philadelphia.

I love America and I want to move here some day!
Haft haft en riktigt rolig och amerikansk helg. De blev ingen Washington for att syrran hade feber och en massa. Men vi tog en tripp ner till Virginia Beach istallet. Halsade pa familjen Raimer och de andra som va med oss i NY. Hade 2 riktigt roliga dagar dar!
Pa lordagen va de sen raka vagen till Philadelphia. Sa har har jag haft en riktigt toppen helg med Audrey, Melissa och deras kompisar! Har upplevt en riktigt Halloween med trick and treating, klatt ut oss och party pa kvallen
Idag va vi i ett stort akvarium hus. Sag allt ifran hajar, grodor, fiskar till flodhastar. De va coolt! Sedan blev de shopping, hittade 2 par skor.
Efter det akte vi till stadens arena for baseboll. Deras lag Phillies ar i final i World Series sa de va fjarde matchen utav sju idag, New York Yankes vann, sorry! Men riktig kansla va de! Tank er att hela parkeringen utanfor arenan va full med massa billar som hade grillar pa deras pick ups och tv:n inkopplad for att se matchen. Men tyvarr kom polisen och vi fick flytta oss. Sa vi hamnade ett gang har hemma hos A & M, sa alla gick for ett tag sedan.
Riktigt trevliga manniskor har man traffat. Ska bli trakigt att lamna allt har imorgon! Da bar de av till Washington och North Carolina i fyra dagar. Sa ingen bloggning pa ett tag.
Men bye bye and good night. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0