en söndag i juni.

Segaste dagen på jobbet hittills. Sjukt varmt, jag har hälsporre och huvudvärken dunkade! Nee, solen hade man inte tackat nej till en dag som denna!

Sitter just nu ute på balkongen. De är verkligen nu som man känner att de är sommar. Vinden som blåser i mitt hår, solstolen i solen, fåglarnas kvitter och grannen som spelar dragspel. Underbart!

Kvällen igår va riktigt lyckad! Hade sjukt roligt och mysigt. Tack alla gulliga för presenterna, blev jätte glad! Bilderna kommer senare när jag har lagt in dem på datorn.

grattis..

säger jag to the hottie number 1, Ed Westwick (Chuck Bass) som fyller år idag. Kan ju tänka lite extra på honom nu ikväll när jag och Rebecka ska ha BBQ-party då! haha


working 9 to 5.

Jobb, jobb, jobb är nästan de enda för mig nu fram till v. 28. Igår va de mellan 12.00 - 19.00. Sedan va de stor shopping på ICA som gällde med Rebecka inför våran BBQ.

Ner till Basen en stund hann vi med och även en liten fika inne i stan. Mysigt!

Nu är de full rulle här hemma som gäller. Sallad ska skäras ner, mat ska fixas, borden ska dukas. Dags för Petronella och Rebeckas BBQ 2009!


no more king of pop.

Helt sjukt, helt sjukt!!
Gick in på aftonbladet.se och de första som mötte mig: Michael Jackson är död.

Den bästa artisten som någonsin har funnits. Artisten me de härligaste låtarna. Han är död.

Troligtvist av en hjärtattack hemma i sitt hem. 50 år gammal.

Läs mer här: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab


jobb.

Idag har de varit jobb för hela slanten. Mellan 12.00 - 19.00. Gick hem och jag och mammi gjorde lite god kvällsmat och åt framför TV:n.

Rebecka kom senare och ni har vi planerat klart våran BBQ. Så nu ska allt bara inhandlas imon.

Förlåt för tråkig bloggning, men så har min dag sett ut. Förutom sängen som gäller nu.

sommaren 09.



Åhh vad jag älskar sommaren.
Vad jag älskar att bo nära havet.
Vad jag älskar att känna vinden i håret när man åker båt.
Vad jag älskar doften av tång.
Vad jag älskar att höra regnet smattra på takröffen.
Vad jag älskar att höra vågorna klucka i mot båten.
Åh va jag vill på båtsemster nu!


jobb när de är sommar.

Blev grillning igår på sjöholmarna. Första båtturen dit ut i för i sommar!! Drog oss hemåt runt 9 tiden och de blev filmtittande hemma hos Rebecka.

Vaknade nu för 1 timma sedan. Börjar jobbet 13.00. Segt att jobba när de är mega fint väder ute!! Men de tar man igen i semestern, haha! Jobbar fram till stängning idag, 20.15 sen är de hem färd som gäller.



ledig dag.

Full fart har de varit nästan hela dagen.

Vaknade runt 11 snåret av att pappa ringde. Åkte ner och tog en härlig frukost ute i solen nere vid Basen med ett gäng. Sen åkte jag och pappa vidare till Telia på torget. Fixade lite med abonnemang och jag fick en ny telefon, Nokia E71. Så jag blev glad!

Blev middag hemma hos farmor och farfar sedan. God frikadellsoppa och jordgubbar till efterrätt. Tog en sväng på torget och Järnia för att titta lite.

Så nu är jag hemma en sväng innan vi drar igen. Blir lite grillning ute på sjön. Mysigt!!


lite midsommar.






måndag och en ny vecka.

Dagen har spenderats på jobbet. Mellan 11.00 - 19.00, ledig imon. Får se vad man hittar på. Sjön kanske?

På kvällen hade vi en trevlig fondue (?) afton hos Rebecka med ett gäng tjejer. Blev också en kaffe inne i stan på  cafe Tintin.

Kort logginlägg, ska bli bättre. Men nu är de dags att sova!

kungälv, midsommar och sjöslaget.

Jag ber 1000 ggr om ursäkt. Jag har bloggat sjukt dåligt men de har nästan varit fullt upp!

torsdag: Då var jag och rebecka en trip i Kungälv för att fira Linus 21 år efter jobbet. Blev att mata gäss i ankdammen och lite spel och god fika.

fredag: Midsommarafton stod i dörren. Hade en härlig midsommar lunch med familjen och farmor och farfar. Sen gjorde jag iordning mig och så åkte vi ett gäng tjejer ner till Rönnäng. Midsommarfirande hemma hos Simon med ett gäng. Blev god grillning och en massa tjöt.

lördag: Igår tog jag för de mesta lugnt. Jag och Rebecka delade ut inbjudningar till vårat BBQ-party och sedan tog vi en glass vid Triumf med Cornelia och Lovisa. På kvällen va de Sjöslaget nere i hamnen. Riktigt roligt va de, men ,man va inte så kaxig när man skulle balansera på en tamp över vattnet. Blev en liten fika hemma hos Matilda på kvällen med ett gäng tjörnbor och fiskebäckare.

Idag har de bara varit jobb. Ska snart träffa Filippa som kommit hem från Kreta. Blir en mysig kvällsmat med tjejerna.







thursday morning.

Nu är de sommar nu är se sol nu är... njaa, skulle inte tro de. Regnget står som spön i backen utanför fönstret. Både positivt och negativt.

negativt - de regnar idag, förmodligen regnar de imon med..
positivt - jag ska jobba idag och slipper se fint väder, yeay!

Jobb om 1 timma. Så nu ska jag ner och äta någon god frukost så jag står mig!

tjillevippen!!

shopping.


klänningen som jag köpte igår, 149 krGina Tricot

en vanlig onsdag.

Åhh, orkar inte skriva om allting femtioelva gånger. Tror jag skrev 2 st blogginlägg imorse och båda försvann. Så min dag igår sammanfattar jag med optikerbesök, shopping, sista matteprov och sjösättning va båten!

Idag var de jobb som gällde. Började 13.00 och slutade 20.15. Jobb imon också, 10 - 18 så de är härligt. Sedan är de Midsommar. Har ni några planer?
Själv drar jag nog upp/ner till Tjörn eller ner till Gullbranna. har inte bestämt ännu.

Så nu blir de slapp, ska upp halv 9 imon så ska snart inta sängen.

petronella idag.


tunika: Cubus
jeans: Cubus
klocka: Diesel
armband: Pandora

egen-gjord-hårfön.


ibland orkar man bara inte vänta.

the car is gone.

Då va den borta, gone forever. Audi TT:n, den kära bilen är såld. Haha, skämt o sido. Lite sorgligt i alla fall men de va roligt att jag hann att köra den med eget körkort!




a big smile.

Jag är så lycklig. Vet inte varför men de känns som att jag bara gått runt med ett leende på läpparna hela dagen.

Igår va de Nyhem som gällde. Bilen rullade iväg 16.30 (ovanligt att vi va sena). Tog ett stopp på Mc Donalds i Borås. Träffade ett helt gäng med både Tjörn -och Öckeröbor. Lite random men roligt.
Väl framme på Nyhem träffade man både gamla och nya kompisar. Clara, Johannes,ö-bor m.m. Riktigt skoj va de och roligt att träffa alla! Möte runt 20.30, riktigt bra amerikanare som talade.
Framåt kvällen blev de nattfika och en massa prat. Kl 2.40 bestämde vi oss för att åka hem till kära Göteborg. Så va hemma strax efter 4 på morgonen. Kan jag säga att jag somnade härligt i sängen?

Idag vaknade jag tidigt av telefnonensom ringde, typiskt! Men gick upp och ut för att fixa båten. Så nu har jag och syrran polerat, vaxat och patentat båten, dags att sjösätta! Gick och köpte en sallad på torget som middag, gott.

Så nu kom jag precis hem ifrån Kungälv. Körde pappa dit så han kunde hämta Audi TT:n som varit på lackning. Så nu blir det de allra sista plugget för i sommar. Matte B prov imon.. Sen är de SOMMARLOV!!






Nyhem.

Snart bär de av. Jag, Linda och Rebecka tar en trip till Nyhem, utanför Mullsjö. Stannar förmodligen över natten och tar en shoppingrunda på A6 imon. Bilen rullar här ifrån 16.00
ciao!


roadtrip to our fellows.

En egen liten amerikanskt BBQ fixade vi ihop här hemma. Bjöd över Camilla och Johannes nu när mamma och pappa är borta över helgen så de inte blev så tomt. Go mat och liten vattenkrig på de, sen va de dax för att åka till Tjörn.

Planerna va Marstrand men vi dumpade de. Åkte till ICA Nordeviks och köpte pannkakssmet och gräddade hemma hos David. Blev både våfflor och pannkakor med jordgubbar, nutellla och glass.
Hemfärd runt 12 tiden då David och Tejder skulle nana, jobb tidigt idag. Hemma runt 1 tiden och då va de sov dags.

Alltid lika roligt att komma upp dit, åh va jag tycker om er killar!

Idag blir de nog en trip till Nyhem. Hemma någon gång inatt eller imorgon. Men nu blir de en tur till ICA för att handla söndags-steken.. haha!






summer and sunshine.

Säger ett ord, SOMMARLOV!!!! Inget mera plugg.. Eller jo, ett matte prov på tisdag! Läraren är beredd att göra ett matte prov för mig och om jag gör de bra så höjs betyget. Sen är de inget mera plugg!

Igår va de skolan som gällde. kl: 14.00 skulle vi vara i Vasa kyrkan för asvlutning och stipendieutdelning. Får säga Grattis till killen som van 50 000 kr, skulle man inte tacka nej till.

Efteråt åkte jag och Sandra till ICA för att handla mat till kvällen. Hade bestämt oss för en tre rätters middag hemma hos mig. Så runt 7 taget anlände dom hemma hos mig och vi började att laga.
De blev toast med skagenröra till förrätt, fläskfile och bakpotatis till efterrätt och kladdkaka med glass, grädde och jordgubbar till efterrätt. Gott men riktigt mättande!!

Lite Twilight på de och sedan va man trött. Gick och la mig strax efter halv 2 och somnade gött. Vaknade nu för en halv timma sedan, snart dags att laga mat.



impulsresor we like.

Jag får faktiskt be om ursäkt då bloggen blir lidandes nu när de vankas sommarlov. Tråkig och knappt några bilder alls (kameran är död). Hinner inte blogga så mycket.

Va i skolan idag en stund. Fick reda på att jag kommer att få VG i engelska, tyska och naturkunskap A. Så glad blev jag!! Mindre glad för matte B. Blir både arg och besviken på läraren!!!!!
Efteråt va de hem till familjen Larsson där de väntades fika och jordgubbstårta. Lillasystern och dom hade skolavslutning idag så på något sätt fick de firas.

Jag och pappa drog oss till m-motors i Mönldal där vi testade motorn på våran Audi TT. Hej då får man säga, nu va den såld..

Väl hemma igen va de segt. Klockan va bara 16.00 så va skulle vi göra resten av dagen? De fick bli en impuls resa till Ullared. Jag, mamma, Camilla och lillasyster. Han att shoppa i 2,5 timmar så hittade allt lite skit. Twilight filmen, tuggummi, fotoalbum, tröja, en luktande delfin som man har i bilen (som stank skit!!) m.m. Får se om de kommer in mer bilder imon.
Men nu är de läggdags.

natti.


en dag på jobbet.

Hektiskt dag idag. Efter skolan va de jobbet som gällde. Full fart med att inventera sommarens grejer. Blev jobb mellan 14.00 - 21.00
Väl hemm va de nybakade bullar som väntade. gott. Åkte och hämtade mamma på jobbet och sedan blev de en sväng i brorsans lägenhet med Camilla, Alida, Emma och Emelie.

Sista skoldagen imon då, yeay!!

natti.

orättvist betyg.

Jag är så besviken, arg, ledssen. Jag som verkligen va glad denna morgon. Hade en bra start, färska frallor till fruskost med pappa. Återblickar till USA. Tar bilen till skolan, humöret försvinner.
Hatar när lärare fäller istället för att fria. Varför ska betygskalan vara så orättvis? Varför ska jag få likadant betyg som dom som får IG på alla prov förutom nationella? Nee, snack med rektorn imon får de bli!

usa, i miss it.

Om 45 minuter var de 1 år sedan. De går så fort att man knappt kan tro de. 10 juni 2008 kl: 10.40, mellanlandning i Köpenhamn och sedan raka vägen till the Unites States of America. Oj, oj, oj vad jag vill tillbaka!!! ♥






congrats.

GRATTIIIIIIIS.......
till min blogg som fyllde 1 år igår!!



en ny vecka, nya möjligheter.

Härliga dagar när man inte hinner med någonting.

Igår va de kalas för kusinbarnet Vilgot. Blev lite goda kakor och jordgubbstårta. Efteråt va de raka vägen hem och plugga, naturkunskapsprov idag. Som blev i alla fall minst G btw.

Skolan idag va som vanligt. Fick reda på att jag fick VG i rättskunskap (inte förberedd på de) så blev glad! Efteråt hade jag bråttom till jobbet (trodde jag). Dags för inventering, men när jag kommer dit får jag reda på att den är imon. Men de gjorde inget för de blev en sväng på 421 istället.
Hängde med pappa till Öckerö sen och lämnade alla på Ginneton. Ungefär en liten "släkt träff" där borta då alla vinkade av sina män/pojkvänner/pappor. Åkte hem framåt kvällen då även Lotta, Alfons och Vilgot va med. Blev senare en mys stund hemma hos brorsan med Camilla och Alida.

natti.


twilight.


Åhh vad jag vill se denna!!!! ♥

tjejmiddag.

Dålig bloggning nu i helgen, I know. Men ibland så orkar man bara inte.

Lördagen tillbringades i alla fall med plugg. Framåt kvällen var de dax fö tjejmiddag hemma hos Johanna. Riktigt trevligt var de och god mat! Runt 22.30 drog vi oss in till stan och gick till Gretas. Väldigt speciellt ställe (haha) men roligt hade vi verkligen!
Dom skulle vidare till Modesty och jag träffade andra kompisar inne i stan. Drog oss hemåt till Madde där de blev ett avslut med en film. Så en lyckad kväll!

I går va de verkligen plugg för hela slanten. Fick äntligen läst ut min engelska bok och gjort en bokredovisning på den. Jag säger som jag skrev i redovisningen "it was a pain in the ass to read the book". Aldrig läst något sämre, haha!
Sn va de dax att göra sin plikt för Sverige. Rösta för första gången! Efteråt va de kvällsmat hemma hos Rebecka med en blandning på folk.

Idag hade jag skola i 1 timma men fick ett samtal av att jag inte behövede gå. Blev en hemma förmiddag me sista plugget, naturkunskap. Så snart är äntligen allt plugg slut. Senare i eftermiddag blir de kalas för mitt kusinbarn Vilgot som fyller 1 år.





första lördagen i juni.

Studenten är över och snart skolan också. Underbart! 1 år kvar till stdenten, haha!
I torsdag va de Oscar som gällde. Tog en sväng förbi Stenungsund torg för att titta lite men inget som man hittade. Efter studentkalaset hos Oscar va de hemväg.

Fredagen va de upp tidigt, körde pappa och hans jobbarkompisar till hamnen då dom skulle ut och fiska. Tog en sväng förbi Nöjds konditori och köpte färska frallor. Vuxenpoäng där, haha!
11.30 var de dax att dra sig mot Nösnäs gymnasium i Stenungsund och se Camilla när hon gick ut. Hemma hos henne på eftermiddagen men hann även med en sväng hos Jocke, Andreas och Albin.
Fiskbäck va nästa och där väntade studenterna Axel och Jennifer.

Runt 10-tiden begav vi oss in till stan. Vi tjejer och några Tjörnbor. Blev inte så länge för man va så trött efter dagen. Så hemma redan runt 12-taget.

Idag är de plugg som gäller, de allra sista och ikväll blir de tjejmiddag hos Johanna.






robbie williams.

Säger att de har varit en härlig dag med 6 st studentkalas. Äntligen är student tiden över och jag har hunnit med ca 13 st!! Mer bilder och vad som hänt kommer imorgon. Så länge slänger jag in ett videoklipp på en av världens bästa artister, Robbie Williams!



Robbie Williams live at Knebworth, lycklig tjej!! (spola fram till 3 minuter, haha)

studentider igen.

Jadu, nu vankas de student tider igen! Drar till Tjörn idag till Oscar på student, roligt och trevligt!

Va i skolan idag. Gjorde ett naturkunskasps prov som inte gick så bra. Ogillar (hata är ett starkt ord, haha) naturkunskap väldigt mycket. Så de blir att göra om de på tisdag, mer tid på mig. Men de gör inte så mycket! Fick reda på att jag får MVG på 2 svenska saker och MVG på min religons redovisning!!! Jippi!

Nee, dax att göra en bokredovisning i engelska nu. Sen är nästan allt skolarbete klart.

frölunda torg och freeport.

Näst sista plugget är snart äntligen klart!!. Sista provet imon och sedan en bokredovisning och sen.. SOMMARLOV!! Åhh va härligt de ska bli!!

Dagen idag har ått till att plugga. Hade ingen skola så tog en sväng på Frölunda Torg också med Madde och Filippa. hittade en student present så de blev bra!
Runt halv 5 tiden åkte jag, Filippa och Rebecka till Freeport för att kolla på ännu mer studentpresenter. Hittade riktigt fina grejer och vi blev nöjda! Efter en liten felrunda i stan kom vi fram till Linné där de blev en kvällsmat på Tintin. Mycket mysigt!

Så nu ska jag sova och imon är de dax för skolan igen. Wish me good luck on my NK-test!

natti.

nästan sommarlov.

Seg dag som varit idag. Hade ingen skola eftersom att vi skulle ut till Donsö/Styrsö/Vrångö/någonstans (?) och vi tjejer valde att stanna hemma. Ingen skola imon heller, härligt. Får bli en massa plugg istället.

Dagen idag har jag försökt att spendera till plugg. Gick lite halv bra, blev 2 timmars bad i badkaret istället. Gjorde även en stor tabbe idag, repade bilen när jag körde in i carporten. Aj, aj! Men de va inte så mycket.
Senare på kvällen tog jag bilen för att handla mat, kylskåpet stod rätt så tomt. Tog med mig Rebecka och bjöd henne på en god kvällsmat.

natti.

i'm happy.


känsla.

för jag har tagit körkort!

JAAAAAAAAAAAG HAAAR TAGIT KÖÖÖÖRKORT :D :D :D :D !!!!!!!!!!! YEAY!!!!
Är så supderDunderMega glad, körkortet är äntligen mitt!!!

Hade teori och uppkörning idag på morgonen. Fick 53 (!!) på teorin så klarade mig precis. Sen på uppkörningen sa läraren "du har haft en hektiskt dag idag med teoriprov som du klarade och nu en uppkörning..... som du klarade!" Jag blev helt överlycklig när han sa så!! Så se upp på vägarna nu, mohaha!

Tog bilen direkt till skolan och va där en stund innan vi slutade. Efteråt blev de en sväng till Billdal med brudarna där vi åt lite pizza hemma hos Sofie. Hämtade upp Rebecka på torget så körde vi en sväng till Sannabacken och åt glass.

Igår va de kalasfirande för mig som gällde. Hade lite kalas för släkten runt 16.00 - tiden. Av släkten fick jag smycken och pengar. Av familjen fick jag DKNY-parfym, smycken, body saker, körkortet, klocka och lite små grejer.

Nee, nu är de plugg som gäller. Kanske en körtur lite senare, vem vet...






RSS 2.0