i'm still going on.

Vakna idag som vanligt. Byte blöja på bebisarna och matade dem. Ingen spya denna morgonen, yeay! (men däremot 2 stora spyor på eftermiddagen...)
Idag tog mom ledig ifrån jobbet så att vi kan komma in i lite rutiner. Lämnade pojken för pree-k som jag nu har fått reda på att det är. Så inte pree-school utan pree-kindergarten. Åkte med mom och fixade social security number, köpte lite grejer inför dopet på söndag och försökte att fixa med amerikansk telefon till mig. En massa krångel med det!
Åkte och hämta pojken igen, hem och fixa lunch och sedan dags för en nap. Tvättade hans kläder medans hans sov så nu är det gjort för denna veckan! Så enkelt då dom slänger allt i samma load här, vitt som rött som färgat och prickigt. Spelar ingen roll! Sedan blev det nån timma i poolen, passa mera bebisar, rollerskating med pojken och sedan dags för middag.
Jag och Marianne träffade den tyska tjejen, Alina idag igen. Jätte trevlig tjej så vi kommer nog att hänga mycket!
Så som alltig, dags att sova.
god natt ♥

Kommentarer
Postat av: beckaaaabus

Va? Random me tvätten, hur funkar de lixom? Ofta de inte färgar av sej om man slänger rött å vitt i samma :S ? haha bra att höra att du har de braaa iaf! saknar deeeje!

2011-09-15 @ 09:48:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0