söndagen den 31 maj 1991 - 2009.


Vad är de för en dag? Är de en vanlig dag? Nej, de är ingen vanlig dag för de är min egna födelsedag! Hurra, hurra, HURRA!!!!
Just de ja, grattis till mig själv på namnsdagen också, Petronella och Pernilla.

helg.

Känner mig helt död! Efter en heldag på jobbet 10-17 är de härligt att bara ta de lugnt. Funderar att ta mig ett bad i badkaret, yeay!

Igår va de 2 studenter igen, Ebba och Emelie. Jag vill också ta studenten!! Men 1 år går fort. Va hemma hos Ebba på kvällen där hon hade en liten studentfest.
Imorse var de bara att gå upp för att jobba. Roligt att komma till jobbet igen.

Längtar lite mycket till imorgon nu då, Petronella is turning 18!!! Yeay!

sjung om studentens tider.

Igår va de fullt upp med alla studenter. Hade riktigt roligt och jag hann med allihopa. Emma, Josef, Olivia, Malin och sist Ellen. Framåt kvällen kom Magdalena & Christoffer på lite kvällsmat, mysigt!

Imorse va de direkt upp och ha sista körlektionen. Han tyckte att de gick galant och jag blev glad! Så nu har de bara varit teoriplugg hela eftermiddagen. Dax att gå på student nu igen senare, Ebba & Emelie.




teori är boring!

Plugg, plugg, plugg! Hela mitt liv kretsar runt plugg nu!! Jag kommer hem från skolan - plugg. Jag äter middag och efteråt - plugg. Jag lägger mig i sängen - plugg. Jag bara längtar tills jag har mitt körort så jag slipper denna nedrans teori!!

Förutom att plugga hela dagen så har jag varit och gjort ett syntest. Lite sämre syn än innan hade jag fått. Så ska byta glaset i bågarna men fick även med mig 3 veckors provning av linser.
Jag
och mamma tog även en sväng till Billdal där de va Sebago, Musto och Pelle P utförsäljning. Blev inte så mycket till mig, en Sebago keps. Men hittade mycket till fadern min (som man alltid gör)

Så nu ska jag vila min hjärna från ansträgning, plugg och allt genom att sova. Känner verkligen att jag behöver all sömn jag kan få. Imon är de fullt upp med studenter (5 st!!!) och plugg...

you're the fish and i'm the water.

Ligger här i sängen och pluggar teorislutprov, blev godkänd med 52 precis haha!

Mitt i alla tråkigheter får jag ett sms av Rebecka. Åhh va jag tycker om dig vännen! Blev verkligen jätte glad för de du skrev! Du är den som jag verkligen kan lita på, den som förstår mig. Vi vet precis vart vi har varandra även om vi inte har hörts av på flera dagar. Älskar dig!


I'm so excited!!

Åååhh va jag blev glad nu!! Detta gjorde verkligen min dag. Min pisseftermiddag som vände och gjorde mig glad!
Fick ett meddelande på facebook chatten från Audrey som berättade att hon beställt biljetter idag!!! De är hon och Melissa som kommer, längtar verkligen riktigt mycket!


Stora Holm.

Nyss hemkommen från en liten fika nere på Basen med pappa.

Hade halkan idag innan, riktigt roligt!! Fick några sladdar någon gång och snurrade runt, va uppe i 80 och tvärnita så man snurra runt, så de gick bra. Ne, roligaste med körkortstagningen hittills!

Så nu är de plugg som gäller. Ska skriva en novellanalys om Flickan med svavelstickorna, plugga teori och sedan övningsköra med pappa.

en lång helg.

En helg är slut och de är början på en ny vecka, super trött är jag och har inte fått vilat ut!

I Lördags kväll blev de grillning med familjen, kusin Magda och moster Vivika. Mycket mysigt och gott. Efteråt blev de en tur hem till Jennifer där de va ett gäng. Blev brännbollsspelning! Efteråt tog vi en sväng hem till bror där de va ett annat gäng och va me dom en stund. Mysig kväll!

Söndagen va de upp tidigt! En stor konfirmation som stod på spel och jag skulle sjunga. Blev riktigt bra om jag får säga mitt, ljudet var inte helt 100 men förutom de. Jag både spelade piano och sjöng så nöjd är jag. Efteråt va de mat, fika och tårta här hemma. Va väl runt 60 personer här så de va ett gäng.

Idag har de bara varit skola. Blev godkänd i tyska muntliga, jippi!! Väl hemma fick vi besök av Lotta-Lena, Alfons och Vilgot som kom på middag och tårta. Blev en eftermiddag med dom, riktigt mysigt och roligt!
Senare va de kalasfika hemma hos Cornelia som fyllde 17, så en fartfylld dag har de varit.

Imon är de upp tifigt som gäller. Har halkbanan imon och ska va vid Stora Holm 7.30! Så, natti..




tjugotredje maj.

Mycket man har hunnit med idag, härligt!
Vaknade i morse av att pappa väckte mig, upp och övningsköra va de som gällde! Blev en tur till Vasa där vi hämtade lite grejer, till affären och sen hem. Kaffe-drickande och mys med familjen. Sen var de dags för utemöblerna att tas fram. Det vankas sommar!!

Igår va de en trevlig kväll på Tjörn. Blev god mat i Betania med lite lekar, en sväng till Mc Donalds för lite glass och sen en tur hem till Niclas. Va hemma runt 3-tiden så de va bara att lägga sig!

Om en stund kommer moster och kusin hit (Egypten-tjejerna) och sover här ikväll. Konfirmation imon så de är mycket att greja så dom ville hjälpa till, gulligt. Så ikväll får vi se vad som händer :)




Rönnäng, the place i love.

En dag som har bestått av plugg, städning, plugg! Härligt att ha fått något gjort. Så nu bär de av en tur till Rönnäng. :)

en massa slit och jäkt.

Jadu Magnus.. Känns som jag bara skriver "ursäkta dålig bloggning" 24/7, men de är tyvärr sant. De är så mycket som händer nu denna veckan men jag försöker!

Häromdagen blev de i alla fall en tripp till stan med Matilda och Filippa. Tittade lite smått i affärer och sedan blev de en lunch på cafe Vanilj. Efteråt va de sångövning inför konfirmationen och en fiak hemma hos Matilda.

Igår va de en slappardag hemma på morgonen. Åkte en snabbis till torget med mamma. Hittade ett par skor till mig på Bianco. Riktigt snygga om jag får säga mitt. När klockan närmade sig 15.30 åkte jag, Matilda och Jennifer upp (ner?) till Tjörn. Ännu en till sångövning, fika hos Camilla (teater made by M & P) och grillning hos David.
En härlig kväll kan de beskrivas!

Plugg och städning idag, kanske en sväng senare till Rönnäng pratade vi om..






dålig bloggning!!

Vad har hänt med mig? Har tappat bloggningen helt! Men de är mycket som gäller nu i slutveckorna. Massa skol plugg, teori plugg, övningskörning, egen tid. You name it!

Dagen idag har i alla fall varit hyffsat lugn. Va i skolan till 14.30 och sedan var de raka vägen hem. Pluggade teori i ungefär en timma och sedan blev de en stund i rabatten för att rensa ogräs! Känner mig duktig, haha!
Tog en tur med mamma och pappa till ICA Maxi och storhandlade, råkade självklart ut för en säkerhetskontroll (eller va de nu heter). Efteråt blev de en liten fika/kvällsmat hos Rebecka.

 Imon är de lekdag i Skatås med skolan som gäller. Men jag har annat på G! Blir en shoppingdag med tjejerna i stan istället, häääärligt!

plugg dagarna i ända.

Dålig uppdatering. Mycket som stått på spel. Varit mycket plugg.

Kan sumrera helgen med fika, SPÄCK, kompisar, plugg, deg. En härlig helg vill säga. Ska bli så härligt denna veckan. 2 riktiga skoldagar, måndag - tisdag. Onsdagen är en lekdag och sedan är vi lediga. Wonderful!!

Nee, ännu mera plugg nu....

am i feeling right?

Vad allt är svårt ibland. Man vet inte vart man står. Känslan säger ett men huvudet säger ett annat. Vad ska man lita på? Varför får man svackor i livet? Kunde de inte bara vara en dans på rosor? Inget att oro sig över, ingen stress och ingen skit.

Ibland vill man bara rymma. Åka iväg dit man känner sig befriad ifrån allt. De finns sådana ställen. Ställen där livet är som en dans på rosor.

Jag vet vart vill. Jag vet vart jag har varit. Jag vet att jag ska tillbaka..


härligt kusinbarn.

Alfons va här en sväng och käkade middag precis. Haha, aldrig sett en sån liten unge som kan få i sig så mycket! Säger två ord om honom: världens gullunge!

- Pee..Pe..Pettonela, här får du en baaaaaamsekram!!
- Åhh va snäll du är Alfons!
- Hihi, hej då Pettonela!


don't drink and drive.

Just de ja!

Va på en kurs idag med bilskolan. 3 timmars kurs om trötthet, alkohol/droger och risker. Inte den roligaste kursen man varit på men den fick en verkligen att tänka!
Helt sjukt att man som människa kan sätta sig bakom ratten och köra när man har alkohol i kroppen. Man riskerar inte bara sitt liv utan andras också!
De filmer vi fick se va hemska!! En liten 4-årig pojke, sin bästa vän eller lillebrorsa. Livet bara slutade. De gick så snabbt. Helt oförlåtligt.

Gå in på pedersparty så kan ni läsa och se bilder..


hektiskt dag.

Ursäkta dålig bloggning av mig nu för tiden. Men jag känner mig så sjukt stressad inför allting nu. De är en massa i skolan, musiken inför konfirmationhögtiden, teoriplugg och en massa annat som står på spel.

Idag har dagen bara gått till en massa, massa plugg. Fick gjort klart frågorna till filosofin, underbart!
När klockan närmade sig 18.00 var de dags att gå till kyrkan där jag, Matilda, Jennifer och Niclas skulle öva inför konfan. Har kommit en bra bit nu, ska bara småslipas. Efteråt blev de en god kvällsmat hemma hos Matilda.

Dags att sova nu då. Upp klockan 9 imon då de är riskutbildning 1 med körskolan. Booor..i ....n....g...........

länge sedan.

jacka: Rare
linne: H&M
byxor: Cubus

(ursäkta smutsig spegel!!)

wednesday.

Känns inte som att man hinner blogga just nu, en massa annat som kommer före. Tror i alla fall att Matte B provet gick hyffsat igår, satt alla 4 timmar ut.

Tog de rätt så lugnt efteråt. Hade en liten körlektion med pappa. Blev lite körning i Hisingen, Stan, Mölndal och ett avlsut vid Sannabacken med en god glass! Gick sen till Linda en stund och tittade på film me tjejerna.

Kom precis hem från skolan/stan nu. Blev en kycklingsallad på cafe Tintin med Sofie, Vicki, Sandra och Filippa. Mysigt! Om 1 timma är de körskola, låtsas uppkörning så får se hur de går..


i love math.

Plugg, plugg, plugg, plugg och ännu mera plugg!! De är så mycket känns de som nu! Filosofi, Matte B nationella imon, spanska, körkortsteori. De är mycket som ska hinnas med! Sen finns de mycket annat som man vill göra samtidigt.

Hade engslish national test spekaing. Gick bra, vilket jag blev glad för. Läraren sa "ingen av er fick G, i så fall högre" så de va bra.
Efteråt var de körlektion vilket gick ännu bättre. Sista momentet idag som va landsvägskörning. Hon sa att hon märkte direkt att jag hade erfarenheter, tacka vägarna upp till Tjörn för de haha! Så på onsdag har jag "uppkörning". Menas att jag har en lektion som är precis som en riktigt uppkörning, fast denna är på låtsas.

Resten av dagen har bara gått till matteplugg. Blev någon timmas break med piano/gitarr spel och spårlöst. Faktiskt ett riktigt bra program!!

Sova nu så jag får mina 8 timmar (vilket jag redan märker att jag har missat), natti.


måndag morgon.

Sitter här och avnjuter en god frukost med musik och GP. Härligt med sovmorgon! Bara sitta och ta de lugnt. Tänka och funderaallt. Ibland blir blir livet svårt, that´s life.

Börjar dagen idag med engelska nationella speaking. Hoppas verkligen på att de går bra!!
14.00 är de körlektion som gäller. Den näst sista, så nu är de bara teoriplugg som gäller!

Ne, nu går bussen om 20 minuter, dags att fixa iordning sig!

music is my life.

Dålig uppdatering idag, sorry!

Kvällen igår spenderades hemma hos Matilda. Tittade på 27 dresses. Senare blev de en tur för att träffa Sälen och co. Blev en liten fika hos Matilda med dom innan man drog hem. Seg men härlig kväll!

Idag har de varit lite plugg och Entourage tittande. Man fastnar verkligen!! Halv 7 var de sångövning i kyrkan inför konfirmationen. Hoppas verkligen att de blir bra. Är ju så roligt att sjunga och spela!!
Avslutades med en lång kvällsmat hemma hos Jennifer med Matilda, Jennifer och Niclas. Mysigt var de med en massa tjöt!

Så nu är de sängen..




i want sunshine in my life.

Fy vad de är tråkigt att vakna upp till regn när jag för bara några dagar sedan vaknade upp till sol. Nee, vill tillbaka till solen. De är i alla fall en sak som är säkert!

Kvällen igår spenderades inne i stan med tjejerna och ett gäng Tjörnbor. Blev biofilm, Gran Torino. Så sjukt bra film! Verkligen värd att se! Blev både en massa skratt och tårar.
Efter åt tog vi take away på cafe Tintin och hamnade hemma hos mig. Lite tjöt och fika.

Så nu idag är de städ, plugg, städ, plugg!! Får se vad kvällen ger oss..

i am home.

Jag är hemma. Hemma i kalla Sverige. Det är regn, rusk, kallt, grått. Raka motsatsen till Egypten. Vill tillbaka! 38 grader i skuggan, sol, värme, bad, snorkling, you name it.

Har haft en helt underbar vecka där borta! Massa skratt, bad och framför allt solning. Blev inte så mycket shopping. Men hittade allt 2 väskor, 2 par skor och en klänning.

Älskar våra tjejreser! Gjorde en för 2 år sedan som gick till Tunisien. Men de va inget jämfört med Egypten.

Idag har de varit skolan. Jobbigt med allt plugg, men de är bar att kämpa! Hade national test i engelska B idag, fy! Får se hur de gick med de. Hoppas på bra i alla fall!

Ikväll blir de nog bio ett gäng, Grand Torini. Någon som sett den och vet om den är bra?








RSS 2.0