impulsive weekend.

Förlåt för dålig uppdatering nu under helgen då den för mesta dels bestod av jobb. Riktigt roligt var det att jobba för en gångs skull då det var mycket att göra och fixas med.
Fredagskvällen spenderades med ett gäng trevliga Tjörnbor och Fiskebäckare. Blev en liten fika i stan. Lördagskvällen tillägnades till SPÄCK - ungdomsmöte, riktigt bra och trevligt var det med lite dansband till fikat efteråt.
Efter söndagens jobb var det dags att dra sig ut till den stora ön, Tjörn. Där blev det filmkväll hos Kjellberg, rätt så segt. Så helt plötsligt kom Jonte med en idé. Vi drar till Smögen. Så sagt och gjort! Kl 20.00 satte vi oss alla 15 pers i bilarna till Smögen för att gå bryggpromenad. Blev ett litet stopp i Uddevalla för kvällsmat.
Väl framme gick vi våran efterlängtade bryggpromenad mitt i natten i ett snöigt Smögen. Efter det var det hemväg hela vägen till Göteborg och vi var inte hemma förrän 1 på natten.

En riktigt trevlig och rolig helg med andra ord. Annorlunda men skoj!

Idag har jag och Filippa bara tillbringat hela dagen till projektarbete plugg, börjar komma en bit framåt nu. Så resten av kvällen får ägnas till musikplugg.










bilder lånade av: Jennifer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0