jonathan ♥ fabiola

Bröllopet var riktigt roligt i lördags. Annorlunda och blandat med svenska och chilenska kulturer. Fick även tränat på spanskan, ojj vad man glömmer kan jag säga.
Men jag låter bilderna tala istället.










alla har vi en skruv lös - den som inte tror det har två.

Sista dagen på sommarlovet har passerat. Sista natten är kommen. Sängen är lika mjuk som alltid och man känner vinden i från fönstret, härlig frisk luft som får sommarkänslorna att stanna kvar ett tag till.
Ögonen känns tyngre och tyngre, kroppen vill sova. Men hjärnan är någon helt annanstans. Långt bort i från att sova. Den vill egentligen bara skrika ut. Känslor och tankar på en och samma gång.
Man kan likna min hjärna som räven i en hönsgård. Tankarna springer runt i huvudet och den tyngsta tanken är de som gör allt kaos-artat.
Jag vill tänka på annat. Tänka på de possitiva i allting. Ett leende letar sig fram på läpparna när pokerface spelas ur högtalarna på datorn. Can't read my pokerface. De är så de känns, jag har ett pokerface och snart spricker allt och klarnar upp.

(bröllopsbilder och mer kommer imorgon, natti!)

amerikanare på besök.













skagen med tjejerna.






båtsemester.








finally back on track..again.

Nu har jag äntligen bestämt mig för att blogga igen!! Nu har pausen varit alldelles för länge! Rligt att jag frotfarande har haft flitigt med besökare i alla fall.

Vad har då hänt? Jag har haft en helt underbar vecka här me Audrey och Melissa. De blev stunder i stan, besök på Tjörn, vattenscoteråkning, Liseberg, underbara kvällar, utgång på Bergå, sol och bad på holmarna och massa, massa mer. Jag får nästan låta bilderna tala istället.
Riktigt tråkigt att lämna av dom på hållplatsen, hårt men vi syns snart igen!!

Dagarna sen efteråt har bara runnit iväg! De har blivit många härliga dagar med grabbarna från Tjörn, slappdagar, mini golf spel, barnpassning till 100 %. Jag gör så att jag låter bilderna i nästa inlägg tala istället.

RSS 2.0