en helg i oktober.

Har haft lite fullt upp så har inte haft någon tid att blogga, men ska försöka att sammanfatta helgen som varit.

fredag: Ännu en härlig dag i skolan som det va. Slutade 12.30 så det var jätte härligt. Åkte hem, åt lite middag och sden till jobbet 14.00. Slutade 19.00 och då var det raka vägen in till stan där alla tjejerna va. Blev sen middag på Lilla London. Ritkigt god mat, blev en black & white, yummi!
Sen åkte vi mot Fiskebäck igen och hamnade hemma hos någon Filip. En stor maskerad va det som höll på där så va hemma runt halv 2 taget den kvällen. Tyvärr glömdes kameran hemma så det fick bli en kväll utsn kamera.

lördag: Trött ifrån gårdagens bravader gick jag motvilligt upp ur sängen runt 8.30 taget. Dags att göra smått iordning sig och bege sig mot icke fastlandet, Tjörn. Idag skulle våran kör, som heter Ichtus ha en "konsert" i Rönnäng. Så va framme runt 11 taget och sen blev det bara övning hela dagen ända fram till 6 då vi fick en liten paus till att göra iordning oss. 20.00 började konserten. Dom flesta sa att delät bra men ajg själv va inte så nöjd. Roligt i alla fall att det var så många där som va och tittade.
Efteråt åkte vi ett gäng på 9 personer hem till Camilla och fikade lite. Mysigt var det allt. Sen var det dags att åka hem. Så jag och Emelie fick åka med chauffören GG hem. Väl hemma var det bara att lägga sig i sängen och där somnade man bums efter en hård och slitsam dag.

söndag: Jaa vad ska man säga. Har inte hunnit mer än att vakna. Mamma står och lagar mat som familjen snart ska äta och jag ka börja med mitt pluggande. Sen blir det nog bara en massa plugg hela dagen framåt kvällen.

Så hörs senare!

  
övning     övning (ingen är trött, haha)     Magda & Moa


 
uppsjugning     tjejerna hemma hos Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0