österreich.

Så! Nu har man äntligen återhämtat sig ifrån en vecka med åkning och en underbar helg. Vad blir resultatet då? Joo, en sjuk Petronella. Men men, det är bara att bita i det sura äpplet och kurera sig.

Veckan i Innsbruck, Österrike var i alla fall helt underbar! Ett gott gäng och härlig åkning med strålande sol varje dag. Man kände ju av hur otränad man va efter ett par dagar då man typ va mör i hela kroppn ända ut till fingerspetsarna.

På fredagen var det hemgång som gällde. Egentligen skulle vi åka buss men eftersoma att vi hade bråttom till ett bröllop så tog vi flyget, grymt härligt! Redan där började allt kaos!
Vi skulle flyga från Innsbruck - Wien - Stockholm - Göteborg för att få de billigaste biljetterna. Redan i Wien var planet 2 timmar försenat och vi anade att vi skulle missa nästa plan. Men en sådan tur som vi hade så var det försenat i Stockholm också så vi hoppade glatt på planet och landade i ett snöigt Göteborg!

På vägen hem hände något dramatiskt. Vi blev vittne till en bil som brann mitt på riksväg 40. Killen som körde var helt förstörd och chockad och jag fattar mig inte på dagens samhälle som bara kör förbi och inte hjälper till! Vi stannade så klart till och hjälpte till att ringa 112 och tog in honom i bilen.

Sedan var vi äntligen hemma. Tidig morgon, sen dag, somnade direkt i sängen.






bilder: David Lorentsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0