mammsi hemma snart :)!!

idag kommer mammsi hem!! Jag har städat iordning huset så att det är fint och köpt en fin vit blomma som står på bordet när hon ska komma in :) ! Alltid lika roligt att göra mamma glad. Sen ska jag göra varma mackor så allt är klart med kvällsmat och allting när mamma är hemma.
Pappa befinner sig just nu i Holland och kommer hem, förhoppningsvis, imon kväll!
Idag var det skola, hade prov. Usch, missade 14 poäng så jag hade varit sjuk en lektion och glömt att få anteckningar. Segt, men vi får se vad jag får. Läraren sa att i slutet av kursen är det 90 % som får MVG i retorik.
Vi tog också skolfoto idag, så får se hur det blev med.
Nu sitter jag och tittar på extreme home makeover, de är riktigt bra de programmet haha. Ska egentligen plugga matte, men får göra det senare

take care


blomman som står här hemma :)

söndagens plugg!

God morgon!!

I lördags kväll blev det inte så mycket hemma sittandes. Camilla & Emma tvingade med mi9g ut så det blev pajätande och film hemma hos Emelie med Camilla, Johannes, Emma och Emelie, mysigt!

  
bärpajen, jätte god!    Emelie & Emma            Camilla & Johannes

Igår va det mest chill. Hade rätt så mycket plugg om retorikens historia som jag va tvungen att göra. Lagade god mat till mig och syrran, det blev kött, kroketter, sås och en jätte god sallad! Till efterrätt blev det litte gräddade våfflor, yummi!
Idag blir det skolan, mamma och pappa kommer troligtvist hem imon :) !! Sen efter blir det matte plugg. Har prov på torsdag.
Ne ska plugga nu!! Förresten, fyy det ösregnar jätte mycket nu! och jag som ska ta skolkort idag, hoppas inte man blir pisseblöt påväg till skolan!

take care

  
    våran middag  den goda salladen med melon, vindruvor och grejer :)   våfflan :D

seeegt

Seg dag idag, vet inte riktigt vad de är för något.
Idag har de inte hänt så mycket. Tittade lite på TV, sedan lagade jag egen mast till mig. Det blev falukorv i ugn med äpple och makaroner, gott :) Vi blir nog sittandes här hemma hos mig ikväll, annars vet jag inte.
Hoppas ni hittar på något roligare!!

take care


en inte allt för ovanlig fredagkväll

En ny dag och en ny morgon, kan det bli bättre?
Igår va det först en massa vel i början av vad som skulle ta åt kvällen. Men efter mycket om och men sig jag, filippa och madde att dra oss in till stan för att se Håkan Hellström. Pinsamt, I know haha!
Men på bussen påväg in ringde jag några klasskamrater som sa att dom va hemma hos en kompis inne i stan så vi drog oss dit i stället. Det va jätte roligt och runt 11 taget drog vi oss in mer mot stan. Min skola hade nämligen insparks fest på Ferdinand så dom skulle dit.
När vi komn fram så var det totalt kaos rent och sagt. Mest 92:or och alla som kom in sa att det var tråkigt. Men vi hittade en massa kompisar och stod mest där för att vara sociala.
Runt 1 taget tog vi spårvagnen till Kungsten, hem till en som Madde kände. Där vad det roligt och vi lekte lekar i högsta högg! Haha, det började me pennan i flaskan, sen kom vi inte mycket längre för då tog jag och fiilippa bussen hem. Johannes kom och hämtade mig i Fiskebäck så va hemma runt halv 3 - 3 taget.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Lite plugg snart i alla fall :)

take care

helg, jippi!!

finally, äntligen helg!
Vad händer denna helgen då? Jag har absolut ingen blekaste aning. Kom hem från skolan för ett tag sedan, slutade 11.30 idag :) Va lite sen till bussen imorse, haha. Vi la oss visst runt 3 taget igår! Vänner va så roligt att vi inte kunde sluta titta! Ska nog ta en liten tuplur i soffan nu så jag är pigg ikväll :)

take care


V.Ä.N.N.E.R

Nu ligger jag här i mammas och pappas säng. Jag och Alida tittar på vänner på datorn. Alltså jag dör i skratt, de är så sjukt roligt! Älska Joey alltså, haha!! Blir nog en uppersittarkväll med vänner och vindruvor ;)
Ikväll har jag mest tagit lugnt. Drack mitt kaffe och tittade på Idol 2008 och Lyxfällan. Skola imon igen, ska upp runt halv 7.

God natt, take care

rutiner som behövs göras

Oj va mycket det finns att göra när man är ensam hemma!!
Va i alla fall i skolan idag, slutade 1. Efteråt käkade vi lucnh på Jensens böfhus, gott haha! Runt 3 tog vi bussen hem, Stannade förbi farmor ett tag och sa hej. När jag kom hem fick jag rent sagt panik!!! Huset såg ut som ett bombnedslag så jag började med att städa och dona. Nu vet jag hur mamma käönner sig när hon plockar undan efter oss.
Efter cirka 2 timmar va jag klar med hela övervåningen och halva undervåningen. Damma, våttorka och dammsuga, och nu sitter jag framför TV:n och slappar. Ska koka mig en kopp kaffe så jag blir lite pigg.
Haha, vuxen jag känner mig. Städar huset, kokar kaffe, får väl slänga in tvätten snart med ;)
Pratade med mamma och pappa förut, då tittade dom på båten. Vet inte riktigt va det är för en båt, men jag tror det är en Nimbus 35 coupé, men är inte säker.
Ne nu får det bli någon frukt!

take care

  
victoria, sofie, matilda & filippa på Jensens!    sofies signatur, haha!

nails!!

Fullt upp exakt hela dagen, finally lite lugn och ro haha!
Började med skolan, missade bussen på grund av att jag hade ingen blekaste aning om vad jag skulle ha på mig! Pappa körde mig till Beryll. Efter skolan hade jag tid på en nagelsalong kl. 14.00 så då va de direkt att gå dit. Satt där ända till 5 tiden då det var klart. Så kom Alida och Camilla och hämtade mig på beryll.
Väl hemma när klockan va 17.50 fick jag slänga i mig maten och vi skyndade oss till kören. Va hemma halv 8 och pratade en stund med mamma och pappa och sa hej då. Dom sitter nämligen nu på ett plan till Lonndon för att sedan åka vidare till Skottland, vi ska troligtvist köpa en ny båt :D !! Sålde våran gamla Nimbus i fredags. Men det är bara kanske att vi ska köpa en ny, dom måste se på den först. Så nu är vi ensamma hemma ett tag :)
Sitter och tittar på top model 10 och idol 2008 nu, får zappa emellan, haha. Skriver troligtvist mer imon eller senare.

take care


mina naglar :D!!

brist på rubrik.. haha

Tjingeling!
Ännu en tisdag avklarad! Va i skolan till 3 taget idag då jag slutade min matte. Va inte hemma fören runt 4 taget eftersom att det blev en massa strul med 94:an bussen.
Väl hemma åkte jag och papap direkt till gamla LP för att handla lite mat, rätt så tomt i kylskåpet var det.När jag va hemma runt halv 6 så lagade vi kyckling och spaghetti och sedan ringde Madde. Så vi gick ut på en liten promenad, mysigt.
8 prick va man hemma igen klar att se på idol 2008 som därmed följdes av ett nytt nerladdat avsnitt av Gossip Girl! Ovanligt? Njaa, haha.
Imon får man se vad de händer. Jag ska i alla fall göra iordning mina naglar på en salong klockan 2, wiiie!!

take care

you know you love me, xoxo // gossip girl

Skola idag som vanligt, och den gick lika snabbt som vanligt haha. jag kom fram till att jag går i en rätt så soft skola men sköna tider och sköna lärare. Så jag kan inget än annat att vara nöjd, vilket jag är!
Pappa kom och hämtade mig och Filippa idag utanför Stena Line, härligt att slippa bussen och han skulle ju ändå så dit. Sedan fastnade jag framför datorn framför vänner. Käre barn vad jag älskar vänner!!! Satt och små skrattade för mig själv samtidigt som pappa och Alida ropade tyst inne i köket. Satt nämligen med hörlurar i datorn så det enda man hörde vad när jag tyckte att det blev skoj, och det blev ofta haha.
Sedan rensade jag och mammi min garderob ifrån sommarkläderna, så dags att skaffa nytt! Sedan fastnade jag igen framför nya färska Gossip girl avsnitt!! Jag är helt kär i Chuck Bass, haha. Största favoriten där! Ne men allvarligt, det finns inget bättre än GG. Så nu får jag sätta mig med filosofi läxan så jag får gjort den.

take care


kan inte får mer än nog av dem ;)

SS.. Sega Söndagar

Det blev som sagt Långedrags värdshus. Inte så gott som det brukade vara, men det slank ner i alla fall. Även farmor och farfar följde med. Efter det åkte vi hem, var så soligt och fint ute idag. Runt 4-taget åkte jag och pappa hem till Fredrik Lindelöv för att han skulle hjälpa mig med min Mac dator. Han fixade lite, men vi kom fram till att lämna den där så skulle vi höras av imorgon hur det va.
Efter det åkte jag hem till Linda så fikade vi lite och tittade på film, hur man blir av med en kille på 10 dagar. Han är sååå snygg i den filmen, haha!
Sen gick jag hem och åt lite smått kvällsmat med familjen samtidigt som vi tittade på ensam mamma söker. Favoritprogrammet så söndagar!
Men men, nu ska jag fixa med min iphone. Fick nämligens pappas gamla igår eftersom att han har köpt den nya. Så ska lägga in lite kontakter och sånt :)

take care


farmor och camilla


mamma, farfar och alida


jag och pappa

Linedance!

Igår på Tjörn hände det inte så mycket. Camilla städade klart medans jag dammade hennes rum. Hade inte så mycket att göra så tyckte att de va bäst så, haha. När vi blev klara fikade vi och drack 11 kaffe med Camillas mamma. Mysigt!

Runt 3 taget blev det lite middag, kyckling, ris och sås. Gott va de. Sen bestämde vi oss att hälsa på mormor och morfar och familjen Hansson och runt 6 taget började vi att bege oss hemåt med Camilla som chaufför!
Det tog lite mer än en timma eftersom vi stoppade på vägen för att köpa lite färdgods haha.
Väl hemma fick vi skynda oss att göra iordning oss för att hinna gå på ungdomsmöte. Bra var det och härlit att tröffa folket igen. Efter mötet fikade vi och sedan dansade vi linedance! Sjukt skoj va de!! Sen drog vi oss hemåt runt 1 tiden och jag somnade härligt i min säng!
Nu har jag precis vaknat, vi ska troligtvis åka och äta middag på Långedrags värdhus senare. Gott gott! Nu ska jag i alla fall se till att jag får i mig något litet till frukost innann

take care


Surprise!!

Gotte morgen =)

Vaknade precis för någon timma sedan. Camilla dammsuger huset och jag sitter här, har precis blivit attackerad utav dammsugaren, haha ;)
Igår va det jätte trvligt! Överraskningen som jag inte kunde skriva va att vi skulle ha ett överraskningsparty för David som fyller 20 år på onsdag! Så efter vi hade varit hemma hos Oscar gick alla hem till David där en tjejkompis hade lurat iväg honom. Runt 8 tiden fick vi reda på att han va påväg hem så då stog vi alla redo i köket och när han öppnade dörren skrek vi alla GRATTIS!!!! Han blev helt överraskad och det var roligt att se hans min.
5 minuter senare knackade de på dörren så vi sa till David att han skulle gå och öppna. Där står det 2 tjejer ifrån Frövik (Örebro) som David och alla hade lärt att känna på Frizon i somras. Han blev helt chockad och stum!!
Sedan bjöds det på tacos och han fick sina presenter. Jag, Camilla & Rebecka hade köpt ett 6-pack glas,en cool  vattenkanna, en popcorn skål och en kokbok, hoppas han blev glad :)
Sedan fick Davids storebror och hans kompisar för sig att de skulle ut på någon skattjakt så vi hängde på. ´Det går till så att man tydligen slår in några kordinater på en GPS så ligger det "skatter" ute i naturen typ. Fyy, vi åkte in i en mörk, lång, äcklig skog någonstans.
Efter det åkte vi tillbaka till David där det blev glass och alla godsaker till. Så vi hade en jätte trvlig kväll där borta!
Runt halv 2 taget kände jag och Camilla att vi skulle börja dra oss hemåt och nana. Så vi la oss i sängen runt 2 taget och låg och snackade framåt halv 3. Sedan somnade vi härligt!
Idag vet jag inte vad som händer, ska snart hjälpa Camilla att laga lite mat. Sedan har bjudit in oss själva på fika hemma hos Oscar haha. Så får se om det blir av!

Take care

(bilder kommer när jag är hemma, har ingen överföringsslad här)

Here I am!

Tudelo!!

Igår hände inte så mycket. Gjorde lite läxor och sånt. Va på en shoppingrunda med mammsen också. Köpte ett linne och två par byxor på Cubus. Även ett par Rare på RBL hittade jag som mamma ska köpa nu i helgen till mig :) På kvällen blev det idol och allmänt slapp!

Idag gick ja upp tidigt, redan runt 6 tiden för att packa och göra iordning mig. Skulle nämligen åka till Tjörn efter skolan idag. Så jag tog bussen 11.52 ifrån Kungsportsplatsen som skulle gå till Stenungsund. På stenungsundstorg väntade Camilla på mig så vi gick runt och tittade lite, hon köpte ett par leggings och ett armband :)
Sen åkte vi ner til Skärhamn för att titta lite. Skulle även hitta en present till David som fyller år nu i veckan. Sen gick vi med raska steg hem till Camilla för att göra iordning oss och laga mat. Jag gjorde någon bacongrej med makaroner, en äkta kock är vad jag äe, haha ;)
Så nu sitter jag här hemma hos Oscar på holmen, vad som händer ikväl skriver jag imorgon för det är en överraskning!

take care


Powerbook G4 15 tumm

Full fart idag!
Va i skolan först som vanligt, slutade 13.10 idag. Då gick jag & Filippa en stund i stan och köpte en present till Erica. Sedan träffade vi henne och satte oss på Frank's och fikade. Jätte mysigt va de!
Runt 4 taget tog jag & erica bussen hem och pappa kom och hämtade mig på beryll. Vi skulle byta min dator som va lite halv knasig, batteriet funkade inte. Men det blev ingen HP eller något, utan en powerbook! Blev helt super glad!!
Sen va det hem en snabbis, åt lite middag och sedan åkte jag till körövningen. Härligt att den har startats upp igen.
Så nu sitter jag här hemma, håller på att fixa datorn med att ladda ner alla program som jag ska ha. Gjorde precis min engelska läxa också. Skulle skriva om 11 September 2001.
Sova nu, take care


datorn :)

Kitas Gymnasium

Skola igen!!
Sitter här och tittar på barnprogram, haha. Först va det Elias - Räddningsbåten och nu är det Postis Per haha. Lite roligt att se på de när man inte har något specillt att göra. Bussen går nu om 10 minuter så får kiiila!
Idag blir det troligtvist stan efter skolan, får se :)

take care

natti natti..

time to sleeeep!
Camilla har varit här en stund idag, så fikade lite och sånt. Hon hade gjort en grej med mamma & pappa idag :) Har tittat på idol också och har precis pratat med Tejder i en timma nu. Satt ute i bilen, älskar att sitta där ute när de är mörkt.
Så nu ska jag nana, natti natti

Bädda sängen, nu!!

Måste berätta en sak, haha! Kom hem ifrån skolan idag, som i övrigt var rätt så chill. Så blev det middag så säger pappa:
Pappa: Upp och städa ditt rum sedan!
Jag: Men jag städade ju de imorse!
P: spelar ingen roll, det var inte någon riktig städning.

Men så fortsätter jag att äta. Sedan går jag upp på kontoret och ringer bredbandsbolaget och sätter mig i telefon med dom, så kommer pappa upp.

Pappa: Lägg på!
Jag: Neej, jag måste fixa så att internetet funkar ju!
P: Du lägger på nu och går och bäddar din säng nu, ringa kan du göra sen!
Då blev jag så arg så jag flög upp ur kontors stolen och skrek
J: JAG HAR JU REDAN BÄDDAT SÄGER JAG JU!!!!
Sen går jag med hårda steg in på mitt rum, pekar och säger
J: SER DU INTE ATT DE ÄR BÄD... ojj en bärbar dator!

Sen hör man mamma och pappa skratta, haha. Lite roligt, blev helt chockad och jätte glad, så nu har jag en egen bärbar dator :) Håller på att fixa iordning den så att den går att använda. Lägger in bilder, laddar ner program och lägger in Anti virus program.

Ha det bra, take care

Gotte morgen!

Ännu en ny trevlig skoldag som man ska ta sig igenom!
Igår slutade jag runt 3 tiden med retorik, min senaste dag i veckan. Va hemma, lagade lite mat och sånt. Sen kom Rebecka förbi och drog med mig ut. Vi satt en stund hemma hos henne så att hon fick gjort sin läxa, sedand rog vi ut på en promenad med Linda och Martina.
Fyy, jag och Rebecka sprang i förväg för att gömma oss i en buske, så tar jag med hela min hand på något som jag trodde va taggar. Men ne, brännässlor buskar va de!!! Jag fick så sjukt ont i handen och det kliade en massa. Helt vit prickig va den. Så gick hem till Filippa för att hämta lite salva så det skulle bli bättre.
Väl hemma gjorde jag lite kvällsmat, den bestod utav ananas, yummi! Tittade lite på tv och la mig runt 11 tiden.
Nu går min buss om 40 minuter,

take care

barnprogram

God morgon på er alla!

Idag gick jag upp jätte tidigt för jag va så pigg, redan 6.10. Ja la mig kl. 22.30 igår, jätte härligt! Så nu sitter jag och tittar på tv, nyss va de teletubbies. Men nu är det Nicke & Nilla musikvideo, om en stund kommer Elias räddningsbåten, jippi!! haha. Skolan idag, slutar kl. 15 med retorik :)

take care


filmer!!

dumma martin som bloggar utan at jag vet :O haha

Idag kom tjörnbrona på besök, eller David & Martin. Vi gjorde en liten kladdkaka tillsammans som blev, hmm god?! haha, misslyckad i alla fall. Men mysigt va de. Sen kom vi hem till Rebecka där vi tittade på hennes nya rum, weei jag va den första kompisen som va inne i de. Sen åkte tjörnborna hem och vi tog en promenad ner till rösa, mysigt.
Så nu sitter jag här, ensam mamma söker börjar snart!

Här är några filmer som jag tänkte lägga in i alla fall:


Per Fritzell sjunger på fiskens dag


mamma och hennes kompisar på 40-års festen, haha


även denna dansen gjorde dom, haha

Nu började ensam mamma söker, take care

bilder, som jag lovat..


Kräftskivan med tjejerna:


kräftskivan

  
matilda & viktoria, jag & sofie, kräftor!!

fiskens dag:


en marulk, haha

  
olivia & jennifer, Per Fritzell från galenskaparna rensar lax och uppträder

alidas släktkalas:


alfons & moa, haha

  
släkten, moa & alfons haha, alidas tårta

en supertruper helg!

Hej hej =) !!!

Nu är helgen redan slut, sad but true haha. I fredags satt vi alla tjejerna på café vallgatan. Jätte mysigt va de. Träffade även några andra tjejer som också går på Kitas, jätte trevliga. Runt 10 tiden drog de flesta hem medans jag, Madde och Ebba stannade kvar. Vi tog bussen som gick 22.30, fanns inte så mycket mer att göra inne i stan.
Ebba drog hem och jag och Madde tog vägen förbi kyrkan vid tonår där Rebecka och alla va. Elina ringde mig och sa att hon va i Fiskebäck idag. De va jätte roligt att träffa henne igen, år sedan sist! Så vi stod och pratade en massa goa gamla minnen och va hemma runt 2 den kvällen.

  
madde & ebba, matilda & johanna, Elina & madde

Sen i lördags vaknade jag och tog de lite allmänt slapp. Elina & Johanna kom förbi och sa hej då innan dom skulle tillbaka till Udevalla. Sen övade jag i princip hela dagen på att spela piano eftersom att jag skulle spela på 40-års festen. Så de blev 6 stycken låtar. Kom till festen runt halv 6 taget då jag skulle hjälpa till. Vi gjorde förätten och skärde ner frukten och allting. Runt 7 taget satte jag mig ute i foajén och började att spela medans allt folk minglade inåt. Runt 20 över slutade jag och festen började och sedan va de full fart hela kvällen! Va jätte roligt och dom hade en massa roligt späck. Det var en schlager 40 års fest så alla dom 8 stycken som hade festen började med att klä ut sig och hade ett schlager nummer. Det blev någon god paj till förätt, paella till huvudrätt och panacotta till efterrätt. Efteråt blev det tårta, godis och frukt och allt.


                                  40-åringarna

  
jag spelar vid minglet, festlokalen, 40-åringarna som schlagerstjärnor

  
mamma och hennes kompisar med deras nummer, haha. tårtbordet :)

Idag har jag bara vaknat, Erica fyller år idag så har grattat henne! Ska äta lite middag nu med familjen. I eftermiddag blir det troligtvis fika, några tjörnbor kommer på besök troligtvis. Men men, middag nu :)

take care

thank god it's friday!

jippi nu är det fredag, vilket betyder helg! Skolan idag va mysig och vi tog en liten frukost på espresso house mellan företagsekonomin och matten. jag och mammi tog en sväng till torslanda för att titta lite i en affär, men vi hittade ingenting. sen körde hon mig back to the jail haha, önneredsskolan. skulle fråga om min gamla musiklärare hade lite noter på schlager låtar. jag ska troligtvis spela på en 40 årsfest imorgon kväll. men han hade ingenting så jag får se om jag får tag på det någon annanstans, hoppas annars blir de kaos.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. får se vad vi tjejer hittar på. men tills dess..

bye bye, take care

time for school

Japp, ännu en skoldag som man ska ta sig igenom! Men det är rätt så soft idag, har företagsekonomi på morgonen, 1,5 timmars rast och sen 1 timma matte. Så slutar 11.40 idag :)
Sen vet jag inte vad som händer, måste gå lite i stan och köpa lite saker som man behöver, leta present till Erica också som fyller år på söndag. nu går bussen snart.

ciao, take care

bubbelbad med en härlig unge

Vilken härlig unge han är haha! Idag kom han strax efter 16.00 taget, så vi tittade lite på Barnen i Bullerbyn. Efter derrt tog vi en promenad till häststallet och tittade på hästarna, efter det köpte vi lite godis. När vi kom hem så tog lekte jag lite med han och hans leksaksmoped, oj vad skoj man kan ha, haha! Sen tog vi ett bad i badkaret. Så jag och Alfons låg där i och plaskade och hade skoj!
Sen la vi oss i soffan och värmde oss och sen fick han på sig pyjamasen. Vi åt lite kvällsmat och lekte vidare på golvet. Runt halv 8 tiden kom Lotta-Lena och hämtade honom och han va mycket trött kan man säga. Så det var en rolig dag idag med mycket bus och skoj :)
Skolan imon igen då, segt haha! Men det är ju helg.

take care


jag & alfons

  
alfons & katten    alfons badar   jag & alfons badar skumbad :)

plättar och huvudvärk

Så gott, nu står pappsen och steker plättar. Länge sedan man åt det. Om ungefär 1 timma så kommer Alfons. Får se vad vi ska hitta på. Hade tnkt att sova lite middag i någon halv timma nu i alla fall, har så sjukt ont i huvudet!
Tittade precis på TV på programmet Oprah Winfrey show, helt sjukt! Va en kille som höll andan i 17 minuter, 4 sekunder och 4 hundra delar!! Han slog världsrekord. Snacka om skillad kille!! Just de ja, sov va de!

take care

sovmorgon?

God morgon på Sverige!

Idag sov jag lite längre än vad jag skulle. Tryckte visst på fel knapp på mobilen så jag stängde av alarmet istället för att snooza. Så nu går min buss om 20 minuter till skolan, missar bara en naturlektion, men det tar jag igen snart :)
I eftermiddag ska jag passa Alfons annars vet jag inte vad som händer mer.

take care

idol♥filip&fredrik

Åååååhhhhh!!!!! Jag har hittat min favorit i idol 2008! http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603660&renderingdepartment=2.19545 Erik Ljung, tycker han va jätte bra :) !!

Sitter och tittar på Vem kan slå Filip och Fredrik? Sjukt roligt program, haha. Perfekt TV kväll! Lotta-Lena ringde för ett tag sedan så ska passa Alfons imon i några timmar efter skolan. får se vad vi hittar på!

take care


jordens undergång?!

Det var ett väldigt snack om det här med jordens undergång. "vi klarade oss, forskarna är lyckliga". Jag hade inte hört ett skvatt om detta på hela dagen förän min syrra sa det till mig här hemma så läste lite på internet. Trams säger jag bara! Tror inte på något utav det, inte heller på att jorden skapades av en liten, liten boll som va lika liten som en ärta. Låter inte precis trovärdigt, men men. Alla har sina teorier. Det sägs ju att han som kom på teorin om Big bang sa i sin dödsbädd att han inte själv trodde på den. De låter ju rätt så knepigt. Att just denna ärtan s´prängdes och sedan fanns jorden där efter ett x antal miljoner år. Vad var det som gjorde att ärtan uppkom? Den kunde ju inte komma ur tomma intet?

Nog om det! Idag var de rätt så soft i skolan, hade svenska som vi gjorde absolut ingeting på. Sedan hade vi 1,5 timmars håltimma så vi satte oss på Espresso house och åt en god frukost med en latte, jouice och scones. Efter det var det matte och företagsekonomi. Slutade 13.10 :) Åkte till torget, träffade Rebecka på bussen så tittade runt lite. Hittade ett par Rare jeans från Rbl som jag la undan, får se om jag köper dom. Tog bussen hem runt 3 taget och åt lite mat. Satte mig sedan ett bra tag i telefonen med bredbandbolaget angående om vårat internet på datorn där uppe. Ingen av oss hittade problemet så jag skulle återkomma i slutet utav veckan, segt :/ !
Ikväll är det idol, bänkad framför tv:n :)

take care


är det så här våran jord kom till?

I'm to late!

Skolan igen, försovit mig lite. Ungefär 10 minuter så får snabba på nu. Bussen går om 12 minuter, men tänkte bara säga god morgon eller  något sånt först :)

take care

vart?



åhh vad jag älskar denna jackan, någon som vet vart den kan finnas?
sjukt snygg outfit!

alfons&toppmodel

Tjingeling!

Har precis tittat klart på top model nu, verkar som om de kommer att bli en bra säsong :) !
dag va det gympa klockan 9 på morgonen, vi spelade softball, skooj!! Sedan hade vi typ inga lektioner så efter en stund gick jag, Sofie och Filippa hem till Filippa och chilla. Tittade på Jersey girl, jätte bra film. Sedan kom Vicki, Sandra och Matilda också så vi åt lite thaimat. Sen blev det allmänt slapp på Filippas rum.
Runt halv 6 taget gick jag hemåt. Tog en sväng förbi farmor. Idag va Lotta-Lena, Alfons och Vilgot där också. Haha, lärde Alfons hur man gör "gangster posen", så sööööt!! Runt halv 7 skulle dom gå hemåt och jag följde dom en bit. Gick in i häststallet och tittade på hästarna, De tyckte han va roligt :)
Snart sova, är lite trött tror jag!

take care


jag & alfons :)


gangster posen, haha!

seeeeg dag

Gick en liten sväng till Rebecka senare, mitt i ösregnet. Fick gå ut i ragnkläder, stövlar och paraply haha. Vi bakade en kladdkaka och tittade på A cinderella story, även Linda kom också. Sedan gick jag och Rebecka ut på en liten promenad. Ner till hamnen och tillbaka. Sedan gick vi hem till Linda, hon satt hemma och pluggade. Men Rebecka gick hem lika snabbt så det blev bara jag och hon. Satt och pratade lite om allt möjligt och hon visad bilder från Sydafrika när hon va där :) Runt 10 tiden gick jag hem och nu sitter jag här. Tittar på 100 höjdare med mamma och pappa, haha såå roligt!
Imon är det skola, sen får vi se. Börjar 9.00 med gympa.

take care

It's raining men, hallelujah!

det regnar en massa nu, det bara öser ner. jag har tråkigt och vill ut. vad ska man göra? blä. vill ha tillbaka usa vädret. eller man kan ju alltid åka dit?


ny dag, ny vecka!

Gotte morgen!

Igår va det jätte mysigt och bion va bra! Det blev kusinerna Emma och Magdalena, samt Camilla, jag och syrran. Vi tog en runda på Mc Donalds och sedan blev de filmen tätt därpå. Den som inte har sett Sex and the city ska se den säger jag :)!
  
syrran, jag och Emma    kusinerna Emma och Magda    Alida, Camilla och jag
(bilderna är ifrån http://fambjork.blogg.se/)
Idag hade jag klockan på 6 och vaknade upp med världens värk i magen. Fyy fyy, perioden nu. Så tog en tablett, somnade om och bestämde mig för att hoppa över första lektionen och se om jag kunde gå resten av de som va som började 11.10. Men när jag vaknade så va de inte så mycket bättre. Så det fick bli en hemma dag. Har strosat runt lite här hemma och fixat, målat stugan ute. Mår bättre om jag rör på mig. Om jag sitter/ligger still ligger jag bara och tänker på att jag har ont. Snart kommer pappa hem och då blir de mat, yummi :)

take care

helgen =)

Oj, länge sedan nu haha! Ska börja med att säga GRATTIS syrran på 14 årsdagen i fredags <3! :)
I fredags kom jag i alla fall till skolan, fick reda på att vi inte skulle ha någon företagsekonomi så började inte förän 10.20, alltså 2,5 timmar rast! Så vi gick hem till Mathias i klassen och kollade på Scary movie, själv va man så trött att man somnade i hans soffa. Sedan blev det skolan, räknade matte i en timma och sen slutade jag. Så hade bara en lektion idag. Efter det tog vi en lunch på Jensen, sjukt gott!
Väl hemma sedan städade jag lite och åkte till Wettegrens lager med pappa. Köpte lite pennor och sådana nödvändiga saker till skolan. På kvällen åkte jag, Filippa, Madde, Viktoria och Sofie in till stan och satt på ett cafe och hade det jätte  mysigt :) Senare kom Christoffer och då satte vi oss på Condeco. Va hemma runt halv 2 :)
På lördagen hade jag ställt klockan på 08.30 så då gick jag upp. Det var fest i väst nere i hamnen, lite lotteri och aktuioner och sådant. Trevligt men dålig väder! Så runt halv 1 taget åkte jag, Aliad och pappa ner till fiskhamnen på fiskens dag. Tittade runt lite och jag åt en god räkmacka. Per Fritzell upträdde, grymt rolig var han! Väl hemma igen städade jag mitt rum en snabbis innan jag stack iväg på brölopp i kyrkan. Det var vigsel för ungdomsledaren och hans nuvarande fru, jätte fina va dom =)
Sen fick jag snabba mig hem för då var det kalas för min syrra som fyllde år i fredags, jätte trevligt var det och en massa me folk. Fick se Tuva-Lisa idag för första gången också, sjukt söt :) ! På kalaset blev det en massa go mat och mys! På kvällen va jag så seg så det blev en hemma kväll med mammsi och pappsi. Va så trött så jag somnade till i soffan, så förflyttade mig till min säng runt 12 tiden. Där somnade jag gott!
Idag vaknade jag upp runt halv 10 tiden, spelade lite guitar hero och ska nu äta frukost med mamma och pappa. Ikväll blir det bio med kusinerna Magda och Emma, min syrra och Camilla :) Sex and the city, sent ute I know haha.

Ska försöka lägga in alla bilderna som jag har lovat! orkar inte vänta på att internet där uppe ska lagas!
take care

alfonsdag, igen haha

Tudelo =) !


Igår blev det Mio min Mio som jag tittade på, sen blev det Idol på kvällen. Klockrent program! Sedan gick jag och la mig klockan 10. Va helt slut efter dagen, mådde inte bra! Idag vaknade jag upp och bestämde mig för att ta en extra dag hemma. Så det gjorde jag. Tog det lite lugnt, bakade negerbollar coh tittade på serier. Första avsnittet av Gossip Girl säsong 2, såååååååå bra!!!!!!!! Sedan tittade jag på en ny serie som precis började i USA, 90210 heter den och va också hyffsat bra!
Sen ringde Lotta-Lena och frågade om jag ville ta med Alfons ut på en cykeltur, så det gjorde jag så jag kunde få lite frisk luft. Vi hade mysigt och tog en liten cykeltur till sjön och köpte glass, sen cyklade vi hem till min faster och fabror, Alfons farmor och farfar Kurt och Kinna. Där va vi resten av kvällen innan Jacops tjej, Matilda körde hem mig till Lotta-Lena igen så jag kunde ta hem moppen. Väl hemma blev det lite städning och nu sitter jag i soffan och tittar på Idol igen, haha.

take care


boooring, tråkigt, aburrido!!!

Jag har tråååkigt!!
I have boooring!!
Tengo aburrido!!

Jag hade nästan glömt av hur tråkigt det är att vara sjuk! Det finns ingenting att göra! Jag ha lust att se någon bra Astrid Lindgren film, men våran video funkar ju inte :/ Så nu sitter man här och tittar på tvins och deras produkter som dom försöker att sälja. Jag vill göra något roligt!

take care

sjuk..

Gotte morgen!

Huvudvärken blev inte alls bättre igår! Somnade i soffan i 1,5 timmar, sov som en stock och min hand var alldelles blöt av att jag secklade i sömnen, haha! Sen bakade jag och syrran scones, blev bättre än vad jag trodde. Men lite för mycket bakpulver kanske?! Runt 11 tiden gick jag och la mig med dunkande huvudvärk och halsont.
Hade klockan på 6.30 imorse men kände direkt att det inte skulle bli någon skola för mig idag! Ringde till mammas mobil då jag knappt hade någon röst och pep i telefonen "mamma jag är sjuk" och hon hörde ju det direkt. Men om man tittade ut på vädret så hade man inte så stor lust att gå. Det ösregnade imorse!! Men i alla fall, somnade om och vaknade 08.45 och kunde inte somna om igen så gick upp. Solen lyser verkligen och nu tycker jag att man ska bli frisk igen! Men riktit så funkar det ju inte. Så idag blir jag en soffliggare. Försöker att prata så lite som möjligt och har en tröja på mig som täcker min hals. Fyy, det är boooooring att vara sjuk!! Yeay yeay, nu kurrar magen efter frukost så får laga ihop något gott :)

take care


slappa dagar

Nee, det bölev ingen bio i söndags :/ Blev förhinder så det va lite synd. Satt hemma i soffan iställe toch tittade på En prinssesas dagbok 2. Igår hände inte heller så mycket. Jag var i skolan hela dagen och på eftermiddagen gick jag hem till farmor. Lånade hem hennes dragspel så nu har jag lärt mig att spela lite, sjukt skoj :D !!
Pappa var även hemma en stund igår, men gick runt 11 tiden på kvällen för att fiska.

Idag har jag också varit i skolan. Kom hem runt halv 4 taget, sent!! Så Alida hade lagat kyckling och ris, så de va gott :) Sedan kom Rebecka förbi en snabbis så vi åt lite glass. Efter det skulle jag ut och måla våran stuga som vi har, men så började de att regna så det var lite synd. Men jag har sådan sjuk huvudvärk så tänkte lägga mig ner ett tag nu.

Anledningen till att det inte blir så mycket blogg längre är för att jag är inte alls lika mycket inne på datorn nu som jag va förr. Men det blir säkert bättre med allting när internet fixas där uppe + mer bilder ;)

take care

RSS 2.0