en fredag att fira.

Hej hej, en snabbis här på morgonen.

Ska strax iväg och jobba, första gången på ett tag så det blir säkert roligt!!

Igår var det skolan halva dagen, ovanligt haha?! Fick i alla fall tillbaka mitt spanskaprov och blev glatt överraskad, de var ett G!! Blev så glad att jag inte ens kan förklara! Egentligen nöjer jag mig aldrig med ett G  men i spanska får man göra det ;). Sen blev jag extra glad eftersom att jag fick IG på nästan alla prov + omprov i spanska 3 men klarade nationella. Sen när jag hoppar in mitt i en kurs i spanska 4 så får jag G på direkten, så de förgyllde min dag!
Körde på med Matte C provet också, ingen kommentar haha! Men efteråt firades allting med en härlig och go kycklingsallad på cafe Tintin med Filippa och Sandra.

Kvällen spenderades med ett gäng tjejer som käkade på Bamboo där vi firade Jenny att hon fyllde 18. Så det var jättre trevligt och mysigt. Va hemma strax efter 12 då jag somnade direkt i min säng.

Ne, jobbet nu! Får se om jag hinner med bilder när jag kommer hem :)

lg x = 2 lg 3 + 3 lg2??

snälla, snälla utplåna mig från dena jord nu!!
Jag visste att jag behövde mattehandledning idag. Men ne ne, då är han självklart inte där!! Blir så arg!!! Så nu sitter jag här hemma me mina logaritmer som jag trodde att jag ÄNTLIGEN fattade. Men så fel jag hade. Fyy!

Matte C prov imon och det kommer att gå rakt åt "#¤%)&?)#¤! Yeay yeay, fortsätt simma som Nemo säger. I mitt fall, fortsätt plugga...

vad händer i mitt huvud?

God morgon, eller vad ska man säga?

Vaknade för lite mer än 30 minuter sedan, runt 4.45 av en mardröm. Usch va jag hatar mardrömmar!! Vaknade upp med tårarna i ögonen och helt anfådd. Inte roligt om man säger så. Ringde min lilla pappa som är på jobbet och pratade med honom ett tag istället, någon som är vaken :)

Skola idag då, hoppas att man orkar nu när man vaknade så tidigt då. Ne, ska försöa att somna om den sista timman...

en impulsiv resa.

Natten är här och jag ska sova nu. Dagen har spenderats med matte C plugg, gick hyffsat bra. Måste verkligen gå på handledningen imorgon!

Tog en liten paus med mamma och syrran då vi åkte en liten resa till Freeport, kungsmässan och 421 med mig som chaufför. Hittade faktiskt lite grejer, ett par converse skor, Cottonfield tröja och ett par jeans. Så blev rätt så glad!

På hemvägen svängde vi förbi familjen Larsson där det blev god kvällsmat, toast och en massa babbel. Ne, sova nu! natti




lill-lördag.

God morgon, god morgon!

Sitter just nu här i skolan i datasalen och har det allmänt härligt. Ska egentligen skriva en sportartikel, men måste läsa en bok innan jag gör det. Någon som har Gullivers resor hemms som man kan låna?

Idag blir det bara plugg, plugg, plugg! Matteprov på fredag så måste titta igenom. Första matte C provet, yeay!

Någon som har sett de sjukt snygga nya bilderna på Ed Westwick? Finns inget som inte är snyggt på den grabben, haha ;)


tankar som spränger huvudet?

Kan man tänka för mycket? Kan det finnas för många tankar i huvudet som åker runt och runt? Tar dom slut någon gång?

Jag har kommit på att jag tänker alldelles för mycket. Det finns för många tankar som inte alls bör finnas. Tankar om familj och kompisar, tankar om karriären, tankar om skolan. Tänk egentligen hur mycket man tänker.

Om jag inte minns fel så var det någon som sa att det går ungefär 15 000 tankar per dag igenom huvudet, 45 st är oftast negativa sådana. Helt sjukt egentligen!

Kunde de inte bara finnas en knapp som bara lät huvudcet vila ifrån alla tankar?





ätnligen fick prinsessan sin prins.

Sitter här framför TV 4 och tittar på den roliga nyheten, förlovningen mellan Victoria och Daniel. Äntligen hände de, efter 7 långa år friade han och hon sa ja, ja, ja!! Lycka till dem båda!

Idag har det bara varit en hemma eftermiddag. Skolan var som vanligt, inget nytt där. Förutom att den underbara Sofie fyller 18 idag!! YEAY! Dags för körkortet nu då.

Ne, Brottskod USATV4 fakta nu.


bilder från en helg i februari.

Black & Pink Party at Medeleines place.






Hanna & Jenny 18 år.







Tripp till Tjörn.





en bra start på veckan.

Hejsan hoppsan, dålig bloggning på mig!

En riktigt härlig helg har jag haft och en super bra start på veckan tycker jag allt. Härliga saker som lyser upp vardagen gör en glad!!

 Var ju som sagt på Rönnäng igår hos mormor och morfar för att hälsa på. Träffade även kusinerna + morbror och moster som kom förbi en sväng. Moa var så sjukt söt! "Kom nu Nella, kom nu!" Har aldrig varit så bra kompis med henne innan ;)

Idag var det skola som vanligt, ny vecka med plugg. Efter skolan kom Matilda hit och vi fixade lite med datorerna, nördar som vi är. Senare kom även Rebecka så det blev lite härlig fika.
Senare på kvällen blev det en promenix, men Matilda gick hem. Vi tog vägarna förbi min kusin Karin och Johan där vi blev sittandes i någon timma. Jätte mysigt var det då man inte kommer dit så ofta.

Så nu är det sängen. Ny dag imorgon med nya möjligheter. god natt.

good morgning.

God morgon, god morgon!
Solen strålar har precis letat sig in genom mitt fönster och det är en härlig dag! Dags att bege sig mot Rönnäng om någon timma.

Dagen igår va riktigt rolig och mysig. Var väl runt 50 personer där och det bjöds på god mat. Var hemma runt 2 taget och då var det sängen som var min bästa vän. Lägger in bilder som sagt ikväll eller imorgon som får beskriva min fantastiksa helg :)

lyckad kväll.

Jag skriver en snabbis och sammanfattar kvällen med:
en toppen kväll med en massa skoj och skratt!


Rönnäng imon nu då, får se om jag hinner att lägga in bilder när jag kommer hem. natti.

finally weekend.

Dålig bloggning, förlåt!
Har inte hunnit med det bara. Igår var det skola, hoppas verkligen att spanska provet gick bra! Efteråt blev det en tripp på stan med tjejerna. Letade kalaspresenter och jag fyndade verkligen en grej. En liten apa som blåser naglarna torra ifrån naglacket, verkligen jätte käck!!

Väl hemma gjorde jag iordning mig och sedan var det tjejmiddag hos Madeleine. Jätte mysigt var det och det bjöds på god mat.
Senare på kvällen drog vi iväg till Grimmered på någon fest. Inte så värst roligt så drog vidare hemåt efter en timma.

Idag var det upp tidigt, städning i kyrkan var det. Efteråt följde jag med Jennifer ner till Vingasand som hon skulle städa. Blev en massa härligt prat, du är verkligen go!
Så nu sitter jag i soffan med syrran och Alfons. Passat honom ett litet tag nu. Va uppe på vinden förut och hittade alla skidgrejer som lär behövas nästa vecka då vi alla ska åka iväg till Trysil.

Ikväll blir det partaj för några kompisar. Så lägger in massa bilder imon om jag hinner innan jag åker till Tjörn.

det är snö!!

Jag fryser, jag fryser, jag fryser, jag fryser!!!! De är så sjukt kallt!
Har precis varit ute på en mysig promenad med Madde & Filippa. Jätte mycket snö var det så man såg ut som ett snömonster när man kom hem.

Idag var det skolan på morgonen hade religonsprov. Hoppas verkligen att det gick bra! Efteråt var det plugg hemma, sedan åkte jag och pappa iväg på ärenden.

Nu är det Lyxfällan på tv. En kille som går back med 16 00 varje månad, aj aj aj!

första gången på länge.

God morgon världen, här kommer jag!
Så härligt är det. Detta är första gången sedan jag började gymnasiet som jag verkligen sitter ner vid matbordet och äter frukost i lugn och ro. Verkligen skönt att inte kunna stressa. Det fick bli havregrynsgröt, en liten macka och äpplejuice till det, yummi!

Igår var det verkligen  bara plugg, plugg, plugg!! Men runt 6-taget åkte jag, pappa och syrran till mitt jobb för att köpa en present till mitt kusinbarn som fyllde tre år. Det fick bli en tre-hjuling/sparkcykel. Sen fikade vi lite där och hade det mysigt.
Väl hemma igen blev det mera plugg, så jag hoppas att jag kan det nu!

En riktigt bra teknik som jag har när jag pluggar är att memorera saker efter ordspråk/förkortningar/sånger m.m. Tillexempel, BVC = Barnavårds centralen blir istället hinduismens tre gudar i ordning, perfect!!

Nee, bara för jag är i tid ska jag inte sega ut allt för länge! Bussen går om 30 minuter, ciao!

think twice.

Tänkte tipsa om en härligt blogg som min "svägerska" har startat. Titta gärna in i den :)
thinktwicec.blogg.se


sova är härligt.

Sitter här i hemma i soffan fast jag egetnligen ska vara i skolan. Men hela familjen Claeson har försovit sig idag så min buss går om 20 minuter, perfekt till spanskalektionen.
I eftermiddag ska de verkligen pluggas, pluggas, pluggas!! inget annat.

Ha en toppen dag nu!

våfflor.

Hemma nu efter en eftermiddag med Madde och Rebecka. Vi tog en liten promenad ner till hamnen. Hände en liten accident att Rebecka gick igenom isen med foten och blev helt pissevåt!!
Men väl hemkommen till henne gräddade vi våfflor, mycket gott och mysigt!

Så nu ska jag nana, skola imorogn.


precis ramlat i vattnet!



ett kallt göteborg.

Skridskor på Heden idag. Roligt var det, men såååå kallt!!!! Det var helt sjukt. Jag frös i 4 timmar efteråt och fick sitta med halsduken på fötterna och jackan runt benen på lektionen.
Va också hjälmtvång så man kände sig riktigt het, haha!

Nu håller jag och syrran på att laga skink/bacon/broccoli paj, snart klar hoppas jag så man får i sig lite. Ska plugga lite i eftermiddag sedan får vi se vad som händer.



man känner sig bara sååå het..!



en trevlig dag.

Dagen har spenderats med kusin Magdalena. Roligt och trevligt! Blev en promenad på tippen med henne och syster. Sedan har vi bara fikat och pratat en massa. Christoffer kom också runt 7 tiden, så dom gick hem precis.
Roligt att man kan umgås så med sin kusin :)

Imon blir det skridskor på Heden. Ska bli så roligt!! Har inte stått på ett par sedan jag lämnade hockeyn.

Well, well! Sova nu, lägger in bilder på kläderna imon, natti.






en måndag efter lovet.

En hemmadag fick det bli. Har så sjukt ont i huvudet, eller bara halva hjärnhalvan typ. Sånt som händer och då får man vila hemma.
En grej som jag blev överlycklig för är att mina grejer från asos.com kom förut. klänningen va jätte fin, kanske bara ska sy upp den lite. Skorna vet jag inte om jag ska lämna tillbaka, lite för stora var dom och sjukt höga!! Kan lägga in bild senare :)

Hade tänkt att gå ut och fota lite idag, men det blir nog inte av. Hade varit bättre om det var strålande sol och mer snö. Sen kommer även kusin Magdalena förbi om en stund.

knack, knack

- Knock, Knock.
- Who's there?
- Nobel.
- Nobel who?
- No bell, that's why I knocked!

- Knack, knack
- Vem där?
- Sam
- Vem Sam?
- Synsam

- Knack, knack
- Vem där?
- Elin
- Vem Elin?
- Elinstallation

Knock, knock jokes!!

trötter.

Jag har bara ett ord att säga jag är trött. De blev sömn mellan 5-9 inatt, tog bussen 10.35 hem till Göteborg. Har varit en trevlig helg där borta. Film, pizza, flum och knack, knack vitsar. Hälsade även på min kära kusin Charlotte en liten stund.

Väl hemma blev det middag. Lite senare åkte jag, Linda, Jennifer och Matilda iväg till Majorna för att fika. Mysigt var det och de kom upp en massa härliga gamla skämt. Bland annat om alla Gullbranna läger som var helt flumm, haha. Ni är härliga ska ni veta!

Så nu blir det snart sängen, behöver nog lite sömn ikväll kan jag tro. natti natti :)






en helg på tjörn.

tjingeling!
Sitter här nu i Davids källare i Rönnäng. Åkte upp hit i eftermiddags efter en lugn dag på jobbet. Inte så värst mycket att göra. Det har blivit lite melodifestivalen tittande och pizza. Nu vet jag inte riktigt vad som händer.

Igår hade vi en mysig kväll hemma hos Jennifer. dom som befann sig där va jag, Jennifer, Matilda och Filippa och det blev god tacos till kvällmiddag. Mysigt, mysigt!

Bilder kommer när jag är hemma. god natt, just de ja! Glad alla Hjärtans dag!

kärleksbomb.




fredagen den 13:onde.

2 år sedan snart. Sitter och kollar på gamla bilder på när jag, syrran, mamma, moster och kusin var i Tunisien en hel vecka på en tjejresa. Åkte fredaggen den 13:onde 2007. Kneppigt land, men oj va roligt vi hade! Längtar verkligen tillbaka till att göra en sådan resa igen!!

Dagen som varit har gått åt till att plugga, dum som jag är har jag nästan gjort klart hela arbetet och kommit på att jag gjort fel, BINGO! Bara att börja om lite smått. Idag lunchade vi igen. Jag, mamma och pappa, brodern min kom också senare. Blev god fläskfile med potatis, yummi!

Igår hade vi tjejgruppen igen. Blev fika och en massa mysigt tjöt. Efteråt stanande vi kvar ett gäng och bara pratade och hade skoj. Jag slog i huvudet riktigt ordentligt i fläkten ovanför spisen. Kan säga att jag blev snurrig och kunde inte gå helt rakt, haha!

well, back to the english!


jobbet.

god eftermiddag, eller vad man säger.
Sitter just nu på jobbet, har en 30 minuters break så passar på att blogga då. Rätt så lungt idag så det är härligt!

Dagen började i alla fall med att pappa kom och väckte mig så jag var tvungen att gå upp. han bjöd in sig själv hos mig på lunch. Så 12.00 bar de iväg mot Kockar & kastruller och jag bjöd pappa på lunch. Sen var det slapp i soffan fram till 15.00 då jag började jobbet.

Slutar 20.15 idag och då bär de iväg så fort som möjligt till tjejgruppen som vi har. Ne, rasten slut nu om 5 minuter.

ciao :)

kläder för alla väder.



 

shopping i massor.

Nyss hemkommen ifrån stan. Blev en härlig shoppindag med mammi. Min moster Vivika och kusin Magdalena kom även in så det var vi 4 som gick runt. Jätte roligt och mysigt var det. Blev lunch på favoritstället, Jensens böfhus.

Hittade väldigt mycket idag som jag blev glad över! En t-shirt och jeansvästGinstricot, fransklänning och collegetröjaCubus, randig tröjaKappahl, skinnjackaH&M och en koralltunikaBikBok. Så lite nytt i vårgarderoben blev de allt!

Vad som händer ikväll har jag ingen aning om. Troligtvist kommer några Tjörnbor på besök. Hade varit trevligt!


mamma & magda                                          moster & jag

frölunda - brynäs.

Nu framåt kvällen så blev det hockeymatch med ett par grabbar! Morbror Larry, Freddan, Rhodas och Marcus. Mycket trevligt, och det blev ju bara bättre av att Frölunda vann över Brynäs med 4-1, aj aj aj!

Efter matchen kom några Tjörnbor hit plus Frida, Åsa och jenny. Blev lite tjat och bakande av en äcklig kladdkaka, mycket misslyckad! Så nu ska jag gå och lägga mig. Upp till stan imon med mamma.

god natt!




undret.

Dagen lider mot sitt slut. En dag fylld med flera olika känslor. Sorg, glädje, lycka, tomhet.. Det kan bara fortsätta och fortsätta.
Begravningen var i alla fall otroligt vacker! Mer finns inte att säga.

Tuva-Lisa, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

en ängel flög förbi, mot himelen så fri.
men hon lämnade sitt leende, på vår jord.





asos.com

Ja, nu är det beställt ifrån asos. Får pigga upp mig själv lite när jag är sjuk!
Det blev en korallfärgad klänning och ett par superdupersnygga (tycker jag då) gladiatorklackskor! Skulle blivit ett till jätte sött linne, men det var slut tyvärr. Så hoppas på att kläderna kan vara här i slutet av veckan :D?


klänningen och skorna

this week to do.

måndag: hemma och slappa, huvudvärk..

tisdag: begravning för Tuva-Lisa, hockeymatch

onsdag: stan och bio med mamma och pappa?

torsdag: jobba 13.00 - 20.15

fredag: inget planerat

lördag: jobba 11.00 - 16.00, sen åka till Rönnäng

söndag: Rönnäng



Matt LeBlanc.

god morgon på er. har precis käkat en god frukost och ligger i soffan och vilar mig. att inte den arma huvudvärken kan släppa snart!
Vad som händer idag har jag ingen aning om. Vila bort huvudvärken? ne, jag vet! Ska ha maraton med Joey!


ibland så har man inte alla hästarna i stallet.

Fyy, känner mig inte helt 100 ska jag säga. I och för sig så har jag bara haft 5 timmars sömn inatt så det kan bero på det. Men huvudet dunkar mycket och jag längtar efter min säng.

så, god natt från mig!

en söndag i februari.

Veckan börjar att närma sig sitt slut och här sitter jag i soffan med pappa och lyssnar på toto.
Idag var jag, pappa och mamma i kyrkan på morgonen. De var en sån parentation (inte permention eller va jag skrev igår, haha)
Efteråt åkte vi till Långedrags värdshus där jag "bjöd" dom på mat. Sen har det bara varit slapp nu på eftermiddagen. Får se om jag går ut ikväll eller om det blir att stanna hemma.

Hoppas att ni har haft en härlig vecka och kommer att få ett super lov!!

det kommer aldrig att funka.

förlåt mig. men innan jag lägger mig så måste jag bara få skrika av mig, orkar inte mer!

AAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!

tjejmiddag coh mys.

Sitter här på golvet, så trött att tårarna rinner.

Kvällen började hos Sandra med tjejmiddag, mysigt och vi var runt 20 personer. Runt 11 tiden skulle dom vidare in till stan och jag gick hem till Jenny där några tjejkompisar var och tjörnbor. Tittade lite på film och pratade allmänt. Tog en tripp in till stan och fikade lite. Blev en god kaffe latte hazelnut, I like!

Så nu ska jag nana. Upp tidigt imon till kyrkan då det ska vara sån permention eller vad de heter. Sen får vi se vad som händer.

tjejmiddag


fika i stan

snabbis!!

förlåt för dålig uppdatering.

Dagen har mest bestått av att städa, städa och städa. Blev en matpaus mellan all städning och då kom även bror och hans flickvän på besök, trevligt.
Så nu är jag helt iordning gjord och ska snart iväg på tjejmiddag. Så slänger in ett inlägg här lite snabbt så får vi se om bilder och resten kommer ikväll :) !

kram på er alla!!

favoritaffärerna!

By the way, jag är superDuperMegaDunder Glad!!! Vet ni varför? Jo, FÖR ATT forever 21 SKA KOMMA TILL SVERIGE!!!!!
Asså denna lyckan, den går inte att beskriva! älskar de kläderna där!! Sen hörde jag rykten om att aber crombie & fitch också ska komma. Min kärlek är besvarad!

Och en annan grej, jag har beställt hem lite grejer ifrån asos.com. Vad de är för något får ni se när det kommer ;) !

lov, lov, LOOOV!

tjingeling!!
Ursäkta dålig uppdatering. Men känner att jag inte har så mycket att säga nu, förutom att det är looooooov!!! jag vill åka snowboard. Nu, nu. nu!! Men det blir en vecka hemma med plugg och skit.

Va i stan och shoppade lite med tjejerna. Hittade ingenting till min besvikelse, nästa gång kanske?
Så nu ikväll va vi ett gäng, jag, Jennifer, Linda, Evelina, Thomas och Philip och fikade i stan. Hände inte så mycket mer på kvällen så va hemma redan 23.00! Så ska läsa min nya fredagstidning som inhandlades idag.

god natt sweeties!

snart helg!

Kvällen lider mot sit slut och det är dags att sova. Idag blev det en liten promenad med Linda. Jätte mysigt var det och vi babblade på en massa. Efteråt tog jag en sväng förbi Madeleine och hälsade på henne.
Även fast man inte träffar dessa två underbara tjejer varje dag så är det alltid lika roligt att träffa dem. Riktiga glädjespridare!

Hade tänk att beställa hem lite ifrån asos.com nu, man får passa på när frakten bara ligger på 10 kr ;) !

god morgon?!

Usch, hatar när man somnar i soffan mitt på dagen. Jag har tydligen sovit så hårt att jag inte hört hemtelefonen ringa. Då är det sömnbrist som härjar! Fråga är om det går att somna fort ikväll nu eller inte, man hoppas på det bästa.

Skolan idag var som vanligt. Efteråt blev det en liten tur på stan. Hittade en jeansskjorta, en väst, två tunikor. Vet inte om jag ska ha kvar allt så bilder kommer senare.

Försökt att göra lite spanska läxa nu, prata om svensk abort. Hur tror ni det går, haha?

desde 1975 hay un ley que dice que puede hacer aborto. Si el feto nace despues la semana 28, el feto es un niño.
Något sånt låter det typ, fråga mig inte om de är rätt.

Skriv: GW din fråga, skickas till 72 100

Vet du något om den stulna volvon? Ring vårt journummer för stöldsgods på 08-702 00 90.

Sitter och tittar på efterlyst, ett av favorit programmen. Fyy, va precis ett klipp av att det hade varit ett rån på 7-eleven vid Frölunda Torg. Usch, typ 10 minuter ifrån mig. Tror inte att det händer sånt här, men det gör de visst!

kort i snön.







ja, ja, jaaa!!!

ja ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt, HURRA!!!

Det ät snö ute, vad jag har längtat! Nu ska jag ut och fota!! Tjingeling

kladdkaka och glass.

Dagen börjar snart lida mot sitt slut. Sitter här hemma hos Rebecka med hon och Olivia. Har precis ätit en god kladdkaka med glass till och tjatat lite som tjejer är proffs på! Känner för att gå ut på en promenad, undra bara om dom är på eller inte?
Imon blir det skolan igen. Fast ska först på ett personalmöte på jobbet en snabbis, sen bär det av till skolan.

hemmadag

God morgon världen.

Även fast jag vaknade upp rätt så bra, inte så mycket huvudvärk så kände jag att jag ville ha en hemmadag. Jag behöver mycket sömn och jag behöver vila. Så ska snart kura ner mig med en härlig frukost och titta på ett nytt avsnitt av gossip girl.

I helgen var ju jag med i en gospelkör och det var sjukt roligt och härliga låtar. en låt som speciellt har följt med mig är my life is in your hands. hela den texten är helt underbart fin. läs den några inlägg här nedanför och försök att förstå texten.

med all kärlek.

första måndagen i februari.

Skolan idag som vanligt. Hade ett tyskaprov. Får väl se hur det gick, har inte haft så mycket plugglust om man säger så. På rasten blev det fika på Condeco med Matilda och Filippa, mysigt!

Blev även tandläkare idag, och ja, jag hade ett hål! Lagning i mars, haha.

Gick hem och åt lite middag. Fick besök av Alfons, Elias film och mycket mys. Känner mig inte helt 100 nu efter åt. Känner att jag har en sprängande huvudvärk, är nere och jag behöver sömn.

sometimes life is hard, yes it is.

my life is in your hands.

You don't have to worry
And don't you be afraid
Joy comes in the morning
Troubles they don't last always
For there's a friend named Jesus
Who will wipe your tears away
And if your heart is broken
Just lift your hands and say

Oh I know that I can make it
I know that I can stand
No matter what may come my way
My life is in your hands
With Jesus I can take it
With Him I know I can stand
No matter what may come my way
My life is in your hands

So when your tests and trials
They seem to get you down
And all your friends and loved ones
Are nowhere to be found
Remember there's a friend named Jesus
Who will wipe your tears away
And if you heart is broken
Just lift your hands and say

Oh I know that I can make it
I know that I can stand
No matter what may come my way
My life is in your hands
With Jesus I can take it
With Him I know I can stand
No matter what may come my way
My life is in your hands

en helg med många känslor.

Allt händer så fort. Livet kan vända på en kort sekund. Ta vara på det ni har. 5 månader gammal.  Varför?

Helgen lider mot sitt slut och det är dags för skolan igen. Vad ska man säga en helg med mycket skratt och många tårar.
Konserten blev lyckad, uppskattad av många! Jag kan säga att jag ska bli som pianisten, riktigt grym!!

Sovit hemma hos min bror inatt med Camilla och Jennifer. En härlig kväll, Sex and the city film och nästan ingen sömn.
Sova nu, har inget mer att säga.

Du är saknad.

RSS 2.0