I can't get enough of that place.

Jag säger bara underbart. Så sjukt härlig helg har vi haft och sjukt rolig! Riktigt lyckad var den.

Började på fredagen då 6 tjejer anlände Rönnäng strax efter 18.30. Då blev de upp packning och vi gjorde oss hemmastadda. Åkte till Klädesholmen ett gott gäng där de blev god fika hos Oscar. Senare framåt kvällen åkte vi till Betania (vårat "hem") där de bev sång och gitarrspelande. Kunde inte mer än annat än att njuta.

Lördagen började med en promenad till Ica Rorsman där de handlades frukost och middag. Efter en god frukost med mycket mackor och pålägg gick jag, Rebecka och Madde och satte oss i den härliga vårsolen nere vid Sunt. Blev en tur på vattenscooter och sen kom alla grabbarna för att beskåda R & M när dom gjorde årets första dopp. Kallt men härligt!
Väl "hemma" igen blev de kycklingsallad och sen var de dags för att åka till Klädesholmen där de vankades påskfest. Blev en riktigt lyckad fest med,skratt, musik, lekar och en massa skoj. Fick även uppleva min första påskevaga. Något annorlunda ifrån Majbrasan här hemma kan man säga, haha.
Kvällen avslutades i Betania då jag och Madde var de sista som somnade när klockan var 06.30

Även idag blev de lite solning nere vid Sunt. Men runt halv 12 kom morbror Larry och hämtade upp oss för att åka hem till Göteborg. Blev middag med släkten och bara anmält slappt. Tog en promenad med Rebecka & Linda ner till bryggan och satte oss där. Bestämde oss för att ikväll skulle de bli årets första grillning nere vid Dansholmen. Så vi blandades ett gäng från Fiskebäck & Tjörn och begav oss ner. Korvgrillning i högsta grad.
Kvällen avslutades hemma hos Rebecka med Happyfeet. Och nu är de sova som gäller.

Imon bär de av tillbaka till Rönnäng igen, hoppas på fint väder!
natti natti







Kommentarer
Postat av: fRIDA!

Verkligen jätte lyckad Påskheelg!!:)

Rönnäng e grejjer alltså!:D

klockrent!

=D

2009-04-13 @ 16:54:31
URL: http://fastfriday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0