fall 29 grader.
Sa vaknade upp och gjorde lite frukost. Ingen va hemma och jag hade ingen aning om vart dom va. Visste att Sandy va ledig. Runt 1 tiden kom dom hem och jag cyklade ivag. Blev en svang forst till nagon mataffar sa jag fick kopt kaffe och vatten, sen vidare till stranden. Kom dit runt 2 tiden och la mig for att sola. Va sa sjukt varmt sa fick ta ett dopp i vattnet. Badkruka som jag ar tycker jag att de fortfarande va lite halvt kallt, haha! Men de funkade!
Runt halv 4 tiden cyklade jag upp till Cape May mall och tittade lite i affarer. Hittade en Roxy vaska for endast 140 kr, wiie!! Sen cyklade jag vidare, blev en tur ner till farjorna. Satt dar ett tag och bara tittade pa utsikten. De ar sa sjukt harligt och bara sitta dar nar solen branner och bara titta ut mot horisonten. Borjar att kanna mig gammal, haha! Tog en tur in pa Mc Donalds och kopte en glass. Till och med Mc Donalds ar annorlunda har an hemma!
Sen cyklade jag vidare till bayen och satte mig dar pa stranden. De va riktigt harligt. Lyssnade pa min ipod, at min glass och bara njot av solen. Runt halv 6 tiden borjade jag min cykeltur hemat. Tog en lang omvag forbi Fishing creek, vidare ner mot cykelbanan och hem.
Nar jag kom hem blev de en harlig kall dusch och sen lite middag. Blev potatis, svenska kottbollar me svensk lingonsylt, yummi haha!
Och nu sitter jag har, far se vad som hander. Funderar pa att somna lite tidigare ikvall sa att jag kan satta klockan tidigare och ga till stranden tidigare! Igar somnade jag namligen runt halv 3, tooo late!! Nu blir de top model pa TV i alla fall!

take care!


dar farjan kom in/ut snygg flippflopp branna ;) coool skylt :D


Roxy vaskan

Hawaii, give me!

Blev mest chill ikvall. Tittade lite pa nar Dan, Sandy och Hans va och halsade pa Paul pa Hawaii. Aah va jag vill dit och surfa!! Nar man sag Paul surfa pa vagorna blev man verkligen sugen!! Ser sa harligt ut! De ar en av mina drommar, att nagon gang fa surfa! Alskar ju att aka snowboard och surfing ser minst lika roligt ut!! Jag vill, jag vill jag vill!!!
Sen satt jag och Dan och lyssnade igenom lite av hans musik, skon musik de dar. Hitta en massa latar som jag tyckte om. Sa dom far man fixa!! Sa nu gick han precis. Time for fishing, and for me, time to bed!

take care, bye!


Blir man inte sugen da eller?!?!

Bayen och lost, haha!

Borjade dagen me att ha alarm pa 10.30 men snoozade som vanligt till 11.30 , haha! Love it!!
Sen gick jag upp, gjorde lite grot och en jatte god macka! Blev sallad, ost, skinka och vindruvor. Sen slappade jag ett tag, pratade lite med Sandy innan hon gick till jobbet.
Runt 1 taget cyklade jag ivag for att gora lite aranden. Hittade ett par flipflopps for bara $2,14 billigt! Gick sedan in till mataffaren och kopte tic tac, tidningar, Ben&Jerrys och ice tea raspberry (alskar den!!). Sen cyklade jag vidare till postkontoret for att posta lite brev och kopa frimarken. Sen vidare ner till the bay. La mig dar pa stranden och solade ett tag, badade i vattnet. Riktigt varmt va de idag!!
Runt halv 5 bestamde jag mig for att cykla hemat. Kom upp till Bayshord rd dar jag cyklade. Stannade vid nagon affar for att kopa vatten och helt plotsligt va jag heeeelt lost! Hade ingen blekaste om vart jag va. Sa jag borjade att cykla vidare till jag kom till en skylt Enter Fishing creek (ratt sa koolt, typ valkommern till Fiskeback haha). Sa fortsatte dar for jag visste att Harry och Elsa bodde i narheten. Men va helt lost igen!
Ringde Hans mobil for att se om han svarade, men ne ne. Ringde hem men ingen som svarade. Sa jag hade ingen aning om vem jag skulle ringa. Sa fick ringa pappa hemma i Sverige for jag visste att han har koll! Sa han fick forklarat lite halvt. Men sen traffade jag pa en trevlig kille i 25 ars aldern som jag fragade om han visste vart Shunpike rd (dar Harry och Elsa bor) lag nagonstans. Sa han foljde mig dit. Allt folk ar sa trevliga har!
Nar jag kom fram hade jag cyklat runt i over en timma. Elsa stog och lagade mat, Harry tittade TV och Dennis sov. Sa hon fragade om jag ville ha mat och eftersom att jag inte hade atit sedan 12 sa tackade jag ja. Det blev majskolvar, stekt fisk med potatis och melon/sallad och jordgubbar. Gott gott!!
Efter de skulle Dennis med hem hit sa san tur va cyklade vi tillsammans sa jag kunde inte vira bort mig igen, haha! 
Innan cyklade vi till ett fik och kopte kaffe och satt dar och pratade ett tag. Sen cyklade vi hem hit.
Bade Dan och Hans va hemma. Pratade lite med dom efter att jag hade tagit en harlig dusch!!
Sen ringde Rebecka, pratade med henne i nagon timma. Och nu sitter jag har. Dan ar och kor ner Dennis till baten och Sandy kom precis hem ifran jobbet.
Sa sahar sag min dag ut!

Ha de fint, take care!

   
        The bay                  jag, haha              loves it!!!!                 Dennis


VS och GG

Nee, ingen cykeltur blev de allt. Regnet hagnde i luften och jag ville inte riskera som sist. Da blev jag kord hem av han svensken Bjorn sa da hade jag tur, haha.
Sa idag va de en riktigt seg dag!! Gick ut i tradgarden ett tag och laste lite amerikanska tidningar och bara lyssnade pa musik. Chillade allmant och i langden blir de trakigt!! Imon ska de bli fint vader (sager dom och jag hoppas de!!) sa da blir de formodligen stranden.
Forut bestallde jag hem lite grejer ifran Victoria Secret. Blev 2 BH:ar till mig + 5 tillhorande trosor. Likadant till Alida och sen bestallde jag ocksa 5 par trosor till mig fran Victoria Secret Pink. Sa de kommer att komma om 7-10 dagar, wiiiie!!
Nu sitter jag har och tittar pa varldens basta serie, Gossip Girl. De ar riktigt spannande nu, men jag tanker inte beratta eftersom att Sverige ar lite mer efter an vad USA ar. Sa ni far allt vanta!
Nu borjar det igen!!

Take care!!

 
en av bh:arna      ett par av pink trosorna

daligt vader

Fyy va jag hatar att vara har nar de ar daligt vader!!
Satte klockan idag for att cykla till stranden eller nagot sant, men ne ne! Vaknar upp och de ar moln sa langt ogat kan na!! Sa idag har jag bara suttit har, seegt!!
Pratade med Filippa i lite mer an 1 timma och 15 minuter, wiiie!! Jatte roligt att hora ifran henne. Saknar alla dar hemma!!
Men men, far se vad som hander senare. Ska nog ta en svang till Wawa och postkontoret snart. Maste posta nagra brev och kopa tic tac. Haha min nya drog! Alskar tic tac, dom har typ inga goda tuggummi har sa de ar dom jag far leva pa. Sen kanner jag for lite Ice tea ocksa, sa far se va jag hittar!

Ha de fint, take care!!

tjuvlyssnat och Lil wayne

Va inne och kikade lite pa http://tjuvlyssnat.se, rolig sida haha. Hittade dessa som jag tyckte va lite rolig!

Willys hemma, i Göteborg
Far och hans dotter på 4 år är och handlar. Dottern får syn på chokladpuddingen i kyldisken.
Dottern (pekar på chockladpuddingen): Sånt tycker jag jättemycket om!
Pappan: Mmm.
Dottern: Vi köper, pappa!
Pappan: Okej då, ta en till pappa också.
Dottern (börjar lägga över förpackningar till korgen samtidigt som hon räknar): En till mig, en till pappa, en till mamma.
Pappan (avbryter): Nej, mamma ska inte ha någon, hon är tjock.


Grönsakstorget i Göteborg
Mormor 70 år
: Vem är det som bor i skogen och säger "HOHO"? (härmar en uggla)
Pojke 3 år (funderar länge): Morfar?

En lekplats i Malmö
En grupp av dagisbarn är i parken och leker. En av dagisfröknarna hjälper en flicka på 5 år att knyta skorna.
Flickan: Jag fyller sex år i augusti!
Dagisfröken: Jag fyller också år i augusti.
Flickan: Hur många år blir du då?
Dagisfröken: Då fyller jag 24.
Flickan: 24?! Då är du gammal ju! (Hon klappar fröken på armen och ser sedan allvarlig ut) Vet du om att du snart ska dö?

Tre småkillar i 7 års-åldern sitter och pratar på bussen i Stockholm.
Kille 1 (glatt): Snart kommer min gudfar!
Kille 2: Åh vad kul. Min är typ jättetjock och… Djurgårdare!
Kille 1 (fundersamt): … aha, min är…. AIK:are, tror jag.
Kille 2: Coolt. Kille 3 (väldigt fundersamt): Vad är en gudfar?
Kille 1: Määäh! Kille 2: En sån som ger dig 500 eller 1000 spänn så fort man träffas.
Kille 3: aha, då vet jag… jag har nog en sån, tror jag.

Gröna linjen, mellan Slussen och Gullmarsplan
En mamma med ett litet barn på 3 år upptar utrymmet närmast dörrarna. Inom nåbart avstånd sitter en mörk, krullhårig man på 30 år med huvudet bortvänt från mamman och barnet. Barnet tar mod till sig och klappar mannen på huvudet.
Barnet (glatt): Vovve!
En munter stämning infinner sig i vagnen, och inte ens den krullhåriga mannen kan hålla sig för skratt.


Maste ocksa saga att denna laten ar sjuuukt bra!! Grymmt beat!


The beach and softball!

Fyy va jag ar dalig pa att blogga! Men hinner inte sa mycket nar jag inte ar hemma. Sa da blir de att jag bloggar pa kvallen :) !!
Idag satte jag i alla fall alarm klockan pa 10.30 .men snoozade till 11.30 haha. Sen gick jag upp och lagade frukost. Kande att jag ville ha nagot gott idag sa de fick bli rostat brod med ett stekt agg pa och morotter, yummi!
Sen gjorde jag smatt iordning mig, slappade lite och stadade rummet. What a mess, haha!
Efter ett tag kom Hans hem fran jobbet och hans kompis. Pratade lite med dom. Sen kom nagon Scott som va en av Dans kompis som han hade kant lange. Han hade varit bestman pa Dan och Sandys brollop sa Sandy tog fram bilder. Jag hade ingen blekaste aning om att pappa ocksa va bestman, haha ojojoj va ung han sag ut!! Lite roligt!
Runt 14.15 ringde Audrey och sa att Anna kommer och hamtar mig vilken sekund som helst sa skulle vi till stranden. Runt halv 3 kom hon och vi akte till Uncle Bills (dar dom jobbar) och hamtade Audrey for att lagga oss pa stranden. Efter ett tag kom Jerry ocksa (Annas pojkvan).
Runt 4 drog sig jag och Audrey ivag for att spela softball (ungefar samma som baseball men storre boll typ) med hennes jobbarkompisar. Trevligt va de!!
Runt 6 taget drog vi oss hemat och hon korde hem mig. Dar stod maten klar pa bordet men forst va jag tvungen att ta en harlig kall dush. Sen sa at vi, jag, Sandy och Dan. Efter maten akte dom ivag for att gora nagot sa jag stannade hemma. Gosade lite med Daisy men sen ringde Rebecka och Hanna, wiiie!! Pratade ett tag me dom och under tiden kom Dennis och Hans hem. Hade varit ivag och kopt nagot. Sa Hans gick och satte sig vid datorn och jag och Dennis tittade pa TV och pratade. Haha, blev prat om vem som va starkast och skickligast sa de va bara att bevisa. Blev tavling i tummbrottning, armbrytning och nagot annat finger/handlek. Jag vann i armbrytning, wiiie!!!! Sen vet man ju inte om Dennis gjorde sig till for att vara snall, men de kan jag aldrig tanka mig haha! Dom andra tva tavlingarna blev de lika tycker jag, eftersom att Dennis vann med fusk. Cheater haha!!
Sen kom Dan och Sandy hem sa va tvungen att bevisa min styrka for Dan. Men tyvarr va han nagot strakare an mig. Finns allt krut i gubben haha!
Sen blev de mest chill. Tittade pa Miss Universe 2008. Kom inte ihag vem som vann, tittade inte sa mycket. Dan och Dennis akte ut ikvall och fiskade i alla fall och alla andra har lagt sig for jobb imon. Snart ska jag nog ocksa dra mig till the bed.

Take care!!

   
Amanda och Audrey       jag ska skjuta haha       softball

Grassy sounds

Idag satte jag klockan pa 10.30 for ville inte sova sa lange. Runt 10.45 ringde Audrey och fragade om jag ville hitta pa nagot. Sa vi bestamde att hon skulle komma och hamta mig runt mellan 11.30 - 12.00. Strax efter halv 12 kom hon och vi akte ivag. Blev en svang pa Starbucks sa vi fick kopt kaffe och sen akte vi ivag. Akte till Grassy sounds, de ar ett stalle dar Audreys pappa har ett litet hus ovanpa vattnet. De ar typ som lilloa hemma. Sa dar la vi oss och solade. Efter ett tag kom ocksa Melissa. Pratade lite och bladdrade i tidningar. Sen blev de ett dopp i vattnet. Svalkande och harligt va de och inte alls kallt. Grymmt salt ar vattnet i alla fall haha!
Rutn 3 tiden borjade magarna att kurra lite och vi bestamde oss for att aka till Wildwood for att luncha. Stannade pa nagot familje stalle och at. Bestallde in en god kycklingsallad till mig och dom andra at nagot annat amerikanskt, haha.
Efter det skulle Melissa hem och gora nagot sa jag och Audrey akte till hennes pojkvan, Mike. Dar va de han och hans 4 kill kompiar. Satt dar och pratade lite och sen tittade vi pa Pulp Fiction eller va den heter. Kom in mitt i filmen sa fattade typ ingenting haha. Har aldrig sett den filmen heller.
Runt 7 taget drog vi oss hemat. Audrey skulle ut och ata middag med sin mamma och undrade om jag ville med. Men Sandy hade gjort mat har hemma sa jag sa att vi gor det nagon annan dag. Sa hon korde mig hem hit och hon akte hem. Fick atit lite och slappade i allmanhet.
Sa nu sitter jag har. Har precis pratar med Rebecka och Durefors i telefonen, trevligt trevligt! Funderar pa att snart ga och lagga mig och satta klockan tidigt. Vill upp och sola!!!
Imon blir det formodligen stranden med Audrey och Anna efter dom har slutat jobbet, sen va de prat om att spela softball. Men de va bara kanske sa far se hur de blir me de, men de hade varit trevligt!

Ha de fint i alla fall, take care!

   
     Audrey                      huset                        Melissa och Audrey       Audrey och jag


                           Melissa och jag :) !

(Mer bilder finns om ni gar in pa http://petti91.bilddagboken.se och klickar pa 12 juli)

seeegt!

Idag var det en allman seeg dag!

Vaknade upp runt 12.40 sa va riktigt utvilad. Gick upp och lagade lite frukost till mig, gjorde iordning mig och sen slappade jag en stund. Runt 3 taget gick jag ut och la mig i tradgarden for att sola och lasa tidningar, blev in touch och teen vouge. Sjukt varmt ar det att ligga dar. Solen lyser och det ar helt vindstilla, sa fick lagga mig lite halvt i skuggan.
Runt 6 taget akte jag och Sandy ivag for att kopa lite mat, blev thai idag. For mig blev de Padd thai m. kyckilng. Inte alls lika gott som pa Saltholmen gatukok. Inget slar den (!!) haha. Gick runt lite i affarer medans vi vantade pa maten. Fick reda pa att iphone 3G kanske inte gar att kopa for man maste teckna ett 2 arigt kontrakt med AT&T. Eller sa kan man kopa den utan kontrakt for $500. Vet inte om de ar vart, far se. Jag och Sandy ska i alla fall aka till AT&T imon och hora hur de ligger till. Vill ju verkligen ha den!! Gick ocksa till mataffaren dar jag kopte 3 tidningar, in touch, seventeen och nagon mer amerikansk skvaller tidning.
Sen akte vi hem och at maten och sen blev de mest bara slapp, slapp, slapp. Sa nu sitter jag har. Imon ska jag titta upp de me iphonen och sen far jag se om jag drar ner till stranden ett tag. Ska forsoka att cykla till postkontoret om de ar oppet, har lite arenden att gora.

Aah sitter har med oppna fonster, later precis som man ar utomlands!! Nar man hor syrsorna och de ar helt kolsvart ute! Vill inte har ifran! Langtar inte sa mycket hem om jag ska vara helt arlig. Saknar sa klart min familj, slakt och alla kompisar. Saknar batsemestern och sjoholmarna. Men jag har ar de helt udnerbart!
Man slipper foraldrarnas tjot om "stada ditt rum, gor si, gor sa", man slipper alla onodiga "brak" med syskonen (ren syskonkarlek), man far sova hur mycket man vill och nar man vill, telefonen ar tyst som graven (jatte harligt!!). Man traffar en massa nya personer eller personer som man inte alls traffar ofta. De ar en sadan mojlighet att komma ut sa har pa egen hand. Sa de enda jag akn gora ar att tacka min mamma och pappa som lat mig aka ivag hit!
Alskar er!

take care


dom jag alskar mest

Heeel dag i Atlantic city!

Vilken dag jag har haft!!
Borjade med att jag satte klockan pa 08.00 och snoozade till 09.15 haha. Minst 1 timmas snoozing for mig om jag ska upp! Sen gick jag upp, gjorde iordning mig, at lite frukost och sen kom Lindy. Runt 10.20 lamnade jag, Lindy och Sandy huset for att bege oss till Atlantic city! Kom fram runt 11 tiden och vi borjade ute pa The walk innan de skulle bli for vamt. Forsta affaren som vi kom till va Tommy Hilfiger. Dar hittade jag en troja och en vaska till mig. Sedan gick vi vidare till Polo Ralp Lauren dar jag hittade ett badlakan till mig och en present till pappa. Shoopingrundan fortsatte sedan i massa olika affarer da jag hittade ett Guess linne, Madden girl skor, H&M shorts och presenter till mamma.
Efter det gick vi till bilen for att lamna av pasarna, sedan fortsatte vi varan tur in till The pier shops at Caesars. Kandes som att man va i Grekland eller nagot! Va ett stort (dom kalla de litet) kasino som man fick ga igenom for att komma till affarerna. Sa vi tittade runt lite innan vi gick ivag for att ata en matbit. Vi stannade pa The rainforest cafe. Jatte mysigt! Va ett cafe som dom hade byggt upp som en regnskog med trad, elefanter, gorillor, faglar, krokodiler (i plast) och stora akvarium med levande fiskar ifran hela varlden (dock inte sverige haha). Sen var 30 minut hade dom ett ovader sa da blev de "blixtrar" och regn/ask ljud. Och hela tiden var det regnskog ljud me djuren som lat. Sa de va mysigt dar!
Efter fikat blev de shopping!! Borjade nerifran at The pier och gick uppat. Huset bestar utav 4 vaningar. Hittade Victoria Secret underklader till mig och presenter till Alida och Johannes.
Jag tycker att de va varsta coolt for i vissa affarer som typ Juicy Couture, Polo Ralph Lauren och Tommy Hilfiger typ sa fragade dom va man hetter, for- och efternamn sedan stod de pa skarmen "Welcome Mrs. P. Claeson" haha.
Runt halv 7 taget kande vi oss klara och drog oss tillbaka till bilen. Jag va sjukt trott i bade armar och huvudet haha. Runt halv 8 tiden var vi hemma och det forsta jag gjorde va att ta pa mig myskladerna, tvatta bort sminket och antligen fatt satta mig ner!
Jag och Sandy gjorde en pastasallad och tittade pa en film, August Rush tror jag att den hette. Jatte bra film! Sa nu sitter jag har och alla har gatt och lagt sig. Jobba imon, jag ska sova ut haha! Nee, ska forsoka att dra mig till stranden eller ut pa en lang cykeltur. Tror kanske att Audrey va ledig imon sa far se om de blir nagot med de.

Ha de fint! Good night and take care!

   
   Lindy & Sandy             lilla kasinot                      jag & staty

   
The boardwalk                      affar                        The rainforest cafe
 
   
   jag & servitris haha        jag & stranden                   affar

   
        shoppingen               linnet och badlakanet           underkladerna

   
             skorna                            shortsen                         vaskan och trojan

(Nu blev de en massa bilder, sorry. Fler bilder pa http://petti91.bilddagboken.se/ om ni vill se)



Film fran The rainforest cafe!

Slapp dag

Annu en dag har gatt. Blev inte sa mycket gjort. Vadret va inte helt 100 och cyckeln va ju paj haha. Problems problems!!
Pratade med Madeleine i telefonen. Jatte lange sedan sist sa de va jatte roligt :) !! Sen kom Dan i alla fall hem runt 4 taget sa da satte vi igang me att borja laga cyckeln. De va 2 hal i slangen pa samma stalle sa vi fick aka ivag att kopa en ny. Hittade en pa Walmart sen gick vi hem och fixade. Sa nu vet jag hur man lagar punkat dack!!
Sen blev det middag, kyckling och potatisgratang. Dennis kom ocksa samtidigt. Sen tittade vi alla pa Snake on a plane. Fyy, hatar den filmen!! Sa nu sitter jag har. Ska nog lagga mig tidigt ikvall, upp runt halv 9 imorgon. Runt 10.30 aker jag, Sandy och Lindy ivag till Atlantic City for att shoppa !!! Haha, langta langta!

Ha de fint, take care!!


Atlantic city!

Bloggen 1 manad!

Grattis till min blogg som fyller 1 manad idag <:D haha!!!

Idag hade jag planerat min dag perfekt! Satte klockan pa 10.30 for att ga upp, gora iordning mig, och cykla till stranden och ligga dar en heeeel dag. Men ne ne, da kom alla problemen fram.
* De ar varken sol eller fint vader..
* Min cykel ar paj och jag vet inte nar Dennis kommer hit om jag kan ta hans..
* De ar for langt att cykla till de andra shoppingstallena + ingen cykel.. (20 min me bil)

Sa vad ska jag gora idag? Audrey jobbar, Sam jobbar, alla jobbar haha.. Tankte se om jag kunde fa lagat min cykel sen, men vet inte hur man gor. Men far sa om jag fixar de. Finns val nagon internetsida dar man kan se!
Imon ska jag i alla fall till Atlantic City, de ser jag fram emot! Shoppa, shoppa, shoppa!!!

Men nu far jag se vad jag hittar pa :)!

Take care!

En vanlig dag? Nee, tror inte de

Jag sager bara oj oj oj vilken dag!!
Vart ska man borja, haha?! Vaknade upp och gjorde lite smatt iordning mig och at frukost. Sen hade jag visat Sandy en akta svensk kladdkaka pa bild och hon tyckte att den sag sa god ut sa hon hade stallt fram grejer sa jag kunde baka den idag. Sa runt 3 tiden borjade jag. Och jag vet hur mycket dom alskar choklad och grejer har sa jag tankte att jag gjorde en dubbel sats. Men grejen va den att jag tog lite for mycket bakpulver och bakformen var for liten. Sa nar jag val satte in den i ugnen sa borjade de att svamma over efter ca 15 minuter. Och grejen va de att jag markte inte det. Sen va de massa matrester kvar ifran annat i ugnen sa de tande eld (!!!) inne i ugnen. Och jag som gick ut en stund gick in av en ren reflex sa ser jag att de rycker en massa dar ifran!! Sa panik som jag hade ropar jag pa Hans "fire!! quik!! heeeelp!!!" Men han horde inte sa fick springa in till hans rum och da kom han. Sa kastade ett glas med vatten in i ugnen och lat de vara, sen gick han tillbaka in i rummet igen och lamnade mig. Fick panik och va helt skakis i benen! Ringde hem for att fa lite medlidande haha!! Men de loste sig och ugnen funkar perfekt nu!
Sen gjorde jag lite fransk manikyr pa mina naglar, blev halv kasst/bra. Inte min basta sida att mala naglarna. Och sen tvattade jag lite och gjorde andra nodvandiga grejer.
Sen tankte jag att de va dax att bege sig ut pa en cykeltur! Sa tog cykeln och cyklade ner till Cape May west bridge, vidare till The ferrys, down by the bay. Efter att ha cyklat i lite mer an 1 timma traffade jag Tor-Bjorn (han svensken). Stog och pratade lite och sen skulle vi bada at samma hall sa cyklade vidare. Bara de att jag hade fatt punka pa mitt deck, heeelt pafft va de! Sa fick cykla sakta men sakert hem till Lars och Darlene med honom dar vi pumpade dacket. Men de va tydligen hal sa funkade inte. Sa han fick ta trucken och kora hem mig. Sa nu sitter jag har, en fartfylld dag har gatt haha! Dan kom precis hem ifran fisket och Sandy kommer hem fran jobbet snart.
Nu blev detta ett langt inlagg, men sa va i alla fall min fartfyllda dag!

Ha de fint, take care!


                                             En halv klar forstord kladdkaka xD !!


trevlig dag!

Idag va de ratt sa soft dag. De va inte jatte bra vader men inte sa daligt heller, trodde det skulle vara varre. Vaknade i alla fall upp runt 12.30. Fyy jag far borja att satta klockan nu!! Sa gjorde jag smatt iordning mig, at frukost och slappade en stund. Men sa ville jag hitta pa nagot och de va inte riktigt strand vader och Audrey jobbade. Sa jag tog mig en svang till Rio Grande. Dar gick jag in pa Walmart, hittade lite nodvandiga grejer som tidningar och naglack. Jag behoverf verkligen ha tuggummi men dom smakar skit har! Nagon som vet nagot bra marke, haha?!! I alla fall, gick vidare till Famous shoes dar jag hittade 3 par skor, men inga jag kopte, haha. Och sist men inte minst blev de Ross! Dar hittade jag 2 pikeer till pappa och 2 presenter till Alida! Hoppas dom blir glada!!
Runt halv 7 tiden begav jag mig hemat och val hemma kom jag perfekt till middagen och vi satte oss ner och at. Sen tittade jag, Dan och Sandy pa varldens ackligaste varsta och mest hemska spindelfilm ever!! Eftersom att jag har en sadan fruktansvard spindelfobi tyckte dom att vi skulle titta pa denna. Arachniphobia hette den. Jag vet inte hur manga ganger jag drog kudden over anisktet eller hoppade till och skrek. Haha, jag lag pa golvet med Daisy och kliade henne. Sa mitt i de varsta av filmen ror Daisy pa tassen sa naglarna snuddar mig. Oh my gosh, jag har nog aldrig skrikit sa hogt. Holl pa att fa en hjartattack, trodde de va nagon spindel eller nagot haha. Dan har nog aldrig skrattat sa mycket!! Sa om ni hatar spindlar, se inte denna!! Kanns som om man har spindlar over hela kroppen!!
Sen kom Dennis, Sandy gick och la sig och Dan vilade. Jag och Dennis satt uppe och pratade och jag visade bilder pa alla hemma. Hade ett langt och trevligt samtal me honom haha. Han har vaxt till sig sa mycket sedan jag sag honom sist! Sen runt 11 akte han och Dan ivag, ut for att fiska. Sa nu sitter jag har. Tittar pa my super sweet 16 maraton.

Ha de fint, take care!!

  
      grejerna :)           spindelfilmen!

Happy B-day!!

Ojojoj vad jag har varit dalig pa att blogga idag!!

Dagen borjade med i alla fall att Hans kom in runt kvart i 10 pa mitt rum gapandes "wake up sleeping whole day whole night!!" men jag bara lyfte pa min ogonbindel, tittade pa honom och drog ner den igen. "your dad is on the phone!!" Sa de va bara att ga upp och prata med honom, aven om jag hellre ville sova haha! Sa runt 10 tiden gick jag upp idag. Sandy tyckte synd om mig pappa, sa du far sluta med att vacka mig haha!
Hans fyllde i alla fall ar idag, 17 ar, sa gav han sin present, en sverige troja haha, och sa grattis :)! Sen var de mest att slappa. Vi satte pa en film, High school high och sen mest chill. Sen hjalpte jag Sandy med att stada. Borjade att stada lite , duka och sen gjorde jag shishkebab (deras grillspet). Det blev kyckling, lok, paprika, tomat och annanas pa.
Runt 5 tiden kom Bob, Betty (Sandys foraldrar), Harry, Elsa (Dans foraldrar) och Lindy. Sen runt halv 6 tiden kom Dan och Dennis, da hade dom precis varit ute och fiskat och var klara for dagen. Sa runt 6 tiden borjade vi att ata. Det blev en blandning av shishkebab, potatissallad, krabba, korv med brod och lite annat smatt och gott. Till efterratt blev de svensk jordgubbstarta, ohh va gott! Men jag som inte ar sa fortjust i tarta blev de inte sa mycket "oh va gott" haha.
Runt halv 8 tiden kom Jessica och senare kom Leif. Och dar satt vi ett bra tag och bara pratade. Runt 8 tiden gick de "gamla" eller va man ska saga, sa kvar va de "unga" haha!
Vi hade i alla fall jatte trevligt och det blev en hel del roliga historier berattade haha!! Aah va jag tycker om Sandys foraldrar, helt underbar!!
I alla fall, runt 10 tiden gick Leif och Jessica sa kvar va vi som bor har. Eller bor och bor haha. Det kanns faktiskt inte lika konstigt att saga "jag ar hemma" eller nagot sant nu, men hemma ar ju egentligen i Onnered!!
Jag och Dan satt och pratade i ungefar 1,5 timmar om bara livet och han har en hel del att beratta nar han satter igang. Sa nu har dom precis gatt och lagt sig for en stund sedan och, oj nu ringer de..

Nagon som ringer fel 12 mitt i natten. Fy jag blir lika radd varje gang av att de ar nagon som ringer hemifran for att beratta nagot som hant, my biggest fear!!

Nu ar de i alla fall dax for mig att hoppa i sang, take care!!

                                   
Betty, Elsa, Harry, Dennis & Sandy        Lindy, Dan & Bob                        Hans

                                    
Hans, Leif, Dan, jag, Lindy & Jessica        Alla +Sandy - Lindy, haha                 Leif

Hillshire farm



Haha, alskar dessa reklamerna! Speciellt i slutet :D!!

BBQ again!

Annu en dag har i USA :)!!
Idag pa dagen blev det mest att slappa. Vaknade lika sent som vanligt, fy fy!! Man blir typ trottare av att sova langre! Men i alla fall. Runt 4 tiden kom Jessica (Leifs flickvan) hit sa jag, Jessica och Sandy akte hem till Annica och Greg (tror jag han heter?) dar vi traffade en massa. Jag kommer knappt ihag vad alla heter och de var en hel del nya ansikten, men aven flera som man kande. Sa dar spenderade vi varan eftermiddag, trevligt!
Runt 8 tiden akte vi hem och Jessica stannade har till 9. Sen satte jag och Sandy pa en film, Fool's gold. Rolig film!!
Om exakt 22 minuter fyller Hans ar. Sa imorgon ska vi fira honom. Tror de bara blir dom narmaste som kommer hit da :)
Sa nu sitter jag och tittar pa Extreme home makeover, alskar det programmet!

Sa, take care!! Bilder kommer imon!

4th of july

Slappade ratt sa mycket hela dagen igenom. Va sa trott efter gar dagen haha! Runt halv 8 tiden akte jag, Sandy och Kajsa ner till Cape May boardwalk for att se fyverkerierna. De tog minst 20 minuter att hitta en parkeringsplats forst. Fullt med folk!! Val framme kopte vi oss varsin glass och satte oss pa stranden. Det regnade lite smatt, men va gor de! Men efter ett tag blev det bara mer och mer och sen blev de aska och blixt sa dom fick avsluta fyverkerierna och stanga stranden.
Vi gick vidare upp till Cape May mall och strosade runt lite och sen satte vi oss pa ett cafe. Dar bestallde jag in varm oboy och dom andra nachos. Speciellt, aldrig atit innan. Sen nar vi skulle dra oss mot bilen (som lag ungefar 9 blocks bort och 2 blocks ner) borjade de att os regna!!! Regnet bara oste ner och vi blev helt genom vata!! Sa nar jag val kom hem blev de en illvarm dusch och pa med myskladerna. Sa nu sitter jag har och tittar My super sweet 16, roligt program de dar!
Imon ar de BBQ hemma hos Annika pa schemat, det kommer sakert att bli jatte trevligt!!

Take care!

  
      Sandy                    jag                        jag och Kajsa (torra haha!!)


                                                                 Nene vi ar inte blota eller sa, haha!!

F.R.I.E.N.D.S

Jippiiiiii!!!
Laste precis en artikel om att tv-serien vanner ska troligtvis bli en langfilm. Ar man glad eller ar man glad?! De ar verkligen den basta tv-serien genom tiderna. Varje natt maste man se minst ett avsnitt pa ipoden innan man somnar in :)!


BBQ at Snow

Har igen :)
Grymmt skoj hade jag igar!! Pa dagen slappade jag bara allmant, malade naglarna och solade lite. Sen runt 4 tiden borjade jag att gora iordning mig och runt 6 tiden akte vi ivag hem till Audrey och hennes familj. Dar traffade jag en massa folk som jag kande men aven en del som jag aldrig traffat innan. Jatte trevligt var de! Sen kom Audreys kompisar, kommer bara ihag nagra enstaka namn for det var sa manga att halla koll pa haha! Sen runt halv 9 tiden cyklade jag, Audrey, Sam och Mike (Audreys pojkvan) hem till Anna (Audreys syster) dar hon hade fest. Jatte trevligt folk och jag blev snabbt kand som "The swedish girl" haha. Runt 9 tiden akte vi alla ner till bayen for att titta pa fyverkerierna. Grymmt stort fyverkeri var det och en massa massa folk. Dar traffade vi aven nagra av Sams kompisar. Sen drog vi vidare hem till Anna igen. Vi var dar hela kvallen och det va jatte roligt!!
Runt 12 tiden cyklade jag, Audrey och Mike hem for Audrey skulle jobba klockan 7 pa morgonen och jag kunde inte komma hem pa nagot annat satt. Dom har aven en lag har som sager att man inte far vara ute efter klockan 23.00 om man inte ar over 18 ar. Sa det ar inte som hemma att man kan vara ute pa gatorna eller stan typ. Man far vara ute om man ar hemma hos nagon.
I alla fall. Val hemma hos Audrey ringde jag hem till Dan & Sandy sa att dom kom och hamtade mig. Sen runt halv 2 somnade jag riktigt harligt och trott i min sang efter en rolig dag!!
Idag ar det national dagen har sa ikvall blir det fyverkerier nere vid Cape May sa ska dit :)! Men nu pa dagen vet jag inte riktigt vad som hander.

Ha det bra, take care!

   
Audrey och hennes kompisar      igen                    BBQ                 Sam och Audrey

  
           BBQ                      fyverkerierna                   hos Anna :)


min varsta natt, ever!

Assa fyy fyy fyy sager jag!!!
Inatt nar jag skulle ga och lagga mig borjade det med att jag fick doda en nattfjaril, en pappa langben och en krypande sak. Sen sa slackte jag lampan, satte i ipodhorlurarna i oronen, blundade och skulle borja sova. Klockan va strax innan 2 da jag kande nagot som ramlade pa mitt huvud och jag tjot till. Fyy, da var det storsta (!!) nattfjarilen/malen/djuret som hade ramlat pa mitt huvud och vidare ner i min sang. Jag flog upp och visste inte vad jag skulle gora.
Grejen ar den att jag HATAR alla sorters olika kryp och jag kan inte ens doda dom. Tanken att gora det far mig bara att ma illa. De tre djuren jag dodade innan jag skulle lagga mig tog 20 minuter att gora de och jag hade en stor bunt med papper.
Sa i alla fall den flog runt dar i rummet och jag va livradd. Sa jag ringde pappa min :) ! Va tvungen att fa lite stord av honom haha. Sa efter lite prat me honom i telefonen fick jag fangat den stora saken i en hink och dar ligger den fortfarande!
Usch, alla ackliga kryp ar det varsta med USA. Det kryllar av dom har!!

Men men pa tal om annat i alla fall. Igar efter maten tittade jag pa en film med Sandy. Det blev Mona Lisas leende, ratt sa seg film om jag far saga mitt. Sen runt 1 gick jag till sangen efter att ha zappat lite mellan Get rich or die trying och Flipper (maste bara saga att Elijah Wood har blivit min nya idol!! :D)
Sa nu ar jag har, har atit lite frukost. Idag runt 6-tiden ska vi hem till Audrey pa BBQ, de blir sakert skoj! Sa ska snart mala mina naglar i nagon farg.

Take care!!


Rio Grande!

Blev ett tags pratande med Rebecka i teledonen, maste ha alla nyheter hemifran haha!
Sen gjorde jag i alla fall smatt iordning mig, bytte klader och la pa lite smink. Sen runt 3 tog jag mit oerhort bekvama cykel (!!) och cyklade bort till Rio grande. Tog ungefar bara 15 minuer, knappt det. Blev lite lost pa vagen, trodde jag hade cyklat fel nar jag hamnade vid nagot industri omrade. Men jag kom sa ratt sa! Sa strax efter 15.15 befann sig Petronella inne pa Walmart. Dar strosade jag runt lite och tittade for mig sjalv. Efter ett tag traffade jag pa Tory och Barbro (hon fran Fiskeback) dar inne mitt bland allt folk. Men hittade i alla fall en klanning och sma parlor som jag ska pimpa min iphone med (nar jag nu koper en haha), en till liten present till Alfons och sen sma nodvangida grejer som harspray och sant. Fast presenten va inget stort, en tidning me serien bilar som han alskar!
Sen drog jag vidare till Famous shoes men hittade inget sa gick till Ross. Men eftersom att jag va dar i lordags sa tog jag bara en liten snabbrunda pa 30 minuter. Hittade presenter till mamma, pappa och Johannes! Alltid lika roligt att kopa presenter till andra. Haha, han i kassan trodde att jag va en ryss for jag pratade svenska i telefonen me pappa. Men sa fel han hade.
Sen cyklade jag vidare till Wawa sa jag fick kopt mig nagot att dricka, va sa sjukt torstig och sen borjade jag min cykeltur hem till Erma igen. Val framme skulle jag in pa mitt rum och lamna mina grejer sa ser jag nagon stor brun grej ligga pa golvet och jag ger ifran mig ett tjut. Sen hor man hur Dan och Sandy skrattar dar ute i koket. Da hade Dan gatt och lagt en landskolpadda inne pa mitt rum, haha! Det finns tydligen fullt av sanna har. Sa nu har man fatt uppleva spindlar, landskolpaddor, andra kryp och ormar fyyy!!
Sen blev de dax for middag innan Dan och Dennis skulle ut och fiska. Och nu sitter jag har igen :) Lyssnar pa pianolatar pa youtube. Alskar att att gora det, tex en san har lat http://youtube.com/watch?v=g_hQPY4-gZE

Nu pa fredag ar det 4 juli, USA:s nationaldag. Sa imon ska vi pa BBQ till Audrey och hennes familj (tror jag), sen pa nationaldagen ska vi ner till Cape May och pa lordag ar det BBQ hemma hos Annica och hennes man, trevligt!!

Take care!!

  

        jag                    skolpaddan            klanningen


en onsdag i Cape May

Igar hande de inte sa mycket.. Blev lite daligare vader an vantat sa hade ett eget litet Sagan om ringen maraton! Blev andra och tredje filmen och sen va den tisdagen gjord haha.

Idag har jag inte gjort sa mycket mer an att vakna och atit frukost. Fyy vaknade 12.20 idag, alldelles for sent for min del!! Sa far se vad jag hittar pa senare. Kanske en tur till Walmart eller till stranden. Far se.. Nu ringde Rebecka :D
Alltid lika roligt att prata med henne :) !!
Men men far prata me henne nu, ha de fint!

Take care!

god morgon

Har igen :)
Idag blev jag vackt av att pappa ringde runt 12 tiden, att sova ar lika harligt haha! Idag vet jag inte riktigt vad som hander, far se vad jag hittar pa :) ! Grejen ar att det kan bli ganska lang trakigt att ligga pa stranden for lange, sa kanske en shoppingtur idag igen? Haha, vi far val se :) Jag ska i alla fall forsoka att gora iordning mina shorts sa att dom blir klara. Haller pa att slipa sonder dom lite. Dan tycker det ar onodigt, sant ska man arbeta sig till haha.
I alla fall, har precis atit lite frukost nu, blev en svensk havregryns grot idag, smaskens! Skriver igen senare sa far vi se vad jag hittade pa :)

Take care!!

shopping!

Det blev varken en promenad eller cykeltur till stranden. Det blev en biltur till shopping istallet! Jag fragade om Hans kunde kora mig till Marshall och TJMaxx sa runt 5 tiden akte vi ivag. Dum som jag ar trodde jag att dessa affarer lag alldelles bredvid Ross, men sa fel jag hade. Tydligen lag dom 20 minuter har ifran sa de blev en liten bilfard.
Val framme borjade jag att titta runt. Det finns sa sjukt mycket grejer dar till ett sadant sjukt billigt pris! Sa jag blev kvar dar inne i mer an 2 timmar. Och den ar inte sa jatte stor, men det tar sin tid om man ska titta igenom. Dom har allt mojligt dar! Som sportklader, badklader, vanliga klader, underklader, kuddar, lakan, koks saker, skor och en massa mer!!
Denna dag hittade jag en klanning och 2 tunnikor till mig :). Sen hittade jag presenter till Alfons, Vilgot, Moa och mamma. Men det far ni inte se pa bild haha!
Sen nar klockan var lite over 7 kom Sandy och hamtade mig och vi akte hem. Lagade lite mat och sen satte jag mig framfor TV:n. Dar blev de Gossip Girl och nu tittar jag pa Girl, positive. En bra film som handlar om en tjej som ar 17 ar och HIV positiv. Hemskt!
Sa nu ar klockan 23.30 har och jag ska snart lagga mig. De ar sa konstigt har for det borjar redan att morkna runt 21.00 har pa kvallen. Jag ar ju sa van hemifran att de aldrig blir morkt pa sommaren. Men men, nagot man vanjer sig vid.

Hoppas allting ar bra med er i alla fall! Take care!


RSS 2.0