i'm going to try.

Jag vet itne varför jag håller på och säger att jag ska bättra mig med att skriva. Men jag vill verkligen de. Men efter en helg som denna så har jag inte orkat!

Fredagkvällen blev de hockey på Ruddalen. Så skoj och jag SKA verkligen börja spela igen!!! Efter det var jag så trött så de blev en mysig hemmakväll.
Hela lördagen var det jobb som gällde och på kvällen blev det ett besök på Tjörn hemma hos Niclas! Trevligt och mysigt!
Idag har det också vart jobb som gällde. Slutade 15.00 så då tog jag bilen och åkte till Kungälvs sjukhus och gjorde ett besök! så härligt att M redan börjat repa sig!
Sedan var det släktkalas på Tjörn igen (Jag vet, vi har mycket kalas med min släkt och jag älskar det!!)

Så nu blir det sängen, natti ♥

pray can make a difference.

de var en mening med 4 ord.
inga vanliga ord.
inte sådana man använder till vardagen.
men du sade dem till mig.
jag fick en stor klump i magen och tårarna rann ner för min kind.
jag tänkte de värsta och bilderna visades i mitt huvud.

men du är stark. jag vet. och du klarar de här.

usa pics.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


new york pics.

 
 
 
 
 
 
 
 


bad of me.

Skulle egentlige ha bloggat igårkväll, men då var allting avstängt. Men jag vet att det har varit sjukt dålig bloggning nu, men skolan har tagit kol på mig!!

I söndags var det i alla fall en till släktträff som hölls, eller kalas. Morfar 75 år på Lökeberga. Riktigt trevligt! Så på kvällen var det bara plugg.

Hela måndagen gick åt till skolan, en sen dag den dagen. Och så har de varit hela tisdagen också. Plugg, plugg, plugg! Gick förresten också på hockeymatch igår, Herring HC - Flyers HC. Herrings förlorade tyvärr väldigt stort, men det var grymt jämt i början!

Idag är det en ledig skoldag så ska troligtvist passa Alfons och Vilgot sedan. Bloggar senare ♥

helgens.

fakta:

en fredag som spenderades med en stor släktträff. Roligt att träffa folk man inte visste att man va släkt med.

vakna upp en lördagmorgon.

en heldagsläsning om Huckelberry Finns äventyr, dags att skriva romanrecension på 8 sidor..

övning i kyrkan inför söndag. sjunga och spela.

fika i Kungälv med ett härligt gäng


jag och syssling Elina

love.

oh my gosh, I think I'm in love!! New Moon va helt amazing. Bättre är Twilight tycker jag.
och jag är kär. Taylor Lautner = en ny favorit. R-Pattz, släng dig i väggen! (okej inte ordagrant, men Jakop va wooow)


dagens.

känsla:

Har verkligen varit en bland-dag idag. Mina känslor har gått upp och ner och ifrån att vara glad så kunde jag stå på busshållplatsen minuten senare och känna tårarna komma.
Detta har varit en skit-dag rent och sagt. En dag då man helst av allt vill lägga sig i sängen, dra täcket över huvudet och inte vakna upp förän allt är bra igen.
Humöret har gått upp och ner, och nu efter en liten nap i sängen så är de på väg uppåt igen.

Twilight + New Moon midnattsvisning ikväll me tjejerna, så härligt!

phillies game.

miss it.


finally back.

Jag har verkligen haft fullt upp med skolan och allt nu efter USA. Ska försöka att komma igång med bloggningen och lägga ut bilder så fort jag kan, bara allt lugnar ner sig!

USA var i alla fall toppen!! Efter att jag hade vart i Philadelphia så blev de en trip till Washington DC och North Carolina för att hälsa på min "kusin" som bodde där nere för tillfället (lättare att säga kusin även om de inte är de, haha). Väl hemma i Cape May på onsdagskvällen var de bara att lägga sig. På torsdagen blev de en shoppingtur i Atlantic City. Hela fredagen gick vi runt och hälsade på släkten och på kvällen gick vi på japansk restaurang med Audrey och Melissa.
Riktigt tråkigt att säga hej då till dem på lördagen. Men hoppas på att se dom snart igen!! Hemväg på södag och många tårar fälldes när vi sa hej då. Jobbigt att veta att de kommer dröja ett år innan jag kommer dit igen! Älskar hela USA, älskar Cape May, älskar folket där!

Så nu när man väl är hemma har de varit skola, skola och... ja just de skola. Har haft så mycket plugg! Sedan har man träffat kompisarna och umgåts.

Så nu får jag sova, skola och prov imorgon. Men lovar att lägga in bilder så fort tillfälle ges!
natti ♥

philadelphia.

I love America and I want to move here some day!
Haft haft en riktigt rolig och amerikansk helg. De blev ingen Washington for att syrran hade feber och en massa. Men vi tog en tripp ner till Virginia Beach istallet. Halsade pa familjen Raimer och de andra som va med oss i NY. Hade 2 riktigt roliga dagar dar!
Pa lordagen va de sen raka vagen till Philadelphia. Sa har har jag haft en riktigt toppen helg med Audrey, Melissa och deras kompisar! Har upplevt en riktigt Halloween med trick and treating, klatt ut oss och party pa kvallen
Idag va vi i ett stort akvarium hus. Sag allt ifran hajar, grodor, fiskar till flodhastar. De va coolt! Sedan blev de shopping, hittade 2 par skor.
Efter det akte vi till stadens arena for baseboll. Deras lag Phillies ar i final i World Series sa de va fjarde matchen utav sju idag, New York Yankes vann, sorry! Men riktig kansla va de! Tank er att hela parkeringen utanfor arenan va full med massa billar som hade grillar pa deras pick ups och tv:n inkopplad for att se matchen. Men tyvarr kom polisen och vi fick flytta oss. Sa vi hamnade ett gang har hemma hos A & M, sa alla gick for ett tag sedan.
Riktigt trevliga manniskor har man traffat. Ska bli trakigt att lamna allt har imorgon! Da bar de av till Washington och North Carolina i fyra dagar. Sa ingen bloggning pa ett tag.
Men bye bye and good night. ♥

RSS 2.0