let's go to Egypt!

Goooood morgon!

Nu är de dags. Uppe innan tuppen idag. Då drar man till Egypten nu då!!! Ska fixa iordning mig och så äter vi frukost på Landvetter. Man tackar inte nej till en frukost på Espresso house!

Ha de SuperDunderMegaBra här hemma, ska föröska uppdatera där nere om de finns dator. Om inte, blir de en massa bilder när jag kommer hem.

KRAM


the day before the trip.

Om 5 timmar kommer klockan att tjuta. Dags att stiga upp och göra iordning sig. Dagen som jag har väntat på. Tjejresan som blev av tills slut! En vecka i Egypten, härligt!

Dagen gick åt till skolan. Har ingen blekaste aning om hur nationella gick men hoppas bra! Efter skolan var de bara raka vägen hem för att packa klart de sista. Klarar mig på 18 kg så jag kunde ha med mig de jag ville! Gick på en liten promenad med Rebecka. Och när vi kom hem så är tjejerna här med en liten surprise-hej-då-fika. Inte så mycket surprise från mitt håll då den redan va avslöjad, mohahaha. Men mysigt var de. Ojj, vad jag tycker om er ♥!!

Blev en liten tur hem till farmor och farfar också. Kvällsmat och kaffedrikande. Så nu sitter jag här och väntar på att brorsan ska komma hem ifrån Rumäninen där han har varit volontär. Måste säga hej/hej då till honom innan vi drar iväg imon.

Men god natt från min sida nu. Får se om jag hinner blogga imon eller om de finns dator på hotellet. We will see..

Men ha de underbart här hemma!!!


national test, writing

Skolan idag, sista dagen innan Egypten. Såå underbart! Men inte lika underbart när vi ska ha nationella writing i engelska idag. Får se hur detta kommer att gå. De skulle tydligen handla om jämlikheten eller  va de heter mellan män och kvinnor... fyy

jag vill ha med mig allt, allt, allt!

Varför är de så svårt att packa? De blir alltid för mycket! Man vill ha med sig hela sommargarderoben, men max 7 klänningar räcker och är redan för mycket och de är inte ens hälften av alla jag vill ha med mig. Räcker de med en tjocktröja? Blir de för lite med 3 par shorts? Vad ska man åka i på planet?

Ne, packning är roligt om man får ha med sig allt man vill. Nu ser jag bra fram emot solen! Hörde att de är 34°C när vi kommer fram :)


min packning helt hullerombuller..

en liiiten skoldag.

Man ska alltid lyssna till sitt hjärna. Den vet vad som är rätt, haha!

Imorse när jag vaknade kände jag direkt "sovmorgon, orkar inte tyska, vill sova". Jag gjorde de rätta valet! När jag kommer till skolan fick jag reda på att tyskaläraren va sjuk, så sovmorgonen va helt underbar!!

Hade 30 minuter skola idag, sen blev de lite fika med tjejerna. 13.00 fick jag skynda mig iväg till Frölunda trafikskola där jag hade körlektion, gick jätte bra.

Direkt därifrån var de raka vägen till Sara Borns hudvård där de va vaxning på schemat. Så nu är jag hårfri till Egypten ;)

Nee, nu kommer kusin Magda och moster Vivika på kvällsmat så får fixa iordning.

a good sunday.

En härlig söndag som har tillbringats med vännerna.

Blev en fika hemma hos Filippa. Efteråt va de ett musikcafe i kyrkan, Sara Arvidsson hette hon som sjöng. Bra var hon i alla fall! Blev en promenad med longboardsen och cyklarna ner till hamnen där vi satte oss och snacka allmänt strunt.

Väl hemma åkte familjen iväg på en liten tur till brorsans lägenhet där vi lämnade lite saker och fixade iordning. Fick bli en liten övningskörningsrunda dit.

Well, sova nu kanske? Jag är i alla fall på...




god kväll, god natt?

Varför är de alltid så att man är jätte trött när man ska hem, men när man väl ska lägga sig blir man pigg igen! You'll never know.

Dagen spenderades i alla fall i solen en stund, fixade min shorts lite halvt. På kvällen drog vi in ett gäng på grekisk restaurang, Lilla Tavernan. Verkligen god mat och mysigt ställe, men usch vilken otrevlig personal!!! En massa, massa minus för dem.

Efteråt gick vi hem till Jennifer där de även kom Tjörnbor på besök. Blev en del kackel, fika och ett och annat försök med en "Stockholm boogie pose". Så nu ska jag försöka att bli trött igen. natti




sunshine.


De är helt sjukt! Klockan är bara 10.28 och de är redan 18 grader ute, i skuggan!! Snacka om att man ska ligga ute och pressa idag. Man vill ju inte vara hel blek när man anländer Egypten på onsdag.

Måste fixa lite med kläder också här hemma. Hade tänkt att slippa sönder ett par shorts.

Men nu blir de frukost i solen, yeay!!

en seg fredag.

Har inte blivit någon bloggning alls idag, har varit allmänt seg.

Va i alla fall i skolan, riktigt slapp dag idag. 2.5 timmars skola = underbart! Efteråt gick jag och simmade, så härligt att känna att dagen gick till någon nytta.
Åkte in till stan senare där jag träffade Jennifer och Filippa på en fika vid Cafe Vanilj. En massa kackel och god sallad, ni är riktigt härliga tjejer och jag tycker om er

Sen har de bara varit segt här hemma. Från att ha en massa planer för kvällen till helt zero. Så de blev en hemmkväll med Filippa, Madde, Rebecka och syrran med en liten kaka och glass.

trevligt besök.

Har haft en härlig dag idag!

Blev städning av hela över våningen, känner mig duktig! Runt halv 7 taget fick jag besök av Filippa, Madde, Simon och Niclas som jag hade bjudit hit på kvällsmat. Blev en salig blandning med goa mackor och exotiska frukter!

Efteråt blev de en liten promenad i vårt härliga Önnered. Kvällen avslutades hemma hos Matilda och nu är dags för sängen.




las fresas, strawberrys.

Jag överlevde sprutan, yeay!

Har precis avnjutit en god kycklingsallad på altanen. Efteråt blev de en försmak av årets första jordgubbar. Nu vankas de verkligen sommartider.

Men ingen mer solning för mig idag. Dags att dra fram dammsugaren och börja städa. Bäst att ha de gjort så är man ledig imon..


© Petronella Claeson

isn't it lovely?

De finns en positiv sak med att stanna hemma från skolan en solig dag som denna.

Det är när man gör en supergod frukost med massa gott pålägg, kokar en kanna kaffe, har bra musik och en GP och sätter sig ute på altanen. Värmen bara gassar på här och de är härligt!





kan drömmar bli sanna?

Oboy, vilket vackert väder!!

Solen skiner och jag är hemma. Varför? Hade så sjukt ont i magen imorse, tog 2 ipren nu så får se om de lättar snart. Hoppas på de i alla fall.

Varför drömmer man sånna sjuka drömmar? För er som har sett en shopaholics bekännelser så vet ni att de finns levande skyltdockor som är krit vita och med i filmen. Min dröm handlade om en kille som jag blev jätte kär i och efter att vi hade blivit tillsammans så blev han en sån skyltdocka! Men de gjorde ingenting så jag va tillsammans med denna skyltdockan. Helt sjukt, haha!

I eftermiddag är de dags för den sista sprutan innan Egypten. Sen är jag helt vaccinerad, härligt! Men nu är de frukost som vankas..


blivande man??

this made my day.

I am happy, happy, happy!! Detta gjorde min dag, verkligen!!

Vart i skolan idag. Efter åt gick jag och Filippa för att simma. Hembjuden till farmor och farfar på middag senare. Somnade riktigt härligt på kökssoffan, kan man bli så trött?
Vaknade i alla fall till efter en halv timma och gick hem för att ta fram sommargarderoben, de vankas ju Egypten om exakt 1 vecka!! Längtar så sjukt mycket.

Gick på promenix med Rebecka, Madde och Frida på eftermiddagen. Så nu är jag hemma, måste fixa de sista med kläderna. Sen är de sängen som vankas.


Magda, jag och Alida i Grekland år 2000

en shopaholics bekännelser.

Jag dööör på spanskan i detta taget. Usch, skriva en 2 sidor lång bokrecension är tråkigt på svenska, men spanska ska vi inte ens tala om! Men äntligen klar me de!

Idag har de varit en toppendag! Har varit på strålande humör, kan bara tacka mina vänner för detta.

Hade en liten övningskörning me pappa i eftermiddag. Blev ett varv i stan, Mölndal, Pixbo och lite överallt. Runt 6 taget gick jag, Jennifer och Filippa på bio, en shopaholics bekännelser. En riktigt rolig film som är värd att ses!
Efteråt blev de kvällsmat hemma hos Matilda. Så en härlig dag med tjöt och allt annat.

Dags att sova nu, natti.

friendship.



Keep smilin', keep shinin'
Knowin' you can always count on me, for sure
That's what friends are fo
 For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

powerwalk och simning.

Idag känner jag mig duktig, hurtig, trött, ledsen, arg. Känslorna bara överflödar..

Började dagen med körlektion, finally klar med stan. Ska bara fixa några rondeller i Mölndal så ska vi snart se att körkortet är nära. Sen blev de skolan, en massa kaos om dittan och dattan med lärare och annat. Hoppas att de löser sig snarast.

Efter skolan blev de simning med Filippa. 1 000 m fick de bli innan armarna kändes som spaghetti. Väl hemma blev de middag vila ut innan de va dags för nästa träning.

17.00 stod Jennifer i dörren och det var dags för 1 timmas powerwalking. Riktigt härligt var de och man kände att dagen gick till nytta!

Så nu känner jag att ögonlocken blir allt tyngre och tyngre... natti natti

superduper helg.

Jag har haft en helt underbar helg! Lyckad till 1000 blev den verkligen!

Började på lördagkväll då vi åkte ut ett gäng till Lill-öa för att ha vårinvigningu7u. Eller ett gäng, vi blev väl ungefär 25 personer. Ju fler desto roligare! Där blev de grillning, musik, gemenskap, fiske och linbaneåkning.
Runt 10 taget var de dags att dra sig in mot land för de började att mörkna. Efterfest hos Filippa med äppelkakebakning och lekar.

Söndagmorgon började med möte och följd av församlinglunch. Bjöds på god soppa med bröd. Bestämde oss ett gäng att åka till Nimbus där vi avnjöt en god fika plus djupa samtal.

Nu är farmor och farfar här hemma och hela familjen ska äta sen god middag. Brorsan fick för sig att han ville ha BBQ så de ska de bli!








saturday it is.

Tjingeling!

En solig dag är de ute och jag har knappt gått utanför dörren! Har lagat lite mat här hemma, blev stekt torsk med störbröd och potatismos. Inte så jätte lyckat men de är alltid bra att börja någonstans. Fixat lite tvätt har jag också gjort. Allt funkar när man har härlig musik som spelas ur lurarna.

Blev tyvärr ingen simning idag då Filippa bangade. Kände inte för att gå själv idag så har kört med min abtronic här hemma hela dagen istället, haha!

Ikväll blir de grillning på Lillaöa. Ett gäng med tjörnbor och fiskebäckare så de blir säkert mysigt. Så ska strax iväg och handla.

m. bolton



I could hardly believe it
When I heard the news today
I had to come and get it straight from you
They said she was leavin'
Someone swept her heart away

saknad.

fast and furious.

Den va som jag trodde, lika bra som de andra filmerna!

Kvällen började med en liten fika på Condeco. Ett blandat gäng med klasskamrater, fiskebäckare och donsare.
Sedan gick vi vidare till biopalatset, 6 fiskebäckare och 2 små tjörnbor. Så de va allt trevligt!

Kvällsfika hemma hos mig med glass och varma hallon. Så inget emot att somna nu kan jag säga. Upp tidigt imon och simma med Filippa.



här ska tvättas, diskas och städas.

Jag känner mig duktig en dag som denna!

Skolan som vanligt. Fick gjort de jobbiga spanskaprovet, finally. Efteråt gick jag, Filippa och Sandra och käkade en kycklingsallad på café Tintin. Gick lite i stan också. Hittade en fin volangklänning på Lindex!

Väl hemma har jag städat, vikt och hängt upp tvätt. Tro de eller ej, men de var roligt att fixa med tvätt. Om man har bra musik brevid sig vill säga.

Snart bär de av till stan igen. Först en fika och sedan bio, fast and furious.

uppe med tuppen

    


Gick upp tidigt idag och sitter helklar nu. Gjorde en riktigt god frukost till mig med omelett och ananas, I like! Ibland måste man få gotta till de.

Skolan snart, blir en tur i stan efteråt med Filippa. På tal om stan, var en sväng där igår. Hittade en t-shirt och ett par vita sneakers. Får se om jag slänger in en bild senare, har ju fortfarande inte visat mina sjalar.

bonnebränna

En liten update så här innan jag lägger mig:

Jag har fått bonnebränna!! Helt sjukt att på den lilla stunden har jag fått två underbara streck på min arm av t-shirten. Solen tar mer än vad man tror.

natti.

en dag med mor och far.


En heldag i solen, de är helt underbart. Satt ute i över 2 timmar. Sedan kom pappa hem och fixade middag. Satt så klart ute och åt, de är verkligen sommarkänsla.

Sedan bestämde jag att jag och pappa skulle ut på en promenad. Så gick runt i Önnered, hamnen och Fiskebäck med en glass i handen. Även mamma kom den sista biten och gick med oss.

De sista soltimmarna avslutades i vårat underbara lilla hörne vid huset där de är helt läigt ända till solen har gått ner. Blev en kopp kaffe och en nyttig hallomsmoothie.

Dags för español pluggande nu.

solen i fiskebäck är bäst tycker jag.

glädje.

Nu är våren här. Det känns och jag älskar det. Vi tjejer i skolan gick och köpte en sallad och satte oss nere vid älven. vårkänsla. Jag gick till skolan idag i bara jeansjacka. vårkänsla. Har liggat ute (och gör de fortfarande) på altanen och solat i en timma. vårkänsla.

Ska egentligen plugga nu. Men vem orkar där när solens strålar står och lyser och vill göra mig brun. Det får komma senare. Nu väntar jag bara på att min lilla fader ska komma hem så att man kan äta lite mat. Roligare än att äta ensam.

efterlyst.


Sitter här så härligt i soffan. Tittar på ett av mina favoritprogram, Efterlyst (jaa, jag tycer de är bra!!) Har precis varit ute på en promenix med min favorit, Rebecka.

Tänk egentligen va lite man säger till sina kompisar att man tycker om dom. Jag älskar mina kompisar och skulle inte byta ut dom mot någo annat!

Körningen idag gick i alla fall bra. Blev inte så mycket körning med tanke på att Vasa stan var full med bilar. Men de funkade!

Känner att detta inlägget blev lite flumm, back to efterlyst nu..

jag gillar matte.

Bloggar en liten snabbis nu på eftermiddagen.

Har varit i skolan som vanligt. Blev helt överlycklig, fick VG på mitt matte C prov (sekanten och primsaker). Va nästan helt bergis på att jag skulle få G- typ. Så de förgyllde min dag så mycket!!

Nu har jag bara halv pluggat och fixat mina jeans. Tänkte slipa sönder dom lite, blir snyggare så tycker jag. Men hinner inte slipa så mycket mer för ska ha körlektion om 18 minuter. Så tänkte dra mig ner till torget nu.

wish me good luck!

it's hard to tell.

 

Jag vill bara vill skrika ut. Eller göra något som jag aldrig gjort. Förgylla en dröm. Berätta för perosner precis vad jag känner och tycker. Åka iväg.

Ibland vet jag inte ens vad jag själv vill. Vart jag vill vara eller vad jag ska göra. Vill vända ut och in på allting och starta om på nytt. Ge människor en ny chans. Tänka på vad jag har och hade just då. Man gör så många snedsteg i sitt liv som man ångrar djupt senare.

Ta vara på de du har nu.

lovet är slut.

God morgon!!

En härlig dag står framför mig, hoppas på att solen bara kommer upp ordentligt. Skola nu då som sagt, lite ovanligt efter 1 veckas påsklov. Dagen börjar i alla fall med ett gympapass på S.A.T.S sen fortsätter se som vanligt. I eftermiddag blir de lite teori som måste pluggas. Har läxa till onsdag då jag ska ha min andra körlektion.

Kvällen igår va jätte mysig. Blev allt en liten tjej-kusin-kväll med pizza och spel. Mamma och pappa kom strax efter 10 och hämtade mig då vi begav oss hemåt. Somnade härligt i sängen och vaknade upp med glatt humör.

bloggning från rönnäng.

Kvällen börjar att närma sig och jag är fortfarande kvar på Rönnäng.

Dagen har spenderats hemma hos min kusin där vi har pratat, tittat på gamla kort, gått promenad och en massa mer. Just nu sitter jag hemma hos kusin Emma där vi ska käka lite pizza. Ska bli gott, gott!

I be back.





Good morning sunshines!

Riktigt härlig och solig dag idag, precis som jag hoppats på. Och tro de eller ej, men jag åker tillbaka till stället där jag spenderat hela min helg på, Rönnäng. Blir antagligen lite solning i Sunt och bara umgås med kusinen Magdalena.

I can't get enough of that place.

Jag säger bara underbart. Så sjukt härlig helg har vi haft och sjukt rolig! Riktigt lyckad var den.

Började på fredagen då 6 tjejer anlände Rönnäng strax efter 18.30. Då blev de upp packning och vi gjorde oss hemmastadda. Åkte till Klädesholmen ett gott gäng där de blev god fika hos Oscar. Senare framåt kvällen åkte vi till Betania (vårat "hem") där de bev sång och gitarrspelande. Kunde inte mer än annat än att njuta.

Lördagen började med en promenad till Ica Rorsman där de handlades frukost och middag. Efter en god frukost med mycket mackor och pålägg gick jag, Rebecka och Madde och satte oss i den härliga vårsolen nere vid Sunt. Blev en tur på vattenscooter och sen kom alla grabbarna för att beskåda R & M när dom gjorde årets första dopp. Kallt men härligt!
Väl "hemma" igen blev de kycklingsallad och sen var de dags för att åka till Klädesholmen där de vankades påskfest. Blev en riktigt lyckad fest med,skratt, musik, lekar och en massa skoj. Fick även uppleva min första påskevaga. Något annorlunda ifrån Majbrasan här hemma kan man säga, haha.
Kvällen avslutades i Betania då jag och Madde var de sista som somnade när klockan var 06.30

Även idag blev de lite solning nere vid Sunt. Men runt halv 12 kom morbror Larry och hämtade upp oss för att åka hem till Göteborg. Blev middag med släkten och bara anmält slappt. Tog en promenad med Rebecka & Linda ner till bryggan och satte oss där. Bestämde oss för att ikväll skulle de bli årets första grillning nere vid Dansholmen. Så vi blandades ett gäng från Fiskebäck & Tjörn och begav oss ner. Korvgrillning i högsta grad.
Kvällen avslutades hemma hos Rebecka med Happyfeet. Och nu är de sova som gäller.

Imon bär de av tillbaka till Rönnäng igen, hoppas på fint väder!
natti natti







easter is here.


Väskorna är packade. Kameran är laddad. Naglarna är målade. Rummet är städat. Nu är de påsk! Nu är de Tjörn som gäller.
Glad Påsk!
Happy Easter!
¡Felices Pascuas!


my second home.


Då sitter man här med naglarna som håller på att målas. Måste förberedas inför påsken imon. Den kommer förresten att tillbringas på Tjörn med en massa kompisar. Kommer att bli sjukt roligt om jag gissar rätt.

Så dagen idag har bara gått till att packa och göra iordning här hemma. Åker runt 4-taget idag och stannar där till söndag.

Rönnäng, here we come!!

you don't know what you have til you lose it.


Jag kom att tänka på de. Jag kan skatta mig lycklig.
Jag har allt jag behöver.
En familj, vänner, kärlek, tak över huvudet, mat för dagen.
Vad mer kan man begära?
Jag tror att man inte vet vad man har tills man förlorar de.

tänk på de.


snart påsk.

Ännu en dag som är slut, en dag mindre kvar på lovet.

Kvällen spenderades en stund i kyrkan där de va temakväll. Fråga mig inte va temat hette, men något på Gem ungefär. Riktigt fint och härligt var det i alla fall! Go stämmning.

Efteråt gick vi hem ett gäng till Rebecka där jag färgade håret på henne, sedan blev de även lite planering. Tjörn imon och vi måste veta vad vi ska äta och fixa innan. Senare blev de filmtittande hemma hos mig med Filippa. Tusenbröder fick de bli, bra film!

Och nu är de sängen som bjuder in mig för att sova. natti


skärtorsdag.

Nu har jag precis pluggat lite rättskunskap, adoption, barn, leva, dö äktenskap m.m. Tänkte sätta mig med lite teori nu.

Dagen har spenderats i kyrkan där vi har serverat på fiskarnas årsmöte som hölls idag. Till mat blev de någon go Omega-3 rätt och efteråt glass med varma hallon.

Mer har inte hänt, får se vad som sker. Imon bär de i alla fall iväg till Rönnäng.


körkortet är inte långt borta.

De var dagens glädje när min körskolelärare sa de vackra orden. Lyckan i min kropp går inte att beskriva just då, haha!
Skriver en liten snabbis då jag varken inte har lust eller ork för att blogga.

Dagen började i alla fall med en körlektion klockan halv 9 imorse, gick riktigt bra! Klarade 12/16 moment, så är nöjd. Efteråt gjordes de ärenden med pappa och sedan åkte jag och simmade med Filippa. Riktigt hurtiga har vi blivit.

Senare var de en tur på torget md kusin Magdalena och Alida, hittade ingenting så vi begav oss hemåt efter någon timma. Blev upphämtat av Camilla och Matilda och gick hem till borsarn där vi sate oss med godis och pluggade.

Framåt kvällen gick vi till kyrkan där alla tjejerna va och hade gjort fika. Va 14 st så de var riktigt mysigt. Kacklet var i full gång och de surplades kaffe ifrån höger och vänster. Efter ett tag kom Tjörnborna vilket också var trevligt.

Så nu är de dags att sova, ska upp tidigt imon och servera på fiskarnas årsmöte. natti

long tima ago.

en dagens va länge sedan..


väst: H&M
jeansjacka: 8 år gammal ifrån JC
klänning: GinaTricot
byxor: Cubus
skor: Nilssons
scarf: Indiska

i love the sun in the city.

Åhh så underbart. Lovet bara bjuder på mer och mer härliga dagar!!

Just denna dagen har spenderats i stan med Filippa. Hittade 2 st sjalar, en tunika och ett par örhängen. Får väl komma mer bilder imorgon. Runt 3 taget var de fika med Erica. Va så sjukt länge sedan man träffade henne så de var riktigt mysigt! Satt i någon timma på Cappucinos uteservering.

Senare träffade jag kusin Magdalena och vi åkte hem til min bror där han och Camilla va. Där satt vi och tjötade ett bra tag innan Christopher kom och vi åkte hem till oss där de lagades god kvällsmat. Blev en blandning av hälleflundra med något - fiskebäcksbröd me pålägg. Mycket gott.

Så nu är de verkligen dags för sängen. Upp tidigt imon för körlektion. Sedan ska jag och Filippa iväg till Åby och köpa simkort, så hurtiga vi är!!



först ullared, sen stan.

Åhh, trodde att jag skulle få se solens strålar som kikade fram. Men de ville dom inte göra nu på morgonkvisten.

Planerna idag är stan med Filippa. Sen på eftermiddagen så ska vi fika med Erica. Länge sedan man träffade henne så de ska bli roligt.

Bloggar senare ikväll mer..

en toppendag i solen.

glädje.

Vilken kanon dag det har varit. Började med att jag klippte mig runt 11.30 tiden. De var väl den enda negativa saken på dagen då jag hade så slitet hår och va tvungen att klippa av de. Vilket ledde till kort hår (enligt mig), men de växer snart ut!

När klockan var 13.00 befann sig Rebecka, Filippa, Oscar, Andreas och jag oss i bilen och vi drog iväg till Ullared. Väl framme blev de middag på Burger King och lite kikande i små affärerna. Inne på Ullared var de lagomt med folk så de var härligt. Hittade lite scrapbooking grejer, armband, tandborste, sol-olja och en massa, massa tuggummi.

På hemvägen blev de stopp vid älven/sjön där vi fikade med kakor och dricka. Mysigt, mysigt!
Runt 20.30 var de kalasfika hos Durefors som gällde. Han fick en riktigt fin present av mig och Rebecka som vi plockat ihop på Ullared. Glad blev han också!

Efteråt var vi hemma hos Filippa där vi hade spelkväll och allmänt tjat. Så en riktigt rolig dag har de varit!! Dags att göra om igen nästa år!








sunday.

En mysig dag i de soliga vårvädret blev de allt. Inget plugg, men de kommer fler dagar.

Barnvälsignelsen var i alla fall fin. Blev paj och tårta efteråt. Senare runt halv 5 taget begav oss jag, Camilla, Jennifer, Filippa och Matilda iväg till Öckerö där de var fika på Nimbus. Följden blev en rundtur runt på öarna i närheten, både härligt och mysigt!
Framåt kvällen gick vi hem ett gäng till Johannes där vi tittade på High school musical och tjötade. Så kom hem för någon timma sedan.

Imon är de Ullared som gäller med kompisar. Efter att jag har klippt mig då. Satsar på en toppning så allt de slitna kommer bort.


barnvälsignelse.

God morgon, god morgon, god morgon! Ännu en dag som man vaknar upp. Ligger i sängen och ska strax in i duschen. Möte idag kl 11 då de är barnvälsignelse för Vilgot.

Igår fick vi Tjörnbesök. Så vi spelade kubb i Maddes trädgård. Vi tjejer vann, of course! Sedan gick vi hem till Mailda där vi körde galenpanna. Jag fick min egna morbror men var en av de sista som kom på de.

Idag blir de nog plugg, känner att jag måste komma igång me grejerna.

hemma hos min madds.

Ligger här nu i Maddes säng med hennes otroligt söta dator. Den är mega liten och rosa!! Dagen har spenderats med städning och efteråt åkte jag och mammi till torget och tittade på skor inne på Bianco. Hittade ett par skit snygga, men självklart var dom slut i svart och fanns bara kvar i vit. Men skrev upp mig på en lista så köper dom förmodilgen i maj.

Sen var de trädgårdsparty hemma hos Madde i de härliga vårvädret. Spelade lite badminton och fikade med muffins. Så snart kommer Tjörnborna hit och då får man se vad som händer.





oboy, vilket vackert väder.

Vaknar till solens strålar och fåglarnas kvittersång! Är de inte underbart?

Dagen igår spenderades först i skolan. Efteråt åkte jag hem till brodern min där han och Camilla bjöd på middag. Senare kom även mamma och pappa så vi fikade ett tag.
Runt 9 taget var skulle brudarna in till stan, ett gäng fiskebäckare och tjörnbor, för att bowla. Självklart vann jag som vanligt, önsketänkande. När bowlingen var klar gick vi till tonår där vi va och spelade pings, airhockey och hade allmänt trevligt!

Dagen idag kommer att spenderas åt städning mesta dells, sen får man se vad som står på schemat. Fick reda på att gatorna är sopade, kanske dags för longboard??




 

missat bussen.

Buenos dias! Que tal? Estoy bien, pero muy cansada haha. Ye ye, voy a ir en la escuela hoy y déspues voy a ir en el centro.

Va säger ni om mina spanska skills, haha! Riktigt roligt ändå så när man kan ett till språk ut över engelskan.

Idag blir de i alla fall skolan och efteråt en tur i stan. Vad som händer ikväll har jag ingen blekaste aning om, hojta till om ni hör något!


deutch och bilkörning.

glädje:

Jag är en riktig hejare på att köra bil nu. Tog en timma idag med pappa då vi körde runt på smågator i Långedrag/Kärringberget. Lärde mig lite smått och gått, fickparkera bland annat så nu är jag nöjd för dagen!

Har även pluggat en massa så dags för tyskaprov imon, 2 sycken till och med. Känns som att jag kan de, härligt!

Påskolv imon också. Kan de bli bättre? Hör av er om ni hittar på något skoj eller om någon är på att hitta på något!


I miss the coffe at Wawa.

Blev inte så mycket sol i alla fall, Så nu sitter man här vid bordet och röttnar bort med tyskaplugg, boring! Men inget går upp emot en äkta kopp kaffe hazelnut ifrån Wawa.♥
Får mig att tänka tillbaka på alla härliga minnen i USA i somras. Åhh vad jag vill tillbaka!!



en solig dag i skolan.

Sista dagen i skolan nu.. Nee, skämt och sido. har precis haft naturkunskapsprov och övning på engelska nationella. Fick i alla fall minst G på naturen så är nöjd. Tycker de är så sjukt tråkigt så är bara glad om jag är godkänd!

Dagen igår spenderades med lite halv plugg. Runt halv 7 taget cyklade jag, Linda och Jennifer till Järnia där de va tjejkväll. Bjöds på våfflor, kött och tacochips och shopping. Hittade en liten skum-mjölk-sak så nu kan jag göra egen kaffe-latte hemma. Efter åt blev de kvällsmat hemma hos Jennifer. Mys pys och sedan hem och plugga.

Dagen idag ska också spenderas till plugg och solning, give me!! Sen får vi se vad de står på schemat.

Nee, svenska nu.

En mardröm blir sann.

Jag kan inte beskriva med ord hur ledssen jag är. Jag har vetat om de ett bra tag men inte fått säga något. Jag har blivit "utslängd" ifrån Kitas Gymnasium. Tårarna rann ett bra tag när jag fick reda på de.
Saken är den att skolan håller på att bli för stor och då måste dom lotta iväg 3 stycken ifrån varje klass, jag och två till, som får flytta till Lindholmen. Jag behöver inte läsa om något men jag får flytta till en helt ny klass, med helt nya vänner. Vill verkligen inte lämna allt på där. Mamma ska ringa ledningen och höra vad dom säger.

Men men, skolan idag var som vanligt. Förutom det som hände. Så nu är jag hemma, dags för lite middag. Kött som är gott, yummi! Sen blir det plugg, plugg, plugg. Ciao!






Btw, april april :D!!!!

RSS 2.0