dead car.

Söndag morgon blev en seg morgon. Inte för att vi var trötta eller så, mer för att vi inte hade så mycket annat för oss. Så efter ett par avsnitt av någon tv-serie hoppade vi alla in i bilen för att lägga oss på stranden i ett par timmar. Lite solande och en glass senare var det dags att vinka hej då till stranden för denna gången. In i bilen hoppade vi och for iväg mot destination outleterna i Lewes. En del shopping hann vi med innan vi skulle vidare till nästa outlet, men längre kom vi inte...
Tyvärr hade min bil bestämt sig, just i denna situation 2 timmar hemifrån, för att sluta fungera. Klick hördes det i motorn och vi alla trodde det var batteriet. En snäll bilmekaniker kom och hjälpte oss med startkablar för att få igång den. Men även detta visade sig att inte fungera då han konstaterade att det var startmotorn som var trasig. Oj sa vi som inte visste att det innebar slutet på våran lilla tripp.
Samtal efter samtal ringdes till pappa i sverige, pappa i USA, auto repairs, biluthyrningar, ja allt som kan tänkas sig att hjälpas. Ingen svarade på sina telefoner, förutom min värd pappa då som snällt hjälpte oss att fixa problemet.
Vi tjejer dödade ett x antal timmar i bilen efter stägning för affärerna. Det blev frågesport, popcorn poppning och historier innan Eric från min värdpapaps jobb kom och hämtade oss. Bilen fick lämnas och hem for vi efter en händelserik dag som avslutades med sangrias framåt småtimmarna.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0