mail officer.

Började dagen med ett litet mind body balance pass. Speciellt, jobbigt och avslappnande på samma gång. Ett namaste hej då och vi tjejer åkte till cafe réve för en fika och kortspel. Riktigt mysigt!
Hem och gå ut med hundarna och sedan en snabbis till banken. Har äntligen öppnat ett saving account så nu blir det att spara till resor! Hem kom barnen och dagen till ära bjöd jag på taco paj med en god päron/melon sallad. Iväg till HAC för dans och gymnastik medans jag hoppade på ett body step pass.

Torsdag
idag också vilket självklart innebär tradition. 3 svenskar, en källare, te, en dator och the vampire diaries. Till våran allas besvikelse visade det sig att det inte blev något avsnitt idag, men vad gör det? Vi löste det så fint på vårat sett. Äkta svensk humor med Gustav Svensson, postmästaren!

shopping.

Tänkte visa lite shopping som blev av förra veckan:



blus, francessca





min älskade nya klocka, francessca







jag blev djuraktivisternas bästa vän när jag hittade
en äkta mink päls i cape may...

busy woman.

Oj, oj, oj gillar icke när man halkar efter i bloggningen. Har haft fullt upp förra veckan med träning, jobb och en massa annat. Har helt enkelt inte prioriterat bloggen.

Helgen där emot spenderades i mitt älskade Cape May med en helg helg hos Audrey. Blev shopping, mys, hibachi grill, bio och slapp. Va i mitt andra hem på söndagen hos Dan & Sandy där det blev en hel del slapp också. Så begav mig hemåt på måndags morgonen.
så denna veckan har inte mer än att börjat. Blivit en hel del träning, kortspel, jobb och mys med tjejerna. Gillas starkt!

martin luther king day.

Idag är det Martin Luther King day vilket betyder att alla barnen är lediga ifrån skolan. Vaknade av ett härligt skype samtal imorse med min lilla skrutt, saknar han ♥
Sedan blev det en hejdunder frukost med barnen innan jag skickade ut dem på en promenad med hundarna. Nu, HAC och bada!



ice skating.

Söndagen blev jag väckt av Bruno lilla. Gick upp och fixa frukost med barnen innan det blev dags att dra iväg på au pair möte vid 3-tiden. Dagens möte hölls i ishallen och med skridskorna på åkte vi runt, runt och runt. Det är tyvärr det enda man får göra i amerikanska ishallar, allt annat är tydligen olagligt. Fråga Johanna, hon åkte tydligen fööööör fort och blev därmed tillsagd.

Efteråt yrade jag runt i bilen i 40 min innan jag hämtade upp Hanna på tågstationen. Man får ju inte säga ordet hata, men jag ogillar STARKT Wilmington som endast består av enkelriktat överallt du kör! Men efter ett bra tag fick jag i alla fall tag på min lilla kära. In i bilen och till applebees där en hej då middag hölls för tysken Lisa.
Hem till mig med Hanna där det blev en familje-spel-kväll. Jag och Hanna kammade självklart hem alla poäng i spelet scategories. Ett härligt avslut i källaren med en kopp tea och film innan det var hem och läggdags för den lilla blondinen.




working night.

Fredagskvällen spenderades på ett äkta amerikanskt vis, jag & johanna med en film i sängen ätandes direkt ur glasspaketet, ben & jerrys för att vara exakt!

Idag lördag har det inte hänt så mycket. Började att jobba vid 2 tiden så hängde med barnen, hundarna och mig själv. Lagade lite köttbullar som middag innan det blev film maraton. Lägg dags vid 10.30 och sedan barnfritt. Sjönk ner i soffan framför Sex and the city med ett glass vin, ibland ska man inte klaga på jobbet...

friday.

Fredag och äntligen helg! Inte så mycket helg då jag ska jobba lördag till söndag. Började morgonen med ett bodystep & zumba pass, så härligt!

Så nu är barnen här och det är dags för att spela football och laga middag...

thursday and happy birthday.

Drog till Johanna denna morgon för att planera lite födelsedags dans för Tilda som fyllde 20, wihooo!! En överraskningsdans fick hon samt en överraskningsfrukost med ett hemmagjort spel av mig & J, spelet om Tilda... En mysig morgon som sedan fortsatte i en kedja med uppdrag på Christiana Mall. Riktigt roligt hade vi och de va tråkigt att säga hej då då hon och hanna skulle åka till New York idag.

Kvällen fortsatte med ett spinning pass på HAC och den vanliga & älskade traditionen. Jag & Johanna, min källare, en kopp te & Vampire diares...












tuesday and wednesday.

Tisdagen började också här med HAC, men idag blev det kickboxning. Helt slutkörd efteråt! En liten mysig våffelfrukost hemma hos hanna med tjejerna och sedan blev det en promenad med hundarna runt sjön. Hem och fixa innan barnen kom hem.
På kvällen blev det ett besök på Christiana Mall och Cheesecake factory. Ett mysigt avslut med film hemma hos Johanna.

Onsdag
morgon blev också en början på HAC, idag spinning. Snabb promenix med hundarna runt sjön innan vi alla tjejer begav oss till sushi baren. Lika gott & mätt som vanilgt efter att man har varit där. Kvällen spenderades på ett jätte mysigt café i Wilmington.

a new week.

Måndagen började på HAC. Ett gott sweat & body pump pass. Skype date med Vicki och sedan var barnen hemma. Idag fyllde mormor Neta år så på kvällen blev det en super god middag med familjen!




sunday.

Försöker att komma ikapp i veckan här nu! Söndagen tog jag en sovmorgon då jag jobbade en aningen sent på lördagen. Bestämde mig för att storstäda rummet då det såg ut som ett bombnedslag. Fortsatte efter det med att spraya mina möbler i en nyfärg. Dags för lite ändring!

En sväng hem till Hanna & tilda och vi åkte iväg till Longwood gardens. Ett supersize botaniska trädgården med en massa fina blommor, spelane fontän och julpynt. Nåt så otroligt vackert, går inte riktigt att beskriva! Ett avslut på Applebees efter det för en lite middag.






















girls day out.

Fredags kvällen åkte jag, johanna, hanna & hennes värdpappa till Wilmington för att hämta upp hannas kompis ifrån Svearika, Tilda! Och det var min fredagskväll, men trevligt att träffa henne!

lördagen hade jag & Sara våran girls-day-out-dag som hon fick i 9-års present av mig. Hon fick lov att shoppa vad hon ville för $30 & efter det skulle vi ut och äta. Det blev popcorn på mallen, hamburgare på five guys och glass på friendlys. Av shoppingen blev det allt ifrån en tröja till lösnaglar och där emellan en massa krims krams. Men en riktigt mysig dag hade vi och det tyckte vi båda!
Kvällen bestod av jobb och fick lite fin besök av Hanna & Tilda på det.












work week.

Va så roligt att träffa värdfamiljen igen. Speciellt när en Sara kommer flygandes och hoppar upp i famnen på en! Och även att träffa hanna & johanna igen. Jobbveckan har gått bra, lugn & härlig. Igår var familjen här. En sista lunch på länge och ett litet jobbigt "hej-då-vi-syns-nog-snart".














cosy days.

Dagarna och tiden efter nyår gick åt till min familj. Slapp dagar hemma, shoppindagar vid Hamilton Mall och på tisdagen var det dags att åka hem. Bilen rullade iväg till Landenberg och en ny jobbvecka stod på schemat.






new years eve.

Nyårsafton blev en lugn en. Inte alls likadan som hemma i Sverike. Lagade en massa goda appetizers tillsammans och en god nyårskaka. Vid 12-slaget såg vi bollen på Times Square åka ner och önskade varandra ett gott nytt år. Gick ut och smällde av ett par raketer i smyg då det är olagligt med sånt i staten New Jersey. Hann även med ett skålande i Champange, men det var allt. Så nyårafton föredrar jag i Sverige med pompa och ståt!


 

 

 

 

 

 


cape may.

Fredagen blev en Cape May dag.
Gick runt och bara allmänt mös med familjen. ♥





















washington dc.

Torsdag blev en tidig morgon då vi bestämde oss för att åka till huvudstaden. 8.00 rullade bilen iväg och vi stannade på en diner för frukost innan vi kom till vår slutdestination. Arlington var först ut och självklart ett litet besök hos våran John F Kennedy och hans eviga låga.
Efteråt vars det dags för vita huset. Själv var jag och pappa inte så haj på det då vi redan sett det, så vi tog oss en tur på naturhistoriska bland djur och diamanter.
Träffade de andra och begav oss till Kapitolium och avslutade DC med ett besök på air and space museum för lite flygsimulator.
Bilen brummade iväg och vi hamnade på stoppet Christiana Mall för shopping och mat i magen. En mysig dag om jag får säga mitt!
















hibachi grill.

Onsdagen blev en slappisdag om jag minns rätt. Kollade runt i lite affärer i Rio Grande och på kvällen blev de hibachi grill med hela gänget på 12 pers.














atlantic city.

Jag började min vecka i Cape May med att träffa broder och svägerska som kom på måndags kvällen. Riktigt roligt att träffa dem igen efter 4 månader. Så på tisdagen bestämde vi oss alla i familjen för att ta en tur till Atlantic City för att shoppa och umgås! Hittade inte något speciellt men fick en härlig dag med de personer som jag tycker om.








me like.





fick en massa fint!

christmas day.

Next ut har vi juldagen.
Vaknade på morgonen och gick upp för att öppna ett berg av julklappar med min värdfamilj. Merry christmas åter igen och sedan var det dags att förbereda för dagen. Powell skulle till Aspen och jag till New Jersey så det blev att packa, packa & packa för båda parterna.
Runt 12 tiden satte jag mig i bilen och rullade ner till Cape May. Blev så glad över att träffa mina 2 kära familjer, Claesons & Axelssons. Åter igen ett julfirande med klappar och god mat.












christmas eve.

Merry christmas på er ja. En rubrik som för länge sedan är över. Nu är det dags för årets uppdatering med bilder och skoj. Har för övrigt haft en sån mega bra vecka med familjer och kärlek. Mer om det i senare inlägg.

Först ut har vi ju våran jul!

Dagarna innan julafton var det ett svenskt julbord nere hos Johanna. En massa god jul mat, gott sällskap så det slutade i en bra kväll. Tjejerna hade gjort det toppen!





Julafton den 24 firades här uppe hos oss. Ett gäng på cirkus 16 personer. En riktigt trevlig kväll det också med julklappar, julmat, jultomten och annat. För att vara ifrån Sverige så blev julen kanoners!
















RSS 2.0